Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 25/04/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη ημέρα, ένα
χαρωπό και ήσυχο πρωινό!
Να όμως που το σύμπαν, δεν έχει και τόσο τα κέφια του σήμερα, ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, δημιουργεί επικοινωνιακά μπουρδουκλώματα!

Ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Κρόνος, δίνουν ρέστα τις μέρες αυτές και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω έτσι! Σχέδια ναυαγούν και ο ενθουσιασμός γκρεμοτσακίζεται! Βρήκαν το ΣΚ, για να βγάλουν τέτοιες μαγικές ενέργειες, όμως θεωρώ, πως το άδικο επιτέλους πρέπει να τιμωρηθεί και τα εύσημα όλα να τα πάρει το δίκαιο! Ζόρικο το ζήτημα που έχει πέσει στο τραπέζι τους! 

Σοβαρότητα απαιτεί η κατάσταση και λογική! Η συμπεριφορά που θα δείξει ο καθένας από εμάς, θα καθορίσει το μέλλον του! Οι αντιδράσεις και τα πικρόχολα λόγια, είναι ότι πιο εύκολο, το δύσκολο είναι να αποδεχτεί ο καθένας τα λάθη του και να ζητήσει και ένα συγγνώμη αν χρειάζεται! Το θέμα δεν είναι το ποιος είναι από επάνω! Το θέμα είναι η γαλήνη στη ψυχή και το νου.. Οπότε διαλέξτε και πάρτε!

φιλάκια.. 💋


Κριός
Το ξέρετε πως ο Ερμής βρίσκεται αρκετές ημέρες στο ζώδιό σας;;; Μπορεί να είναι στα ίσα του, μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, όμως είστε που είστε από μόνοι σας παρορμητικοί, φανταστείτε το αυτό επί δύο! Το νου σας, γιατί η μέρα δεν είναι ιδανική για να ανοίξετε κουβεντούλα, σχεδόν με κανέναν! Το ένα φέρνει το άλλο και μετά η καταστροφή! Η αλήθεια είναι προτιμότερη σε κάθε περίπτωση, όμως κάποιες φορές γίνεται ανυπόφορη και διαταράσσει τις σχέσεις. Αθώα ψεματάκια; Τι λέτε; Σας αρέσουν;

Ταύρος
Από τη μια ο Κρόνος, από την άλλη ο Πλούτωνας, εντάξει αν σας κλείσουν τη μύτη, θα κάνετε ένα μπουμ! Ζόρικη η κατάσταση αστρολογικά, φτιάχνουν ένα σκοτεινό τοπίο και εσείς βουτιά και μέσα! Απαισιόδοξες οι σκέψεις που κάνετε σήμερα, πεσμένα τα κέφια, αυτοί οι περιορισμοί σας ενοχλούν πλέον απίστευτα πολύ! Βαθιές ανάσες και βόλτα στο παράθυρο! Έξω στην αυλή. Ακόμα και στο πεζούλι! Έχει μια υπέροχη λαμπερή ημέρα! Αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, ποιος ο λόγος για εντάσεις Σαββατιάτικο;;;

Δίδυμος
Σήμερα σας πιάνουν τα παραπονάκια! Και ενώ το ξεκινάτε το έργο σα γατούλες, στη πορεία γίνεστε αγριόγατες και άντε να σας μαζέψουμε! Εννοείται πως το οικονομικό είναι το κυρίως θέμα, αλλά εσείς θα το πάτε γύρω-γύρω, όμως το κουβάρι πάντα ξετυλίγεται, κανονίστε να εκτεθείτε και με το παραπάνω! Γιατί πάντα έχετε μυστικά, γιατί έτσι σας αρέσει! Και προσωπικά ζητήματα σας προβληματίζουν, αλλά και επαγγελματικά! Αν προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μην απαντήσετε αμέσως! Να ηρεμήσετε πρώτα!

Καρκίνος
Ακόμα και κλεισμένοι στο σπίτι κάνετε έξοδα! Καλό είναι σήμερα να καθίσετε φρόνιμα, γιατί σας παρακολουθούν και το μπουρίνι μπορεί να ξεσπάσει, σε χρόνο ντε τε! Ενώ καταβάλετε αρκετές προσπάθειες για να ικανοποιείτε τους ανθρώπους σας, ακόμα και τον σύντροφό σας, τις μέρες αυτές και κυρίως το ΣΚ αυτό, τρώτε πόρτα! Νιώθετε πως είστε οι ενοχλητικοί της παρέας και σας το δείχνουν κιόλας! Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά και ούτε εξηγήσεις να ζητήσετε, γιατί ο Ερμής ξύπνησε λίγο στραβωμένος και προκαλεί εντάσεις!

Λέων
Βράζετε με το ζουμί σας, η αλήθεια είναι αυτή και φυσικά με κάθε ενοχλητικό τρόπο, προσπαθείτε να τραβήξετε τη προσοχή του άλλου! Αμέτρητες φανταστικές σκέψεις περνούν μέσα από το μυαλό σας, κάποιες δεν έχουν καμία βάση, χαλιέστε από μόνοι σας και σίγουρα δε φταίνε οι άλλοι για αυτό! Σήμερα νιώθετε πως δε σας υπολογίζουν και τόσο, πως δε σας εκτιμούν, πως προσπαθούν να σας τη βγουν και από επάνω και αντί να κοιτάξετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, τα κάνετε μαντάρα! Αλλούα!

Παρθένος
Από τη μια είστε έτοιμοι να αποδράσετε, από την άλλη πολλά τα εμπόδια! Λεφτά περιμένετε και λεφτά δε βλέπετε και αυτό είναι μια σοβαρή αιτία ανησυχίας και απόλυτης έντασης! Δε ξέρω για πού θέλετε να το βάλετε, ακόμα και εισιτήριο να έχετε κλείσει, μη κάνετε το λάθος και φάτε την ημέρα σας, αναμένοντας τη στιγμή της διαφυγής σας, από όπου βρίσκεστε! Ότι εμπόδιο προκύπτει, σας επιστρέφει στον Έρωτα! Κάθε τι που συμβαίνει, σας τονίζει θέματα συντροφικότητας. Κάτι σας λέει το σύμπαν, ακούστε!

Ζυγός
Ημέρα πολύ ζόρικη, πραγματικά θα σας πρότεινα να εξαφανιζόσασταν από παντού Να όμως που οι συνθήκες είναι τέτοιες, που θα χρειαστεί να ζητήσετε δανεικά από τους δικούς σας τους ανθρώπους! Ανοίγετε λοιπόν τους Ασκούς του Αιόλου και σας επιστρέφουν δανεικές συμπεριφορές! Ξαφνικά δε ταιριάζετε με κανέναν και αυτό σας κάνει επιθετικούς και άδικους πολύ! Τόσα χρήματα έχουν περάσει από τα χέρια σας, όλα αυτά τα χρόνια, ναι η μεγάλη η ζωή είναι αδυναμία σας μεγάλη, να όμως που τώρα σας είναι απαραίτητα!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε σε μια υπερένταση, σας ενοχλούν τα πάντα όλα, δεν είστε σε φάση να συνεργαστείτε ομαλά, με κανέναν! Επειδή όμως οι μέρες είναι τέτοιες, ζείτε ξαφνικά αυτό το all together, για πολλές ώρες, οπότε το να υπάρχουν μούτρα μέσα στο σπίτι, δεν είναι και ότι καλύτερο! Και το πρώτο βήμα να κάνετε, θα σκάσουν παραπονάκια για γεγονότα που συνέβησαν προ δεκαετίας ακόμα και ε όχι, αυτό δε θα το αντέξετε με τίποτα! Το στάζετε το φαρμάκι σας χρυσά μου και στέλνετε πολύ κόσμο αδιάβαστο!

Τοξότης
Κάτι σας έχει μπει στο μάτι, θέλετε να το αγοράσετε οπωσδήποτε, το νου σας, μη σας βγει μούφα η ιστορία και μετά ποιος σας ακούει;;; Ναι μεν ο Δίας είναι δίπλα σας, έχει καλές προθέσεις, όμως κάντε λίγη υπομονή, όλα θα γίνουν έτσι όπως τα έχετε σχεδιάσει! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, οπότε τι σήμερα και τι μεθαύριο;;; Εντάξει ο Ερμής είναι ο φίλος σας εξερευνητής, που σας κάνει περίεργους και ψάχνεστε από εδώ και από εκεί! Όμως σήμερα δεν έχει τα κέφια του και μπορεί να σας βάλει μια τρικλοποδιά, έτσι για τη ζαβολιά!

Αιγόκερως
Σήμερα κάτι θέλει να σας πει το σύμπαν, μάλλον να σας αποκαλύψει με άγαρμπο τρόπο! Όλη σας η προσοχή στραμμένη στα οικογενειακά σας τα ζητήματα, τι είναι αυτό που ξαφνικά σας ενόχλησε; Τι είναι αυτό που πρέπει να λυθεί, δίχως να έχουμε ξιφομαχίες; Ο Δίας και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, είναι ένας συνδυασμός δυνατός, μαγικός, πολλά τα ανεξήγητα της ζωής σας τις μέρες αυτές! Ο Ερμής σήμερα, ρίχνει λάδι στη φωτιά, ξυπνάει ζητήματα θαμμένα, εσείς αντιδράτε, όμως κάτι πρέπει να κάνετε. Έρχονται αλλαγές!

Υδροχόος
Από το μυαλό σας περνούν χιλιάδες πράγματα, παλαβά, ανεξήγητα, Υδροχοϊσια, από τη μια θέλετε να τα μοιραστείτε με όλο τον κόσμο, από την άλλη φτιάχνετε μυστικά, γιατί αλήθεια τώρα, ποιος θα σας καταλάβει στο απόλυτο;;; Είναι μέρες που τα λέτε με τον εαυτό σας έντονα και ξαφνικά ανακαλύπτετε επιθυμίες που έχετε θάψει χρόνια τώρα! Το σύμπαν θέλει να συμβεί αυτό, ο Κρόνος προστάζει και δε κάνει πίσω! Σήμερα αφήστε τα σκοτάδια σας στην άκρη, επικοινωνήστε με τα φιλαράκια σας, αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Φρόνιμα!

Ιχθύες
Μια μέρα που θα αγαπήσετε πολύ το μαύρο το χρώμα! Δεν έχετε όρεξη για τίποτα, η απαισιοδοξία σας χτυπά ταβάνι, σας πιάνει το μελοδραματικό σας, ήρωας όποιος σας αντέξει! Ζητήστε καλύτερα μια αγκαλιά, μια γλυκιά κουβέντα, ως συνήθως η φαντασία σας, τερματίζει κάθε σενάριο, εντάξει Σάββατο σήμερα, ο ήλιος λάμπει εκεί ψηλά, μια ωραία ιδέα είναι να πάρετε τα βουνά; Ζητήστε βοήθεια και θα τη λάβετε! Αξιολογήστε λίγο τους ανθρώπους σας. Ο Πλούτωνας, θέλει να σας δείξει την αλήθεια. Το ποιοι είναι οι αληθινοί σας οι φίλοι και ποιοι πρέπει να φύγουν μακριά! Μη λυπάστε!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay