Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 19/04/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε αισίως στη Κυριακή του Πάσχα, μια μέρα που
θα μοσχομυρίσουν τα σπίτια από διάφορες λιχουδιές, το δωμάτιο της κουζίνας έχει τη τιμητική του, λίγο πολύ όλοι θα γίνουμε μικροί σεφ! Από το πιο απλό φαγητό μέχρι το πιο γκουρμέ, δεν έχει σημασία, όσο η παρέα, η οικογένειά μας, το σπιτάκι μας!






Αστρολογικά είναι μια όμορφη ημέρα, άκρως επικοινωνιακή, υπάρχει καλή διάθεση, οπότε φροντίζουμε με κάθε τρόπο να πούμε ένα γεια, ακόμα και στη πιο μοναχική ψυχή εκεί έξω.. Δεν έχει σημασία που δε θα κάτσουμε όλοι στο ίδιο το τραπέζι, όσο εκείνο το τηλεφώνημα.. Η σκέψη μετράει και η καλή η κουβέντα.. Ανθρώπινα πράγματα!

Να έχετε μια υπέροχη ημέρα!

φιλάκια.. 💓


Κριός
Από νωρίς το πρωί, θα μαζέψετε τους ανθρώπους σας και θα τους αναθέσετε διάφορες δραστηριότητες! Ο καθένας και από μια αποστολή, προκειμένου να είναι όλα τέλεια, για το τραπέζι της ημέρας! Φέτος δεν έχει σούρτα-φέρτα, οπότε επιλογές διαφυγής δεν υπάρχουν! Οικογενειακά πράγματα, όμορφα και ωραία! Τα μηνυματάκια όμως βροχή, πονηρά, φιλικά, χαρωπά, έτσι για το καλό της ημέρας! Φλερτ, γιατί όχι;

Ταύρος
Ανεξάρτητα από το τι και το πώς, θα θέλατε να πάρετε τα βουνά σήμερα, έτσι για να ξεφύγετε από τις οικογενειακές υποχρεώσεις! Τεμπέλικες ημέρες, όμως λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, όλο και κάτι δουλίτσες τις κάνατε, οπότε βρήκατε τη μέρα και εσείς για να αποζητήσετε τις ελευθερίες σας! Αλλάξτε δωμάτιο, βρεθείτε στην άλλη μεριά του σπιτιού! Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας σκέφτεται πολύ! Λέτε να κάνει την έκπληξη;;;

Δίδυμος
Σας βλέπω με το κινητό όλη την ημέρα στο χέρι να χαζολογάτε από εδώ και από εκεί! Και εντάξει αν τα έχετε όλα λυμένα, όμως είναι η μέρα τέτοια που όλο και ένα χεράκι θα χρειαστεί να ρίξετε, γιατί τι θα φάτε το μεσημέρι;;; Οι προσκλήσεις και οι βολτίτσες, δεν είναι στο μενού για φέτος, εκτός αν σκέφτεστε να κάνετε μεγάλη ζαβολιά! Μια ύπαρξη σας έχει πάρει τα μυαλά και λογική πουθενά! Και οι βιντεοκλήσεις καλές είναι προς το παρόν!

Καρκίνος
Είναι μια πολύ ωραία ημέρα, οικογενειακή, από τις αγαπημένες σας! Εντάξει δε θα γίνει πανικός όπως άλλες χρονιές, όμως το λίγοι και καλοί είναι υπέροχο τέτοιες μέρες! Είστε από εκείνα τα πρόσωπα που δε θα κουραστείτε και πολύ φέτος, άλλωστε το ψήσιμο είναι αντρική δουλειά, ακόμα και αν προκύψει σε ένα φούρνο! Φροντίστε οι συζητήσεις σας να είναι περί ανέμων και υδάτων, γιατί τα σοβαρά θέματα ανάβουν φωτιές! Το έχετε;;;

Λέων
Και μιας που θα βρεθείτε όλοι οι καλοί στο ίδιο το τραπέζι, θα βρείτε την ευκαιρία να τους ανακοινώσετε πολλά και διάφορα, έτσι για το σασπένς των ημερών! Δε νομίζω όλοι να χαμογελάσουν, όμως καιρό προετοιμάζεστε για να βγάλετε έναν λόγο, γιατί όχι σήμερα; Ως συνήθως εκτός τόπου και χρόνου, παίζει το οικογενειακό τραπέζι να γίνει μπουρλότο! Μη τα πείτε όλα μαζεμένα. Ρίξτε δυο τρεις αποφάσεις, να δείτε αντιδράσεις και συνεχίζετε!

Παρθένος
Είναι μια καλή ημέρα για να την αφιερώσετε στους δικούς σας τους ανθρώπους και κυρίως στον σύντροφό σας! Αρκετοί θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας, γιατί είναι μια καλή ευκαιρία, να αποφύγετε τα οικογενειακά τραπέζια που τόσο σας κουράζουν! Ευτυχώς που είστε πολύ συναισθηματικοί και εκφραστικοί, οπότε σίγουρα είναι μια εντελώς διαφορετική ημέρα από τις άλλες! Αλλιώς το κινητό πιάνει φωτιά και το φλερτ έχει τη τιμητική του..

Ζυγός
Λίγο ζόρικη η σημερινή ημέρα, το ερώτημα είναι το πού θα κάνετε το οικογενειακό τραπέζι! Και εντάξει αν σας χωρίζουν κάτι χιλιόμετρα, υπάρχει μια λογική εξήγηση, αλλά αν είναι ένας δρόμος διαδρομή, κάποιοι παίζει να σας γκρινιάξουν για τις επιλογές σας! Το σύμπαν δε θέλει τα πολλά σουαρέ, αλλά δε βοηθάει στο να το ξεπεράσετε δίχως εντάσεις. Να κάνετε ότι ευχαριστεί εσάς τους ίδιους! Αρκετά γίνεστε χίλια κομμάτια για τον καθέναν!

Σκορπιός
Ίσως για πρώτη φορά, μετά από τόσα χρόνια, να χρειαστεί σήμερα να κάνετε πράγματα πολύ διαφορετικά για εσάς, πολύ συνηθισμένα για κάποιους άλλους! Δεν έχει ούτε ταξιδάκια, ούτε δουλειές, οπότε σας στριμώχνουν οικογενειακά πρόσωπα και σας αγκαλιάζουν με έναν τρόπο πολύ μοναδικό. Καιρός να αλλάξετε προτεραιότητες, συνήθειες, γιατί είναι ωραίο να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν κιόλας!

Τοξότης
Μια εντελώς διαφορετική ημέρα από τις συνηθισμένες! Σας βλέπω να γίνεστε ένα με τον φούρνο, να ψήνετε το ένα και το άλλο και ξαφνικά εσείς να είστε οι οικοδεσπότες, στο σπίτι σας φυσικά! Μιας που δεν έχει χωριό για αρκετούς από εσάς εκεί έξω, γιατί όχι να μη μετατρέψετε το σπίτι σας, σε μια τέτοια φάση;;; Φτιάχνετε και ψωμάκι από τα χεράκια σας; Ποιος τη χάρη σας.. Δημιουργήστε εκπληκτικές λιχουδιές! Είναι μια καλή ευκαιρία!

Αιγόκερως
Το ξέρετε πως είστε οι πιο παραδοσιακοί τύποι της παρέας, οπότε από νωρίς το πρωί, ξεκινάτε να ψήνετε, μυρωδιές από εδώ και από εκεί, πανικός λέμε! Πραγματικά πιστεύω πως έχετε σούβλα κρυμμένη ακόμα και στο υπόγειο, χαχα αστειεύομαι, το νου σας, τίποτα άλλο δε λέω! Από τις αγαπημένες σας ημέρες, μέσα στα χαμόγελα, τις μουσικές, τα κρασάκια και τα μεζεδάκια! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας;;; Όλα super.. στομάχι γιομάτο!

Υδροχόος
Είστε έξω από τα νερά σας. Μέρες τώρα, γιατί όχι και σήμερα; Θα επιλέξετε για συντροφιά, άτομα που έχετε κοινά επαγγελματικά συμφέροντα, γιατί το μυαλό σας, μόνο εκεί βρίσκεται και πουθενά αλλού! Είστε από τους λίγους που δε θέλετε με τίποτα να αποδεχτείτε τα μηνύματα του σύμπαντος! Η μέρα είναι οικογενειακή, οι εποχές αλλάζουν, οι προτεραιότητες επίσης, οπότε βάλτε αγάπη στη καρδιά και πράξτε αναλόγως!

Ιχθύες
Είναι μια πολύ ωραία ημέρα, οικογενειακή, ευκαιρία να φτιάξετε διάφορες λιχουδιές, να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Λίγοι και καλοί, μη πω, εσείς και το ταίρι σας! Πολλές οι καλές οι πράξεις που κάνατε τις τελευταίες ημέρες, νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και σήμερα μοιράζετε σκέψεις για το μέλλον, αισιόδοξες κυρίως! Το τέλειο είναι πως δεν είστε μονάχοι στο έργο αυτό! Σας θαυμάζουν!

magicfariel

Φωτογραφία από prettysleepy1 από το Pixabay