Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 06/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ πεσμένα τα κέφια, τα σύννεφα εξαφάνισαν
τον Ήλιο από τον ουρανό, κάπως έτσι επέστρεψε ο χειμώνας στη ψυχή μου!
Μόλις πήγα να νιώσω λίγο ανέμελα, χαρωπά, γιατί είμαι κορίτσι ανοιξιάτικο, το κορίτσι του Μάη, τσουπ πίσω στον παγωμένο και πολύ σκληρό Φλεβάρη! Μεταφορική η έννοια, κυριολεκτική επίσης!





Σήμερα μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας και κάποιοι από εμάς κάνουμε καλές πράξεις, προκειμένου να δούμε ένα χαμόγελο στα χείλη του προσώπου που αγαπάμε και κάποιοι τραβούν τέτοια σύγχυση που κλειδαμπαρώνονται στο δωμάτιό τους, παρέα με τον εαυτό τους! Όπως μας τη δώσει στη πορεία της ημέρας και ανάλογα από τα γεγονότα!

Και επειδή παρακολουθώ πολύ στενά το σύμπαν, θέλω να του πω.. πως κανένας Ουρανός δε με πιάνει, κανένας Ερμής δε φέρνει εκείνο το ερωτικό το ραβασάκι, κανένας Έρωτας δε με χτύπησε βγαίνοντας από τη πόρτα του σπιτιού μου..
Και ξέρετε γιατί;;; Ενώ αγαπώ τα κυκλικά σχήματα, τις καμπύλες, οτιδήποτε εκφράζει το συναίσθημα, με πετυχαίνουν μόνο τα τετράγωνα! Και μετά καταστροφή..

Εσάς πιο είναι το αγαπημένο σας το σχήμα; Ο κύκλος; Το τρίγωνο; Το τετράγωνο; Ή ο ρόμβος και τα πολύγωνα..;;; χαχα.. ξεφύγαμε πρωινιάτικο!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα, να μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι και να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σας, να φτιάξετε ένα ωραίο φαγητό, να μυρίσει το σπίτι όλο, από λιχουδιές! Οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν, οπότε το να κατεβάσετε τα ρολά λίγο πιο νωρίς, δε χάθηκε και ο κόσμος! Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να επικοινωνήσετε χαρωπά και σε βάθος με την οικογένειά σας!

Ταύρος
Ιδανική μέρα για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να βοηθήσετε τους ανθρώπους γύρω σας! Όλο και κάποιος θα σας ενοχλήσει σήμερα, όλο και κάτι θα σας ζητήσουν, οπότε είτε έχετε χρόνο, είτε όχι, καλά θα κάνετε να τρέξετε, γιατί κατά βάθος είναι ωραίο να είστε απαραίτητοι στο κύκλο σας, στην οικογένειά σας! Μη γκρινιάξετε, γιατί αμοιβαία τα συναισθήματα χρυσά μου!

Δίδυμος
Κάποιος σας τη κάνει τη χάρη, λεφτά βλέπω να έρχονται και πριν από αυτά νέες συμφωνίες προκύπτουν! Εννοείται πως δε λέτε σε κανέναν τίποτα, φτιάξτε μυστικά που σας συμφέρουν και προσμένετε τις πράξεις. Στη θεωρία όλοι παίρνουν άριστα! Όλο και κάποιος θέλει να σας βοηθήσει, όμως ίσως να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, οπότε καλύτερα να τον προστατέψετε παρά να τον εκθέσετε!

Καρκίνος
Μέρα που σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και αυτό από τη μια είναι καλό, από την άλλη εξαρτάται τη περίπτωση! Προφανώς ο σύντροφός σας έχει προτεραιότητα, οπότε αν σας ζητήσει κάτι να μη του το αρνηθείτε. Αν δε συμφωνείτε και τόσο, βρείτε εναλλακτικές, διάφορα επιχειρήματα, βρείτε τρόπους γλυκούς για να τον πείσετε για το αντίθετο! Ανακατεύονται λέει τρίτοι στα πόδια σας;;; Ξουτ ξουτ!

