Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 01/04/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Μας έφτασε και ο Απρίλης, άντε να δούμε τι άλλο θα βιώσουμε στη ζωή αυτή!
Άνοιξη, ότι καλύτερο για τη φύση αυτό που έχει συμβεί, καθάρισε η ατμόσφαιρα σε όλο τον πλανήτη, βγήκαν τα ζώα στους δρόμους, τα νερά λαμποκόπησαν, μαγικά όλα μπήκαν στη θέση τους.





Γιατί ο πλανήτης δεν είμαστε μονάχα εμείς οι άνθρωποι, είναι κάθε τι που υπάρχει πάνω σε αυτόν.. Το χώμα, το νερό, ο αέρας, είναι ο λόγος που υπάρχουμε.. Δάση, θέλουμε δάση, δέντρα παντού, λουλούδια και γάργαρα νερά.. Και ησυχία πάνω από όλα..!!! Για να δούμε, θα βάλουμε μυαλό, είναι η τελευταία μας ευκαιρία..

Αστρολογικά να είναι καλά ο Ερμής από τους Ιχθύες, που μπορεί να έχει πιάσει κουβεντούλα με τον Ποσειδώνα, στο ίδιοι ζώδιο βρίσκονται άλλωστε, οπότε σήμερα μπορεί να τη δούμε πολύ ρομαντικά και χαλαρά τη δουλειά και πέρα βρέχει!
Βέβαια ο Κρόνος με τον Άρη ακόμα ψιλοτσακώνονται.. οπότε παίζει να αστράψει και να βροντήξει κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα..

καλό μήνα είπαμε;;; χαχα..

Φιλάκια..


Κριός
Ο Απρίλης ξεκινάει για εσάς, με μια άκρως επικοινωνιακή διάθεση, ξαφνικά θέλετε να λύσετε τα θέματά σας εδώ και τώρα! Αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε διαλέξτε και πάρτε! Ένα-ένα και λάου-λάου! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, σας μπλέκουν αργότερα, μη ξεχνάτε πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά! Ασχοληθείτε μόνο εκείνο το θέμα που σας καίει περισσότερο!

Ταύρος
Ο Απρίλης σας κάνει ποδαρικό, με εμπόδια στη δουλειά και με αγάπες και λουλούδια στη προσωπική σας τη ζωή! Εκεί που ανεβάζετε πίεση, γιατί νιώθετε μπλοκαρισμένοι από παντού, τσουπ ξαφνικά ένα ερωτικό μηνυματάκι, σας φτιάχνει τη διάθεση, παίρνετε δύναμη και προχωράτε παρακάτω! Λίγο από όλα έχει ο μπαξές της ζωής σας.. Απολαύστε!

Δίδυμος
Ο Απρίλης φέρνει νέες ιδέες στο προσκεφάλι σας, είναι μια μέρα ολίγον λωλή! Εννοείται πως δε μένετε με τα χέρια σταυρωμένα, αρκετοί μπορεί να κάνετε και μια φασίνα άνευ προηγουμένου στο σπιτάκι σας και ξαφνικά να παρατήσετε τα πάντα όλα στη μέση και να πιάσετε τα τηλέφωνα! Μοιραστείτε με κάποιους τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας!

Καρκίνος
Ο Απρίλης σας καλημερίζει με σκοτούρες κυρίως οικονομικές! Άλλα περιμένατε, άλλα ήρθαν, οπότε θα χρειαστεί εκ νέου να κάνετε κουμάντο, γιατί αλλιώς θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Κακοδιάθετοι, γιατί έχουν ήδη αλλάξει τα δεδομένα, δε προλάβατε τόσο καιρό να τακτοποιήσετε τα θέματά σας, οπότε πιο το μάθημα; Δεν αφήνουμε τίποτα για αύριο!

Λέων
Ο Απρίλης μπαίνει κάπως φορτσάτος για εσάς, η διάθεσή σας αλλάζει στο λεπτό, από τη μια είστε χαρούμενοι πολύ, από την άλλη γυαλίζει λίγο το ματάκι σας, οπότε θα χρειαστεί να κρατήσετε τα μπόσικα με τον εαυτό σας τον ίδιο! Αποφύγετε σήμερα τα ερωτικά τα καβγαδάκια, δε βγάζουν κάπου! Μη τσακώνεστε με το παραμικρό. Εξαφανιστείτε..!

Παρθένος
Ο Απρίλης φέρνει την άνοιξη στη ζωή σας για τα καλά! Είναι από τις λίγες φορές που όντως προτιμάτε που είστε σπίτι, που δε χρειάζεται να τρέχετε σα τους λωλούς από εδώ και από εκεί! Παίζει σήμερα να σας ακυρώσουν και επίσημα τα πλάνα, όμως εσείς δε πτοείστε και τόσο, γιατί επιτέλους υπάρχει πολύτιμος χρόνος για τη προσωπική σας τη ζωή. Μια χαρά!

Ζυγός
Ο Απρίλης σας κάνει ποδαρικό μυστήριο, όμως και πολύ αισιόδοξο! Επαγγελματικά θέματα σας στρεσάρουν, είναι μια περίοδος που η αλήθεια θα φανεί και θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσετε τίμια, δίχως συναισθηματικές υπερβολές, γιατί κάπου πρέπει να καταλήξει όλο αυτό! Κάποιοι όμως ανοίγετε τα φτερά σας για κάτι διαφορετικό! Τίποτα δε σας πτοεί!

Σκορπιός
Ο Απρίλης μπουκάρει από το παράθυρο με το καλημέρα σας και σας κάνει πολύ ρομαντικές ψυχές! Μπορεί ο κόσμος να καίγεται, να έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια σας, όμως για ένα περίεργο λόγο είστε ήρεμοι πολύ και κατά βάθος απολαμβάνετε αυτό που συμβαίνει! Είναι μια καλή ευκαιρία, να ρίξετε ένα βλέφαρο ακόμα σε θέματα επαγγελματικά, ίσως..;;;

Τοξότης
Ο Απρίλης σας καλημερίζει με κάτι πολύ τρελές ιδέες, τύπου τι θα κάνετε το Πάσχα! Βασικά θα μείνετε στο σπιτάκι σας, φρόνιμα, έχετε χρόνο να σκαρφιστείτε πράγματα που θα κάνουν τις ημέρες μοναδικές, για αυτό βάλτε τη βαλιτσούλα πίσω στη θέση της και ανοίξτε κανά τσελεμεντέ! Ξεσηκωμένους σας βρίσκω για ζαβολιές. Εκτός αν έχετε ελικόπτερο χαχα!

Αιγόκερως
Ο Απρίλης φέρνει έτσι λίγα γκρίζα σύννεφα στο ταμείο σας, γιατί αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς έχουν έρθει, οπότε μια ένταση τη νιώθετε, έναν εκνευρισμό! Οι επενδύσεις σας ας περιμένουν λιγάκι, αύριο ίσως να είναι κάπως καλύτερα. Να μιλάτε με τους ανθρώπους σας, να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας με τα φιλαράκια σας, όμως όχι βουτιά στο σκοτάδι!

Υδροχόος
Ο Απρίλης δε σας λέει μόνο καλημέρα σήμερα, αλλά σας ξεσηκώνει κιόλας, με εκείνο, το άντε, έλα πάμε .. να δραπετεύσουμε! Άλλο που δε θέλετε και εσείς, καταστρώστε σχέδιο και μετά απλά χαμογελάστε. Ήταν ωραία η ιδέα! Αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με το χρήμα, δε κινείται φύλλο και τα λαμόγια έχουν βγει στη παγανιά! Προσοχή!

Ιχθύες
Ο Απρίλης μπαίνει τραγουδιστά μέσα στη ζωή σας, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, είστε ήρεμοι πολύ, καλοδιάθετοι, αισιόδοξοι και ετοιμοπόλεμοι! Κάντε κουμάντο, γιατί ναι μεν χαλαρά τα πράγματα στη παρούσα φάση, όμως μεθαύριο παίζει να είναι και βουνό! Οπότε οικονομία και λιτή ζωή! Αποφύγετε έξοδα ανούσια. Προσοχή!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay