Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 24/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από πόσα χρόνια, μου βγήκε αυθόρμητα η επιθυμία να
σηκωθώ από το κρεβατάκι μου στις 06:30 το πρωί, να απολαύσω με την ησυχία μου το καφεδάκι μου, να ανάψω τζάκι, να φτιάξω το γραφείο μου, να είμαι έτοιμη για όλα!



Εντυπωσιάστηκα με τη πάρτη μου, γιατί στη «Σιβηρία» που ζω.. δεν είναι και τόσο δα εύκολο να βγεις από τα ζεστά τα παπλώματα..! Όταν με βρουν μπλε.. θα το μάθετε και αυτό.. 😂😂😂!

Αισιοδοξώ και παρλάρω πρωί-πρωί, έχω ξετρελαθεί με τον κήπο μου! Όλα βγάζουν καρπούς, κλωναράκια νέα ολόφρεσκα, ακόμα και οι τοματιές που αγόρασα προχθές, έχουν πάρει τα πάνω τους! Η δύναμη της φύσης, η αναγέννησή της, κρύβει όλη την ελπίδα του κόσμου! Όσο η γη μας προσφέρει τους καρπούς της απλόχερα, άλλο τόσο θα υπάρχουμε..

καλή δύναμη σε όλους! 💓

Φιλάκια..


Κριός
Σκέφτεστε έντονα να κάνετε τη λαμογιά και ότι προκύψει! Μπορεί να αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, μπορεί και τα επαγγελματικά! Από τη μια κάνετε ρομαντικές σκέψεις και από την άλλη πονηρές και υποχθόνιες! Του λωλού εν ολίγοις! Κρατήστε μικρό καλάθι σε μαντάτα που απλά τρέχουν, έτσι επειδή μας προέκυψε περίοδος άφθονου κουτσομπολιού!

Ταύρος
Εννοείται πως μπαίνετε μπροστά σε ζητήματα σοβαρά και διευκολύνετε τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά! Μη περιμένετε να σας ζητήσουν βοήθεια! Σίγουρα θα φορτωθείτε με ένα σκασμό υποχρεώσεις, όμως αξίζει τον κόπο, σε κάθε περίπτωση! Προκύπτει Έρωτας στα χρόνια .. της πανδημίας! Η Αφροδίτη στον Ταύρο! Μη ξεχνιόμαστε!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως γίνεστε κάπως ψυχαναγκαστικοί, γυαλίζει και το ματάκι σας, να σας προσέχουμε, λέω! Μόνο το χρήμα έχετε μέσα στο μυαλό σας και το τι πρέπει να κάνετε, για να υπάρξουν έσοδα, σε μέρες δύσκολες! Και με το δίκιο σας, όμως όλος ο κόσμος είναι έτσι! Κάνετε τα γλυκά τα μάτια σε ένα πρόσωπο,, που έχει τα φόντα για να σας βοηθήσει!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως θέλετε, δε θέλετε θα αγαπήσετε περισσότερο τον σύντροφό σας και θα χρειαστεί να τον αντιμετωπίσετε, face to face! Καλό είναι αυτό, γιατί κανείς δε μπορεί να ανοίξει τη πόρτα και να φύγει τούτη τη φορά, οπότε ένα ρόφημα, χιλιάδες λέξεις, αμέτρητα συναισθήματα! Τον αέρα σας μπορείτε να τον πάρετε, together, άλλη φάση!

Λέων
Κατάλαβα! Σήμερα θα ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, κάποιο δωμάτιο, να το σηκώσετε στον αέρα ας πούμε και να το αλλάξετε εντελώς! Εννοείται πως όσοι έχετε κήπο, βεράντα, λουλούδια και εκεί σας βλέπω, να πιάνετε τσάπα, μέχρι να πείτε ήμαρτον! Με πολύ καλή διάθεση λοιπόν, αναστατώνετε τους πάντες, αλλά αξίζει τον κόπο η αλλαγή! Μπράβο!

Παρθένος
Διχασμένοι όπως πάντα, από τη μια η καριέρα σας, που επιβάλλεται να ανθίσει και από την άλλη τα ερωτικά σας, τύπου θα μονιάσετε αγκαλίτσα με κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σας, ή όχι; Κάπως μελοδραματικούς σας βρίσκω, κάνετε συζητήσεις που δημιουργούν έντονα συναισθήματα και σε εσάς και στους άλλους! Παραδοθείτε στο πρόσωπο, λοιπόν!

Ζυγός
Εννοείται πως βρήκαν τον χρόνο οι πάντες, για να μπουρδουκλωθούν στα πόδια σας, να σας κάνουν και υποδείξεις για τον τρόπο που ζείτε, ή για τον σύντροφό σας, κουλουβάχατα και λίγα λέω! Σήμερα λοιπόν, παίζει να αστράψετε και να βροντήξετε και να γίνει της μουρλής! Βάλτε τους στη θέση τους και κλείστε τη πόρτα! Θα το ζαλίσετε και άλλο το θέμα;

Σκορπιός
Πώς έχει το θέμα; Η Αφροδίτη σας στέλνει διάφορες άγνωστες ψυχές, σας φλερτάρουν μέσα από τα social media φυσικά και εσείς το απολαμβάνετε πάρα πολύ! Και χρόνος υπάρχει και καλή διάθεση! Να ντύνεστε καλά, να τρώτε καλά και δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να απαλλαγείτε από το άγχος, να προσέξετε τη διατροφή σας, να γίνετε μανάρια!

Τοξότης
Τόσο καιρό λέγατε πως δεν είχατε χρόνο ας πούμε για να φτιάξετε το σπιτάκι σας. Να το οργανώσετε, να το καθαρίσετε, να του αλλάξετε ακόμα και ντεκόρ! Σήμερα λοιπόν, πάρτε το απόφαση, δείτε την δημιουργικά τη δουλειά και φτιάξτε τη διάθεση σας, μέσα από τέτοιες καταστάσεις! Βελτιώστε τη καθημερινότητά σας στο φουλ! Με καλή παρέα πάντα!

Αιγόκερως
Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, όμως μπορεί να φέρει και έναν έρωτα στα πολύ ξαφνικά! Το νου σας, γιατί σας βλέπω να γυρίζετε ταινία μικρού μήκους..χαχα! Μπορεί να έχετε άγχος τρελό, να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με τους δικούς σας, όμως στην ουσία δε φτάνετε ποτέ και δε ζητάτε τη βοήθεια που πραγματικά θέλετε! Για συνέλθετε!

Υδροχόος
Ευτυχώς βελτιώνεται για λίγο η διάθεσή σας και κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, έτσι επειδή κοιμηθήκατε καλά και ξυπνήσατε υπέροχα! Μιας που έχετε πολύ χρόνο, κάντε εκείνο το τηλεφώνημα, δείξτε λίγο ενδιαφέρον και αγάπη σε πρόσωπα που έχετε μέσα στη καρδιά σας! Μην είστε τόσο εγωιστές! Δικαιολογίες τέλος, δείξτε την όμορφη πλευρά σας!

Ιχθύες
Το ξανά λέω, είστε από τους λίγους, που δε το βάζετε κάτω, σας αρέσει κατά βάθος αυτό που γίνεται, χουχουλιάζετε και αρκετοί στο κρεβατάκι σας πολύ περισσότερο, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας; Κάνετε μακριά τους απαισιόδοξους τύπους και αγκαλιάζετε οποιονδήποτε συμφωνεί με τη δική σας στάση ζωής! Να μας δώσετε και εμάς τη συνταγή;

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay