Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 26/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε θέλει να καλοκαιριάσει με τίποτα! Υποψιάζομαι πως έχει πέσει
πολύ "κακό μάτι" από το σύμπαν, από τους 12 Θεούς του Ολύμπου, από οποιαδήποτε μαγική ύπαρξη που πιστεύει ο καθένας, πάντως φοβάμαι πως θα αργήσουμε να δούμε μια μέρα άσπρη μέρα.. ! Υπάρχει θυμός.. τριγύρω..

Γιατί αναφέρω τους Θεούς του Ολύμπου; Γιατί τους αγαπώ! Άλλωστε ήδη με έχουν χαρακτηρίσει χρόνια τώρα ως «Θεά Ήρα».. η χιλοαπατημένη από τον Δία;;; χαχα!



Σκληρή γυναίκα, ζηλιάρα, δυνατή, έξυπνη, παθιασμένη, πανούργα, αλλά δεν έφταιγε εκείνη, ο Δίας που τσιλημπούρδιζε από εδώ και από εκεί.. Μα να της κλέψουν τον άντρα; Ανεπίτρεπτο! Η Θεά Ήρα ήταν «..η προστάτιδα του γάμου και της συζυγικής πίστης..» Πού να το πεις και ποιος να το πιστέψει!

Δε ξέρω για εσάς, αλλά ο Όλυμπος είναι το βουνό μου, από 13 ετών κορίτσι. Είναι ένα μαγικό μέρος, με θέα απίστευτη, ακόμα και τα ποδάρια της Χαλκιδικής φαίνονται, τα νερά που τρέχουν είναι κρυσταλλένια, ο αέρας τόσο καθαρός, δεν είναι καθόλου τυχαίο που εκεί επέλεξαν να φτιάξουν το σπιτικό τους οι Θεοί! Έχει μια φανταστική ενέργεια το βουνό αυτό.. Ταξιδεύεις σε άλλη διάσταση.. δίχως να κάνεις τίποτα απολύτως.. Ένα όνειρο..!!!

Και αφού κάναμε τη τσάρκα μας νοερά, ας προσγειωθούμε στη πραγματικότητα! Η μέρα σήμερα αστρολογικά είναι ζόρικη πολύ! Ο Κρόνος δεν έχει και πολύ όρεξη, τον τρελαίνει ο αέρας του Υδροχόου.. και μας κάνει ψυχρούς, κακούς και ανάποδους, έτσι επειδή!

Ας αποφύγουμε τις ανούσιες εντάσεις.. δε λέτε;;;

φιλάκια..


Κριός
Έχει αρχίσει και σας κουράζει πολύ η κατάσταση στο σπίτι, ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του, σήμερα παίζει να βγείτε από τα ρούχα σας και να τους βάλετε όλους όρθιους σε ένα πόδι τιμωρία! Σε κάθε περίπτωση κρατήστε το στόμα σας κλειστό, ξεφεύγετε και πληγώνετε πολύ τους ανθρώπους σας και δεν υπάρχει λόγος! Ότι έγινε-έγινε..!

Ταύρος
Ζόρικη η σημερινή ημέρα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ξαφνικά σας φορτώνουν με ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις, νιώθετε πως είναι άδικο πολύ αυτό και ξεσπάτε με πολύ άγαρμπο τρόπο! Η πίεση είναι γενικό κακό φαινόμενο των ημερών, για αυτό ή που τα κάνετε όλα ρημαδιό, ή που δείχνετε κατανόηση και ρίχνετε πολύ νερό στο κρασί σας!

Δίδυμος
Ο μήνας τελειώνει και το άγχος σας κορυφώνεται για το πώς θα πληρώσετε τους λογαριασμούς που τρέχουν και σταματημό δεν έχουν! Μιλήστε ξεκάθαρα σε εκείνους που περιμένουν από εσάς χρήματα, να είστε ειλικρινείς και τίμιοι και όλα θα πάνε μια χαρά! Μη πιέζετε καταστάσεις, γιατί προς το παρόν, κανείς δε μπορεί να σας βοηθήσει! Υπομονή!

Καρκίνος
Θα σας πρότεινα να κλείνατε για λίγο τα social media και να διαβάζατε κανένα βιβλίο, γιατί έτσι θα καταφέρετε να ξεθολώσετε το μυαλό σας από τις διάφορες αρνητικές σκέψεις που κάνετε! Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τη ψυχική σας την υγεία για να είστε ήρεμοι, μπας και σβήσετε τίποτα φωτιές, που σίγουρα άλλοι θα σας τις ανάψουν μέσα στην ημέρα!

Λέων
Μόνο που βρέχει φτάνει για να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ, γιατί πάνε τα σχέδια που κάνατε. Με τι θα ασχοληθείτε τώρα; Μήπως να φορέσετε αδιάβροχο και να βγείτε στο κήπο σα τους λωλούς; Ή μήπως να το πάρετε απόφαση και να ρουχλιάσετε στο κρεβατάκι σας, όπως κάνει όλος ο κόσμος; Θα μου πείτε πόσο πια;;; Από το να τσακώνεστε, πολύ καλύτερο!

Παρθένος
Να αποφύγετε τις κουτοπονηριές γιατί δε θα σας βγουν σε καλό! Εντάξει μπορεί να έχετε απίστευτη όρεξη για να προσφέρετε το έργο σας, όμως ο σκοπός σας είναι περισσότερο να φανείτε, παρά κάτι άλλο! Μείνετε στο σπίτι φρόνιμα και αφήστε τις επαναστατικές διαθέσεις, τύπου παίρνετε το αμαξάκι σας και πηγαίνετε όπου σας βγάλει ο δρόμος!

Ζυγός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ! Κλείστε τα social media, εξαφανιστείτε από παντού, προτιμήστε την ηρεμία σας και τη μοναξιά σας, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Αποδεχτείτε πως χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια και πως η επόμενη μέρα θα είναι φτου και πάλι από την αρχή! Άδικο πολύ, αλλά ήδη συμβαίνει!

Σκορπιός
Σήμερα πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό! Σας ενοχλούν τα πάντα όλα και δεν αντέχετε άλλο να είστε ξάπλα και να χαζεύετε δεξιά και αριστερά! Το γεγονός πως είστε κλειδαμπαρωμένοι μέσα στο σπίτι, πλέον σας εξοργίζει πολύ, όμως σας προστατεύει από άλλα κακά! Γυμναστείτε στο πάτωμα, βάλτε δυνατά μουσική, δείτε την μπαλαρίνα!

Τοξότης
Καλά έχετε τρελαθεί εντελώς, παντελώς, εκεί που ήσασταν ζεν με θέματα πληρωμών, σας έχει γυρίσει το ματάκι και θέλετε να τα τακτοποιήσετε όλα, να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι, ούτε λεπτό! Καλά βαστάτε τα άλογα, γιατί αν κοιτάξετε τριγύρω είναι όλα στάσιμα! Δε κινείται το χρήμα με τίποτα! Μη πανικοβάλλεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Οικονομία!

Αιγόκερως
Είναι τέτοια τα μαντάτα, που ξαφνικά χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας και ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, πιο ευάλωτος από ποτέ! Η αλήθεια είναι πως σας γυρίζει λίγο το ματάκι, θίγεται ο εγωισμός σας, η προσωπικότητά σας και πληγώνεστε. Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, διατηρήστε τη ψυχραιμία σας. Ίσως και να μην αξίζει τον κόπο! Κακοήθειες..!

Υδροχόος
Άντε σήμερα ο καιρός σας κάνει το κέφι και είναι μουντός σα και εσάς! Εντάξει, πολύ βαρύ αυτό που συμβαίνει για τον ψυχικό σας τον κόσμο, το βρίσκετε αδιανόητο να έχουν καταπατηθεί τόσο πολύ οι ελευθερίες σας, όμως δεν είστε οι μόνοι και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό! Προτιμήστε τη μοναξιά σας, ήρεμη μουσικούλα και όμορφες σκέψεις..

Ιχθύες
Κάτι σας έχει βρει εσάς και από τη μια θέλετε να κάνετε απίστευτη οικονομία, από την άλλη όμως ξεκινήσατε αρκετοί τις ηλεκτρονικές αγορές, νέο παιχνιδάκι, γιατί όχι να μην αγοράσετε το ένα και το άλλο, έτσι για το ψυχολογικό; Συμφωνώ, όμως κάντε υπομονή να φύγει ο μήνας, να δείτε τι λεφτά θα μπουν στο λογαριασμό σας και μετά ξεσαλώστε..!!!

magicfariel

Φωτογραφία από Enlightening Images από το Pixabay