Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 27/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε η πιο μαγική μέρα της εβδομάδας, τι να κάνουμε έχουμε και εμείς οι Ταύροι τις αδυναμίες μας..
15η ημέρα κλεισμένη στο σπίτι, αγκαλιά με το lap top, με το κινητό, με οτιδήποτε με φέρνει σε επικοινωνία άμεση, με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι καθημερινά, με τα φιλαράκια μου, με άγνωστες υπάρξεις, έτσι επειδή έκανα ένα σχόλιο κάπου.. Έχουμε όρεξη για επικοινωνία! Εκεί που δεν είχαμε χρόνο ούτε για ένα γεια!

Λέτε να γίνει κανένα θαύμα και η ανθρωπότητα να πάρει στροφές;;; Να θυμηθούμε εκείνα τα χρόνια, που μιλούσαμε ασταμάτητα, που χασκογελούσαμε, που δε βάζαμε γλώσσα μέσα; Λέτε το φλερτ να μας προκύψει όπως τότε; Ο άντρας να πλησιάσει τη γυναίκα. Να της μιλήσει όμορφα. Να τη σαγηνεύσει με τη παρουσία του;


Τα παιδιά να βγουν έξω στις γειτονιές, να παίξουν με τα ποδήλατά τους, να τρέξουν, να σκαρφαλώσουν κανά δέντρο, να γελάσουν, να μαλώσουν, να χτυπήσουν στα γονατάκια τους, όπως κάναμε εμείς παλιά;;; Έχω φάει τούμπες αμέτρητες! Από δέντρο έχει πέσει! Από ποδήλατο έχω πέσει! Καλά όταν πρωτοφόρεσα τα πατίνια με τις ρόδες; Εκεί έδεσε το γλυκό.. !

Εύχομαι ο κόσμος να δει, πως η αγάπη, η εκτίμηση, ο σεβασμός, προς τον συνάνθρωπό μας, είναι στοιχεία ανεκτίμητα! Είναι συμπεριφορές που φέρνουν την ευτυχία και τη γαλήνη στη ψυχή! Είναι ωραίο να λέμε την αλήθεια face to face. Είναι ακόμα πιο τέλειο να κοιμόμαστε με τη συνείδησή μας καθαρή. Είναι φανταστικό όταν μοιράζουμε χαμόγελα στους ανθρώπους μας..

think about it..!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικά και κυρίως οικονομικά! Μη περιμένετε να σας καλέσουν, κουνήστε το δαχτυλάκι σας αόρατα και διεκδικήστε μερίδιο από τη πίτα, εφόσον δίκαια σας ανήκει! Μη λέτε πουθενά τα σχέδιά σας, τις κινήσεις σας γιατί η περίοδος είναι πολύ πονηρή και οι προθέσεις όχι και τόσο αγνές! Ο Σωθών σωθήτω.. αρχαία ατάκα και πολύ σοφή!

Ταύρος
Καλά η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, έχει το χαβά της τις μέρες αυτές, θέλει οπωσδήποτε ο Έρωτας, να μπουκάρει μέσα στη ζωή σας, οπότε για τεντώστε κεραίες. Μη το χάσουμε το κελεπούρι! Είναι μια όμορφη μέρα αστρολογικά, τα φιλαράκια σας, είναι αυτά που σας φτιάχνουν το κέφι, τηλέφωνα από εδώ, μηνύματα από εκεί, τα μαντάτα τρέχουν, οπότε χαμογελάστε και let it flow! Τέρμα επικοινωνιακή η μέρα σας!

Δίδυμος
Κάντε λίγο πέρα τις επαγγελματικές σας τις ανησυχίες, η μέρα είναι ιδανική για να χουχουλιάσετε στο κρεβάτι είτε μονάχοι, είτε παρέα με τον σύντροφό σας! Αυτό που εξιτάρει τους περισσότερους από εσάς, είναι πως κανείς δε γνωρίζει το τι ακριβώς κάνετε στον ελεύθερο το χρόνο σας, το αν τη περνάτε ζάχαρη ή όχι! Νάζια έχει το μενού της ημέρας. Έχετε μια έντονη επιθυμία να ξεσηκώσετε το κοινό σας. Με μέτρο όμως.. έτσι;

Καρκίνος
Μια όμορφη μέρα για εσάς, μιας που διαπιστώνετε το πόσο σας αγαπούν και σας εκτιμούν οι άνθρωποί σας! Φροντίστε ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός σας, να βρίσκεται σε ετοιμότητα, γιατί πολλά τα τηλέφωνα σήμερα, οι βιντεοκλήσεις επίσης, μηνύματα από εδώ και από εκεί, δε σας αφήνουν να βαρεθείτε ούτε λεπτό! Οι δοκιμασίες των ημερών, σας βοηθούν να εκτιμήσετε εντελώς διαφορετικά τη κατάσταση, λέτε αντίο στις άσχημες αναμνήσεις..!!!

Λέων
Είναι από εκείνες τις μέρες που οι επαγγελματικές δραστηριότητες έχουν ύψιστη σημασία, για αυτό και εσείς, ξεχάστε για λίγο τις ανακαινίσεις και εστιάστε στο πώς θα είστε μέσα στο παιχνίδι και το τι λεφτά θα πάρετε, γιατί δίχως αυτές, δεν έχει ζωάρα στο σπίτι! Αν έχετε πράγματα που δε τα χρειάζεστε πια και είναι χρήσιμα σε κάποιους άλλους, «σπρώξτε» τα μπας και βγάλετε κανά χαρτζιλίκι από το πουθενά! Ψαχτείτε λέμε..!

Παρθένος
Μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια είστε, σας έχει μαγέψει κανονικά η Αφροδίτη και ξαφνικά δείχνετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, στο σύντροφό σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σε όλο τον κόσμο! Ονειρεύεστε έναν γάμο, τη συμβίωση, όλα τα καλά της συντροφικότητας και είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε τέτοιες καταστάσεις! Καλά μη βιάζεστε γιατί ο Ποσειδώνας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια σας και τα βλέπετε όλα ροζ..!!!

Ζυγός
Λογικό το βρίσκω να έχετε αγχωθεί για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Δε ξέρετε πλέον το τι σας ξημερώνει, αν μπορείτε να ελπίζετε για εκείνο το αύριο. Βέβαια, μόλις λάβετε κάτι χρηματάκια που σας οφείλουν, αμέσως τη βλέπετε πολύ αισιόδοξα τη δουλειά και ηρεμούν κάπως οι σκέψεις σας. Σίγουρα είναι μια μεταβατική περίοδος, όμως είναι και μια καλή ευκαιρία για να επανεξετάσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Επιτρέπονται οι αλλαγές!

Σκορπιός
Είστε κάπως σε love mood, φταίει η Αφροδίτη για αυτό, οπότε σήμερα σας βλέπω να φλερτάρετε με διάφορες ψυχές εκεί έξω, όλο πονηρά μηνυματάκια είστε έτσι για το ψυχολογικό! Βέβαια, μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε το σύντροφο της ζωής σας! Αρκετοί θέλετε να αποδράσετε, σα να βιώνετε τη ταινία με το Αλκατράζ, μη σας μπαίνουν πονηρές ιδέες, σπίτι φρόνιμα και ας πάρουν τα πλήκτρα φωτιά! Από το να καεί η τσέπη σας..!!!

Τοξότης
Αρκετοί εκεί έξω, σκέφτεστε το τι εναλλακτικές υπάρχουν κυρίως επαγγελματικά, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνετε και εσείς μια νέα αρχή! Να είστε ανήσυχοι και να ψάχνεστε, καλύτερα ενημερωμένοι, παρά στα σκοτάδια! Όμως η τύχη είναι με το μέρος σας και εκεί που είστε έτοιμοι να σωριαστείτε στα πατώματα, εκεί η μαγική νεράιδα που σας προστατεύει, σας δίνει λόγο ύπαρξης ξανά! Μη παρατάτε τα όπλα. Δε πρέπει!

Αιγόκερως
Μια ζέστη και μια κρύο, έτσι πάνε αυτά, οπότε σήμερα έχει αγάπες και λουλούδια γενικώς! Είστε σε πολύ καλή διάθεση, προφανώς είδατε όμορφο όνειρο, οπότε προσπαθείτε με κάθε τρόπο να γλυκάνετε την ατμόσφαιρα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να φλερτάρετε άφοβα, η σπιρτάδα σας γοητεύει. Είναι πιο άνετη η επικοινωνία μέσα από τα social media! Τη προτιμούν οι νέοι. Οπότε let it flow.. Αρκετοί ονειρεύεστε έναν γάμο. Τι ταινία είδατε ψες;

Υδροχόος
Όσο πιο αγαπησιάρηδες είστε, άλλο τόσο οι δικοί σας οι άνθρωποι σας το ανταποδίδουν και νιώθετε ξαφνικά όμορφα με τον εαυτό σας. Γαλήνη στη καρδιά; Είναι μια όμορφη ημέρα, οπότε γκρεμίστε τα τείχη που έχετε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, δε θέλουν όλοι το κακό σας! Τέτοια συναισθήματα φέρνουν όμορφες σκέψεις στο μυαλό και από το πουθενά δίνετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας, πιο προσιτές στη πραγματικότητα. Καιρός ήταν!

Ιχθύες
Την έχετε βρει την άκρη σας εσείς και κάνετε τις δουλειές σας κανονικότατα, δίχως να γνωρίζει κανείς τίποτα και πώς! Εννοείται πως θα προστατέψετε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο και στη τελική τις μέρες αυτές, θα φανούν τα αληθινά πρόσωπα αρκετών. Οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα! Η Αφροδίτη θέλει οπωσδήποτε να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας. Αφεθείτε καλέ στη μαγεία της..

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay