Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 22/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ξέρω χαθήκαμε, όμως θα ξανά βρεθούμε, γιατί ποιος να αντισταθεί στο σύμπαν, ποιος να
γυρίσει πλάτη στο Κάρμα;
Είναι από εκείνες τις ημέρες που απλά θέλω να είμαι στο κρεβάτι, ξαπλωμένη στα ζεστά και να κοιμάμαι.. Οι λιχουδιές απαραίτητες.. δε το συζητώ! Εννοείται πως αυτό είναι ένα όνειρο απατηλό, αφού μόνο ΣΚ μπορούμε να απολαύσουμε τέτοιες στιγμές.. λέμε τώρα!


Οι πλανήτες έχουν κέφια τις μέρες αυτές, δίνουν ρέστα εκεί ψηλά, οπότε συμβαίνουν όμορφα πραγματάκια στις ζωές μας, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο!




Ο Άρης μας κάνει μάχιμους πολύ, για καλό σκοπό όμως! Μας βοηθά, μυστήριο πολύ το βρίσκω, όμως γιατί όχι;;; Η μέρα σήμερα είναι χαρωπά απρόβλεπτη! Όμορφες ειδήσεις ταξιδεύουν και γαληνεύουν τις ψυχές..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα με τη μέρα λαμβάνετε τις απαντήσεις που καιρό γυρεύετε τώρα, που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας θέματα και το χρήμα φυσικά! Να είστε δοτικοί, γιατί στη περίπτωση τη δική σας προκύπτει το αμοιβαίο και αυτό είναι πολύ όμορφο! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους. Ξεστομίστε περισσότερα «ναι», η ανταμοιβή σας πολύ μεγάλη!

Ταύρος
Δε ξέρω πώς νιώθετε, πάντως αστρολογικά πετάει η ομάδα! Οι πλανήτες και το σύμπαν έχουν τα κέφια τους τις μέρες αυτές και σας βοηθούν να πετύχετε στόχους και όνειρα, από το πουθενά! Συνήθως όταν είστε έτοιμοι να παρατήσετε τα όπλα, τσουπ συμβαίνει και ένα θαύμα! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί επαγγελματικό, πάντως μια ευκαιρία θα σας τη δώσουν, έτσι επειδή το αξίζετε κατά βάθος! Απρόβλεπτα τα γεγονότα σε κάθε περίπτωση!

Δίδυμος
Καλέ, μέσα στην ίντριγκα σας βρίσκω πω πω! Υποπτεύομαι, πως έχετε βάλει όλες σας τις γνωριμίες μπροστά, προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Σα να δουλεύουν όλοι για εσάς, με το πιο αόρατο τρόπο! Σα να μη φοβάστε τίποτα, είστε πανέτοιμοι για κάθε γεγονός που μπορεί να προκύψει, μιλάμε για πολύ πείσμα! Σήμερα λοιπόν, μπορεί να μάθετε κάτι που σίγουρα θα σας αναστατώσει πολύ!

Καρκίνος
Εστιάζετε στη προσωπική σας τη ζωή και μόνο! Καιρός να βρεθείτε πολύ τετ α τετ με τον σύντροφό σας, ίσως να αγαπήσετε ξανά από την αρχή, πάντως μια προσπάθεια τη κάνετε, βοηθά και το σύμπαν πολύ σε αυτό! Παίζει να σας κάνουν ένα δώρο σήμερα, στα ξαφνικά, έτσι για να σας ευχαριστήσουν! Μια όμορφη μέρα, άκρως ρομαντική, χειμωνιάτικη επίσης, για αυτό κουρνιάστε στο σπιτάκι σας και κάντε αγκαλίτσες! Ότι καλύτερο δε λέτε;;;

Λέων
Είναι από τις τυχερές ημέρες αυτές για εσάς, ότι επιθυμήσατε με πολύ πάθος και το παλέψατε, ξαφνικά το σύμπαν σας κάνει ένα απίστευτο δώρο, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Προκύπτει μια πολύ καλή δουλειά για αρκετούς από εσάς, ή σας δίνουν άλλον τίτλο και καρέκλα, πάντως παραπονεμένοι δε θα μείνετε με τίποτα! Τα νέα τρέχουν, οπότε να μπορούν να σας βρουν γιατί δε ξέρετε ποτέ.. Σάββατο συνήθως γίνονται τα θαύματα!

Παρθένος
Ασυγκράτητους σας βρίσκω και μέσα στο πάθος! Κάτι σας έχει ενθουσιάσει πολύ, μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί το χόμπι σας, πάντως μέχρι να πετύχετε το σκοπό σας, το παλεύετε τέρμα! Δεν αφήνετε τίποτα στη τύχη του, ο χρόνος σας πιέζει, αναγκάζεστε ορθά κοφτά να αντιμετωπίζετε τα θέματά σας! Αυτό εκπέμπει γοητεία, δείχνει αυτοπεποίθηση, οπότε δώστε τα όλα τώρα που μπορείτε και ετοιμαστείτε για αξέχαστες εκπλήξεις..!

Ζυγός
Το σύμπαν τις μέρες αυτές έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας παντρέψει και να σας νοικοκυρέψει! Πώς το βλέπετε αυτό; Έρχονται έτσι τα πράγματα, που αρκετοί από εσάς εκεί έξω, ανοίγετε τα φτερά σας, κάνετε ένα νέο βήμα στη προσωπική σας τη ζωή, παίρνετε τη μεγάλη απόφαση, ότι και αν σημαίνει αυτό! Ακόμα και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να προκύψει, όρεξη για δουλειά να έχετε, για να έρθουν τα καλύτερα φυσικά!

Σκορπιός
Είναι μια πολύ όμορφη και τυχερή ημέρα η σημερινή για εσάς, οπότε ντυθείτε, σενιαριστείτε, κυκλοφορήστε, γιατί μπορεί να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, ή ένα νέο φλερτ, κάτι τέλος πάντων που θα σας ενθουσιάσει και θα σας αναστατώσει ευχάριστα! Κάποιοι μπορεί να κάνετε συζητήσεις, για μια προαγωγή, ένα νέο πόστο, περισσότερες ευθύνες, πιο πολλά τα λεφτά! Ονειρευτείτε άφοβα, δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί!

Τοξότης
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε βγαίνει με τίποτα! Μια αλλαγή σκέφτεστε να κάνετε, είτε αυτό λέγεται σπίτι, ή μαγαζί! Προφανώς το θέλετε πολύ, όμως πού πάτε με ανάδρομο Ερμή;;; Βαστάτε λίγο τις επιθυμίες σας και το κάθε πράμα στην ώρα του! Το ευχάριστο είναι πως δεν είστε μονάχοι στο έργο αυτό, η βοήθεια που θα λάβετε από τους δικούς σας, πολύ μεγάλη! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, για να ονειρευτείτε!

Αιγόκερως
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με το χόμπι σας! Να εκτονωθείτε δημιουργικά, γιατί υπάρχει η διάθεση, το σύμπαν βοηθά πολύ σε αυτό! Από το πουθενά λοιπόν, μπορεί να πάρετε μια είδηση πολύ ευχάριστη! Να ξεσηκωθείτε, για μια νέα δουλειά, μια νέα συνεργασία, κάτι που θα βάλει χρώμα στη ζωή σας! Σας αρέσουν τα δύσκολα άλλωστε, γιατί όχι σε μια νέα περιπέτεια! Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Υδροχόος
Εσείς το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι να πετύχετε στόχους ζωής, οπότε μια χαρά το πάτε, τις μέρες αυτές θα δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, να γεμίζει από χρήμα και η χαρά σας πολύ μεγάλη! Κρατήστε την επιτυχία για τον εαυτό σας, μη λέτε πουθενά τίποτα, γιατί υπάρχει πολύ κακό μάτι εκεί έξω! Μη το βάζετε κάτω με τίποτα γιατί όσο προκαλείτε το σύμπαν, άλλο τόσο προκαλεί και εσάς! Μια έκπληξη σήμερα, σας κάνει λαμπερούς!

Ιχθύες
Σα τα μικρά τα παιδιά κάνετε τις μέρες αυτές, θέλετε ένα ντάντεμα, όχι όμως παραχαϊδέματα! Αποζητάτε το διαφορετικό, κάτι το μοναδικό, μια νέα περιπέτεια, έτσι για να ξυπνήσει το είναι σας! Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας σήμερα, διώχνετε μακριά τις σκοτούρες και τα προβλήματα και αφιερώνετε χρόνο στους ανθρώπους σας και στον εαυτό σας. Μια βόλτα κάπου τριγύρω είναι απαραίτητη, έτσι για τον φρέσκο τον αέρα!

magicfariel

Φωτογραφία από Randy Rodriguez από το Pixabay