Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 15/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα, μας πήρε το μεσημέρι, να που ήθελα να
μαζέψω λίγο ήλιο, γιατί μπορεί να χιονίσει κιόλας, με τη κακοτυχία που μας έχει βρει!

Σκεφτόμουν, τι να σας γράψω, αν είναι φρόνιμο, τι να προτείνω στον καθέναν από εμάς, σε κάθε περίπτωση μένουμε στο σπιτάκι μας και αγκαλιάζουμε τα social media και τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά, όπως και οι βιντεοκλήσεις! Πανικός.. διαδικτυακός, όμως να λέμε πάλι καλά.. αλλιώς πολύ τζαζ μπαντ η δουλειά! Με πιάνετε τι σας λέω;

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, έχει ανοιξιάτικες ορεξούλες το κορίτσι, δε φαντάζεται το τι μπορεί να μας συμβαίνει, όμως από ότι γνωρίζω, ένας έρωτας μπορεί να ανθίσει μέσα από στάχτες.. γιατί είναι μαγικός και κρύβει πολύ δύναμη! Κρύβει και εκείνη την ελπίδα, που τη ποδοπατά όποτε εκείνος θέλει.. αλλά έστω και για λίγο όλα ωραία είναι!

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φίλτρα και μας βάζουν αυτόματα κραγιόν.. μη βαφόμαστε τώρα στα ξαφνικά.. χαχα.. Ζούμε μεγάλες στιγμές!

φιλάκια..


Κριός
Όρεξη για ζαβολίτσες έχετε, τύπου να κλειδαμπαρωθείτε μέσα σε ένα δωμάτιο και να ξεκινήσετε μυστήριες συνομιλίες, έτσι για να περάσει η ώρα ευχάριστα! Κατανοητό αυτό, όμως κάποιοι μη το παρατραβήξετε γιατί θα σας γυρέψουν και θα σας ανακαλύψουν επίσης.. Εσείς που ποτέ δεν έχετε χρόνο για τίποτα, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας. Καιρός να γνωριστείτε ξανά από την αρχή!

Ταύρος
Μπορεί εσείς να μη θέλετε κανέναν τριγύρω, σας έχει πιάσει μια μούρλια, να όμως που εκείνοι που σας αγαπούν και σας νοιάζονται θα έρθουν να σας βρουν, μπας και σας φτιάξουν λίγο τη διάθεση! Σε νορμάλ συνθήκες, ένα ερωτικό ραντεβουδάκι θα ήταν ιδανικό σήμερα, από αστρολογικής άποψης. Βάλτε σε λειτουργία τη βιντεοκάμερα και μπορείτε να φλερτάρετε διαδικτυακά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δε πτοείται τόσο εύκολα!

Δίδυμος
Τόσο καιρό δεν επιθυμούσατε να μείνετε στο σπιτάκι σας και να απολαύσετε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό σας; Ε λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνετε, δίχως καν να το βάλετε στο πρόγραμμα. Αυθόρμητα! Η Αφροδίτη, σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση, οπότε εκμεταλλευτείτε τη μαγική της επιρροή για να αγαπήσετε όσο πιο πολύ γίνεται, είτε με το ταίρι σας, είτε με τους δικούς σας! Πάντως love is in the air! Να τα λέμε και αυτά!

Καρκίνος
Ότι και να λέμε, είναι και αστρολογικό το θέμα, είναι μια Κυριακή που κρύβει αρκετές εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο! Εννοείται πως καλό είναι να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να μονιάσετε με τους ανθρώπους σας, παρά να παραλογιστείτε εντελώς παντελώς! Να επικοινωνείτε με τους φίλους σας, να ανοίγετε τη ψυχή σας, γιατί έτσι διαπιστώνετε πως δε τραβάτε μόνο εσείς ζόρια, αλλά όλος ο κόσμος! Δείτε την άλλη πλευρά του νομίσματος!

Λέων
Μπορεί να αντιδράτε κάπως, όμως σήμερα σας αρέσει να σας λένε το τι να κάνετε, γιατί έτσι νιώθετε πως σας προσέχουν και σας φροντίζουν! Δε παίζεστε λέω, αλλά αν είναι να είστε ήρεμοι και χαμογελαστοί γιατί όχι; Ρίξτε ύπνους τρελούς και αλλοπαρμένους, γιατί έχετε ανάγκη από ξεκούραση και σωματική και ψυχική! Βέβαια, κάνετε κάτι σκέψεις πολύ φανταστικές.. σενάρια επιστημονικής φαντασίας, για τα πάντα όλα! Μη πιστέψετε κιόλας!

Παρθένος
Καλό είναι σήμερα, να φροντίσετε τους ανθρώπους σας, να τους στηρίξετε με κάθε τρόπο, είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε! Ιδανική μέρα όμως για να αράξετε στο σπιτάκι σας φυσικά και να κάνετε τον κατάσκοπο! Όλη μέρα στα social media, ψαχουλεύετε, αναζητάτε, συλλέγετε πληροφορίες όλων των ειδών! Διασκεδαστικό αυτό και πολύ ενδιαφέρον. Ρίξτε το στις βιντεοκλήσεις, προκειμένου να έχετε πιο στενή επαφή με τα φιλαράκια σας!

Ζυγός
Αν δε βγαίνετε οικονομικά, να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους σας! Δε γίνεται μόνο εσείς να γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, πού και πού καλό είναι να είναι αμοιβαίο αυτό! Αποφύγετε εντάσεις με τους δικούς σας, δε βγαίνουν κάπου, αντι να νιαουρίζετε και να μη γίνεστε κατανοητοί, πείτε τα έξω από τα δόντια, με όμορφο τρόπο να μην αιωρούνται διάφορα στον αέρα! Ζόρικη μέρα το νου σας μη σκοντάψετε πουθενά! Φρόνιμα!

Σκορπιός
Μέρα που θα βάλετε κάτω τα κουκιά σας, να δείτε τι έχετε, τι πρέπει να πληρώσετε, αν βγαίνετε, ποιες οι περιπτώσεις και γενικώς να οργανωθείτε! Εντάξει μη φάτε όλη την ημέρα σε μια τέτοια ψυχοφθόρα κατάσταση! Αν υπάρχει σύντροφος η Αφροδίτη δίνει εντολή να δώσετε λίγη σημασία παραπάνω, να γίνετε πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι! Ανεξάρτητα όμως της φάσης που βρίσκεστε, να μιλάτε με τους ανθρώπους σας.. Επικοινωνήστε σε βάθος!

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς, είναι και η Σελήνη στο ζώδιό σας, πιο ευαίσθητοι από ποτέ! Να προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε στους ανθρώπους σας, ακόμα και σε αγνώστους, να βοηθήσετε όσο μπορείτε, γιατί έτσι νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας! Βάζει το χεράκι της και η Αφροδίτη σε αυτό, οπότε σήμερα παίζει να δώσετε και τη ψυχή σας! Όταν ηρεμήσετε να δούμε μετά πώς θα διαχειριστείτε τη κατάσταση. Μη σκορπίζεστε άδικα. Με μέτρο και όπου αξίζει..

Αιγόκερως
Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη έχει σκοπό να φέρει τον Έρωτα μέσα στη ζωή σας, τις επόμενες ημέρες! Πώς θα γίνει αυτό; Προφανώς δε θα προκύψει κάποια συνάντηση, οπότε τι απομένει; Αγκαλιά με το κινητό, αγκαλιά με τον υπολογιστή, internet να υπάρχει και τι στον κόσμο όλον! Οπότε πάμε για έναν cyber love? Ανεξάρτητα του τι σας συμβαίνει, μη λέτε πουθενά τίποτα! Μοιράζετε ιδέες και φαίνονται άλλοι καλύτεροι!

Υδροχόος
Είναι ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε να στέλνετε μηνυματάκια στους φίλους σας, να ξεχυθείτε στα social media και να επικοινωνήσετε με τους πάντες! Άλλωστε ανταγωνισμός δε παίζει, οτιδήποτε συμβαίνει πίσω από τη πλάτη σας, ας περιμένει, πάντως δεν έχετε κάποιο λόγο να ανησυχείτε! Στην ίδια μοίρα όλοι μας! Παίζει να απαντήσετε και σε τίποτα ξεχασμένα μηνύματα, είδατε τι συμβαίνει όταν υπάρχει μπόλικος χρόνος; Χαμούλης..

Ιχθύες
Εντάξει, σας βλέπω να μπαίνετε μονάχοι στο αμάξι, να κάνετε τσάρκες από εδώ και από εκεί, το κινητό στη θέση του και σε ζωντανή σύνδεση με τους φίλους σας, να λέτε τα τρελά σας, σα να είναι δίπλα σας! Και αυτό γίνεται, αρκεί να είναι νόμιμο, ασφαλές και να μη τρέχετε φυσικά! Ούτε τα βουνά δε μπορείτε να πάρετε! Βρείτε τρόπους να επικοινωνήσετε με τον κόσμο σας και ας κοιμηθείτε με τα social media αγκαλιά! Μια παρέα είναι και αυτή!

magicfariel

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay