Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 15/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χειμωνιάτικο το πρωινό,
καθαρή η ατμόσφαιρα, έβρεξε το βράδυ, ήταν πολύ άγριο το σκηνικό, αστραπές, βροντές και νερό τρελό! Πού να κλείσουμε μάτι;;;
Αυτό το γκρίζο χρώμα, το μόνο που μου βγάζει είναι να θέλω να κοιμάμαι όλη μέρα. Πού να τρέχω τώρα και γιατί; Η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο!




Αστρολογικά, είναι από εκείνες τις ημέρες, που η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, οπότε ανάβει φωτιές στο λεπτό! Ερωτικές περιπέτειες έχει το μενού, κανείς δε της μπαίνει εμπόδιο, διεκδικεί, ποθεί, θέλει να γίνει το δικό της, έτσι όπως της αρέσει. “Love is a battlefield”… τραγούδι με λόγια βγαλμένα από τη ζωή!

..μπορεί να σε διεκδικώ και εσύ να με απορρίπτεις!

..μπορεί να με γυρεύεις και να σου κρύβομαι!

..σε προκαλώ και μου γυρίζεις πλάτη..

..με προκαλείς και σου θυμώνω..

αν δεν είναι έρωτας αυτός.. μέσα σε πεδίο μάχης.. να μη με λένε .. Ταυρίνα!

φιλάκια..


Κριός
Ας υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο ΣΚ που μπορείτε να κάνετε διάφορα σχέδια άφοβα και δίχως εμπόδια! Ανεξάρτητα λοιπόν από τον καιρό, φροντίστε να ξεπορτίσετε παρέα με τα φιλαράκια σας, να κυκλοφορήσετε στα μέρη τα γνωστά, να νιώσετε και εσείς λίγο ωραία! Και μιας που ο Ερμής βρίσκεται σε σύγχυση, ακούστε το τι έχουν να σας πουν, όμως μη δώσετε και πολύ σημασία, γιατί κάποιος λέει την αλήθεια και κάποιος την αποκρύπτει! Κρατήστε τις απόψεις σας μυστικές!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να αφήσετε τους άλλους να παίξουν μπάλα, έτσι για να ξεσκάσουν, όχι τίποτα άλλο! Πείτε ναι σε κάθε περίπτωση και ας μη συμφωνείτε! Αποφύγετε δηλαδή τις εντάσεις, αφήστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μετά ο καθένας το σκοπό του! Η Αφροδίτη τις μέρες αυτές, σας κάνει σαν «ηφαίστειο», νιώθετε τόσα πολλά, όμως πού να το δείξετε και πώς;;; Μαζεύετε διάφορα συναισθήματα μέσα σας, μέχρι να γίνει το μπουμ!

Δίδυμος
Τι έγινε; Ετοιμάζετε βαλιτσούλα και δρόμο;;; Η λύση στα προβλήματά σας, είναι ας πούμε ένα ταξιδάκι αναψυχής;;; Κάτι τέτοιες ιδέες σας μπαίνουν έτσι ξαφνικά, γιατί έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και να δείξετε με κάθε τρόπο το πόσο αξίζετε στη ζωή αυτήν! Να σας πω; Ίσα που προλαβαίνετε να εξαφανιστείτε, γιατί σκάνε πολλά κουλά τις επόμενες ημέρες.. τύπου να πληρώσετε έναν λογαριασμό που σας καίει;;; Βασικά μη κουνηθείτε, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος σε δυο μερούλες.. Αφήστε το καλύτερα!

Καρκίνος
Φροντίστε το ΣΚ αυτό, να το βγάλετε στο σπιτάκι σας, αγκαλιά με τον σύντροφό σας, ή όποιο πρόσωπο σας κάνει και νιώθετε ωραία, γιατί ας πούμε πως η Αφροδίτη έχει τα κέφια της στη περίπτωση τη δική σας! Χουχουλιάστε στο κρεβάτι, μείνετε με τη πιτζάμα, ποιος ο λόγος να κουνηθείτε με τέτοιον καιρό;;; Θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας τις επόμενες ημέρες, ότι σχεδιάζετε ξαφνικά μπλοκάρει, ανάδρομος Ερμής χρυσά μου, η λέξη ψυχραιμία, είναι πολύ light! Ας έχετε λοιπόν, όμορφες αναμνήσεις..!

Λέων
Τι έχετε πάθει εσείς; Ξαφνικά επιθυμείτε να τους βάλετε όλους σε μια σειρά, σα στρατιωτάκια και να κάνουν ότι διατάξετε! Δε πάει έτσι, για αυτό χαλαρώστε! Το αν εσείς κάνετε δεύτερες σκέψεις, το αν φαντάζεστε πάλι δράκους, είναι δικό σας το θέμα, όχι των άλλων! Φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα και ασχοληθείτε με όμορφο τρόπο στο ταίρι σας και αφήστε τις Λιονταρίσιες σας τις κόνξες! Πάλι καλά που η Αφροδίτη σας στέλνει ερωτικές ορεξούλες.. Μην αντιστέκεστε στο σύμπαν, κάνει κακό! 

Παρθένος
Για ακόμα μια φορά, η ζυγαριά γέρνει προς τις δικές σας τις υποχρεώσεις και μόνο! Δεν έχετε το χρόνο άλλωστε για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Εργασία και χαρά έχει το μενού και πολλές δημόσιες σχέσεις! Ωραία μέρα λοιπόν, να ντυθείτε ωραία και να βολτάρετε στα μέρη τα γνωστά, γιατί όσο και να είναι πάντα συναντάτε ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στα σχέδιά σας! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή τη δική σας! Να ξέρετε όμως πως τα παραπονάκια δε θα λείψουν.. από κάποιες ψυχές!

Ζυγός
Και επειδή όλα βαίνουν καλώς, σήμερα ανεξάρτητα από τη βροχούλα, ένα shopping therapy θα το κάνετε και σας βλέπω να ξεπαραδιάζεστε κανονικά! Ασυμμάζευτους σας βρίσκω, το νου σας ο ανάδρομος Ερμής σε δυο μερούλες, μπορεί να σας κάνει να αποζητήσετε τα χρήματα αυτά! Ξημερώνει ένα πολύ όμορφο αύριο για εσάς, από όλες τις απόψεις, οπότε οι αναποδιές που θα προκύψουν, είναι σίγουρα προσωρινές και όλο και κάποιο νόημα θα κρύβουν! Να θυμάστε οι καλοί τρόποι πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Σκορπιός
Κάτι βάζετε στο μάτι, ή κάποιον και πρέπει να γίνει το δικό σας όπως και να έχει! Έχετε τα προσόντα να είστε σίγουροι για αυτό, οπότε εκμεταλλευτείτε το, μπας και ηρεμήσετε λιγουλάκι.. Πάντως το βλέμμα σας είναι μυστήριο, σαγηνευτικό, αν χαμογελάσετε κιόλας, μεγάλη επιτυχία! Για αυτό, ντυθείτε ωραία, φορέστε τα αρώματά σας, βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν και να δείτε που θα έρθει από μόνο του το πράγμα. Μαγική η μέρα, είναι από εκείνες.. Ξέρετε εσείς..

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι! Η Αφροδίτη από τον Κριό, σας μαγεύει ένα πράγμα, οπότε είτε συνοδεύεστε, είτε όχι, σήμερα έχει πολύ φλερτ, νάζια και πονηρές ματιές! Άρα δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες, χαλαρά πάρτε το από το πρωί και όπως προκύψει η κατάσταση. Δηλαδή μη βγάζετε πρόγραμμα, όπως πάνε και όπως έρθουν! Το να μείνετε στο κρεβατάκι σας και να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας, είναι ότι καλύτερο! Ο ύπνος επίσης κάνει καλό στο δέρμα και στα νεύρα!

Αιγόκερως
Σάββατο σήμερα, μια όμορφη μέρα για να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σας. Να επικοινωνήσετε σε βάθος και να βοηθήσετε αν χρειάζεται σε κάτι! Οι προθέσεις σας σίγουρα οι καλύτερες, να όμως που όλο και κάποια ψυχή θα στάξει λίγο δηλητήριο και θα φουντώσετε στο λεπτό! Μαθημένοι πια, μη δώσετε σημασία καμιά, αντιθέτως ρίξτε ένα χαμόγελο και ένα φανταχτερό αντίο! Πιο εύκολο για εσάς, πολύ πιο δύσκολο για τους άλλους! Δε λέτε; Ετοιμαστείτε .. ο Άρης σας καλημερίζει.. από αύριο!

Υδροχόος
Τι Σάββατο και τι Κυριακή; Για εσάς όλες οι μέρες ίδιες είναι, αφού συνέχεια ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Πολλές οι συζητήσεις, έχετε προτάσεις για να ανοίξετε τα φτερά σας, όμως η κάθε δέσμευση για εσάς, έχει το τίμημά της! Οπότε μείνετε στις συζητήσεις, άλλωστε με ανάδρομο Ερμή δουλειά δε γίνεται και όταν έρθει στα ίσα του, βλέποντας και κάνοντας! Ότι είναι φούσκα θα ξεφουσκώσει και ότι πραγματικά μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα πάρει σάρκα και οστά! Ψαχτείτε λοιπόν για μελλοντικές ευκαιρίες!

Ιχθύες
Για να πάρετε τις δυνάμεις σας και να αποκτήσετε μια πιο θετική άποψη για τα ζητήματα που σας προβληματίζουν, θα πρέπει σήμερα τουλάχιστον, να κλείσετε τους διακόπτες, να μπείτε στο αμάξι και να φύγετε κάπου μακριά, με καλή παρέα φυσικά! Έχει τσάρκα απόψε, νυχτοπερπατήματα, οπότε ξεδώστε, έτσι όπως σας αρέσει, γιατί χρειάζεται και αυτό που και που! Έρχονται νέα πράγματα στη ζωή σας, ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια, οπότε μην αφήνετε τίποτα στη τύχη!

magicfariel

Φωτογραφία από Виктория Бородинова από το Pixabay