Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ζώδια: Οι Έρωτες του Απρίλη 2020, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες σκέφτομαι να γράψω κάτι λίγο διαφορετικό, μπας και φτιάξουμε καλή διάθεση,
άνοιξη άλλωστε, η Αφροδίτη στους Διδύμους, ιδανική περίοδος για φλερτ, αγάπες και λουλούδια!
Εντάξει μπορεί να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, όμως όταν υπάρχουν τα social media, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο, όταν θέλουμε να ανταλλάξουμε όμορφα λόγια με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν!


Οι τυχεροί της παρέας, είναι όσοι έχουν έναν σύντροφο μέσα στη ζωή τους! Είναι μια καλή ευκαιρία, να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν καλύτερα και να φτιάξουν όμορφες στιγμές! Βλέπουμε πάντα τη θετική και αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων!
Νέες γνωριμίες μπορούν να υπάρξουν, να βασιστούν στην επικοινωνία, γιατί πίσω από μια φωτογραφία, πάντα κρύβονται άλλες αλήθειες. Βέβαια, καλό είναι να είμαστε προσεχτικοί, αλλά από την άλλη πόση πια καχυποψία;;;

Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!

φιλάκια..


Κριός
Ο Απρίλης είναι ο μήνας, που θα βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας! Ηρεμούν τα πνεύματα και αν υπάρχει αληθινή αγάπη, τότε φαίνεται με κάθε τρόπο! Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι να βάλετε κάτω τα θέματά σας, να συζητήσετε ειλικρινά και να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον! Όσο πιο ξεκάθαροι είστε, τόσο το καλύτερο. Αν υπάρξουν ψεματάκια και υπεκφυγές, τότε θα φανούν προς τα τέλη του μήνα και ίσως να είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, έστω και μέσα από τα social media, κάνει καλό στο ψυχολογικό και δε ξέρετε ποτέ μεθαύριο τι σχέση μπορεί να προκύψει! 

Ταύρος
Τις ημέρες του Απρίλη αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, θα πρέπει να αποφασίσετε, αν θα πάρετε στα σοβαρά το θέμα της συντροφικότητας. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο, αν ταιριάζετε, αν σας κάνει ευτυχισμένους, τότε γιατί όχι να μη το πάτε και λίγο στο πιο σοβαρό; Ίσως τον καιρό αυτόν, να εμφανίζονται από το παρελθόν φαντάσματα, όμως προκύπτουν και νέες γνωριμίες. Δεν είστε και τόσο μέσα στις γλύκες, ούτε έχετε ρομαντικές διαθέσεις, όμως λίγο φλερτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πάντως κάτι νέο έρχεται, κάτι το διαφορετικό και πώς να σας το πω είναι περίοδος ζευγαρώματος για εσάς! Για αυτό να έχετε τις κεραίες σας, ανοιχτές..!

Δίδυμος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, βελτιώνονται πολύ τα πράγματα στον ερωτικό τομέα! Αρκετοί δίνετε βάση στη προσωπική σας τη ζωή και ίσως να δίνετε και περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, γεγονός που σας το χαλάει λίγο το έργο! Τα θέλετε όλα δικά σας και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο, αφού ξαφνικά δείχνετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, τη πολύ σπάνια! Μπορεί πλέον να έχετε τη καλύτερη διαγωγή, όμως το παρελθόν έχει αφήσει πληγές που δύσκολα κλείνουν! Οπότε πρέπει κατά βάθος να αντιμετωπίσετε τα λάθη σας και τα λάθη του συντρόφου σας, για να μπει επιτέλους η ρημάδα η τελεία! Ιδανική περίοδος για φλερτ! Έχετε μπόλικους θαυμαστές!

Καρκίνος
Μέσα στο παράπονο είστε τις ημέρες του Απρίλη, αφού νιώθετε πως τα ερωτικά σας τα ζητήματα, δεν φαντάζουν ιδανικά! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε κάποιο πρόσωπο που σας αρέσει, συναισθηματικά νιώθετε πως δε σας καλύπτει και στο μυαλό σας ταξιδεύουν σκέψεις, για θέματα που συνέβησαν μια φορά και έναν καιρό! Το θέμα είναι, μπορείτε να ξεπεράσετε τα δυσάρεστα, να τα αποδεχτείτε, να τα διαγράψετε και να προχωρήσετε παραπέρα; Άλλωστε ο Απρίλης είναι από μόνος του τέτοιος, υπάρχει μπόλικος χρόνος για να βελτιώσετε τη προσωπική σας τη ζωή! Αλλάζουν οι προτεραιότητές σας προς τα τέλη του μήνα, οπότε βρείτε τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες!

Λέων
Ο Απρίλης είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με πολλά πράγματα, προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση σας με τον σύντροφό σας! Τα νευράκια και οι εντάσεις δε κάνουν καλό, οπότε μη τα παίρνετε όλα της μετρητοίς! Αφήστε να πέσει και κάτι κάτω! Είστε απαραίτητοι, δύσκολος ο ρόλος αυτός, οπότε εσείς καλό είναι να είστε πιο ψύχραιμοι και λογικοί! Τι λέτε, θα το καταφέρετε αυτό; Οι μοναχικοί της παρέας, να ξέρετε δε πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία τα φιλαράκια σας, οπότε όλο και κάποια ύπαρξη μπορεί να προκύψει, έτσι για το φλερτ και τα γνωστά. Δε πειράζει αν παίξετε και λίγο παραπάνω, για αυτό υπάρχουν τα social media άλλωστε!

Παρθένος
Σα να μη σας νοιάζει και τόσο πολύ ο έρωτας τις ημέρες του Απρίλη! Βρίσκετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε εξολοκλήρου με τον εαυτό σας, με το σώμα σας, με το μυαλό σας, ανακαλύπτετε νέες δραστηριότητες λίγο πιο μοναχικές! Οι δεσμευμένοι μπορεί να βιώσετε κάποιες εντάσεις έτσι στα ξαφνικά, γιατί το θέμα που προκύπτει, είναι ποιος θα φροντίσει ποιον! Οπότε να μια καλή ευκαιρία να αποκαλύψετε τις επιθυμίες σας και να τις απαιτήσετε κιόλας! Προς τα τέλη του Απρίλη φτιάχνουν τα πράγματα, ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας, μπορεί να βρεθείτε να φλερτάρετε έντονα με τη συντροφικότητα. Όχι απλά μια νέα γνωριμία, αλλά μια περίπτωση που έχει μέλλον!

Ζυγός
Ο Απρίλης είναι ένας πολύ γλυκός και ρομαντικός μήνας για εσάς, από ερωτικής άποψης πάντα! Βρίσκετε την ευκαιρία να κουρνιάσετε μέσα στην αγκαλιά του συντρόφου σας και να περάσετε όμορφες στιγμές, μετά από πολύ καιρό! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φαντάζεστε δυσάρεστα σενάρια και να δηλητηριάζετε τη ψυχούλα σας. Οπότε απαγορεύονται τα παραπονάκια και οι γκρίνιες! Τα ελεύθερα πουλιά, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, επιβάλλεται να φλερτάρετε με διάφορες υπάρξεις τις μέρες αυτές. Έχετε ορεξούλες, οπότε γιατί όχι να μη παίξετε λιγάκι! Το πρόσωπο εκείνο που θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μπορεί μεθαύριο να είναι η σχέση σας!

Σκορπιός
Η ζήλεια σας κάνει κολλητή παρέα τις ημέρες του Απρίλη και ξαφνικά εκεί που είστε ερωτευμένοι φουλ, εκεί προκαλείτε εντάσεις και παραλογισμούς! Εντάξει τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν το πάθος, όμως κουράζουν και πληγώνουν! Είναι οι μέρες τέτοιες που γνωρίζεστε εκ νέου με τον σύντροφό σας και ή ταιριάζετε ή δε ταιριάζετε. Οπότε καταλαβαίνετε τώρα γιατί είστε ανήσυχοι πολύ! Υπομονή μερικές μερούλες ακόμα και όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει να γίνουν! Ένα νέο πρόσωπο, μπουκάρει με φόρα μέσα στη ζωή σας, αρκεί να ανοίξετε κανά παράθυρο! Κάτι αλλάζει προς τα τέλη του μήνα. Κάποιος έρχεται και κάποιος φεύγει. Κάποιοι λατρεύουν τη μοναξιά τους και κάποιοι τη συντροφικότητα!

Τοξότης
Από τη μια είστε μέσα στις γλύκες, από την άλλη όχι και τόσο! Ο Απρίλης με την Αφροδίτη στους Διδύμους, σας βοηθάει να βελτιώσετε τη σχέση σας και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τις φιλοδοξίες σας, τα όνειρά σας! Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα γίνει απολύτως κατανοητό, ούτε πως εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, ότι και αν σημαίνει αυτό! Οπότε φροντίστε με όμορφο τρόπο να επαναλαμβάνεστε, όταν πρέπει και να είστε συνεργάσιμοι όταν χρειάζεται! Το φλερτ έχει τη τιμητική του τις μέρες αυτές, οπότε εσείς που είστε μονάχοι, ας κάνετε παρέα με άγνωστες υπάρξεις! Ανοίξτε τα social media και επικοινωνήστε με τον κόσμο. Χαμογελάστε, κάνει καλό! 

Αιγόκερως
Αρκετοί τις ημέρες του Απρίλη κοιτάζετε το ταίρι σας και αναρωτιέστε αν είναι το ιδανικό για εσάς! Απορείτε με τις επιλογές σας;;; Να γελάσουμε τώρα μαζί παρέα;;; χαχα! Είναι μυστήριο το σύμπαν, έχετε και τον Πλούτωνα μόνιμο κάτοικο, τρώγεστε με τα ρούχα σας, θέλετε αλλαγές! Από τη μια ικανοποιείτε τις επιθυμίες του συντρόφου σας και από την άλλη τον βάζετε τιμωρία στο ένα πόδι! Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο χρόνος που αφιερώνετε στη σχέση σας είναι περισσότερος, οπότε εννοείται πως θα ανακαλύψετε λεπτομέρειες που πριν αγνοούσατε! Αυτό να ξέρετε είναι αμοιβαίο, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις άγνωστες πτυχές των ανθρώπων γενικότερα! Μην είστε απόλυτοι!

Υδροχόος
Ο Απρίλης γυρίζει λίγο τούμπα τη κατάσταση κυρίως στους δεσμευμένους της παρέας! Εκεί που μόνο ο σύντροφός σας, ζητούσε και απαιτούσε και επιθυμούσε ένα κομμάτι του εαυτού σας, ξαφνικά εσείς τα γυρεύετε όλα αυτά! Και εντάξει αν έρθουν δίχως αντιδράσεις και εντάσεις, αλλά αν σας κάνουν κόνξες, πυρ και μανία! Φροντίστε να φτιάξετε όμορφες στιγμές, ξεπεράστε εγωισμούς, κόντρες και status, οι μέρες είναι ιδανικές για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας! Όσο για τους ελεύθερους Υδροχόους, η Αφροδίτη σας έχει πιάσει από τα μαλλιά και όχι απλά φλερτάρετε, παίζετε και με τη φωτιά! Να είστε τίμιοι και ξεκάθαροι, γιατί ο Κρόνος βλέπει και δεν αστειεύεται όταν προκύπτουν ζαβολιές που πληγώνουν..

Ιχθύες
Το μόνο που θέλετε τις ημέρες του Απρίλη, είναι να κουρνιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά και να βγείτε όταν ο κόσμος φτιάξει ξανά! Αποζητάτε τη τρυφερότητα, τα όμορφα τα λόγια, θέλετε να σας λένε πως σας αγαπούν κάθε λίγο και λιγάκι! Και εντάξει αν υπάρχει σύντροφος, που ίσως κάποια στιγμή να θελήσει να πάρει τα βουνά, αλλά αν είστε μονάχοι, τότε πώς θα συμβεί αυτό; Οπότε αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη, στείλετε κανά μηνυματάκι από εδώ και από εκεί και ξεκινήστε το φλερτ μέσα από social media! Εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα και μετά οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Να είστε πονηροί σε κάθε περίπτωση, γιατί πάνω στις γλύκες σας ξεφεύγουν λόγια, που δε πρέπει.. Ζαβολίτσες ίσως;

magicfariel

Φωτογραφία από ThePixelman από το Pixabay