Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 04/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σα να γνωρίζει το σύμπαν πως είναι Τρίτη,
αρχές της εβδομάδας και θέλει λίγο να ζορίσει τις καταστάσεις, να φέρει έτσι και ένα απρόοπτο, όχι τίποτα άλλο για να μη βαρεθούμε ποτέ!

Ναι μεν οι μέρες είναι χαρωπές, όμως καλό είναι να έχουμε το νου μας, γιατί η πολύ χαλαρότητα βλάπτει τελικά!




Ο Ερμής στους Ιχθύες έχει ρομαντικό χαρακτήρα, δηλαδή έχει όλη τη καλή τη θέληση να στείλει εκείνο το ερωτικό το ραβασάκι σε μερικές ψυχές εκεί έξω!
Ο Ήλιος στον Υδροχόο, φανερώνει και μοιράζει απίστευτη θετική ενέργεια και αισιοδοξία στους Αέρηδες της παρέας και όχι μόνο! Αν τα συνδυάσουμε αυτά τα δυο, μπορούν να προκύψουν θαύματα, αρκεί να μη μπουν σφήνα ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.. που πετσοκόβουν κάθε τι ανήθικο, απροσάρμοστο, άδικο, ψεύτικο, κάθε τι που κρύβει δόλο! Φιλτράρουν τη κατάσταση και κλάμα η κυρία!

Ας κάνουμε λοιπόν μερικές καλές πράξεις, δίχως να προσμένουν κάποιο αντάλλαγμα! Το ζητούμενο είναι η ηρεμία της ψυχής και του νου.. Όλα τα άλλα είναι περιττά!

φιλάκια


Κριός
Είναι από εκείνες τις μέρες τις άκρως επικοινωνιακές, που φέρνουν νέα ευχάριστα αλλά κάποια μπορεί να σας εξοργίσουν κιόλας! Ίσως να χρειαστεί να διαχειριστείτε συγχρόνως και τα οικογενειακά σας τα βάσανα, αλλά και τα επαγγελματικά σας! Πριν μιλήσετε, ακούστε με προσοχή, μάλλον η «έξοδος κινδύνου» να είναι η ιδανικότερη λύση για εσάς! Ιδανική μέρα για μια βόλτα με τα φιλαράκια σας, κάπου κοντά και ωραία!

Ταύρος
Εργασία και χαρά έχει το μενού, οπότε πάρτε το απόφαση, οι ώρες τις ημέρας σας βρίσκουν μέσα σε ένα γραφείο, πάνω από ατελείωτη χαρτούρα! Αποφύγετε σήμερα το shopping therapy, ξεχάστε καλύτερα το πορτοφόλι σας στο σπίτι, μη μπείτε καν σε διαδικασία τέτοια, γιατί όλο και κάτι κουλό μπορεί να συμβεί, να χάσετε τα λεφτουδάκια σας και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Φρόνιμα να καθίσετε από κάθε άποψη!

Δίδυμος
Γυρέψτε τρόπους να συμμαζευτείτε, δεν είναι καλή ημέρα για να ρισκάρετε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Βαδίστε στα σίγουρα, ασχοληθείτε ακόμα και με ζητήματα που δε σας νοιάζουν τόσο, κλείστε χαζές εκκρεμότητες, γιατί έτσι ίσως να φτάσετε στο τέλειο, από τη μια στιγμή στην άλλη! Ωραία μέρα, για να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω, παρέα με φίλους και συναδέλφους. Δημόσιες σχέσεις, είναι αυτό που χρειάζεστε!

Καρκίνος
Κάτι σας βρίσκει πρωινιάτικο, ένα γράμμα, μια είδηση, κάτι φτάνει στα χέρια σας, ολίγον ανησυχητικό και αφορά κάποια οφειλή, ένα χρέος, κάτι που παίζει να σας αναστατώσει από το πουθενά! Σας βλέπω λοιπόν, να τρέχετε στις τράπεζες, στο δημόσιο, οπουδήποτε πρέπει να πάτε για να ανακαλύψετε το τι συνέβη, το τι αφορά , το τι γίνε και σας ενοχλούν! Πείτε την αλήθεια, αποκαλύψτε στους δικούς σας το γεγονός, μοιραστείτε την αγωνία σας!

Λέων
Εκεί που είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, εκεί τη χάνετε κιόλας, γιατί η φαντασία σας καλπάζει και για ακόμα μια φορά κάνετε σενάρια εξωπραγματικά, κυρίως για τη σχέση σας! Όλα βαίνουν καλώς, δε χρειάζεται να συμφωνείτε στα πάντα όλα, ούτε να σας αρέσουν συνεχώς τα ίδια πράγματα! Μια σχέση, έχει τα πάνω της και τα κάτω της, σημασία έχει να τα βρίσκετε και να περνάτε ωραία! Μοιραστείτε τις σκέψεις σας, όλα μια χαρά!

Παρθένος
Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να κάνετε το χατίρι των άλλων! Για αυτό ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που έχετε ήδη φτιάξει, να ξέρετε πως θα ξεφύγετε εντελώς από αυτό, να όμως που για καλό δικό σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη παρέα, είτε για έναν καφέ, ή ένα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο. Η ζωή είναι πιο ωραία, όταν είναι αυθόρμητη! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν, άλλωστε δε φεύγουν ποτέ από τη θέση τους!

Ζυγός
Είναι από τις πολύ ωραίες μέρες του μήνα, σας βρίσκω πιο ρομαντικούς από ποτέ, η φαντασία σας καλπάζει και είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, στον ερωτικό τομέα και στον επαγγελματικό! Μπορείτε σήμερα να φτιάξετε νέες επιθυμίες, νέα όνειρα, να δείτε τον εαυτό σας λίγα χρόνια αργότερα, πολύ αισιόδοξο αυτό, τελεία! Εννοείται πως δε χρειάζεται ακόμα να κάνετε κάποια κίνηση! Αφήστε να έρθει και κάτι από μόνο του!

Σκορπιός
Μπαίνει πολύ αγάπη μέσα στη καρδιά σας και θέλετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους σας, γιατί σας αρέσει να τους βλέπετε χαρούμενους! Τρέχετε να τους εξυπηρετήσετε, ίσως να πληρώσετε και μερικούς λογαριασμούς, να όμως που παίζει και πολύ αφηρημάδα και ξαφνικά μπορεί να χάσετε διάφορα χαρτιά, μπορεί και λεφτά, συγκεντρωθείτε και αμπαρωθείτε πριν κάνετε το οτιδήποτε! Οικογενειακές υποθέσεις βρίσκουν τη λύση τους!

Τοξότης
Δε σας φτάνουν τα βάσανα των άλλων, σήμερα σκάνε μύτη και τα δικά σας και νιώθετε την αδικία μέσα στο πετσί σας! Εννοείται πως δε γίνεται να τρέχετε συνεχώς για τους άλλους, ενώ υπάρχει σύντροφος, οικογένεια και σπίτι! Ναι, σήμερα έχει παραπονάκια για αυτό και εσείς πριν βγείτε από τα ρούχα σας, αναρωτηθείτε το πώς σπαταλάτε το χρόνο σας τις μέρες αυτές, το αν υπάρχει όφελος, πάρτε βαθιές ανάσες και δείξτε κατανόηση μεγάλη!

Αιγόκερως
Και εκεί που έχετε την εντύπωση πως όλα βαίνουν καλώς, πως υπάρχει ηρεμία στη προσωπική σας τη ζωή, τσουπ ένα βάσανο προκύπτει, μπορεί να μην αφορά εσάς άμεσα, να όμως που η οικογένεια εσάς φωνάζει για εκείνες τις μαγικές τις λύσεις! Βοηθήστε, συμπαρασταθείτε, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας, πάντως μη ξεκινήσετε τις αγριοφωνάρες, δε βγάζουν πουθενά! Αποκαλύπτετε όμως ένα μυστικό! Είστε έτοιμοι;

Υδροχόος
Είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να βάλετε αγάπη μέσα στη καρδιά και να βρεθείτε με εκείνους που σας έχουν ανάγκη, που σας φωνάζουν καιρό βοήθεια, που ίσως το μόνο που θέλουν είναι να δουν το ζεστό σας το χαμόγελο! Ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας, ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, με την οικογένειά σας, τους φίλους σας και ξεπεράστε τους εγωισμούς, τα πείσματα και τις οικονομικές δοσοληψίες! Μπορείτε;

Ιχθύες
Είναι από εκείνες τις μέρες που παίζει πολύ μουρμούρα στο σπίτι και τα νεύρα σας έχουν γίνει κρόσσια! Σίγουρα υπάρχει κάποια αιτία, ένα πρόβλημα, όσο ρίχνετε στάχτη στα μάτια, κανένα θαύμα δε θα συμβεί! Αν δείξτε καλή θέληση για να το αντιμετωπίσετε, τότε ίσως να αλλάξει και η στάση των δικών σας ανθρώπων! Λόγια, πολλά λόγια, πλέον ανούσια, γιατί ο σκοπός δεν είναι του ποιος φταίει, αλλά το πώς θα διορθωθούν ζητήματα που σας καίνε!

magicfariel

Φωτογραφία από Mike Cuvelier από το Pixabay