Λέων
Λογικά τα έχετε κάνει αχταρμά και μέσα σας γίνεται ο χαμός! Πολλά τα ζητήματα που σας απασχολούν, άλλες συζητήσεις κάνετε με τους μεν, άλλες με τους δε και ξαφνικά οι πληροφορίες που έχετε να επεξεργαστείτε ίσως και αμέτρητες! Ωραία μέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, στην αγαπημένη σας τη πολυθρόνα και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Βγάλτε ταμπέλα “do not disturb”!

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που σας αρέσει να βολτάρετε στα μαγαζιά με σκοπό να καταλήξετε σε εκείνο το ωραίο το εστιατόριο ή το μπαρ παρέα με τα φιλαράκια σας. Αφήστε τις δουλειές στην άκρη, πάρτε άδεια από τον σύντροφό σας, ή από τη σημαία τέλος πάντων και αφιερώστε το χρόνο σας σε πρόσωπα που γνωρίζετε χρόνια ατελείωτα και που σας κάνουν χαρούμενους με τα νέα τους! 

Ζυγός
Ζόρικη η μέρα σας, ίσως χρειαστεί να γίνετε χίλια κομμάτια, προκειμένου να δείτε όλους εκείνους που σας έχουν ανάγκη, να καλύψετε οικογενειακές υποθέσεις και προσωπικές επίσης! Γκρίνια όμως υπάρχει οπουδήποτε βρεθείτε και σταθείτε, εμπόδια προκύπτουν στα σχέδιά σας, οπότε αφήστε να διαδραματιστεί το έργο μπροστά σας, δίχως να ακουστείτε καν και μετά το δισάκι σας και δρόμο!

Σκορπιός
Ξεσηκωμένοι χαρωπά για να κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας ανανεώνει! Αρκετοί βρίσκετε μια πολύ καλή ευκαιρία, να φτιάξετε βαλιτσούλα και να πάτε σε ένα μέρος που σίγουρα θα βελτιώσει τη διάθεσή σας σε όλα τα επίπεδα! Ωραία μέρα επίσης για να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας τα σχέδια, να βάλετε νέους στόχους και να ζητήσετε εκείνες τις χάρες που σας οφείλουν!

Τοξότης
Μέρα πολύ περίεργη, αφού σας φορτώνουν με ένα βάρος ακόμα, το οποίο μπορεί να σας αφορά άμεσα, μπορεί και όχι! Και επειδή καιρό γκρινιάζετε πως δε σας φτάνουν τα λεφτά, πως γίνεται κάκιστη διαχείριση από τον σύντροφό σας, πως δε σας υπολογίζουν και τα σχετικά, σήμερα λοιπόν σας κάνουν πάσα τα πάντα όλα και σας ζητούν να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα! Βουτιά στη πραγματικότητα λοιπόν!

Αιγόκερως
Είστε καχύποπτοι σήμερα με τους ανθρώπους σας και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Κανείς δε θέλει το κακό σας, ούτε να σας ξεφορτωθεί φυσικά, αντιθέτως σας χρειάζονται και σας αγαπούν, αλλά ίσως και να φοβούνται να σας το δείξουν! Διώξτε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις και προτιμήστε ειλικρινείς συζητήσεις, γιατί έτσι σίγουρα θα νιώσετε πολύ καλύτερα!

Υδροχόος
Ζόρικη η μέρα σας, άλλα έχετε σχεδιάσει, άλλα έχετε συμφωνήσει και ξαφνικά τίποτα δε πρόκειται να συμβεί και εννοείται πως βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά και ας έχει ψοφόκρυο έξω! Και επειδή δε ντύνεστε και πολύ καλά, μπορεί να νιώσετε μια αδιαθεσία στα ξαφνικά και να προτιμήσετε το σπιτάκι σας και το κρεβατάκι σας σε κάθε περίπτωση! Αποφύγετε τις εντάσεις, προτιμήστε την ηρεμία σας!

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα για να αγαπήσετε τον σύντροφό σας, να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα και να απολαύσετε στιγμές όμορφες και ξεχασμένες από το σύμπαν όλο! Αφήστε τις δουλειές σας στην άκρη και επιστρέψτε νωρίς στο σπίτι, είτε με μια ανθοδέσμη στο χέρι, είτε με ένα κουτί σοκολατάκια! Βγάλτε λευκή σημαία σε κάθε περίπτωση, γιατί κρύο καιρός για δυο! Δε λέτε;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay