Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ζώδια: Τι μαγικά μας φέρνει, η Νέα Σελήνη από τον Κριό! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μεσημέριασε το ξέρω, όμως τις μέρες αυτές που
έχω περισσότερο χρόνο, θέλω να σας γράφω όλο και κάτι της το διαφορετικό, έτσι γιατί μου αρέσει να σας καλομαθαίνω, επειδή το αξίζετε, μιας που με ανέχεστε κιόλας με τα τρελά μου..!



Διαπιστώνω τώρα που σας γράφω, ξεκίνησε να ψιχαλίζει, μάλιστα, γκρίζος ο ουρανός, μμμμ ότι πρέπει για μεσημεριανούς ύπνους! Μετά τη σκορδαλιά; Ήρθε ο Μορφέας σε χρόνο ντε τε.. το ορκίζομαι.. 😁😄😴!!!

Προσπαθώ να τη δω πολύ θετικά και αισιόδοξα τη δουλειά, ανεξάρτητα το αν μας βομβαρδίζουν με αρνητικές ειδήσεις συνεχώς, γιατί στη τελική δεν είμαστε και τίποτα τυχαίοι! Ο καθένας από εμάς, έχει πράξει έργο ζωής, έχει εμπειρία και γνώση και χρόνια ασταμάτητα το παλεύουμε, αγωνιζόμαστε, για τα αυτονόητα. Μια καλή δουλειά, μια αξιοπρεπή ζωή, μια όμορφη οικογένεια, ένα όμορφο σπιτικό, λίγους φίλους και καλούς.. Είναι πολλά αυτά που ζητάμε ετών 44;;; Και λέω στον εαυτό μου, όχι το “what a wonderful world” .. αλλά “what the @#!”!!! Εννοείται πως δε παρατάω τα όπλα με τίποτα, η Ταυρίνα θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες.. όπως κάνουν τα λουλούδια την άνοιξη.. Δε μασάω τίποτα!

Αυτά τα συναισθήματα φέρνει η Νέα Σελήνη στα Κριάρια! Μας κάνει παρορμητικούς, θαρραλέους, μάχιμους, φλογερούς και εμπνέει όσους παθιάζονται με τις επαγγελματικές τους τις δραστηριότητες! Είτε είναι καλλιτέχνες, είτε όχι.. Τι σημασία έχει! Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για αρκετούς από εδώ και πέρα! Υπομονή θέλει και ψυχραιμία.. λέμε τώρα!

Η επιρροή αυτή κρατά μέχρι να γεμίσει το φεγγάρι δηλαδή και τη πρώτη εβδομάδα του Απρίλη.

φιλάκια..  💋


Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει αλλαγές μεγάλες και τρανές στη ζωή σας! Βασικά εσείς μετά από καιρό παίρνετε τις αποφάσεις σας, ξεχωρίζετε ότι αξίζει από το σκάρτο, αντιμετωπίζετε διάφορα θέματα με άλλο ύφος και άλλη λογική! Δε θα χαριστείτε σε κανέναν και στη τελική το διάστημα αυτό, τονίζει έντονα τις ανάγκες σας και αλλάζετε προτεραιότητες! Με λίγα λόγια, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και στους άλλους, να γνωριστείτε ξανά από την αρχή, να κάνετε μια διαγραφή στα παλιά και να κάνετε μια νέα αρχή, είτε αφορά τον σύντροφό σας, είτε ακόμα και την οικογένειά σας. Τα ακατέργαστα διαμάντια σας..!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη, φέρνει μπουρδουκλώματα και ιστορίες για αγρίους! Φροντίστε να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά! Και επειδή οι μέρες αυτές είναι πονηρές, ίσως να σας πλησιάσουν άτομα, που θα θελήσουν να σας εμπλέξουν σε μυστήρια υποχθόνιες καταστάσεις! Εννοείται πως αποφεύγετε τέτοιες ενέργειες, δε σας ταιριάζουν άλλωστε γιατί αργότερα όταν φτάσει η στιγμή της αποκάλυψης, τότε μπορεί και να σας ρίξουν και τον τίτλο του αρχηγού! Υψώστε το τείχος προστασίας! Προφυλαχτείτε!

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη, φέρνει μαγικές ευκαιρίες στο διάβα σας! Τόσες ιδέες μαζεμένες, είναι υπέροχες επίσης, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να ασχολείστε με τις δραστηριότητες που σας αρέσουν και σας εκφράζουν πολύ! Ακόμα και από το σπίτι η δημόσια εικόνα σας, είναι πολύ σημαντική! Προβληθείτε με κάθε τρόπο, όποιος θέλει πραγματικά τη βρίσκει την άκρη του! Κάθε εποχή, κρύβει τις ευκαιρίες της. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και δε φοβάστε καθόλου στο να προβείτε σε αυτές, άμεσα, μη πω χθες!

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη, φέρνει ιδέες πολύ φοβερές και τρομερές στο μυαλό σας και ξαφνικά θα πρέπει πρώτα να τις βάλετε σε τάξη και μετά να τις αξιοποιήσετε! Είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με τα social media, να κάνετε από εκεί τις δημόσιες σχέσεις που τόσο ξαφνικά έχετε ανάγκη να κάνετε και κάπως έτσι να προβάλετε τη δουλειά σας, το έργο σας, τη προσωπικότητά σας και να αποκτήσετε μπόλικους θαυμαστές! Σε κάθε περίπτωση, κρατήστε χαμηλό προφίλ, σε απόσταση τους αγνώστους επίσης. Ο σκοπός σας είναι άλλος!

Λέων
Η Νέα Σελήνη σας ξεσηκώνει για τα καλά! Σας δίνει μια όρεξη να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας! Όπως φαίνετε θα ξεκινήσετε από το σπιτάκι σας, το οποίο έκανε μαύρα μάτια να σας δει, οπότε η επιρροή θετική, αισιόδοξη και άκρως δημιουργική! Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δε σας χρειάζεται πια, διαμορφώστε εντελώς διαφορετικά το χώρο σας. Και κάπως έτσι φροντίστε να ανανεωθούν οι σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να συνεργαστείτε μαζί τους και να αφήσετε τις Λιονταρίσιες τις κόνξες για αργότερα!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη σας στέλνει μια μαγική νεράιδα, με σκοπό να σας βοηθήσει στα μελλοντικά σας τα σχέδια. Δε το περιμένετε από κανέναν, να όμως πως κάτι μπορεί να ξεκινήσει τη περίοδο αυτή, δειλά-δειλά και να εξελιχθεί σε κάτι εκπληκτικό αργότερα! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, βρίσκεται την ευκαιρία να γνωριστείτε ξανά από την αρχή με τον άνθρωπό σας. Ανάβετε το πράσινο το φως σε εκείνη την ύπαρξη που σας προσμένει με τόση αγωνία. Μόλις δείξτε συναίσθημα εσείς, τότε μόνο θα αποκαλυφτούν οι αληθινές προθέσεις τους!

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη σας κάνει πολύ τολμηρούς, απόλυτους και αποφασιστικούς! Τα γεγονότα είναι ότι πρέπει για να βρείτε τη πιο τέλεια ευκαιρία, να πείτε αντίο σε σχέσεις που μέχρι πριν λίγο καιρό σας έπνιγαν με το τρόπο τους. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, πάντως η επιρροή φέρνει τάσεις φυγής! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ασχολείστε με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη παρουσία σας στη ζωή τους. Ιδανικό το διάστημα για να αποφύγετε τις επαφές με αδιάφορους και καταπιεστικές υπάρξεις!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη σας δραστηριοποιεί σε θέματα επαγγελματικά! Αναλόγως λοιπόν με το τι ασχολείστε, αρκετοί είστε μέσα στο παιχνίδι και προκύπτουν ευκαιρίες πολύ μοναδικές! Κάποιοι άλλοι μένετε με τα πλάνα στο χέρι και προσμένετε υπομονετικά να περάσει όλο αυτό! Όμως όπως και να έχει το θέμα, μπορείτε να τη δείτε δημιουργικά τη δουλειά και να οργανωθείτε, για εκείνο το ντου από παντού! Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται, γιατί η καθυστέρηση αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να επανεξετάσετε τη πορεία σας ως τώρα!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη σας φέρνει απίστευτη όρεξη για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας αρέσει! Σε κάθε περίπτωση είναι τέρμα δημιουργική, που σημαίνει πως αρκετοί από εσάς εκεί έξω, θα βρείτε τον τρόπο να φτιάξετε πράγματα και θάματα, μόνο με τα δυο σας τα χεράκια! Εκμεταλλευτείτε το χρόνο που έχετε, είτε για να αγαπήσετε πιο πολύ τον σύντροφό σας, είτε για να φτιάξετε το σπιτάκι σας, είτε να ασχοληθείτε με τη κηπουρική! Αν είστε καλλιτέχνες ποιος τη χάρη σας, το έργο σας, πρόκειται να είναι ανεκτίμητο αργότερα!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στρέφει εξολοκλήρου τη προσοχή σας στο σπίτι, αφού το βλέπετε και εσείς ως μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε πράγματα που καιρό είχαν χαλάσει, να κάνετε και μερικές αλλαγές, έτσι για το μάτι! Αρκετοί παίρνετε τη σχέση σας από την αρχή, οπότε στη παρούσα φεύγουν οι κακές οι σκέψεις μακριά και αγαπάτε πιο πολύ και πιο φανερά! Σας έχω ικανούς να κάνετε μικρές ανακοινώσεις στους δικούς σας, ίσως και εξομολογήσεις, οπότε προτιμήστε το όλοι μαζί, παρά το μονάχοι σας. Μια καλή ευκαιρία να συνεργαστείτε!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με τα γεγονότα των ημερών, «χώνει» με το ζόρι διάφορα συναισθήματα μέσα στη καρδιά σας και ξαφνικά αγαπάτε και θέλετε να το δείξετε κιόλας! Υπάρχει άπλετος χρόνος για τα προσωπικά σας τα ζητήματα, λίγη καλή θέληση χρειάζεται και επίσης να πιστέψετε πως δεν είστε άτρωτοι, σας αγγίζουν τα πάντα όλα το διάστημα αυτό. Οπότε ρωτήστε τη καρδιά σου, πού αγαπά περισσότερο.. και η πρώτη απάντηση που θα λάβετε, η αυθόρμητη λέμε, είναι και η πιο σωστή! Για μοιράστε καρδούλες, να σας δω..!

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη σας λέει «όλα για το χρήμα» και εσείς την υπακούτε κανονικότατα! Είναι μια περίοδος που θα κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για να γλυτώσετε λεφτά, για να κάνετε ταμείο, μη πω την υπέρμετρη οικονομία! Μέσα από αυτό το μπάχαλο που γίνεται με τα επαγγελματικά ζητήματα, βρίσκετε και την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, αλλά και να βγάλετε λεφτά, με πολύ λιγότερο κόπο. Να είστε μέσα σε όλα, να ενημερώνεστε, γιατί η διαφορά είναι που θα δώσει αξία στο έργο σας. Μην είστε αδιάφοροι, με μέτρο οι τεμπελίτσες..!

magicfariel

Φωτογραφία από Selling of my photos with StockAgencies is not permitted από το Pixabay