Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 03/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη, το ξέρω, είναι Δευτέρα, να όμως που
έκπληξη στην έκπληξη, με επισκέφτηκε η Έμπνευση, ζέστανε λίγο η καρδιά μου και τσουπ.. το ξωτικό σας, νομίζω βρήκε το χρώμα του.. έτσι ξαφνικά.. χαχα!

Τι γίνεται στο σύμπαν;;;; Η Αφροδίτη που λέτε, μια ερωτοτροπεί με τον Πλούτωνα, μια με τον Κρόνο, νομίζω πως ακόμα και οι πιο παγωμένες καρδιές, θα λιώσουν τις μέρες αυτές και παίζει να συμβούν θαύματα από το πουθενά!

Αχ τι έχουν πάθει οι Αιγόκεροι στα ξαφνικά!!! Και όσοι φυσικά επηρεάζονται από τους πλανήτες αυτούς! Τα σκληρά τα πρόσωπα γλυκαίνουν, οι συμπεριφορές γίνονται πιο τρυφερές και ο ρομαντισμός στα ύψη!

Πιστεύω πως όντως «Η Αγάπη πάντα επιστρέφει στην Αγάπη».. γιατί το συναίσθημα αυτό είναι πολύ σπάνιο, ανεκτίμητο και μοναδικό.. Οπότε το κάθε καρδιοχτύπι, εκείνο που φέρνει πεταλουδίτσες στο στομάχι, εκείνο που κάνει τα μαγουλάκια κατακόκκινα, εκείνο που σε κάνει να χάσεις τη λαλιά σου.. που σου κόβει το οξυγόνο, είναι το μοναδικό στοιχείο που λέει πάντα την αλήθεια!
Η Αγάπη είναι πάντα φανερή, όσο μυστική και αν είναι για μερικούς.. Εκπέμπει εκείνη τη μαγική χρυσόσκονη.. Προκαλεί επιθυμίες πολύ βαθιές..

σουτ.. είναι μυστικό..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα μάθετε πράγματα και θάματα για το κόσμο που βρίσκεται γύρω από εσάς! Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, βγαίνει το χρυσό το φτυάρι και το καλό που θα κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από τα πηγαδάκια, κυρίως στο χώρο της δουλειάς! Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, όμως άλλοι αποφασίζουν για το τι και το πώς! Κλείστε το στοματάκι σας, αν δε θέλετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα!

Ταύρος
Από σήμερα και για μερικές μέρες ακόμα, το σύμπαν σας γλυκοκοιτάζει και θέλει οπωσδήποτε να δει το χαμόγελο ξανά στα χείλη σας! Αν και Δευτέρα, φροντίστε να ντυθείτε όμορφα, γιατί ποτέ δε ξέρετε το πού μπορεί να βρεθείτε μετά τη δουλειά! Συναντήσεις μοιραίες και ωραίες με ανθρώπους που αγαπάτε προκύπτουν, έτσι ξαφνικά! Τα μαντάτα τρέχουν και οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή για τσάρκες και λίγα λέω!

Δίδυμος
Προφανώς έχει προκύψει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία στο χώρο που κινείστε και θέλετε οπωσδήποτε να είστε εσείς οι τυχεροί που θα την αρπάξετε! Καλά θα κάνετε να συναναστρέφεστε με εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν, να τους έχετε από κοντά και εντάξει είστε και πολυλογάδες, νομίζω από το πολύ το μπούρου-μπούρου, όλο και κάτι θα πετύχετε στο τέλος! Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και από εκεί!

Καρκίνος
Ιδανική μέρα για δημόσιες σχέσεις κυρίως στη δουλειά σας! Φροντίστε να επικοινωνήσετε με εκείνα τα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν, μπας και έρθει ένα καλύτερο αύριο! Πέρα από αυτές τις ανησυχίες όμως, έχετε βάλει τα ερωτικά σας τα ζητήματα σε ύψιστη προτεραιότητα, γιατί ή που θα μείνετε για πάντα με τον σύντροφό σας, ή που ετοιμάζεστε να πείτε ένα μεγάλο αντίο! Οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος το διώχνετε μακριά!

Λέων
Και ξαφνικά χάνετε τη Λιονταρίσια τη γοητεία σας και το ταπεραμέντο σας, μεταμορφώνεστε σε κουταβάκια και ότι πουν οι άλλοι! Καλά για συνέλθετε, πρέπει να τρέξετε τις υποθέσεις τώρα που παίζει και μέσα σε 15 μέρες τουλάχιστον! Διεκδικείτε τόσα πράγματα οπότε πρέπει να είστε από κοντά για να γνωρίζετε το τι και το πώς! Σήμερα σας βλέπω να κουρνιάζετε στο σπιτάκι σας με καλή παρέα! Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!

Παρθένος
Είναι οι μέρες τέτοιες που είστε μέσα στις γλύκες και τους συναισθηματισμούς! Μια καλή ευκαιρία για να σας κάνει κάποιος μια πρόταση γάμου στη πιο απρόβλεπτη στιγμή και εσείς να πείτε το ναι! Είναι μια πολύ καλή ημέρα, που θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με όλο τον κόσμο, είστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και βρίσκετε λύσεις στο λεπτό! Βελτιώστε τις σχέσεις σας λοιπόν και αποφασίστε ποιος θα είναι ο κουμπάρος!

Ζυγός
Ωραία μέρα για να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό σας, να πάτε να κάνετε τις εξετάσεις σας, έτσι για να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Τόσα και τόσα συμβαίνουν, δε χρειάζεται να προκύψουν και σε εσάς! Πέφτουν διάφορα στο τραπέζι σας, προκύπτουν νέες προτάσεις αξιόλογες επίσης, επαγγελματικό το θέμα, προφανώς αλλάζουν κάποια δεδομένα και σίγουρα είναι προς το καλύτερο! Χαρωπή επικοινωνιακά η μέρα σας!

Σκορπιός
Μια μαγική μέρα σας ξημέρωσε, σήμερα μπορείτε να εκπληρώσετε μικρές επιθυμίες που έχετε καλά φυλαγμένες μέσα στη καρδιά σας! Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε, να ξέρετε πως θα το φέρετε εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία! Έρωτας μου μυρίζει στην υπόθεση, εντάξει καιρός είναι να φλερτάρετε και να δείξτε τα συναισθήματά σας στον κόσμο εκεί έξω! Το ακατόρθωτο είναι άκρως γοητευτικό, για αυτό να πάτε στα δύσκολα!

Τοξότης
Τι να πω; Πρέπει να είναι το τριήμερο των οικογενειακών υποθέσεων, αφού σας έχουν βασανίσει αρκετά, σας έχουν ζαλίσει με τα δικά τους και εσείς το μόνο που θέλετε, είναι να λυθούν τα πάντα όλα ως δια μαγείας, μπας και σας αφήσουν στην ησυχία σας! Ωραία τα αμοιβαία, όμως ο καθένας πρέπει να πράττει από μόνος του στη τελική! Οτιδήποτε έχετε θάψει κάτω από το χαλάκι, να ξέρετε θα φανεί και εσείς επιβάλλεται να βάλετε τη τελεία!

Αιγόκερως
Αρχές του μήνα και η Αφροδίτη έχει βάλει σκοπό να σας λύσει όλα σας τα ερωτικά τα ζητήματα, να σας βοηθήσει να βελτιωθεί η σχέση σας, ακόμα μπορεί να φέρει και το μαναράκι στη πόρτα σας και να ξετρελαθείτε από χαρά! Άκρως ερωτικές και συναισθηματικές οι μέρες αυτές, από σήμερα κιόλας, θα το νιώσετε αυτό! Ένα ερωτικό μήνυμα ίσως λάβετε έτσι στα ξαφνικά και να βρεθείτε στο παράδεισο τσακ μπαμ!

Υδροχόος
Καλά το χρήμα είναι η βασική σας έγνοια το μάθαμε αυτό, είναι το χούι σας να πούμε! Εντάξει προσπαθήστε να το μαζέψετε τις μέρες αυτές, ας μη σας οφείλει κανείς τίποτα πια, γιατί άμα γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος, τζίφος η υπόθεση! Σήμερα όμως αφήνετε στην άκρη για λίγο τέτοια θέματα και ασχολείστε με τον έρωτα! Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας καίει τη καρδιά, που σας βασανίζει το μυαλό, που θέλετε απεγνωσμένα να το συναντήσετε! Go for it!

Ιχθύες
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, πω πω από σήμερα και για αρκετές μέρες θα είστε πιο επικοινωνιακοί από ποτέ, το κουτσομπολιό θα πηγαίνει σύννεφο και ας πούμε πως έφτασε ο καιρός να σας γνωρίσουν και εκείνοι που δεν έχουν ιδέα, το τι προσωπικότητα είστε! Ο σκοπός είναι να σας συμπαθήσουν και να σας εμπιστευτούν! Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, αγαπήστε πιο πολύ τον σύντροφό σας, γιατί έρχονται μπουρίνια μεθαύριο! Από φλερτ πώς πάει;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay