Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 02/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και σήμερα εδώ, μια Κυριακή ολίγον συννεφιασμένη,
ησυχία παντού, μόνο τα πουλάκια ακούγονται, άντε και κανένας σκύλος! Έτσι μου αρέσει, ηρεμία στο σπίτι, στη γειτονιά, στον ουρανό, στο σύμπαν μου.. Έχω τις σκέψεις μου.. τις άκρως χαοτικές.. φτάνει νομίζω!






Αστρολογικά, τι μέρα είναι σήμερα;;; Του λωλού! Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον Αιγόκερω «αιώνες» τώρα.. σκαρφίζεται έναν τρόπο να συναντήσει την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθύες! Μαγικά σίγουρα, παίζει να μεταμορφωθούν, προκειμένου να ξεγελάσουν τους λοιπούς και να βρεθούν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!

Τι σημαίνει αυτό για εμάς τους κοινούς θνητούς;;; Αχ και βαχ, Αλί και τρις Αλί! Πολύ ερωτική μέρα, γεμάτη από πάθος και φαντασία, πολλά μπορούν να συμβούν, αρκεί κάποιος εκεί έξω, να κάνει το πρώτο βήμα! Να μας δω..

Θα το ζήσουμε το όνειρο;;;

χαχα.. τρελά φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ μυστήρια Κυριακή μόλις σας ξημέρωσε, έχετε επιθυμίες κρυφές που τρομάζουν ακόμα και εσάς τους ίδιους! Ιδανική μέρα για εκείνο το ραντεβουδάκι, σε ένα μέρος σκοτεινό, μακριά από τα αδιάκριτα τα βλέμματα! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί όμως να αφορά και μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση κανείς δε πρέπει να μάθει ποτέ τίποτα για αυτό! Κάποιος σας έχει κατά γοητέψει, έχει τα προσόντα που γυρεύετε, σας βγάζει κάτι, οπότε αποφασίστε, σύντροφος ή συνεργάτης; Ή και τα δυο;

Ταύρος
Είναι από εκείνες τις Κυριακές, που όλο και κάπου θα παρευρεθείτε, συναντάτε διάφορες υπάρξεις και τσουπ να σου και το περίεργο το συναίσθημα! Το σύμπαν εκπέμπει ερωτισμό, μεσολαβεί και ο Πλούτωνας, οπότε ξαφνικά μπορεί να νιώσετε συναισθήματα για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καιρό! Φιλαράκι; Σκέτο ..γνωριμία; Συνεργάτης; Σε στιγμές χαλαρές, αποκαλύπτονται χαρίσματα μοναδικά! Επιτρέπεται να φλερτάρετε, να χαμογελάσετε, να χορέψετε στο ρυθμό της μέρας και ότι προκύψει! Πείτε ναι στο πειρασμό!

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις! Να ντυθείτε όμορφα και να παρευρεθείτε όπου σας καλέσουν, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν διάφορες προσωπικότητες που σας αρέσουν και μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Είναι οι μέρες τέτοιες που καλά θα κάνετε να κοιτάξετε το συμφέρον σας και ας χρειαστεί να φλερτάρετε, έτσι για τα μάτια του κόσμου! Να ξέρετε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, για αυτό προτιμήστε τους μη φανταχτερούς, γιατί η έκπληξη συνήθως βρίσκεται στα αθόρυβα πρόσωπα! Γυρέψτε το μαγικό κλειδί..

Καρκίνος
Ερωτικά ζητήματα σας βασανίζουν, νομίζω έφτασε ο καιρός να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα! Βρείτε έναν τρόπο να καταγράψετε το τι σας αρέσει στη σχέση σας και στο τι δε σας αρέσει και ζυγιάστε τα πράγματα, γιατί ποτέ τίποτα δεν είναι ρόδινο ή παραμυθένιο, όπως βλέπουμε στις ταινίες! Σήμερα λοιπόν, κάτι σας βρίσκει στα ξαφνικά και αρκετοί από εσάς εκεί έξω, είστε μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια! Μη πω γίνεστε ασφυκτικά αγαπησιάρηδες και δεν αφήνετε τον σύντροφό σας να πάρει οξυγόνο! Δώστε αγάπη λοιπόν!

Λέων
Καλέ το σύμπαν επιμένει πως υπάρχει ένα πρόσωπο μέσα στο χώρο που κινείστε καθημερινά, το οποίο σας φλερτάρει και σας αρέσει πολύ αυτό! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, επιτρέπεται να το απολαύσετε, όμως αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη μέση, είτε από πλευράς σας, είτε από την άλλη πλευρά, τότε πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία καμιά! Σήμερα λοιπόν βρίσκετε τον τρόπο να επικοινωνήσετε, να φλερτάρετε, να παίξετε όπως σας αρέσει, ανεξάρτητα τους κινδύνους που κρύβει η όποια κατάσταση! Όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται!

Παρθένος
Δε σας βλέπω να σηκώνεστε από το κρεβάτι με τίποτα! Είτε έχετε σύντροφο, είτε φλερτάρετε με κάποια ύπαρξη, έχει χουζούρεμα τρελό! Θα είναι τετ α τετ; Ακόμα και το on line παίζει, αφού οι γλύκες όταν θέλουν να πάνε και να έρθουν, θα βρουν το τρόπο τους! Ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας, είναι Κυριακή σήμερα, προτιμήστε τις χαλαρές τις καταστάσεις, εκείνες που σας ομορφαίνουν τη ζωή! Τεμπελιάστε εν ολίγοις μέχρι τελικής πτώσης, αγκαλιά όμως με τον Έρωτα, γεμίστε το «είναι» σας με θετική γλυκιά ενέργεια!

Ζυγός
Πάρτε το απόφαση πως θα τον μοιράσετε το χρόνο σας, δηλαδή πάλι λίγο με τους δικούς σας τους ανθρώπους, πάλι λίγο με τον σύντροφό σας και τα φιλαράκια σας! Ένα οικογενειακό γεύμα, μπορεί να σας σώσει από πολλά, κάπως έτσι να καλύψετε τις επιθυμίες όλων και μετά να γίνετε μπουχός! Είναι καλή ημέρα για να διώξετε μακριά το ύφος το ξινό όλης της εβδομάδας και να μοιράσετε αγάπη! Τι να κάνουμε η ζωή τα φέρνει παράξενα σε στιγμές που οι προτεραιότητες είναι άλλες! Μήπως υπάρχει λόγος για αυτό;

Σκορπιός
Είναι ο μήνας που το παρελθόν θα σας χτυπήσει τη πόρτα πολλές φορές και σίγουρα θα σας αναστατώσει πολύ! Μπορεί να το προκαλείτε και εσείς οι ίδιοι, με τις σκέψεις που κάνετε! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να δείξτε τα όμορφα συναισθήματα που έχετε μέσα στη καρδιά σας. Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε άκρως ερωτική, αρκεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Σίγουρα υπάρχει ένα πρόσωπο που σας θέλει απεγνωσμένα, το θέμα είναι θα τολμήσετε να ενδώσετε ή θα τρομάξετε και θα το βάλετε στα πόδια;;;

Τοξότης
Είναι το ΣΚ τέτοιο που ασχολείστε με τα βάσανα των άλλων και όχι τα δικά σας! Θέλετε να βοηθήσετε όσους σας βοήθησαν σε μια δύσκολη στιγμή και παίζει, να έχουν εμφανιστεί όλοι μαζί και εσείς στη μέση! Το να δώσετε λεφτά δε παίζει με τίποτα, το να μη ζητήσετε κάποιοι να σας πληρώσουν στην ώρα τους, είναι μια εναλλακτική! Το να φτιάξετε κάτι που μπορείτε και να γλυτώσετε χρήματα, είναι επίσης μια καλή ιδέα, αρκεί να γνωρίζετε και να πιάνουν τα χέρια σας! Προτιμάτε το αμοιβαίο σε κάθε περίπτωση! Με μέτρο πάντα όμως..

Αιγόκερως
Με τον Πλούτωνα να βρίσκεται σε πλήρη έξαρση κατσικωμένο πάνω από το ζώδιό σας, να προσμένετε σήμερα να βιώσετε στιγμές πολύ παράξενες, ίσως και διαφορετικές από τις συνηθισμένες! Ή που θα κάνετε βουτιά στο πάθος και θα ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή που θα γίνει κάτι που θα σας ενοχλήσει πολύ και ποιος σας ακούει;;; Δυο αντίθετες περιπτώσεις, η μια σας θέλει μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια και η άλλη στα μαχαίρια και τις υπερβολές! Διαλέξτε και πάρτε!

Υδροχόος
Εννοείται πως το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στο χρήμα, τι θα έρθει, τι θα φύγει, αν θα μείνει κάτι στην άκρη, όμως κάθε μέρα δεν είναι για τέτοιες σκοτούρες! Σήμερα λοιπόν, φροντίστε να βάλετε αγάπη μέσα στη καρδιά σας, να γίνετε πιο γλυκοί και προσιτοί και να πείτε μια καλή κουβέντα όπου την έχουν ανάγκη! Θα είναι σε ένα οικογενειακό σας πρόσωπο; Στο σύντροφό σας; Σε ένα φιλαράκι; Πάντως σειρά σας, να ανταποδώσετε τη στήριξη που σας παρέχουν χρόνια τώρα! Πείτε ναι στις προκλήσεις του Πλούτωνα..!

Ιχθύες
Πολύ πάθος μυρίζομαι σήμερα και τρομάζω! Κάτι σας έχει βρει εσάς, από τη μια νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ, από την άλλη ίσως και το αντίθετο, πάντως αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο μέσα στη ζωή σας, σήμερα το αγαπάτε αν και γκρινιάζετε λιγουλάκι! Δε ξέρετε τι θέλετε, ως συνήθως, όμως είναι μια καλή περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γενικότερα και κυρίως με τον σύντροφό σας! Τα μοναχικά ψαράκια, αν δε βγείτε από το σπιτάκι σας, πώς θα προκύψει γνωριμία;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay