Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 21/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, το λέω και το ξανά λέω, γιατί η αλήθεια είναι πως
ήταν πολύ ζόρικη και ψυχοφθόρα η εβδομάδα που μας πέρασε, σε όλα τα επίπεδα!

Ως Ταυρίνα που είμαι μου αρέσει το σπίτι μου, έχω όλες τις ανέσεις και μεταξύ μας τώρα, δε χρειάζεται ούτε να ντύνομαι, ούτε να βάφομαι, όμως αστράφτω και μοσχομυρίζω άνοιξη.. και δε λερώνομαι.. πού το πάτε αυτό;;;



Μια άλλη αλήθεια είναι πως έχω κόψει τα ενδιάμεσα τσιμπολογήματα γιατί δεν υπάρχει λόγος, μιας που όλη την ημέρα είμαι στο σπίτι! Έχω ήδη τα πιασήματά μου, δε χρειάζεται να εκτοξευθώ στο διάστημα! Με τις σοκολάτες έχω μια λατρεία, αχ βάσανο μεγάλο..

Κατά τα άλλα όλα μια χαρά και δυο τρομάρες!

Εντάξει αισιόδοξα μας τα λέει το σύμπαν, υπάρχει ελπίδα.. Ζόρικο όμως το μονοπάτι..

..φρόνιμα έτσι;;; μένουμε σπίτι.. και ας είναι Σάββατο.. !!!

φιλάκια..


Κριός
Είστε λίγο τσίτα, κάτι έχει συμβεί στη δουλειά σας κυρίως και σας έχει αναστατώσει πολύ! Σάββατο σήμερα, γυρέψτε τρόπους να χαλαρώσετε και να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια που έχετε, γιατί μέσα στο σπίτι, τη μεταδίδετε και κάνει κακό αυτό σε όλους! Τα νέα τρέχουν και οι αλλαγές μεγάλες και τρανές, οπότε μη ξαφνιαστείτε με οτιδήποτε ακούσετε. Όλα παίζουν και τίποτα! Πάντως εσείς είστε μέσα στο παιχνίδι, ίσως κιόλας να φορτωθείτε τα πάντα όλα!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως μια βουτιά στο σκοτάδι την έχετε κάνει μέρες τώρα, νιώθετε πιο ανασφαλείς από ποτέ και αυτό σίγουρα σας αρρωσταίνει τη ψυχή! Ο Δίας και ο Άρης είναι από πάνω και σας παρακολουθούν και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Είναι μια περίοδος αλλαγών μεγάλων και τρανών, οπότε μένετε πιστοί στο έργο σας και όλα μια χαρά θα πάνε! Σάββατο σήμερα , ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας και τη καριέρα σας και ασχοληθείτε με τους δικούς σας, φροντίστε τους!

Δίδυμος
Σε αναμμένα κάρβουνα είστε, για θέματα οικονομικά και επαγγελματικά, κάτι πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε στο παιχνίδι δυναμικά, να σας δώσουν τα λεφτά που σας οφείλουν γιατί τα χρέη τρέχουν και δε θέλετε να τα αφήσετε να γίνουν και πάλι βουνό! Σάββατο σήμερα, πάρτε βαθιές ανάσες, ανοίξτε το παράθυρο να μπει μέσα ο ήλιος και ηρεμήστε. Ωραία μέρα για να επικοινωνήσετε με τα φιλαράκια σας, οι βιντεοκλήσεις θα πάρουν φωτιά λέμε..!!!

Καρκίνος
Επαγγελματικά ζητήματα σας στρεσάρουν πολύ, οι αλλαγές μεγάλες, αποδέχεστε τη κατάσταση και βοηθάτε όσο μπορείτε, οπουδήποτε σας χρειάζονται! Σάββατο σήμερα, είστε ήδη πολύ φορτισμένοι, μπουχτισμένοι, από τα καθημερινά τα βάσανά σας, είστε έτοιμοι για καυγά και τρελά ξεσπάσματα, όμως δε πρέπει! Όλοι είμαστε πιεσμένοι, οπότε δείχνουμε κατανόηση, τούτη τη φορά! Συμβιβαστείτε σε θέματα προσωπικά, δείτε την αλλιώς τη δουλειά.. πιο χαρωπά!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως ξυπνάτε με μια εντελώς διαφορετική διάθεση, είστε αισιόδοξοι πολύ και θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι και να πετύχετε τους στόχους σας κάποια στιγμή στο μέλλον, έστω και με λίγη καθυστέρηση! Πειράζει;;; Πάντως μέχρι να τελειώσει ο μήνας τουλάχιστον, έχετε να τακτοποιήσετε πολλά θέματα, κυρίως στη δουλειά σας, έχει τρέξιμο πολύ και στρες επίσης! Οπότε Σάββατο σήμερα, χαλαρώστε, ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σας..

Παρθένος
Τόσο καιρό σκούζατε γιατί δεν είχατε χρόνο για τη προσωπική σας τη ζωή, τώρα που έχετε τι θα κάνετε για αυτό; Από τη μια ο Άρης σας θέλει μέσα στο παιχνίδι, δε παρατάτε τα όπλα τόσο εύκολα, από την άλλη ο Δίας σας δένει περισσότερο με τους δικούς σας, με τον σύντροφό σας, τη βλέπετε πλέον πολύ διαφορετικά τη δουλειά! Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις ευκαιρίες του σύμπαντος για να αγαπήσετε τους ανθρώπους σας, να τους το δείξτε με κάθε τρόπο. Τέτοιο Σάββατο είναι σήμερα!

Ζυγός
Είναι και οι μέρες τέτοιες, είναι και το σύμπαν όμως, τι να πω;;; Περνάτε πολύ χρόνο ξαφνικά με τους δικούς σας, με τον σύντροφό σας, με άτομα που ζουν ανάμεσά σας, κάθε μέρα και αυτό σας τρελαίνει το μυαλό! Ενοχλείστε, γιατί τώρα θα φανεί η αλήθεια, ότι και αν σημαίνει αυτό! Σάββατο σήμερα, μπουρδουκλώνονται αρκετοί στα πόδια σας και βγάζετε ξαφνικά καπνούς από τα αυτιά! Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να βάλετε μερικούς στη θέση τους και να αλλάξετε κάποια πράγματα!

Σκορπιός
Αστρολογικά είναι μια πολύ τυχερή περίοδος για εσάς! Έχω την εντύπωση πως αρκετοί από εσάς εκεί έξω, γυρεύετε ευκαιρίες μοναδικές, οι οποίες θα αποδώσουν πολύ αργότερα φυσικά! Βέβαια, επειδή είναι Σάββατο σήμερα, να σας πω να γυμναστείτε στο μπαλκόνι;;; στη βεράντα;;; στο κήπο σας;; Αν ζείτε στις ερημιές, γιατί όχι μια εξερεύνηση στα πέριξ;;; Ξεκινήστε διατροφή, γυμναστική στο σπίτι, κρατήστε το σώμα και τη ψυχή σας σε φόρμα, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τώρα που έχετε χρόνο!

Τοξότης
Το σύμπαν προστάζει να κόψετε τα περιττά έξοδα και τις φιλανθρωπίες γιατί ξαφνικά θα μείνετε ταπί και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Εντάξει δε θα σας αφήσουν έτσι, όμως γιατί να φτάσετε σε σημείο να ζητάτε βοήθεια από τους δικούς σας τους ανθρώπους;; Σάββατο σήμερα, η αλήθεια είναι πως θέλετε να πάρετε τα βουνά, να μαζέψετε λίγο καθαρό αέρα, να καθαρίσει το μυαλό σας από τις αμέτρητες τις σκέψεις! Μονάχοι να πάτε όπου θέλετε, πιάστε το τιμόνι και κάντε μια βολτίτσα! Μονάχοι έτσι;;;

Αιγόκερως
Ο Δίας και ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνουν πολύ δυναμικούς, πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, ακόμα και από το σπίτι, προσπαθείτε να σώσετε ότι μπορείτε και να είστε μέσα στο παιχνίδι φυσικά! Βαθιές ανάσες, ψυχραιμία και δικαιοσύνη! Μη ξεχνάτε τον Κρόνο που βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας! Το σύμπαν τη περίοδο αυτή, σας προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία, να αποδείξετε την αξία σας! Σάββατο σήμερα, κλειδαμπαρώστε τις σκέψεις σας, κατεβάστε ρολά, φροντίστε τους ανθρώπους σας!

Υδροχόος
Η αλήθεια είναι πως έχετε κάνει μεγάλη βουτιά στο σκοτάδι και τι να πω, τρομάζω! Γυαλίζει το ματάκι σας, τόσα πλάνα που έγιναν αεροπλάνα, όμως δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να επανεξετάσετε τον εαυτό σας, τις πράξεις σας, τη συμπεριφορά σας, τις επιθυμίες σας! Μπορεί να θέλετε να τη δείτε αισιόδοξα τη δουλειά, να όμως που οι χαοτικές οι σκέψεις σας, σας παρασύρουν σε άλλα μονοπάτια! Σάββατο σήμερα, δώστε βάση στην ερωτική σας τη ζωή, στον σύντροφό σας.. Αγαπήστε λιγουλάκι..

Ιχθύες
Από τους τυχερούς της παρέας, αποκαλύπτετε την απίστευτη προσωπικότητά σας και κάποιοι σας θαυμάζουν και κάποιοι όχι και τόσο, αλλά δε γίνεται να αρέσετε σε όλους! Και ξαφνικά καβούρια στη τσέπη σας, δε κάνετε περιττά έξοδα, αντιθέτως σχεδιάζετε νέο τρόπο για να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Σοκολάτες όμως θα πάρετε για το μυστικό το ντουλαπάκι σας.. Έτσι δεν είναι; Κάντε δημόσιες σχέσεις, ακόμα και μέσα από τα social media! Αποκτήστε και άλλους θαυμαστές..!

magicfariel

Φωτογραφία από JL G από το Pixabay