Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής 01/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Μπήκε Μάρτης, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!
Πάλι παγωμένα είναι τα χέρια μου, χθες ένας φίλος με είπε σαύρα, γιατί βγαίνω στον ήλιο να ζεσταθώ.. να αλλάξω χρώμα.. χαχα! Το ακούσαμε και αυτό στη ζωή μας!

Μια ηλιόλουστη Κυριακή, όντως είναι υπέροχα έξω, οπότε γιατί όχι να μη μαζέψουμε λίγο ήλιο παραπάνω. Βιταμίνη D, που μου λείπει.. λέει ο γιατρός! Έρχεται η άνοιξη ολοταχώς, ότι πιο όμορφο, λατρεύω τα ανθισμένα τα τοπία, τις μυρωδιές των λουλουδιών, το φρέσκο το χώμα, είμαι παιδί της Γης.. ότι και να λέμε!

Αστρολογικά τώρα, η Αφροδίτη έχει σκοπό να μας τρελάνει με τα νάζια της, ο Ποσειδώνας ρίχνει πολύ ροζ συννεφάκι στην ατμόσφαιρα, ξαφνικά βλέπουμε καρδούλες από το πουθενά! Βέβαια ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας, από το ζώδιο του Αιγόκερου, έχουν πραγματικά πολύ παράξενες διαθέσεις και φοβάμαι, πως για ακόμα μια φορά, ότι αξίζει μένει, ότι δεν αξίζει φεύγει..

..οι μάσκες πέφτουν.. απλά!

φιλάκια..


Κριός
Και το μυστήριο συνεχίζεται, αφού η Αφροδίτη το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να σας μπλέξει σε ερωτικές περιπέτειες, είτε έχετε δεσμό, είτε όχι! Ο ανάδρομος Ερμής, δε σας αφήνει να μιλήσετε καθαρά, σα να σας βάζει λανθασμένες λέξεις στο στόμα σας και αντί να είστε μες στη γλύκα, γίνεστε απότομοι και ψυχροί! Σήμερα, αντί να πάρετε τους δρόμους σβάρνα, σας βλέπω να προτιμάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, το κρεβατάκι σας και την ησυχία σας. Πεσμένα τα κέφια, οι σκέψεις σας έχουν χρώμα γκρι.. Εκτός φάσης εντελώς!

Ταύρος
Το σύμπαν είναι λίγο διχασμένο στη περίπτωση τη δική σας. Από τη μια σας θέλει έξω καρδιά και από την άλλη θυμωμένους, ψυχρούς και ανάποδους! Η Αφροδίτη φταίει για όλα, τα αισθήματα που νιώθετε έντονα πολύ, όμως αν δε βρίσκετε ανταπόκριση τότε φεύγουν τα όμορφα συναισθήματα και έρχονται τα άσχημα! Σήμερα αφήστε τον Ήλιο να σας αγκαλιάσει και μεταφορικά και αστρολογικά, προτιμήστε τις παρέες σας, τα φιλαράκια σας και αν προκύψει μια σπουδαία πρόσκληση, ντυθείτε ωραία και παρευρεθείτε!

Δίδυμος
Κάποια ζαβολιά έχετε κάνει εσείς και το σύμπαν τις μέρες αυτές σας βάζει τιμωρία, γιατί το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα! Αν έχετε δανείσει χρήματα, πλέον τα έχετε ανάγκη, πρέπει να επιστρέψουν στο ταμείο σας, οπότε όποιος κάνει τη πάπια από τους φίλους σας, τον μαλώνετε με άσχημο τρόπο, αφού με τον καλό κάνει πως δε καταλαβαίνει! Στη περίπτωση τη δική σας, καλό είναι να κόψετε τέτοιες συνήθειες, δε ζητάτε, δε σας ζητούν, γιατί στο τέλος θα μαλώσετε με όλους και θα μείνετε μονάχοι! Οι δουλειές σας ανθίζουν!

Καρκίνος
Τι να κάνουμε τώρα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εμπόδια στη ζωή σας, όμως εσείς καλά θα κάνετε να είστε αισιόδοξοι και να βλέπετε πίσω από το δέντρο, εκεί που μπορεί να ανακαλύψετε τον δικό σας τον παράδεισο! Όσοι ανήκετε στις ελεύθερες υπάρξεις, να φροντίσετε να κυκλοφορήσετε σε διάφορα μέρη, γιατί γοητεύετε με τη παρουσία σας και το φλερτ που μπορεί να βιώσετε, ανεπανάληπτο! Ψυχοθεραπευτικό από όλες τις απόψεις! Δείτε την διαφορετικά σήμερα και πολύ χαλαρά. Όπως πάνε και όπως έρθουν!

Λέων
Πω πω τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά και βρήκατε και την ημέρα να κάνετε λογαριασμό και εννοείται πως είστε για ακόμα μια φορά out of budget! Οπότε Κυριακάτικο αγχώνεστε για τα λεφτά σας, για το τι περισσεύει μέχρι το επόμενο έσοδο και ανεβάζετε πίεση, μιας που είστε μέσα με τα μπούνια! Αστρολογικό το θέμα, από όπου και αν το πιάσω, καταλήγει σε αυτά που σας γράφω! Και κάπως έτσι πώς να σας έρθει η διάθεση για αγάπες και λουλούδια; Προτιμήστε μια βόλτα στην εξοχή. Καθαρίζουν οι σκέψεις!

Παρθένος
Κάτι σας έχει βρει εσάς και είστε ανήσυχοι πολύ και ενοχλείστε με το παραμικρό! Το σύμπαν έχει βάλει στο μάτι τη προσωπική σας τη ζωή! Ή που θα το παλέψετε και θα τη βελτιώσετε, ή που θα τα διαλύσετε όλα μέσα σε μια στιγμή! Ναι μεν είστε ανεξάρτητοι, ναι μεν είστε εργασιομανείς, όμως η συντροφικότητα είναι απαραίτητη και αναγκαία. Τις μέρες αυτές δε δείχνετε καμία τέτοια διάθεση, αντιθέτως ασχολείστε με οτιδήποτε θεωρείτε εσείς απαραίτητο και κάπως έτσι τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν τη τιμητική τους! Αξίζει;;;

Ζυγός
Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε τις μέρες αυτές, να το ρίξετε στον ύπνο και στο καλό το φαί και να αφήσετε τις βόλτες από εδώ και από εκεί, γιατί μπορεί να κρυώσετε και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι και δεν επιτρέπεται αυτό με τίποτα! Το σύμπαν έχει παράξενες διαθέσεις και δε ρωτά, για αυτό προστατευθείτε όσο μπορείτε έτσι μπας και σωθεί η κατάσταση! Βγαίνετε λίγο από τα ρούχα σας, με τις συμπεριφορές του κόσμου, όμως να τα συγκρατήσετε τα νευράκια σας, μερικές φορές δεν αξίζει καν τον κόπο! Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Δε ξέρω αν φταίει που έχει λιακάδα έξω, πάντως μπαίνει πολύ φως μέσα στη καρδιά σας και ξαφνικά τη βλέπετε πολύ ρομαντικά τη δουλειά! Ίσως να σκέφτεστε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σας βγάζει πολύ όμορφα συναισθήματα! Πάντως οι μέρες είναι ιδανικές για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας και να ξενοιάσετε λιγουλάκι από τα καθημερινά τα βάσανα! Όσοι εργάζεστε, ζορίζεστε η αλήθεια αυτή είναι, όμως να είστε σίγουροι πως δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους! Απολαύστε τις στιγμές όπως και να έχει!

Τοξότης
Αλλιώς το έχετε φανταστεί το τριήμερο αυτό, αλλιώς σας βγαίνει προς το παρόν και δε σας αρέσει και τόσο πολύ! Αποφύγετε τα οικογενειακά σουαρέ, γιατί πολλά τα λόγια, διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις, σας τρελαίνουν το μυαλό! Εξαφανιστείτε σε καμιά παραλία, στο δάσος, περπατήστε, να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια της καθημερινότητας. Πάντως ένα πρόσωπο θέλει να σας αποκαλύψει μια αλήθεια και εσείς δε θέλετε με τίποτα να την αντιληφτείτε! Όσοι έχετε ταίρι, μιλήστε του για την Αφροδίτη..!

Αιγόκερως
Μαζί δε κάνετε και χώρια δε μπορείτε! Να τέτοιες μέρες είναι αυτές, αφού διαπιστώνετε πως αγαπάτε πολύ τον σύντροφό σας, τους δικούς σας τους ανθρώπους και ας είστε οι παράξενοι της παρέας. Έχετε τον τρόπο σας εσείς, να το δείχνετε που και που και να συγκλονίζετε μερικές ψυχές! Ρομαντική η διάθεσή σας, ταξιδιάρικη επίσης, έχει λιακάδα τρελή, γιατί όχι να μη χαλαρώσετε και εσείς επιτέλους; Να’ναι καλά ο Ποσειδώνας, που σας τα κάνει όλα ωραία, γιατί με τη φόρα που έχετε πάρει, άγνωστο το αύριο πολύ!

Υδροχόος
Πάλι κάνετε λογαριασμό και πάλι σας λείπουν κάτι χρήματα και χαλάτε τη μέρα σας, γιατί άλλα σας υπόσχονται και άλλα κάνουν! Εντάξει, δε γλυτώνουν από εσάς, αυτό είναι το σίγουρο, οπότε αναλόγως τη περίπτωση, καταστρώστε το σχέδιό σας και βαθιές ανάσες κάνουν καλό! Να’ναι καλά η Αφροδίτη που έχει σκοπό να σας ξεμυαλίσει και να στρέψει τη προσοχή σας σε ερωτικά θέματα, που ναι μεν αλλά! Βάλτε το φλερτ στο μενού της ημέρας, παίξτε σα τα μικρά τα παιδιά και χαμογελάστε, γιατί είστε πολύ πιο όμορφοι έτσι!

Ιχθύες
Πετάτε στα σύννεφα εσείς, αλλού για αλλού, μες στη τρελή την ευτυχία! Φτου μη σας ματιάσω, όμως πάλι κάνετε έξοδα και πάλι θα ξεμείνετε και πάλι θα τρελάνετε τον κόσμο τριγύρω! Η ζωή είναι ωραία, το λίγο από όλα είναι μια καλή ιδέα και όχι κάθε φορά, με πιάνετε τι σας λέω;;; Σήμερα άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν, μπορεί να ανάψετε θερμοκρασία στο λεπτό, εντάξει συγκρατηθείτε, γιατί έχετε και τον Ερμή κατσικωμένο επάνω σας, ανάδρομος επίσης..!!! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας απογειώνει όμορφα!

magicfariel

Φωτογραφία από Viola ' από το Pixabay