Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 08/02/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο, μια μυστήρια μέρα!
Εκεί που πάει να βγει ο Ήλιος εκεί τα σύννεφα τρέχουν και τον κρύβουν! Τυχαίο;


Η Αφροδίτη στο Κριό, μάλιστα, τα πιάσαμε τα λεφτά μας λέω! Βέβαια, σήμερα έχει τα κέφια της και όλο και κάτι καλό θα συμβεί σε μερικές ψυχές εκεί έξω! Για να δούμε τις προθέσεις της λοιπόν!




Η Ταυρίνα σας βρίσκεται σε μια φάση πολύ περίεργη! Θέλει αλλαγές μεγάλες και τρανές, αλλιώς θα πέσει σε μαρασμό! Οπότε αποφάσισα να πάω ένα κομμωτήριο σήμερα και ότι προκύψει! Ας ξεκινήσω από εμένα την ίδια και βλέπουμε για τα πλάνα του σύμπαντος! Και κάπως έτσι σας αποχαιρετώ!

φιλάκια..


Κριός
Οι τυχεροί της παρέας, επιτέλους η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Οπότε είτε το αποζητάτε, είτε όχι, το ύφος σας αλλάζει, γίνεστε πιο γλυκοί και τρυφεροί με τους ανθρώπους σας, όσο να’ναι οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα από εδώ και πέρα! Σήμερα λοιπόν, να κάνετε τα beaute σας, να φτιάξετε μαλλί, να βάλετε τις κρέμες σας, να νιώσετε και εσείς λίγο άνθρωποι! Μια βόλτα κάπου ωραία, με τον έρωτά σας, είναι ότι πρέπει! Ρομαντικά πράγματα!

Ταύρος
Το γνωρίζετε πλέον πως όταν η Αφροδίτη είναι στα Κριάρια, εσείς καμία σχέση με τον έρωτα! Οπότε μη περιμένετε πολλές αγάπες και λουλούδια από εδώ και πέρα! Ένα μυστήριο Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε, όλο και κάτι θα συμβεί σε προσωπικό επίπεδο που θα σας αναστατώσει πολύ, οπότε καβγαδάκια έχει το μενού από το πουθενά! Πάντως αν σας αρέσει κάποια ψυχή, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να το δείξετε και ας κάνετε εσείς τον κυνηγό!

Δίδυμος
Ξεχάστε τις δουλειές σας, άλλωστε δε θα σας αφήσουν να τις κάνετε, αφού είναι μια μέρα υπέροχη αστρολογικά, από όλες τις απόψεις! Έχει έξοδο από νωρίς το πρωί μέχρι και το άλλο πρωί αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, πάντως οι προσκλήσεις για έξω, ίσως και αμέτρητες, χίλια κομμάτια δε μπορείτε να γίνετε, όμως γιατί όχι λίγο από εδώ και λίγο από εκεί! Δημόσιες σχέσεις λοιπόν, με απώτερο σκοπό τη ψυχαγωγία σας, όμως ας έχετε τα μάτια ανοιχτά!

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας αρκετοί θα θελήσετε να πάρετε τους δρόμους και να γυρίσετε στο σπίτι όποτε το θυμηθείτε και κάποιοι άλλοι πάλι θα το κάνετε αυτό, αλλά καθαρά για δημόσιες σχέσεις με σκοπό να πετύχετε σε θέματα καριέρας! Και φυσικά αν υπάρχει κάπου στη μέση ένας σύντροφος, να το ξέρετε θα υπάρξουν παραπονάκια, τα οποία θα σας εκνευρίσουν στο απόλυτο και πάνε τα κέφια, τα πάτησε το τρένο! Πάλι όμως το δικό σας θα γίνει!

Λέων
Του λωλού θα πω, μιας που η Πανσέληνος η αυριανή γίνεται στο ζώδιό σας, έχουμε πει τρεις μέρες πριν και τρεις μετά! Σήμερα λοιπόν θα ξυπνήσετε με μια πολύ τρελή διάθεση, τύπου να μπείτε στο αμάξι και να εξαφανιστείτε! Μπορεί να πάρετε και τα βουνά ένα πράγμα, έτσι για το καθαρό τον αέρα! Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως υπάρχει και μια νύχτα που σας αναστατώνει πολύ και όσο να’ναι γιατί όχι να μην έχει νυχτοπερπατήματα το μενού; Να σας δω!

Παρθένος
Κάτι σας βρίσκει έτσι ξαφνικά και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα, κυρίως σε ερωτικά ζητήματα, εκεί σας βλέπω να κάνετε πίσω! Η τελειομανία σας σε όλο της το μεγαλείο και πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, αλλιώς ποιος ο λόγος; Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σας κάνει συμφεροντολόγους και παρτάκηδες! Πριν ανοίξετε το στοματάκι σας, σκεφτείτε τις συνέπειες, γιατί σε θέματα καρδιάς, θέλει προσοχή!

Ζυγός
Μυστήρια μέρα, διαπιστώνετε μετά από πολύ καιρό, το πόσο είστε δεμένοι με κάποιους ανθρώπους, πως ότι και να γίνει θα είστε μαζί, πως ίσως χρειάζεται να γίνετε καλύτεροι σε θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας, γιατί έτσι θα βρεθούν και εκείνες οι ισορροπίες, που θα φέρουν γαλήνη στη ψυχή σας! Οπότε σήμερα να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας, να τους προσφέρετε λίγη αγάπη παραπάνω, τελικά δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο στη ζωή αυτή!

Σκορπιός
Τα μπλέκετε λίγο τα μπούτια σας, τις μέρες αυτές, δηλαδή σα να διαγράφετε κάποια όρια που έχετε θέσει σε κάποιους ανθρώπους, όμως μόλις πάνε να τα ξεπεράσουν εσείς ενοχλείστε αφάνταστα! Είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό, ανεξάρτητα από τον ενθουσιασμό σας, προσπαθήστε να είστε λογικοί και ψύχραιμοι, γιατί άλλα σήματα στέλνετε και άλλα καταλαβαίνουν! Είστε και λίγο θολωμένοι από το Φεγγάρι που αύριο δίνει ρέστα! Το νου σας..

Τοξότης
Φτου φτου μη σας ματιάσω, ανήκετε και εσείς στους τυχερούς της παρέας, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σας ταιριάζει γάντι! Και ξαφνικά ντύνεστε ωραία, φοράτε τα αρώματά σας, αλλάζει το ύφος σας γίνεται πιο παιχνιδιάρικο και μυστήριο επίσης! Καιρός να λάμψετε λοιπόν, να χαλαρώσετε και να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, στο φουλ! Οι ελεύθεροι και ωραίοι εννοείται πως έχει πολύ φλερτ απόψε και κάθε μέρα φυσικά!

Αιγόκερως
Ωχ αμάν, είναι από εκείνες τις ημέρες που μπορεί να σας τη δώσει και να σηκώσετε όλο το σπίτι στον αέρα, να κάνετε μια γενική και να του αλλάξετε ντεκόρ! Καλά αυτό δε μπορεί να συμβεί μέσα σε μια μέρα, αλλά εσείς μπορεί να το καταφέρετε, γιατί αν σας μπει κάτι στο μυαλό, πρέπει και να γίνει τσακ μπαμ! Και επειδή συνήθως δε ρωτάτε κανέναν, απλά αποφασίζετε και διατάζετε, μη νομίζετε πως θα σας πουν ναι με τη μια! Εντάσεις έχει το μενού, γκρινίτσες..

Υδροχόος
Είναι μια πολύ ωραία ημέρα, από εκείνες που φουλάρετε τη καρδιά σας από αγάπη και τη μοιράζετε στα πρόσωπα που το αξίζουν φυσικά! Έχετε μια επιθυμία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους, να φτιάξουν τα πράγματα, να ηρεμήσετε και εσείς, γιατί πόσο πια πείσματα και εγωισμοί; Ιδανική μέρα για βόλτες, όχι ανούσιες, αλλά από εκείνες που έχουν πάντα να σας δώσουν αυτό που θέλετε! Να είστε θετικοί και αισιόδοξοι στις προκλήσεις της ζωής!

Ιχθύες
Παράξενη μέρα για κάποια ψαράκια εκεί έξω, μετράτε τα κουκιά σας και δε σας βγαίνουν και παθαίνετε ένα μικρό σοκ! Αφού είστε σπάταλα πλασματάκια και σας αρέσει η καλοπέραση, τι να κάνουμε τώρα; Πάντως δε το βάζετε κάτω, απόψε έχει έξοδο και πολύ φλερτ! Τη βλέπετε αλλιώς τη δουλειά τύπου, όσα πάνε και όσα έρθουν και μια είναι η ζωή και όλα είναι μια χαρά! Ντυθείτε καλά, γιατί όλο και κάποιο κρύωμα σας βρίσκει. Επιλέξτε ζεστούς χώρους!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay