Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 08/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, όχι όμως από εκείνες τις συνηθισμένες! Ναι μεν
υπάρχει το τραγούδι που μιλά για τις συννεφιασμένες Κυριακές, όμως πάνω από το γκρίζο του ουρανού, κρύβεται ένας ήλιος, τόσο λαμπερός, τόσο φωτεινός, πω πω..!


Αστρολογικά είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, απρόβλεπτη επίσης, το σύμπαν έχει τα κέφια του, σίγουρα θα μας ζαλίσει το μυαλό! Από τη μια η Αφροδίτη και ο Ουρανός που βρίσκονται στον Ταύρο και σήμερα κάνουν τα μαγικά τους, από την άλλη η αυριανή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, φαντάζομαι πως ο συνδυασμός αυτός είναι εκρηκτικός, έντονος, υπερβολικός, πάντως μια φουρτούνα στη καρδιά θα τη νιώσουμε.. Ας μη ξεχνάμε τον Ποσειδώνα, που ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια και μοιράζει φρούδες ελπίδες.. που μετά φέρνουν αστραπές και μπουμπουνητά στη καρδιά! Και πολύ πόνο επίσης..

Μέρα γεμάτη από εκπλήξεις, για αρκετά ζώδια εκεί έξω! Ας το ζήσουμε, ας το απολαύσουμε, σε καμία περίπτωση όμως μη ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Ας έρθει από μόνο του, αν αξίζει φυσικά!

..για να δούμε..

φιλάκια..


Κριός
Με μυστήρια διάθεση ξυπνάτε, ίσως να έχετε και ένα προαίσθημα, πολύ τρελό και αλλοπαρμένο, το οποίο στη πορεία της ημέρας, να συμβεί ως γεγονός και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Ιδανική μέρα για δημόσιες σχέσεις, να κυκλοφορήσετε στα μέρη τα γνωστά και να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, σας βοηθούν να ανακαλύψετε νέα πρόσωπα, χρήσιμα για τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Κρατήστε όμως μικρό καλάθι..!

Ταύρος
Σα να είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας αστρολογικά, μιας που η Αφροδίτη κάτι ψιθυρίζει πονηρά στον Ουρανό, του βάζει σκέψεις ερωτικά μαγικές και προκύπτουν τα απίστευτα! Είναι μια μέρα φουλ στις εκπλήξεις, οπότε ανεξάρτητα από τα κέφια σας, που μια είναι έτσι και μια γιουβέτσι, αν το κουλό είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί! Ακόμα και η αυριανή Πανσέληνος, σιγοντάρει στο έργο αυτό.. Έρωτας, αγάπη, πάθος, συμπάθεια, ρομαντικές σκέψεις.. τι άλλο θέλετε;

Δίδυμος
Χρυσά μου, σας έχει πιάσει το φεγγάρι από τα μαλλιά, μη πω από τα μυαλά και είστε αλλού για αλλού, σήμερα, αύριο, μεθαύριο, το νου σας, γιατί κάνετε ανεξήγητα και κάποιοι ξαφνιάζονται πολύ! Κακά παιδιά, άτακτα, είστε έτοιμοι να τη κάνετε τη ζαβολιά σας και ότι προκύψει! Νομίζω έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, ερωτικά, επαγγελματικά, αχταρμά τα έχετε κάνει και σε ποιον να πείτε, τι;;; Φρόνιμα, αλλά το σύμπαν έχει σκοπό να σας ξεσηκώσει για τα καλά!

Καρκίνος
Γατούλες σήμερα, δε ξέρω τι συνέβη, πάντως είστε μέσα στις γλύκες και έτοιμοι να κάνετε τα χατίρια των ανθρώπων σας! Μάλλον είδατε πολύ καλό όνειρο.. είναι όμως και αστρολογικό. Ή που θα είστε πολύ ζεν, αγκαλίτσες και φιλάκια με τον σύντροφό σας, ή που θα κάνετε αταξίες, με άγνωστες ή ακόμα και γνωστές υπάρξεις, έτσι για το ψυχολογικό! Εκεί που κυκλοφορείτε, ίσως να υπάρχει ένα πρόσωπο, που να σας βλέπει διαφορετικά! Ημέρα αποκαλύψεων ίσως;

Λέων
Είναι οι μέρες τέτοιες που ξαφνικά θέλετε να ικανοποιήσετε όλες σας τις επιθυμίες και δε σας νοιάζει το κόστος! Γίνεστε πολυέξοδοι, έτσι επειδή δε μπορείτε στην αλήθεια να κάνετε οικονομία, εκεί σας τη δίνει, οπότε μήπως να κλειδαμπαρωθείτε στο σπιτάκι σας και να θάψετε τις κάρτες σας σε ένα άγνωστο μέρος; Όχι εσείς, αλλά κάποιος άλλος! Βασικά θέλετε να ξεδώσετε, όμως αυτός ο τρόπος σας βάζει πάντα σε μπελάδες! Το νου σας οι δεσμευμένοι! Πού πάτε;;;

Παρθένος
Α καλά, σήμερα είστε φωτιά που καίει! Επιτέλους, πήραν οι μηχανές μπροστά και είστε έτοιμοι ακόμα και για μια ερωτική εξομολόγηση! Είστε από εκείνους που μοιράζουν τις εκπλήξεις, αυτό θέλει το σύμπαν, αυτό θα συμβεί! Ιδανική μέρα, για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι, σε ένα ωραίο εστιατόριο, οπότε μη διστάσετε να κάνετε τη πρόταση! Δώστε χρόνο στο πρόσωπο πρώτον να το πιστέψει και δεύτερον να προετοιμαστεί! Επιτέλους γίνεστε γατούλες..!

Ζυγός
Άλλα έχετε κανονίσει, άλλα θα προκύψουν και άντε να δούμε το πώς θα διαχειριστείτε τη σημερινή ημέρα! Δε σας βλέπω να σηκώνεστε από το κρεβάτι και τόσο εύκολα, είναι και συννεφιασμένος ο ουρανός, μπορεί να πονάτε παντού, πάντως δυνάμεις τέλος! Το νου σας, γιατί δεν είναι εποχές ούτε για ένα απλό κρυολόγημα! Επειδή όμως είστε και τολμηρά παιδιά, κάποιοι κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και καταλάβετε κάθε προσπάθεια για να νιώσετε όμορφα! Χλωμό..

Σκορπιός
Συγκλονίζομαι, αλλά σήμερα η μέρα σας, πιο απρόβλεπτη από ποτέ! Των άκρων καταστάσεις, ή που ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, ή που την ανοίγει και φεύγει μακριά τρέχοντας! Κάτι έρχεται και κάτι φεύγει, όμως το θέμα είναι τα έντονα συναισθήματα που έχετε και το τι θα κάνετε με αυτά! Ακούστε τη καρδιά σας, λέει πάντα την αλήθεια και δράστε αναλόγως! Ακόμα και ένα έντονο φλερτ, επίμονο, απρόβλεπτο, μπορεί να σας ξεσηκώσει για πολλές τρέλες!

Τοξότης
Από παντού βάλλεστε η αλήθεια αυτή είναι, το σύμπαν έχει κέφια ο Ποσειδώνας, ο ανάδρομος Ερμής, η αυριανή Πανσέληνος, πάει τα βλέπετε τέλεια, φανταστικά και ονειροπαρμένα! Για τους καλλιτέχνες της παρέας, να υποθέσω πως είναι μια δημιουργική περίοδος, οπότε ελεύθερα ξεδώστε εκεί! Για θέματα οικονομικά όμως, μη κάνετε καμιά συζήτηση, μη πιστέψετε κανέναν, μη δώσετε ακόμα τα χέρια και ας παρουσιαστεί μια ευκαιρία φοβερή! Υπομονή..

Αιγόκερως
Από τις λίγες φορές που είστε αισιόδοξοι και χαρωποί! Ε βέβαια, αφού γίνεται χαμός πάνω από το κεφάλι σας, οι πλανήτες πραγματικά κάνουν party, μέσα στην ημέρα μπορεί να ρίξετε και εσείς κανά χορό! Το σύμπαν σήμερα θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να ανταμώσετε εκείνα τα δυο μάτια, εκείνο το πρόσωπο, που κάνει τη καρδιά σας να χτυπά πολύ δυνατά! Πολλά ανεξήγητα μπορούν να σας βρουν, χαρωπά κυρίως, οπότε αφήστε το τηλέφωνο ανοιχτό!

Υδροχόος
Τι θα κάνουμε με εσάς και τα λεφτά σας;;; Ο κόσμος φλέγεται σήμερα από έρωτα και εσείς αναρωτιέστε πού πήγαν τα λεφτά, πότε θα λάβετε εκείνα που σας οφείλουν, μη πω πως γίνεστε οι ενοχλητικοί της παρέας! Πάντως κάτι που σας έχει τάξει, δεν ισχύει και τόσο, οπότε πίσω από τα ωραία τα χαμόγελα και τις λαμπερές ματιές, μπορεί να κρύβετε και δόλος! Μη πιστέψετε κανέναν, για να μη γίνουν κάλπικα τα όνειρά σας! Ιδανική μέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας..!

Ιχθύες
Έχω μια εντύπωση πως θα πάρετε αγκαλιά τα χαρτομάντιλα και όλη μέρα θα σκέφτεστε διάφορα που συνέβησαν στο παρελθόν και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Όλα στα κόκκινα, θολωμένο το τοπίο, σκέψεις χαοτικές, είναι και ο ουρανός γκρίζος, πάει καταστροφή! Μια απρόβλεπτη πρόσκληση για έξω, ίσως να είναι η αιτία να φτιάξει το κέφι σας και να κάνετε μια νέα γνωριμία επίσης! Για αυτό αφήστε τη κλάψα, κάντε τα beaute σας, να σας βρει η έκπληξη όμορφους..!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay