Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 16/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εντάξει, δε τελείωσε ακόμα η ημέρα,
ντροπή μου, όμως κάλιο αργά παρά ποτέ! Από το πρωί βασανίζομαι, αλλά μια το ένα και μια το άλλο, να τώρα που έμεινα μονάχη, τώρα που ηρέμησα, λέω, ας γίνω λιγουλάκι ρεζίλι.. και τι έγινε;; χαχα!

Τι φάση παίζει στο σύμπαν και πραγματικά τρελαίνομαι εντελώς! Ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου! Το βρίσκω φοβερό το γεγονός, πολύ δυνατός συνδυασμός, μαγικός επίσης, καταστροφικός και άκρως ανανεωτικός! Τα καλά θα έρθουν, όμως μετά από πολύ κόπο, από αγώνα, θα μαρτυρήσουμε όσοι επηρεαζόμαστε άμεσα από αυτό! Και εννοείται πως είμαι και εγώ μέσα στο κλουβί με τις τρελές!

Άντε να σας πω και κάτι αισιόδοξο πολύ! Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες! Μπερδεμένα τα ερωτικά μηνυματάκια και όχι μόνο, για το επόμενο διάστημα! Συνεννόηση μπουζούκι..

Να έχετε ένα υπέροχο βραδάκι.. και ένα μαγικό ξημέρωμα!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να μείνετε στο σπιτάκι σας σήμερα, να ξεκουραστείτε, να χουχουλιάσετε στη ζεστασιά σας, γιατί θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας από αύριο! Ο Άρης στον Αιγόκερω, φέρνει εντάσεις και αναποδιές στη ζωή σας, ανακατωσούρα στη δουλειά, οπότε καλό είναι να αποφύγετε συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά! Χάνετε το δίκιο σας σε αρκετές περιπτώσεις!

Ταύρος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που ενώ έχετε στο πρόγραμμα να χαλαρώσετε στο σπιτάκι σας, ξαφνικά μια είδηση, ένα γεγονός, μπορεί να σας αναστατώσουν, που να ντυθείτε και να εξαφανιστείτε στα μέρη τα γνωστά! Ο Άρης είναι από τις λίγες φορές, που είναι δίπλα σας και έχει σκοπό να σας βοηθήσει, να πετύχετε το ακατόρθωτο! Απρόβλεπτα και φλογερά τα νέα στον ερωτικό τομέα, μιας που είναι Κυριακή! Από αύριο εργασία και χαρά!

Δίδυμος
Να βάλετε αγάπες και λουλούδια στο μενού της ημέρας, γιατί είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε πριν ξεσπάσει το μπουρίνι, που φέρνει ο Άρης μέσα στη ζωή σας! Σίγουρα έχετε ανάγκη, κάποιον να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει, κυρίως σε θέματα οικονομικά! Οπότε σήμερα γατούλες και αύριο αγριόγατες! Ανεξάρτητα του πως νιώθετε, μια ξαφνική αδιαθεσία είναι στο πρόγραμμα από το σύμπαν και μόνο! Ντυθείτε καλά, κάνει κρύο!

Καρκίνος
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που είστε μέσα στα νεύρα και στα μουτράκια! Ξαφνικά σας φταίνε πολλά και διάφορα και με τον Άρη στον Αιγόκερω τώρα πια, δε νομίζω να κρατήσετε και πολλά μέσα σας! Ναι μεν η Αφροδίτη θέλει να σας βοηθήσει να ζήσετε ερωτικές και ρομαντικές στιγμές, όμως ο Άρης πάντα της χαλά το σκηνικό! Προσπαθήστε λοιπόν, να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί από εδώ και πέρα, ένα μικρό μπουρίνι θα ξεσπά!

Λέων
Ωραία ημέρα για εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι. Για φλερτ και πονηρές ματιές. Διασκεδάστε το τώρα που μπορείτε και έχετε και τη διάθεση κιόλας, γιατί από αύριο έχει σκληρή δουλειά και χρόνος μηδέν! Εφόσον έχετε βάλει πλώρη για κάτι καλύτερο, δεν έχει μα και μου, έχει αφοσίωση και πείσμα για ένα χρονικό διάστημα! Τουλάχιστον να ξημερωθείτε με ένα τρελό χαμόγελο στα χείλη και τις πιο όμορφες αναμνήσεις..!

Παρθένος
Μπορεί να είναι Κυριακή, όμως το μυαλό σας τρέχει στις δουλειές που έχετε να κάνετε, στις εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν άμεσα, συνεπώς αγχωμένοι και αφοσιωμένοι στο έργο σας, δε βρίσκετε χρόνο ούτε για μια γλυκιά κουβέντα! Ο Άρης σας κάνει απόλυτους και υπερβολικούς και εφόσον υπάρχει στόχος πρέπει να τον πετύχετε! Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλλειμα, μια βόλτα κάπου, ίσως να μην είστε και η πιο ευχάριστη παρέα!

Ζυγός
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να σας βασανίζουν, οπότε σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία, να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη! Ο Άρης από τον Αιγόκερω, ανοίγει νέους δρόμους, έχει κυνήγι πολύ, όμως ίσως να έχει και πολύ καλά λεφτά! Αυτό βέβαια δε θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη! Ξεκουραστείτε, ντυθείτε καλά, ρίξτε τους τόνους, γιατί έρχονται μέρες που όλα θα είναι στα κόκκινα!

Σκορπιός
Μια μέρα που ίσως και να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Ενοχλείστε από το κάθε τι και ότι παραξενιά κρύβετε μέσα σας, εμφανίζεται ίσως και στις πιο άκυρες στιγμές! Το υποσυνείδητο κάνει καλή δουλειά και μέχρι να αντιληφτείτε τη ρίζα του προβλήματος, θα σας πάρει λίγο χρόνο, πάντως ο Άρης ξεσκεπάζει συναισθήματα, λαθάκια, ψεματάκια, όσο πιο πολύ πονάει η αλήθεια, άλλο τόσο τη προτιμάει! Ψυχραιμία και βαθιές ανάσες!

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως σήμερα κρυώνετε πολύ και το κρεβατάκι σας είναι ότι πρέπει για να παραμείνετε ζεστοί και ήρεμοι! Ανοίγει ο καιρός σιγά-σιγά, ανοίγουν και τα βάσανά σας, αφού αρκετοί θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στη τσέπη, να επενδύσετε σε κάτι νέο, για να έρθουν καλύτερες ημέρες! Μπορεί το σενάριο να είναι αισιόδοξο, όμως ο Άρης έχει σκοπό να σας δείξει την αλήθεια, τύπου μέχρι που μπορείτε να φτάσετε! Όνειρα με όρια αλλιώς!

Αιγόκερως
Σχεδόν έχετε μαζέψει όλους τους πλανήτες επάνω σας και τους καλύτερους μη πω! Εντάξει προτιμήστε σήμερα την ησυχία σας, τις μοναξιές σας, γιατί από αύριο πρώτο μέτωπο στα πάντα όλα και λίγα λέω! Με τον Άρη τώρα πια στο ζώδιό σας, δεν έχει τεμπελιές, αντιθέτως παίρνετε φωτιά, δραστηριοποιήστε στο φουλ, τίποτα και κανείς δε σας σταματά! Μήπως να ξεκινήσετε ένα γυμναστήριο; Γιατί πολύ εργασία και χαρά έχει το μενού και ανησυχώ!

Υδροχόος
Ανεξάρτητα από τις ανησυχίες σας, είναι μια πολύ όμορφη Κυριακή, για να συναντήσετε ανθρώπους που αγαπάτε και σας κάνουν να νιώθετε ωραία! Εντάξει είστε σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί όλο τα επαγγελματικά σας σκέφτεστε, πολύ καλά κάνετε και να ξέρετε πως από εδώ και πέρα, δε λέτε κουβέντα πουθενά και σε κανέναν! Ο Άρης σας βοηθά να φτιάξετε μυστικά, που θα σας προστατεύσουν αργότερα! Συλλέξτε χρήσιμες πληροφορίες!

Ιχθύες
Δε ξέρω τι θα κάνετε, πάντως πολλές οι βόλτες και τα καλέσματα από εδώ και πέρα, οπότε φροντίστε τα ρούχα σας να είναι καθαρά και σένια, όλα είναι θέμα εντυπωσιασμού! Μπορεί να έχετε κάνει τα κουμάντα σας, όμως σας το λέω από τώρα, δε βγαίνετε χρυσά μου με τίποτα! Όλοι οι καλοί χωρούν, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας, η παρουσία σας είναι το ζητούμενο και όχι το ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό! Απόψε όμως τι θα κάνετε;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay