Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 14/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ηλιόλουστη μέρα, ανοιξιάτικη, τα πουλάκια κελαηδούν αμέριμνα και εμείς με
τη ψυχή στο στόμα! Βιώνουμε μεγάλες στιγμές, η ανθρωπότητα στο μάτι του Κυκλώνα! Εύχομαι να περάσει και αυτό και να έρθουν πιο όμορφες μέρες, γιατί όχι άλλο κάρβουνο!


Τη χάνετε τη Ταυρίνα σας, ο συναισθηματικός μου ο κόσμος, ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Ποιοι έρωτες και ποια βάσανα; Ξημερώνει κάθε μέρα ένα μέλλον αβέβαιο, γεγονός που ταράζει όλο μου το είναι! Ασφάλεια, πολεμάει ο Ταύρος για να την αποκτήσει! Όταν πάει να τη χάσει.. τότε χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.. Σβήνει το άστρο του.. Και εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.. Ποια μάχη θα δώσει και με πιο τρόπο! Οδυνηρό! Πόσες μάχες θα πρέπει δώσω ακόμα στη ζωή μου; Γιατί;

Αστρολογικά είναι μια υπέροχη ημέρα, για όλα τα ζώδια! Οπότε αγκαλιάζουμε την αισιοδοξία, την ελπίδα και αλλάζουμε προτεραιότητες, για το καλό όλων μας!

Το έγραψα και θα το ξανά γράψω..

«Πρόσεχε Εσένα και όχι το Εγώ σου..» 

φιλάκια..


Κριός
Ανεξάρτητα του αν είναι Σάββατο, είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα νέα τρέχουν, είστε μέσα και τελικά και τη προαγωγή θα τη πάρετε και τα λεφτά! Είναι θέμα χρόνου και μάλιστα, έτσι όπως είναι η κατάσταση όλο και κάτι θα αναλάβετε, μια αποστολή κάπως ζόρικη, η οποία όπως φαίνεται είναι το εισιτήριο για ένα ταξίδι εντελώς διαφορετικό! Όμως σήμερα μείνετε στο σπίτι, αν θέλετε καλέστε ένα φιλαράκι άντε και δυο και συζήτηση στη συζήτηση, όλο και κάποιο λαυράκι θα βγάλετε!

Ταύρος
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που σας αποζητούν σχεδόν όλοι, θέλουν να ακουμπήσουν στον ώμο σας, να τους χαϊδέψετε τα μαλλιά και να τους πείτε πως όλα θα πάνε καλά! Και εσείς το ίδιο έχετε ανάγκη, για αυτό φροντίστε να μη ξοδεύεστε άδικα, όταν το αμοιβαίο δε παίζει.. Είναι μια πολύ τυχερή ημέρα αστρολογικά, αν έχετε βάλει έναν στόχο, τον πετυχαίνετε, ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας! Στηρίζονται πολλοί επάνω σας, αυτό από τη μια σας τιμά, από την άλλη όμως σας πνίγει και θέλετε να πάρετε τα βουνά! Ψυχραιμία!

Δίδυμος
Άντε να σας ξεσηκώσω λιγουλάκι χαρωπά! Σήμερα ξαφνικά μπορεί να ανοίξουν οι ουρανοί και να λάβετε χρήματα που σας οφείλουν από το πουθενά! Εξόφληση των υπηρεσιών σας παρακαλώ πολύ, να το χαρείτε αλλά να σας προβληματίσει κιόλας! Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα δίπλα σας, όμως εσείς το βλέπετε ως μια περίοδος ευκαιριών, εκεί που οι άλλοι κάνουν πίσω, εμφανίζεστε εσείς μαγικά! Τολμηρούς σας βρίσκω, όμως έτοιμους για όλα! Παίζει λοιπόν να σας κάνουν μια πρόταση επαγγελματική φοβερή και τρομερή!

Καρκίνος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θέλετε να βοηθήσετε όλο τον κόσμο, γιατί δε μπορείτε να βλέπετε κάποιες ψυχές να στεναχωριούνται και να ταλαιπωρούνται από διάφορα! Αν είναι να νιώσετε έτσι καλά, κάντε το, όμως να γνωρίζετε πως μη περιμένετε να κάνουν το ίδιο και για εσάς! Τα νέα τρέχουν και ξεμπλοκάρουν υποθέσεις που αφορούν οικονομικά θέματα! Κάτι σας χαρίζουν; Κάτι σας διαγράφουν; Έπιασαν τόπο τα λεφτά σας; Πάντως χαμογελάτε, γιατί θαύματα γίνονται πού και πού! 

Λέων
Ως συνήθως στη κοσμάρα σας, βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και πολύ καλά κάνετε! Λεφτά μπαίνουν στη τσέπη σας και το χαμόγελο ως τα αυτιά! Δε πιστεύω από το σπίτι να κάνετε έξοδα μέρες που είναι, για αυτό δείτε το ως μια πολύ καλή ευκαιρία να μαζέψετε πέντε φράγκα παραπάνω! Παίζει να σηκώσετε το σπίτι όλο στον αέρα, να του κάνετε μια γενική καθαριότητα, έτσι για να είστε σίγουροι πως είναι όλα τέλεια, καθαρά και απολυμασμένα! Μη σας πάρει το σκοτάδι όμως.. Ποιος θα μαγειρέψει;;;

Παρθένος
Και εσείς ανήκετε στους τολμηρούς της παρέας, εκεί που οι άλλοι κάνουν πίσω, εσείς πολλά βήματα μπροστά! Εντάξει όλοι γνωρίζουμε πως μπορούμε να στηριχτούμε στις πλάτες σας, όμως μέχρι πότε;;; Αναγνωρίζονται οι θυσίες σας, ο κόπος σας, οι γνώσεις σας, για αυτό συνεχίστε να κάνετε ότι κάνετε, όμως δίχως ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους άλλους! Νιώθετε πως είστε απαραίτητοι, αυτό σας φτάνει, σας κάνει πιο δυνατούς και θαρραλέους επίσης.. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται απλόχερα!

Ζυγός
Ανήκετε στους αισιόδοξους της παρέας, πιστεύετε πως κατά βάθος όλα θα πάνε καλά και αντιμετωπίζετε με πολύ ψυχραιμία τα γεγονότα! Εννοείται πως δε μπορείτε να μείνετε στο σπίτι μονάχοι, για αυτό θα καλέσετε τα φιλαράκια σας και ας κοιμηθούν στο σπίτι σας και τι έγινε; Καλά μην είστε τόσο χαλαροί, προστατέψτε τον εαυτό σας για ευνόητους λόγους! Και μιας που η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη, βρείτε τρόπο να εκτονωθείτε αναλόγως! Είτε επαγγελματικά, είτε να αλλάξετε ακόμα και ντεκόρ στο σπίτι!

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές σας δείχνουν το πόσο είστε απαραίτητοι στις ζωές των άλλων και εσείς από τη μια παίρνετε το αίμα σας πίσω, από την άλλη γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Σπάνιο αυτό, όμως οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα και δε μπορείτε να κρατήσετε κακία σε κανέναν! Το κουφό της υπόθεσης είναι να προκύψει ένα φλερτ από το πουθενά, να σας ζητήσει κάποιος ραντεβού, να συμβεί αυτό που προσμένατε καιρό τώρα και φυσικά να το αρνηθείτε ευγενικά λόγω της κατάστασης! Υπάρχει και η βιντεοκάμερα.. you know!

Τοξότης
Ξαφνικά έχετε την επιθυμία να βοηθήσετε τους πάντες, που σημαίνει πως μπορεί ακόμα να δώσετε και λεφτά σε όποιον τα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη! Αν σας περισσεύουν, πολύ καλά θα κάνετε, αν είναι όμως να ξεμείνετε, να το ξανά σκεφτείτε! Μείνετε στο σπιτάκι σας και με ψυχραιμία αντιμετωπίστε τις καταστάσεις της ζωής! Ναι μεν να είστε δίκαιοι και ευαίσθητοι όσον αφορά τους δικούς σας τους ανθρώπους, όμως πρέπει να κοιτάξετε και τον εαυτό σας στη παρούσα φάση! Να γίνετε χαλάκι και όχι χαλί, το καλό είναι πάντα καλό!

Αιγόκερως
Μια ένταση σίγουρα την έχετε μέσα σας, για αυτό ξεδώστε δημιουργικά και από το σπίτι! Θέλετε να ασχοληθείτε με τη κηπουρική; Θέλετε να αλλάξετε το ντεκόρ; Είστε καλλιτέχνες μήπως; Κάντε οτιδήποτε χρειάζεται για να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και να μη τσακώνεστε με τον κόσμο φυσικά! Μέρα πολύ μυστήρια και με τον Άρη στο ζώδιό σας, καλό είναι να ασχολείστε με οτιδήποτε διατηρεί τη ψυχραιμία σας σε νορμάλ επίπεδα! Μη πάρετε τους δρόμους να το παίζετε σωτήρες! Προτιμήστε την ηρεμία σας!

Υδροχόος
Βλέπω να γεμίζει το σπίτι σας από κόσμο και να κάνετε άπειρες συζητήσεις, για τα σχέδιά σας, για τις ανησυχίες σας, για το μέλλον σας! Μην είστε υπερβολικοί και επιθετικοί, επειδή τα πλάνα σας ακυρώνονται! Δεν είστε μόνο εσείς που τραβάτε ζόρια, αλλά όλος ο κόσμος! Αν σας λείπουν χρήματα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, όλο και κάποιος θα σας βοηθήσει, για αυτό ζητήστε για να λάβετε με όμορφο τρόπο! Διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά πως πολύ λίγοι είναι αυτοί που βρίσκονται στα δύσκολα στο πλάι σας!

Ιχθύες
Ανήκετε στους ψύχραιμους της παρέας, έχετε ανακαλύψει κάθε τρόπο, για να γίνουν οι δουλειές σας, έτσι όπως τις έχετε υπολογίσει χρονικά, δίχως να υπάρξουν σημαντικές απώλειες! Σας θαυμάζουν, να το ξέρετε αυτό, αλλά να θυμάστε πως δεν είστε και ο superman! Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους σας, πείτε τις ιδέες σας, οργανωθείτε για τις επόμενες ημέρες! Ο Ερμής έρχεται στα ίσα του, οπότε εμπόδια τέλος! Το σύμπαν κατά βάθος σας θέλει αρχηγούς και αποφασισμένους για όλα! Έχετε το χάρισμα!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay