Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 07/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο, πόσο μου αρέσει!
Είμαι σπίτι, πίνω το καφεδάκι μου έξω στη βεράντα και χαζεύω τα δέντρα, που έχουν βγάλει νέους καρπούς, νέα φιλαράκια, είναι στην αρχή ακόμα, όμως όλη η ελπίδα και η αισιοδοξία κρύβονται σε τέτοιες μαγικές εικόνες!


Μιλάνε για το αύριο, που έρχεται ολοταχώς! Είναι τα λουλούδια της άνοιξης, οι ευωδιές τους, τα χρώματά τους.. Είμαι παιδί της άνοιξης, λατρεύω τη κάθε στιγμή.. κάθε χρόνο, τέτοια εποχή!

Σήμερα διαπίστωσα με πολύ μεγάλη χαρά, πως ένα κλωνάρι που φύτεψε ο πατέρας μου, έδεσε, έχει βγάλει νέα βλαστάρια και έχει πάρει το δρόμο του και αυτό..

Αστρολογικά τώρα, έχω την εντύπωση πως η Αφροδίτη βρήκε το χαμόγελό της, την όμορφη γωνιά της, εκεί στο σπίτι των Ταύρων, οπότε ο Έρωτας είναι καθοδόν και οι εκπλήξεις μπόλικες μέσα στο ΣΚ αυτό! Για να δούμε..

φιλάκια..


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που βλέπετε μερικά φράγκα παραπάνω στον λογαριασμό σας, γιατί έχετε συμμαζευτεί και υπάρχει αποτέλεσμα, θετικό! Αυτό φυσικά δε σημαίνει κάτι, γιατί μόλις χαλαρώσετε, μια από τα ίδια! Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό, δεν είναι ιδανικό για συζητήσεις και εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα! Αποφύγετε λοιπόν να ανοίξετε κουβέντα για θέματα που σας καίνε, γιατί θα χαλάσετε τη διάθεσή σας, στο πι και φι!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους, δίχως γκρίνιες και αντιρρήσεις! Να τους κάνετε το χατίρι, γιατί συνεχώς απουσιάζετε και απέχετε από τα κοινά! Από το να έχετε μουτράκια μέσα στο ΣΚ, ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε! Προτείνω να αγοράσετε λουλούδια, χώμα, οτιδήποτε χρειάζεστε, προκειμένου να ομορφύνετε το σπιτάκι σας, μιας που η άνοιξη έχει κάνει τα πρώτα βήματά της!

Δίδυμος
Μες στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω σήμερα, καλύτερα να χαμογελάτε, παρά να γκρινιάζετε από εδώ και από εκεί! Κάντε λίγη υπομονή, να γυρίσει ο Ερμής, να έρθει στα ίσα του, λίγο ακόμα έμεινε και μετά τους στριμώχνετε στη γωνιά και τους κατσαδιάζετε! Προς το παρόν φεύγετε εκτός θέματος και μια τρύπα στο νερό! Η Αφροδίτη τις μέρες αυτές, φέρνει ένα αμόρε πολύ εντυπωσιακό, σας μαγεύει και μπορεί να λιώσετε κιόλας, σε χρόνο ντε τε!

Καρκίνος
Μια πολύ ωραία ημέρα, για να φτιάξετε λιχουδιές και να καλέσετε τα φιλαράκια σας στο σπίτι, έτσι για να περάσετε στιγμές όμορφες και χαλαρές! Βέβαια, μπορεί να συμβεί το αντίθετο, δηλαδή να σας προσκαλέσουν σε διάφορα μέρη και κάπως έτσι να βρεθείτε να φλερτάρετε και να φλυαρείτε από εδώ και από εκεί! Η Αφροδίτη και ο Δίας, θέλουν να ξελογιαστείτε ερωτικά με ένα νέο πρόσωπο! Ένα τεστ που θα δείξει πολλά στο τέλος!

Λέων
Είναι μια μέρα που δε νομίζω να βγάλετε άκρη με κανέναν! Αλλιώς τα έχετε στο μυαλό σας, αλλιώς σας προκύπτουν, κανείς δε μπορεί να φανταστεί τις σκέψεις σας, οπότε πριν ξεκινήσετε τα Λιονταρίσια σας, καλύτερα να αποκαλύψετε το τι σκοπεύετε να κάνετε! Άδικο πολύ ο ενθουσιασμός σας να ποδοπατηθεί! Τι λέτε; Η Αφροδίτη σας κάνει άτακτα παιδιά, φλερτάρετε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε! Για φρόνιμα μερικοί.. ξέρετε εσείς!

Παρθένος
Είναι μια καλή ημέρα, για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να αποφύγετε τις επαφές με τον κόσμο! Εσείς που εργάζεστε κυρίως, οι καριερίστες της παρέας, γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας, ως συνήθως! Από την άλλη βέβαια, ο Δίας και ο Άρης σας θέλουν να ντύνεστε σέξι και όποιος αντέξει και να είστε έξω, με παρέες γνωστές και άγνωστες! Επιλέξτε λοιπόν σε ποια κατηγορία ανήκετε και στη τελική Σάββατο είναι, ιδανική μέρα για χαμόγελα!

Ζυγός
Οι πειρασμοί αμέτρητοι και εσείς κάπου στη μέση θέλετε και το ένα και το άλλο και φυσικά αυτό δε γίνεται, οπότε για φρόνιμα γενικότερα! Ναι ένα shopping therapy είναι ότι πρέπει για να φτιάξει το κέφι σας, αρκεί να έχετε ξεμπερδέψει με τους λογαριασμούς σας! Να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, αρκεί να είστε ελεύθεροι, ξεκάθαροι και ωραίοι! Αν παραβλέψετε τα όρια, τότε σίγουρα θα υπάρξουν συνέπειες! Βαστάτε τα άλογα, λέμε!

Σκορπιός
Χρυσά μου παιδιά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει τον έρωτα στη ζωή σας, είτε αποζητάτε τέτοιες καταστάσεις, είτε όχι! Μπορεί να είναι και ένας καλό φίλος, που θα σας βγάλει αμέτρητα συναισθήματα και ω ναι θα ταρακουνηθείτε ευχάριστα και όχι μόνο! Πείτε ναι σε προσκλήσεις για έξω, μοιράστε μερικά χαμόγελα εκεί δα πέρα, αφήστε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του και μην αντιστέκεστε! Όπως πάνε και όπως έρθουν..!

Τοξότης
Ωραία μέρα για να εξαφανιστείτε από παντού και να μείνετε στο σπιτάκι σας, ή οπουδήποτε σας αρέσει! Είναι μια περίοδος για αρκετούς από εσάς εκεί έξω, που θα χρειαστεί να βάλετε όλη σας τη φαντασία μπροστά και να δημιουργήσετε πάλι, οτιδήποτε σας εκφράζει στο απόλυτο! Αυτό όμως απαιτεί ξεκούραση και ηρεμία, κυρίως για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Η Αφροδίτη φέρνει έναν πειρασμό στο διάβα σας!

Αιγόκερως
Είναι από εκείνες τις ημέρες που βάζετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη προκειμένου να ικανοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας και επειδή συνήθως είναι ακριβές, μήπως να διαλέξετε μια από όλες; Αλλιώς πάει ο κουμπαράς! Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, μη περιμένετε να φτιάξουν τα ερωτικά σας! Να ξέρετε όμως πως η Αφροδίτη έχει πιάσει δουλειά και από βδομάδα, όλο και κάποια έκπληξη σας περιμένει! Μύρισε έρωτας..!

Υδροχόος
Σήμερα λοιπόν καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας σε θέματα σχέσεων! Κάντε το πρώτο βήμα εσείς, δείξτε τις προθέσεις σας, τα συναισθήματά σας και ακούστε το τι έχουν να σας πουν και οι άλλοι! Δεν είναι όλα μαύρο – άσπρο στη ζωή αυτή! Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, δε βοηθάει και τόσο, για αυτό λίγα λόγια και καλά! Καιρός να φωνάξετε έναν κηπουρό ή έναν μάστορα! Φτιάξτε ότι έχει χαλάσει!

Ιχθύες
Ανεξάρτητα από τον ήλιο εκεί έξω, εσείς καλό είναι να ντύνεστε καλά, γιατί είναι πολύ εύκολο τις μέρες αυτές να πέσετε τέζα στο κρεβάτι από το πουθενά! Ένα δώρο σας κάνουν μέρες που είναι και ξαφνιάζεστε ευχάριστα! Η Αφροδίτη σας ανοίγει τα μάτια με ένα πολύ μαγικό τρόπο και μπορεί ο έρωτας της ζωής σας να είναι ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε! Ωραία ημέρα για αγάπες και λουλούδια! Μη προκαλείτε όμως τη τύχη σας.. Το μπουρίνι ξεσπά στο λεπτό!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay