Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ποιος είναι ο «κρυφός» Φόβος των Ζωδίων..;;; by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ μυστήριες, σκέφτηκα να
ασχοληθώ δημιουργικά με τη λέξη «φόβος»!

Όσο δυνατοί και αν είμαστε, όσο ανεξάρτητοι, όσο και αν πατάμε γερά στα πόδια μας, πάντα θα υπάρχει ένα συναίσθημα κάπου στη καρδιά κοντά θαμμένο, που μας κάνει την ερώτηση ψιθυριστά τα βράδια, τύπου «όλα ok»;;;
Μπορεί η σκέψη να είναι φευγαλέα. Μπορεί το καρδιοχτύπι να κρατήσει λίγο. Όμως εμείς οι μεγάλοι τώρα πια, γνωρίζουμε πολύ καλά για το παιδί που δεν ωρίμασε ποτέ, που ακόμα πληγώνεται και κλαίει.. μέσα στο σκοτάδι..



..σσσττ είναι μυστικό, σωστά;;;
-Με έχεις δει ποτέ να κλαίω;;
-Σε έχω δει ποτέ να κλαίς;;;
Όλα μια χαρά σωστά; Κανείς δεν ξέρει, δεν άκουσε, δεν είδε τίποτα!

Και επειδή οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί, όπως και τα βιώματα επίσης που έχει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, «ο φόβος» αλλάζει χρώμα, ένταση, από τη μια στιγμή στην άλλη, τίποτα δεν είναι το ίδιο για κανέναν! Κοιμάται όμως πάντα στα σκοτεινά. Εκεί που δεν τον βλέπει κανείς.. Σε προσμένει.. Με προσμένει.. Μας προσμένει.. Αγωνιά για εκείνο το λάθος που θα μας τρομάξει τόσο.. Για εκείνη την αποτυχία, που το παλέψαμε που απλά δε βγήκε.. Για εκείνο το ψέμα, που θα σκάσει σα κατραπακιά! Μόλις σκοντάψουμε κάπου.. τσουπ «ο Φόβος»!
Σα τα όνειρα που κάποια τα θυμόμαστε και κάποια τα ξεχνάμε.. Που έρχονται και φεύγουν σε χρόνο ντε τε..

Πάμε λοιπόν και στο ψαχνό; Τι λέτε;


Κριός
Τα Κριαράκια, όσο φλογερά και αν φαίνονται, δυναμικά και ανεξάρτητα, φοβούνται κατά βάθος να μη πληγωθούν από κάποιον άλλον! Για αυτό είναι και επιφυλακτικοί με τις σχέσεις τους, μαζεμένοι, μαγκωμένοι και συνήθως έχουν ένα πολύ καλό φίλο, μόνο!

Ταύρος
Τα Ταυράκια, μπορεί να δείχνουν σκληρά, τα μάτια τους να βγάζουν φωτιές στο λεπτό, όμως τρέμουν στην ιδέα πως μπορεί να αντικατασταθούν από κάποιον καλύτερο! Είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό, πρέπει να είναι τέλειοι και μοναδικοί σε όλα τους!

Δίδυμος
Τα Διδυμάκια έχουν μια φοβία με τα ύψη! Μπορεί να λατρεύουν τη θέα από ψηλά, όμως σε καμία περίπτωση δε θα πλησιάσουν προς το μπαλκόνι τέρμα γωνία, λίγο πριν το χείλος του γκρεμού! Από μακριά και σε απόσταση! Το αεροπλάνο όμως είναι μια άλλη υπόθεση!

Καρκίνος
Τα Καρκινάκια είναι καχύποπτα πολύ και ενώ θέλουν να πιστέψουν κάθε λέξη, κρατούν πάντα μια πισινή γιατί φοβούνται τα ψέματα, εκείνα που φέρνουν αποκαλύψεις που διαταράσσουν τις ισορροπίες τους. Δείχνουν ευκολόπιστα, δεν είναι όμως!

Λέων
Τα Λιονταράκια όσο και αν δείχνουν απίστευτη αυτοπεποίθηση και το παίζουν άνετα και ωραία, φοβούνται μην ερωτευτούν και πέσουν στη παγίδα αυτή τη τόσο σπουδαία και οδυνηρή συγχρόνως! Χάνουν τον εαυτό τους, όταν η καρδιά τους γερά χτυπά!

Παρθένος
Οι Παρθένοι, μπορεί να φλέγονται από μέσα τους, δύσκολο να το καταλάβει κανείς, αφού σπάνια δείχνουν τα αληθινά τους τα συναισθήματα. Όμως φοβούνται τον έρωτα όσο τίποτα άλλο! Φοβούνται τα δυνατά συναισθήματα, που τους παρασέρνουν άνευ ορίων!

Ζυγός
Οι Ζυγοί, ενώ λατρεύουν τον έρωτα και είναι υπέρ τη συντροφικότητας, φοβούνται πολύ να επιλέξουν τον σωστό σύντροφο! Να αφοσιωθούν σε έναν άνθρωπο και να μην είναι αυτό που λένε the one! Για αυτό συνήθως στέλνουν με σήματα την αγάπη τους και περιμένουν απο τους άλλους!

Σκορπιός
Οι τελειομανείς Σκορπιοί, τρέμουν στην ιδέα του λάθους, εκείνου που θα τους εκθέσει και θα δώσει την ευκαιρία σε μερικούς να τους κρίνουν για τις επιλογές τους! Προτιμούν να τους ζηλεύουν και να τους φθονούν παρά να τους τονίζουν το ένα κακό από τα χιλιάδες καλά!

Τοξότης
Τα Τοξοτάκια, όσο ανεξάρτητα και μοναχικά και αν δείχνουν, συνήθως είναι η τακτική τους τέτοια για να τραβούν το ενδιαφέρον του κόσμου. Προκαλούν μυστήριο και όποιος τσιμπήσει! Τρομάζουν όταν τους αγνοούν! Θέλουν να είναι στο επίκεντρο.. του σύμπαντος!

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι φοβούνται πολύ μη τους ξεχάσουν και μείνουν μονάχοι στη ζωή αυτή! Και όχι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο σε επαγγελματικό! Συνήθως αφήνουν ένα έργο πίσω τους, πολύ σημαντικό. Θέλουν να μιλούν πάντα για αυτούς και τις επιτυχίες τους!

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι φοβούνται υπερβολικά την απόρριψη! Συνήθως τους θαυμάζουν για τη δύναμη ψυχής που έχουν, για το έργο τους, για τη φαντασία τους, για τη λάμψη τους, τη δημιουργικότητά τους! Τρέμουν στην ιδέα πως όλα αυτά μια μέρα δε θα αρέσουν πια!

Ιχθύες
Οι Ιχθύες επειδή είναι οι μαλαγάνες της παρέας και οι ναζιάρηδες επίσης, φοβούνται πολύ να αντιμετωπίσουν την αλήθεια face to face! Ενώ τους εξοργίζουν τα ψεματάκια και δεν είναι καλοί ούτε οι ίδιο στο ψέμα, τη θέλουν λίγο-λίγο, χωνεύεται καλύτερα!

magicfariel

Φωτογραφία από Pete Linforth από το Pixabay