Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Ζώδια: Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, καλωσορίζει μυστήρια την άνοιξη! by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα να γράψω κάτι το διαφορετικό, γιατί απλά
βαρέθηκα! Με το που πάτησε το μαγικό «22» ημερολογιακά, επισκέφτηκε ο Κρόνος το ζώδιο του Υδροχόου! Συνδυασμός που «σκοτώνει» θα έλεγα, γιατί τα λουριά του, πνίγουν μια τόσο φιλελεύθερη προσωπικότητα, όμως συμβαίνουν και τέτοια αστρολογικά γεγονότα πού και πού..





Εντάξει υπομονή τρεις μήνες και μετά θα γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε! Τα σημάδια όμως που θα φανούν το διάστημα αυτό είναι καθοριστικά, δίκαια, απόλυτα, τα ντεμί δε παίζουν, ή όλα ή τίποτα! Πιεστική περίοδος, γιατί η αχαλίνωτη αγάπη για την ελευθερία που έχουν οι Υδροχόοι, ξαφνικά περιορίζεται, αλλάζει μορφή, ίσως να αποκτήσει και άλλη αξία κατά βάθος.. Φρένο στα πάντα όλα! Γιατί; Το ζητούμενο είναι το τι θα κάνουμε, με αυτά που ήδη έχουμε, ήδη κατέχουμε, ήδη γνωρίζουμε!
Έχω την εντύπωση πως θα ξεπηδήσουν πολύ χαρισματικοί άνθρωποι στα πολύ ξαφνικά! Λέτε να πούμε, την ατάκα, «επιτέλους να και κάτι αξιόλογο; Αξιοθαύμαστο; Μοναδικό;

Ο Κρόνος, φανταστείτε τον, να κάθετε μέσα σε ανθισμένα λιβάδια, σε όμορφα τοπία, να μεθά από την ευωδία των λουλουδιών, να είναι ήρεμος πολύ και τσουπ, πάρε εσύ μια να έχεις, τσουπ πάρε άλλη μια να μη ξεχνιόμαστε, ποιος κουνήθηκε; Τσουπ η αστραπή και η βροντή.. χαχα..

Εντάξει.. τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή.. Ακόμα και το σύμπαν συμβάλει με πολύ μαγικές ενέργειες, σε αυτό που βιώνουμε.. Επηρεάζει, τον άνθρωπο, τη φύση, το καιρό, τη θάλασσα, τον πλανήτη ολόκληρο.. Απλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.. μετά από αιώνες!!!

όλα μια χαρά θα πάνε..

νυχτερινά φιλάκια..


Κριός 
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας! Τη περίοδο αυτή θα φανεί το ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι, το ποιους θα επιλέξετε ως συνεργάτες μελλοντικούς, ότι αξίζει μένει και ότι σας ενοχλεί φεύγει! Ο κύκλος σας περιορίζεται σε λίγους και καλούς! Πείτε ναι σε νέες γνωριμίες, σε πρόσωπα που έχουν όλη τη καλή τη διάθεση να σας βοηθήσουν, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Μέχρι και τα μέσα Απριλίου, εμφανίζονται ευκαιρίες μαγικές, ας έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες λοιπόν! Προς τα τέλη του Απρίλη, αφορμές προκύπτουν επίσης μαγικά, προκειμένου να βάλετε τέλος σε σχέσεις ανούσιες και αδιάφορες! Ο Κρόνος πιάνει το ψαλίδι και εσείς του δείχνετε προς τα πού να κόψει..!

Ταύρος 
Από τη μια ο Ουρανός στο ζώδιό σας, από την άλλη ο Κρόνος στον Υδροχόο, πολύ αεράτες, απρόβλεπτες και αυστηρά πετσοκομμένες βρίσκω τις επόμενες ημέρες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Αλλάζουν τα δεδομένα, φορτώνεστε με περισσότερες αρμοδιότητες, ίσως όλα ξανά από την αρχή, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχετε κάτι να φοβάστε, μιας που είναι μια περίοδος που θα φανεί το ποιοι αξίζει να μείνουν και ποιοι να φύγουν μέσα από τη ζωή σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Το ποδαρικό του Απρίλη πολύ ζόρικο, όμως μετά από λίγες μερούλες, μπαίνει μπροστά η Αφροδίτη και φτιάχνει το σκηνικό! Ένα μούδιασμα θα αφήσει το τέλος του Απρίλη, μιας που πολλά παράξενα απρόβλεπτα μπορεί να συμβούν! Μια στεναχώρια ίσως..

Δίδυμος 
Ο Κρόνος από τον Υδροχόο κατά ένα μυστήριο λόγο, σας ταιριάζει πολύ και κατά βάθος θα σας βοηθήσει κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Πρώτα όμως θα προκύψει το μπουρίνι και μετά θα έρθουν πιο λαμπερές ημέρες! Μέσα σε όλον αυτόν τον κακό χαμό που γίνεται, εσείς θα ανακαλύψετε ευκαιρίες πολύ μοναδικές και ξαφνικά είστε μέσα στο παιχνίδι δυναμικά, κυρίως τις ημέρες του Απρίλη! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, μπορεί να σκαρφιστείτε κάτι που θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σας! Πιο δημιουργικοί από ποτέ, δείξτε το ανήσυχο το πνεύμα σας με κάθε τρόπο! Δείξτε προσοχή στο τέλος του Απρίλη, γιατί ανεξάρτητα του πόσο ικανοί είστε πρέπει να έχετε και καλή συμπεριφορά!

Καρκίνος
Δύο θέματα σας βασανίζουν έντονα τις επόμενες ημέρες! Από τη μια είναι τα οικονομικά σας και από την άλλη η προσωπική σας η ζωή! Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έχει σκοπό να ξεσκεπάσει όλες σας τις αδυναμίες, οτιδήποτε σας χαλάει και σας πηγαίνει πίσω, οπότε μια νευρικότητα θα την έχετε. Το κλου της υπόθεσης είναι, πως ή που θα αγαπήσετε περισσότερο το ταίρι σας και θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ζωής μας, ή που θα το τερματίσετε, σε περίπτωση που νιώθετε το αντίθετο! Ακραίες καταστάσεις, απόλυτες, καιρός λοιπόν να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, μια και έξω όμως! Υπομονή θα κάνετε για πολλά ζητήματα που σας απασχολούν, όμως προς τα τέλη του Απρίλη κάνετε ένα ωραίο μπουμ και ότι προκύψει! Ε πόσο πια..;;;

Λέων
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σας με τους άλλους! Δεν αστειεύεται καθόλου, αντιθέτως έχει σκοπό να ξεσκεπάσει οτιδήποτε κρύβετε κάτω από το χαλί καιρό τώρα, οπότε αλήθειες θα φανούν, από εκείνες που πονούν! Δε φταίνε πάντα οι άλλοι για το κακό που σας βρίσκει κάθε φορά! Και εσείς προκαλείτε καταστάσεις, για να τραβάτε τη προσοχή! Ο Απρίλης είναι κατά βάθος ένας πολύ σκληρός μήνας, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο! Σηκώνετε μπαϊράκι, καταπατάτε τις αρχές σας, γίνεστε προκλητικοί απέναντι σε ανθρώπους που γνωρίζετε μια ζωή! Κάθε Λιονταρίσια επανάσταση, μπορεί να σας οδηγήσει στο «κελί 33», δε το θέλουμε αυτό, έτσι; Το νου σας, με τα καπρίτσια σας, μη διαλύσετε τον γάμο σας, ή βρεθείτε εκτός δουλειάς εντελώς!

Παρθένος
Όσο και να το θέλετε, δε μπορείτε να σώσετε τον κόσμο, οπότε προς το παρόν φροντίστε να σώσετε τον εαυτό σας, γιατί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας βλέπω να παθαίνετε το μικρόβιο της εργασιοθεραπείας και ξαφνικά να κουράζεστε πολύ περισσότερο από το σπίτι και σε εποχές που αρκετοί ρίχνουν ταχύτητα προκειμένου να διατηρήσουν τις ισορροπίες στη ζωή τους! Κάντε τη καθημερινότητά σας πιο απλή, εκτιμήστε στιγμές όμορφες, που παλιά δεν είχατε τον χρόνο ή τη διάθεση! Ο Απρίλης είναι ύπουλος μήνας, καλά θα κάνετε να προφυλαχτείτε, γιατί ένα κρυολόγημα πλέον είναι ότι πιο τρομαχτικό και δε χρειάζεται να βιώσετε ένα θρίλερ, επειδή ήρθε η άνοιξη! Επεισοδιακό το τέλος του Απρίλη, ένας τσακωμός, ίσως να είναι και το τέλος σε μια σχέση!

Ζυγός
Φτύστε τον κόρφο σας χρυσά μου, φτου-φτου, γιατί ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, σας ταιριάζει τόσο πολύ, σε μια περίοδο που έχει «καρβουνιάσει» ο τόπος όλος! Η Θεία Δίκη που λέμε από το πουθενά, που σημαίνει πως βρίσκετε τον χρόνο για τις σχέσεις σας, τους ανθρώπους σας, την οικογένειά σας, το μέλλον σας! Απαλλάσσεστε από μεγάλες ευθύνες, με πολύ ξαφνικό τρόπο και οι κόποι σας, πιάνουν τόπο μετά από πολύ καιρό! Ο Απρίλης είναι ένας εντυπωσιακός μήνας για εσάς! Μπορεί να κάνετε σχέδια για έναν γάμο! Μπορεί όμως και για έναν χωρισμό! Καθαρίζει το τοπίο από επιλογή δική σας! Το τέλος του Απρίλη όμως, είναι ανατρεπτικό και ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε στο σημείο μηδέν για ακόμα μια φορά! Επιβάλλεται να το αντέξετε!

Σκορπιός
Ζόρικα τα πράγματα με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια ανακατωσούρα τη φέρνει μέσα στο σπίτι, αφορά τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, προφανώς ένα γεγονός, τους κάνει να κρέμονται εξολοκλήρου από εσάς και εσείς χρόνο μηδέν για τον εαυτό σας! Το νου σας, πάνω στα νευράκια, μη βρεθείτε τέζα στο κρεβάτι, λίγο η μέση, λίγο το πόδι, αυτό σας έλειπε τώρα! Ο Απρίλης είναι ένας μήνας, που θέλετε, δε θέλετε θα αφιερώσετε στην οικογένειά σας, μπόλικο χρόνο και ενδιαφέρον, που σημαίνει πως η ζυγαριά της ζωής, θα είναι μια από εδώ και μια από εκεί και εσείς στη μέση να προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες! Δείχνετε απίστευτη κατανόηση, ρίχνετε νερό στο κρασί σας, όμως προς τα τέλη του Απρίλη σκάει η μπόρα! Τυφώνας λέμε!

Τοξότης
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι ένα γεγονός που δε σας ταιριάζει καθόλου! Σας πετσοκόβει τα φτερά με πολύ άγαρμπο τρόπο, όμως σας λέει την αλήθεια, μια και έξω, γιατί καλό είναι να γνωρίζετε το πού πατάτε και πού βρίσκεστε, μέρες που είναι! Με τσακωμούς και εντάσεις τελειώνει ο Μάρτης και ο Απρίλης σας βρίσκει τέρμα αποφασιστικούς! Δε γίνεται εσείς να προσφέρετε διαρκώς, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους, το οποίο φυσικά και δε θα το κάνουν, αφού κατά βάθος, ο καθένας τη πάρτη του! Ξεκαθαρίσματα σχέσεων έχει ο Απρίλης, βρίσκετε τη κατάλληλη ευκαιρία, να εξαφανιστείτε από προσώπου Γης, να γκρεμίσετε το δεδομένο των άλλων! Το φινάλε του Απρίλη είναι λίγο σκληρό, μιας που πέφτουν οι μάσκες για τα καλά!

Αιγόκερως
Έφυγε για μερικούς μήνες ο Κρόνος από το ζώδιό σας, μια χαρά ήταν εκεί, να όμως που το σύμπαν έχει κέφια για πέρα δώθε καταστάσεις. Τι να κάνουμε τώρα; Εννοείται πως τώρα που βρίσκεται στον ζώδιο του Υδροχόου, εσείς θα γίνετε πιο Σκρουτζ από ποτέ! Τσιγκούνηδες τέρμα λέμε, αφού τα έσοδα μπορεί να μην είναι ικανοποιητικά, είναι ζόρικη η περίοδος και εσείς θα χρειαστεί να ξε καλομάθετε! Ο Απρίλης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας! Ή που θα λάβετε μπόνους για τη μάχη που δίνετε, ή που θα σας ανακοινώσουν περικοπές και παίζει να τραβήξετε μεγάλη σύγχυση! Σας στηρίζουν σε κάθε περίπτωση, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε πλάτη, προκειμένου να έρθουν καλύτερες ημέρες! Ο Δίας φέρνει τύχη, όμως τούτη τη φορά ίσως να φανεί λίγο αργότερα..

Υδροχόος
Χρυσά μου παιδιά, ο Κρόνος στο ζώδιό σας! Πραγματικά αυτό είναι το κερασάκι στη τούρτα, να το ξέρετε! Βέβαια τα κερασάκια είναι δυο, το άλλο το έχει ο Άρης, που όπου να’ναι θα έρθει και αυτός στο ζώδιό σας! Τι να ειπώ; Γάλα ζεστό το βραδάκι, μασάζ σε όλο το σώμα, απαλή μουσική και ζεν.. Θα το καταφέρετε αυτό; Ή θα εκραγείτε σαν ηφαίστειο;;; Η λέξη «Ελευθερία» μεταλλάσσεται, ας ξεκινήσουμε από εκεί, για όλους τους ευνόητους τους λόγους! Τραγικό αυτό για τη προσωπικότητα τη δική σας! Ο Κρόνος έχει σκοπό να σας ταρακουνήσει γερά για να διαπιστώσετε αλήθειες που πονούν πολλές φορές! Επεισοδιακό το τέλος του Μάρτη, αφού λύσεις δεν υπάρχουν για πολλά ζητήματα που σας απασχολούν, οπότε τα ξεσπάσματα από πλευράς σας σε πρόσωπα που δε χρειάζεται να γνωρίζουν αυτή σας τη πλευρά, θα πέσουν βροχή! Ο Απρίλης θα δείξει για ακόμα μια φορά το ποιοι είναι οι φίλοι σας, το ποιοι σας αγαπούν αληθινά, το ποιοι είναι δίπλα σας και στα καλά και στα κακά! Ευκαιρία λοιπόν για σκούπα και φαράσι και φυσικά να αλλάξετε τη κοσμοθεωρία σας, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Η μαγεία της ζωής κρύβεται στην απλότητα των πραγμάτων! Παντρεύεστε λέει;;;

Ιχθύες
Εννοείται πως ζόρικα τα πράγματα για εσάς, με το που πάτησε ο Κρόνος στον Υδροχόο! Περιορίζει τις ελευθερίες σας, σας κλείνει το δρόμο, ρίχνει και μερικές κακοπροαίρετες ψυχές, έτσι για να βρίσκεστε σε εγρήγορση και να είστε πονηροί! Αρκετοί θα θελήσετε να πέσετε στο κρεβάτι σας και να σηκωθείτε σε δυο μήνες, όμως δε γίνεται αυτό με τίποτα! Τον Απρίλη ο κύριος Κρόνος, εμφανίζει το παρελθόν μπροστά σας, σας ενοχλεί πολύ αυτό, γιατί δε φτάνουν τα ζητήματα από το παρόν που έχετε να αντιμετωπίσετε, ξαφνικά πρέπει να θυμηθείτε με το ζόρι τον έναν και τον άλλον και γεγονότα που για εσάς πλέον δεν υπάρχουν σε κανέναν χάρτη! Όμως μπορεί να έρθουν και λεφτά από το πουθενά, από μια μαγική νεράιδα και να πάρετε μεγάλη ανάσα! Σε κάθε περίπτωση κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και κλειστό το κινητό; Αποφύγετε τις άγνωστες κλήσεις! Ένα φάντασμα κρύβεται από πίσω!

magicfariel

Φωτογραφία από Ajay kumar Singh από το Pixabay