Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 23/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ μυστήρια Κυριακή μόλις μας ξημέρωσε, η Αφροδίτη μαγεύει τον Δία,
την παίρνει χαμπάρι και ξαφνικά ο κακός ο χαμός! Δε ξέρω τι είχε κατά νου να κάνει, πάντως από τα Κριάρια που βρίσκεται, η πονηριά και ο δόλος είναι επιρροές και αυτές.. τι να κάνουμε τώρα;






Χαμούλης γίνεται στο σύμπαν, ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και ο πανικός ο ίδιος πάνω από τους Αιγόκερους.. παράξενες μέρες πολύ! Υπάρχει μια σύγχυση, ένα ανεξήγητο άγχος, μια νευρικότητα, έτσι άνευ λόγου και αιτίας.

Σήμερα λοιπόν, οτιδήποτε και αν προκύψει, προκειμένου να έχουμε την ησυχία μας, ας το αποφύγουμε, ας ρίξουμε νερό στο κρασί μας, ας κάνουμε τα στραβά τα μάτια, γιατί είναι Κυριακή.. Ημέρα αγάπης και ηρεμίας!

φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας και να ερωτοτροπήσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Συμβιβάζεστε με διάφορες καταστάσεις, γιατί δε γίνεται αλλιώς, ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι να βελτιωθεί η σχέση σας και να αγαπήσετε ξανά! Αφήστε τα λόγια τα μεγάλα για μια άλλη μέρα, σήμερα το σύμπαν προστάζει με τον πιο γλυκό τρόπο, να αποδείξετε με πράξεις τον έρωτά σας!

Ταύρος
Ερωτικά παραπονάκια έχει το μενού της ημέρας! Νιώθετε πως εσείς προσφέρετε πολλά περισσότερα στη σχέση σας και δε λαμβάνετε πίσω ακριβώς το ίδιο, αλλά κάτι πολύ λιγότερο! Προσπαθήστε με όμορφο τρόπο να το δείξετε αυτό! Από την άλλη, οι ελεύθεροι και ωραίοι, να φορέσετε τα καλά σας και να πάτε μια βόλτα, γιατί νέες γνωριμίες προκύπτουν από εδώ και πέρα, αξιόλογες και συναρπαστικές! Έχει τσάρκα απόψε!

Δίδυμος
Κάτι λεφτά περιμένετε πώς και πώς και δε σας τα δίνουν και φουντώνετε ένα πράγμα, γιατί πόσο πια; Πεισμώνετε, δε το βάζετε κάτω εύκολα, επιμένετε, κάπως πρέπει να ζήσετε και εσείς και στη τελική ότι σας ανήκει πρέπει να επιστρέψει στη θέση του! Και μέσα στην αναμπουμπούλα της Κυριακής, μπορεί να σας προτείνουν μια νέα δουλειά, έτσι για να σας χρυσώσουν το χάπι! Σε καμία περίπτωση μη πείτε το ναι, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι!

Καρκίνος
Μέρες τώρα το παίζετε καλοί, δείχνετε κατανόηση στα θέματα που προκύπτουν, όμως η αλήθεια είναι πως μαζεύετε διάφορα μέσα σας και σήμερα παίζει να γίνει εκείνο το μπουμ και να αφήσετε τους ανθρώπους σας με το στόμα ανοιχτό! Το ευχάριστο είναι πως μετά από ένα μπουρίνι, συνήθως βγαίνει το ουράνιο τόξο, αυτό σημαίνει πως με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ανοίγουν οι δρόμοι, ξεμπλοκάρει μια υπόθεση που σας καίει καιρό τώρα!

Λέων
Με το καλημέρα σας, έχω την εντύπωση πως σας τσιμπάει εκείνη η περιβόητη η μύγα τσε-τσε και είστε μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα, κυρίως για θέματα οικονομικά! Άντε μια βδομαδούλα ακόμα και μετά και πάλι βασιλιάδες! Πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια, χαλάτε τη διάθεση του συντρόφου σας και γενικότερα.. του κόσμου τριγύρω! Όλα μια χαρά θα πάνε, κάντε υπομονή, έχουμε και ανάδρομο Ερμή, τα θαύματα θα αργήσουν λίγο να γίνουν!

Παρθένος
Μου φαίνεται πως έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους τούτη τη φορά και σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά! Κάτι σας έχει βρει εσάς, δεν είστε ο εαυτός σας, προφανώς θυμωμένοι για κάτι, πάντως γνώμη δε σας αλλάζει κανείς! Το νου σας, το πώς χειρίζεστε σχέσεις ζωής, γιατί μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν! Ένα φλερτ πολύ hot, προκύπτει για όσους το γυρεύουν, κοιτάξτε να το απολαύσετε, δίχως ταμπέλες και περιορισμούς! Όπως κάτσει..

Ζυγός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που πέφτουν όλα μαζί, νιώθετε απαραίτητοι, σας χρειάζονται, σας δίνουν εκείνες τις ευκαιρίες και ξαφνικά αντί να το χαρείτε, νιώθετε πως πιέζεστε πολύ και πως καλύτερα να πάρετε τα βουνά; Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις υπερβολές, τα κλάματα, τις εξάρσεις, γιατί το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο χρόνο, για να τα βάλετε όλα σε μια σειρά! Τίποτα δεν είναι εύκολο, όχι όμως ακατόρθωτο! Σήμερα relax! Μόνο!

Σκορπιός
Εντάξει, σήμερα γίνεστε σκληροί και απόλυτοι και ενοχλητικοί επίσης! Θέλετε οπωσδήποτε να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο σας και δεν ρίχνετε τον εγωισμό σας, για κανέναν λόγο. Πολλές φορές περνάει, σας το κάνουν το χατίρι, αλλά πού και πού δε συμβαίνει αυτό και ενοχλείστε απίστευτα πολύ! Κάτι τρελό και αλλοπαρμένο μπορεί να σας συμβεί, να απογειωθείτε ως τους ουρανούς και να προσγειωθείτε με πολύ ανώμαλο τρόπο! Το νου σας!

Τοξότης
Να ξέρετε πως η αλήθεια θα φανεί τις μέρες αυτές! Τύπου ποιος ειλικρινά θα σας βοηθήσει στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Μην έχετε απαιτήσεις, γιατί οι προσδοκίες πληγώνουν στο τέλος! Ψαχτείτε καλύτερα στο πώς θα σταθείτε στα πόδια σας, από μονάχοι! Το πιο ζόρικο σενάριο! Αποφύγετε οικογενειακά τραπέζια και γενικότερα τις επαφές με το σοι, γιατί έτσι θα έχετε μια πιο ήρεμη Κυριακή. Άλλωστε με ανάδρομο Ερμή, πού θέλετε να πάτε;;;

Αιγόκερως
Είναι από εκείνες τις ημέρες που τα θέλετε όλα στο χέρι και τα ζητάτε με πολύ άσχημο τρόπο! Απαιτητικοί, πεισματάρηδες, εγωιστές, δε νομίζω να σας αγαπήσει κάποιος σήμερα! Εντάξει η Αφροδίτη φταίει για όλα, οπότε τα ερωτικά καβγαδάκια είναι μέσα στο μενού της ημέρας, να το προσμένετε και αυτό! Καλά ούτε εσείς οι ίδιοι ξέρετε τι θέλετε, οπότε αφήστε τις κόνξες, άκρη δε θα βγάλετε καμιά! Ψαχτείτε, πιο το πρόβλημα; Τι φταίει;

Υδροχόος
Χρυσά μου παιδιά, κλειδαμπαρωθείτε στο σπίτι σήμερα, προτιμήστε τις μοναξιές σας, την ηρεμία σας και κλειστό το τηλέφωνο; Έτσι μπορεί να αποφύγετε τις εντάσεις που πρόκειται να προκύψουν, επειδή έχετε τις μαύρες σας και άγχος πολύ! Τα λεφτά είναι η αιτία, πάντα τα λεφτά φταίνε, οπότε πυρ και μανία εσείς, Κυριακάτικο, να το θυμίσω και αυτό! Το νου σας στο τι λέτε, στο πώς εκφράζεστε, γιατί πληγώνετε πολύ τους ανθρώπους σας!

Ιχθύες
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που βάζετε το χέρι στη τσέπη και κερνάτε όλο τον κόσμο, γιατί έτσι νιώθετε πιο ωραία! Και εντάξει αν το χρήμα ρέει, αν όμως όχι, τι να σας πω, ο καθένας με τη τρέλα του! Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η μια επιρροή φρενάρει η άλλη λέει go for it! Του λωλού εν ολίγοις! Ότι σας ζητούν λέτε ναι και δε σκέφτεστε καν το αύριο! Βάλτε κάποιον να σας πιάσει από το χεράκι μέρες που είναι!

magicfariel

Φωτογραφία από ALESSA ABRAMOFF από το Pixabay