Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 30/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εμφάνιση και τις Δευτέρες τώρα πια, προφανώς
την έχω δει δημιουργικά τη δουλειά, μια καλή ευκαιρία να βρίσκομαι κοντά σας, πιο πολύ!

Τελειώνει ο Μάρτης, άντε να φεύγει να μας αδειάσει τη γωνιά, αξέχαστος από όλες τις απόψεις και άκρως εκνευριστικός και απογοητευτικός, με τα καμώματά του!



Ο Άρης από σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου! Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε! Ένταση, μιλάμε για πολύ ένταση, οπότε ξαφνικά μας πιάνουν κάτι νευράκια, μια δυσφορία, θέλουμε να αποδράσουμε, να όμως που δε μπορούμε! Έχει άγριες διαθέσεις ο Άρης, συναντά και τον Κρόνο εκεί δα πέρα, έναν τσακωμό σίγουρα θα τον ρίξουν, οπότε αντιλαμβάνεστε για τι μέρα είναι σήμερα και αύριο.. να προσθέσω!
Τρώμε καλό πρωινό, αφιερώνουμε χρόνο στη γυμναστική, αγκαλιάζουμε τη δημιουργικότητά μας και κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, έστω και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα..

Είναι μια.. έξαλλη Δευτέρα σας το λέω..

φιλάκια..


Κριός
Με νευράκια ξυπνάτε, σήμερα δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Αν τα δώσατε όλα μέσα στο ΣΚ, λογικό το βρίσκω! Από το να ξεκινήσετε να γκρινιάζετε, καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας τους ανθρώπους και στη τελική αναθέστε τους αρμοδιότητες, τύπου ας καθαρίσουν οι άλλοι το σπίτι και εσείς τα απολύτως απαραίτητα! Όμορφα πράγματα!

Ταύρος
Ζόρικα τα πράγματα, μυστήρια πολύ η μέρα σας! Ο Άρης και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, σας στρεσάρουν πολύ, προκαλούν μια απίστευτη νευρικότητα και σας κάνουν να μη σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Επαγγελματικά τα βάσανά σας, οι αλλαγές πολλές, μέχρι να συνηθίσετε τη μια, έρχεται η επόμενη! Βαθιές ανάσες και ψυχραιμία πάνω από όλα!

Δίδυμος
Τόση μελέτη που έχετε κάνει για θέματα επαγγελματικά, είστε πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα! Να όμως που προς το παρόν, δε μπορείτε να κάνετε και πολλά, οπότε συνεχίστε τη μελέτη σας, οργανώστε τις σκέψεις σας, αλλάξτε προτεραιότητες και το θαύμα θα γίνει, κάποια στιγμή στο μέλλον! Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία να πετάξετε ότι δε σας αρέσει!

Καρκίνος
Μέρα που σας πιάνει μια μούρλια, να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας τα ζητήματα και να πιέσετε κάπως τις καταστάσεις, προκειμένου να σας δώσουν λεφτά που σας οφείλουν! Ανοίγετε φακέλους, γυρεύετε περιουσιακά στοιχεία, αναρωτιέστε πότε θα κλείσουν οι υποθέσεις που εκκρεμούν και από μόνοι σας ανεβάζετε πίεση, σα να μη γνωρίζατε..!

Λέων
Με τον Άρη από τον Υδροχόο, να ξεχάσετε τις γλύκες και τις ζεν τις καταστάσεις! Ξαφνικά σας ενοχλούν τα πάντα όλα, βγαίνετε από τα ρούχα σας με το παραμικρό και φέρεστε σα μικρά κακομαθημένα παιδιά! Καλύτερα να συζητήσετε για τις ανησυχίες σας, παρά να φαντάζεστε δράκους και να ξεσπάτε άνευ λόγου και αιτίας! Εκφραστείτε ελεύθερα..!

Παρθένος
Ξυπνάτε απίστευτα κακοδιάθετοι, συνεχίζετε να νιώθετε πολύ κουρασμένοι, προφανώς η κλεισούρα στο σπίτι φταίει και οι επαφές τρίτου τύπου με συγγενείς! Με το καλημέρα σας λοιπόν, βγαίνετε εκτός εαυτού, φωνάζετε, χτυπιέστε, οδύρεστε, μονάχοι βέβαια, μπροστά από τη ντουλάπα σας κιόλας! Φορέστε φόρμες και τρέξτε να διώξετε την ένταση μακριά!

Ζυγός
Είστε από τους τυχερούς της παρέας, οτιδήποτε συμβαίνει στους Υδροχόους σας επηρεάζει άμεσα και σε όλα τα επίπεδα! Σήμερα ξυπνάτε με έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας, έχετε σκοπό να έρθετε σε επαφή με διάφορες ψυχές, να συζητήσετε τα θέματά σας και το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Αρκετοί βρίσκετε την ευκαιρία να αλλάξετε ρώτα εντελώς!

Σκορπιός
Μέρα που σας ζητούν τα απίστευτα και εσείς βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Κάποιοι δε κατανοούν τη κατάσταση και πρέπει εσείς να τους προστατέψετε! Έχει μαλλιάσει η γλώσσα σας, νιώθετε πως στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, οπότε σήμερα παίρνετε δραστικά μέτρα, τύπου κλειδαμπαρώνετε τις πόρτες και πετάτε το κλειδί!

Τοξότης
Είναι από εκείνες τις ημέρες που δε θέλετε να σας μιλά άνθρωπος! Δεν έχετε όρεξη για τίποτα και όποιος προσπαθήσει να σας ηρεμήσει, παίζει να τη πληρώσει κιόλας τη νύφη, πολύ ακριβά! Επιβάλλεται όμως να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, για αυτό προσέξτε πολύ το πώς συμπεριφέρεστε! Φταίει κάπου, κάποιος;

Αιγόκερως
Αν και οι μέρες είναι πονηρές και προκύπτουν θέματα πολύ σοβαρά προς αντιμετώπιση, το σύμπαν σας ευνοεί και παίζει να λάβετε τίποτα έξτρα χρήματα, έτσι για δωράκι! Δε το λέτε πουθενά, κρατήστε τη χαρά για πάρτη σας! Σε κάθε περίπτωση, να είστε ταπεινοί, να κρατάτε χαμηλό προφίλ και να είστε συνεργάσιμοι, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η μέρα!

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σας, ωχ αμάν, βρήκε περίοδο για να σας κάνει επίσκεψη! Να προτείνω να σας αλυσοδέσουν στο σπιτάκι σας, γιατί παίρνετε μια φόρα πολύ τρελή και αλλοπαρμένη και πεισμώνετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, κυρίως τις επαγγελματικές! Μια όμορφη μέρα, που λαμβάνετε την αγάπη του κόσμου και ηρεμείτε!

Ιχθύες
Έχετε που έχετε τα άγχη σας, από φυσικού, έρχεται και ο Άρης να το κάνει πιο έντονο αυτό, οπότε γυαλίζει το ματάκι σας, σκοτεινιάζει το προσωπάκι σας, η ανησυχία που νιώθετε, δε σας αφήνει να δείτε καθαρά τις υποθέσεις σας! Το νου σας, γιατί οι άνθρωποί σας, σας έχουν ανάγκη και καλό είναι να τους δείξτε την όμορφη πλευρά σας και ένα χαμόγελο!

magicfariel

Φωτογραφία από Sasin Tipchai από το Pixabay