Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ζώδια: Ο Άρης μαγικά «κλέβει» τον αέρα του Υδροχόου! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες παλεύω με αυτό το κείμενο, ο Άρης
μου έβαλε πολλές τρικλοποδιές, όμως σήμερα του έδωσα μια.. και επιτέλους.. βουαλά! Τα κατάφερα η Ταυρίνα, γιατί έχω πείσμα που τσακίζει κόκαλα! Τι να λέμε τώρα..

Ο Άρης στον Υδροχόο! Τραβάω ήδη τις κοτσίδες μου μέρες τώρα, έχω ανεβασμένη και πίεση, εκνευρίζομαι με το παραμικρό, ψυχραιμία καμιά, δαγκώνω, σε κάθε τι που μου προκαλεί δυσαρέσκεια! Του λωλού!
Εννοείται πως οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, είναι με υπογλώσσια τις μέρες αυτές και για όλον τον Απρίλη παρακαλώ πολύ! Υπάρχει ένταση, πολύ ένταση και έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το άγνωστο, που πολύ φοβάμαι πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές, όμως ας αισιοδοξήσω η έρημη και να ειπώ.. πως αμα τη σκαπουλάρουμε και τούτη τη φορά, τότε δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε! Ούτε καν τους εξωγήινους.. χαχα!

Ο Άρης ως Θεός του πολέμου, είναι σκληρός, βάναυσος, άμεσος, ειλικρινής, ξεκάθαρος, αντιπαθέστατος για πολλούς, είναι φλογερό αγόρι. Προσωπικά τον βρίσκω πολύ σέξι.. να σας το είπα και αυτό! Τι κάνει στο ζώδιο του Υδροχόου, πραγματικά δε ξέρω! Αποκλείεται να ταιριάζουν, αφού ο ένας γουστάρει καλούπια και ο άλλος πνίγεται και τα διαλύει τα καλούπια.. Και αν ποτέ φτιάξουν κάστρο στην αμμουδιά, να εκεί στη θάλασσα.. να μου τρυπήσετε τη μύτη..

Ο μαγικός αέρας του Υδροχόου, ονειρεύεται, ελπίζει, αισιοδοξεί, πιστεύει στο ακατόρθωτο, γιατί όχι ένα κάστρο δίπλα στο κύμα και ο Άρης τρέχει με μανία, πάνω στο άλογο, κλέβει μαγικά τον αέρα του Υδροχόου, ποδοπατεί το κάστρο του, του δείχνει πως είναι πιο δυνατός.. Και εκεί ξεκινούν τα γλέντια.. Άστραψε και βρόντηξε παραλιακά.. φτιάξαμε και παραμυθάκι.. τι άλλο θέλετε;

Φιλάκια..


Κριός
Με το που πάτησε πόδι, ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου, αμέσως εσείς να τσινήσετε και να δείξετε το ξινό το μουτράκι σας! Ευτυχώς που τον Απρίλη αλλάζει διάθεση ο Θεός του πολέμου και σας κάνει έξω καρδιά! Όσο οι μέρες ζεσταίνουν, έρχονται και τα γενέθλιά σας, ξαφνικά η επιθυμία τύπου να πάρετε τις ρούγιες πολύ μεγάλη! Και επειδή δε παίζει αυτό, φροντίστε να κοινωνικοποιηθείτε μέσα από τα social media, να δείξετε μια άλλη πλευρά σας, να γίνετε περισσότερο συμπαθείς! Το νου σας, να μην είστε απόλυτοι και να ρίχνετε νερό στο κρασί σας, πού και πού! Ικανοποιήστε τις επιθυμίες όσων αγαπάτε αληθινά! Προκύπτει αμοιβαίο και πλημμυρίζει η ψυχή σας, από πανέμορφα συναισθήματα! *Τυχερή ημέρα στις 19/04, σας δίνεται η ευκαιρία να τα πείτε έξω από τα δόντια! 

Ταύρος
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να προκύψει, γιατί χτυπάει κατευθείαν στα νεύρα! Κόκκινο το πανί, ένταση πολύ, άγχος και ανησυχία! Ζόρικος ο Απρίλης από μια άποψη, τα βάσανά σας επαγγελματικά και οικονομικά συγχρόνως! Πιέζει ο Άρης, φτάνει πολλά στα άκρα και εσείς κάπου στη μέση, να προσπαθείτε να διαχειριστείτε τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους! Κάθε μέρα και από μια έκπληξη, έτσι για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη και να μη βαριέστε ποτέ! Και το παράξενο της υπόθεσης είναι πως αντί να κλείνετε εκκρεμότητες και να πέφτουν οι ρυθμοί, ο Άρης σας ανοίγει μέτωπα παντού και εσείς να τρέχετε πανικόβλητοι! Ψυχραιμία πάνω από όλα! *Στις 19/04 ο Άρης σας βάζει να τσακωθείτε για καλό σκοπό!

Δίδυμος
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σας ξυπνάει όλο σας το είναι, ξαφνικά έχετε απίστευτη ενέργεια και η φαντασία σας καλπάζει τόσο πολύ, που θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι «μεθαύριο»! Κάτω από άλλες συνθήκες θα ανοίγατε τα φτερά σας, όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα, έχετε τον χρόνο με το μέρος σας για να οργανωθείτε καλύτερα! Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε τίποτα μαθήματα μέσω web! Να εκπαιδευτείτε σε κάτι επιπλέον! Μετά τις γιορτινές ημέρες, βάλτε μπροστά τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα, δημόσιες σχέσεις το μενού δια μέσω τηλεφώνου, όμως φτιάξτε το έδαφος, για να έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες! *Στις 19/04 προκύπτει ένα επίμονο φλερτ! Κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας!

Καρκίνος
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, κάνει μια φου και ξεσκεπάζει οτιδήποτε έχετε θάψει στα πιο απίστευτα σημεία, φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά, οφειλές, έσοδα-έξοδα, ότι χειρότερο για τη περίπτωση τη δική σας! Ενώ είστε μαζεμένοι και κάνετε καλό κουμάντο, μπορεί ο σύντροφός να κάνει το αντίθετο, ότι χειρότερο στη παρούσα φάση! Ναι, θα χρειαστεί να μπείτε μπροστά και να αναλάβετε τα ηνία! Και όσο οι μέρες περνούν, αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχει καμία σωτηρία, εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ και ξεσπάτε με τρόπο πολύ παράξενο! Ο Άρης προφανώς θέλει να σας δείξει αλήθειες που πονούν, που πονούσαν, έφτασε η εποχή, να τις αντιμετωπίστε μια και έξω! Ίσως τελικά η ιδέα ενός κοινού ταμείου να μην είναι και τόσο ιδανική! *Κρατήστε χαμηλό προφίλ στις 19/04, δε χρειάζεται να ξέρουν τι έχετε και τι δεν έχετε!

Λέων
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει μαύρα σύννεφα πάνω από την ερωτική σας τη ζωή! Να είναι αποκαλύψεις; Να είναι η πραγματικότητα; Αν υπάρχουν θέματα που σας ενοχλούν, άμα νιώθετε πως είστε μόνοι στο έργο αυτό, δεν έχετε παρά να τα συζητήσετε ακόμα για μια φορά! Και τι έγινε; Όλα αντιμετωπίζονται αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση! Οπότε αντί να σκέφτεστε παίρνω το δισάκι μου και φεύγω, να αναρωτιέστε, το τι έφταιξε και πώς μπορεί να φτιάξει! Και όσο οι μέρες περνούν, πέφτουν οι τόνοι, προτιμάτε τις μοναξιές σας και εξαφανίζεστε από παντού! Εντάξει μπορεί να είναι ψυχολογικό, όμως είστε απίστευτοι θεατρίνοι και κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να τραβήξετε τη προσοχή του άλλου! Λιονταρίσια ναζάκια! *Να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους στις 19/04! Ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του!

Παρθένος
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, διώχνει μακριά τις αισιόδοξες τις σκέψεις, σας ρίχνει κάπως ψυχολογικά και ξαφνικά μια σας ενοχλεί το ένα και μια το άλλο, γίνεστε πολύ γκρινιάρηδες και παράξενοι επίσης! Το γεγονός πως δε μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε, σας στρεσάρει απίστευτα πολύ, που σημαίνει πως καλύτερα να συζητάτε τα θέματά σας, παρά να αντιδράτε με άσχημο τρόπο! Και εκεί που δεν έχετε να κάνετε τίποτα απολύτως, ξαφνικά σας φορτώνουν με ένα σκασμό υποχρεώσεις και τρέχετε και δε φτάνετε! Μπορεί να ανοίξουν οι δουλειές σας, όλες μαζί από τη μια μέρα στην άλλη και ναι μεν η χαρά μεγάλη, αλλά αυτό το άγνωστο σας στέλνει λίγο αδιάβαστους! Αν γνωρίζετε το τι πρόκειται να συμβεί, προετοιμαστείτε με την ησυχία σας. Αν όχι τότε καλή επιτυχία! *Ιδανική μέρα για μια ερωτική εξομολόγηση προκύπτει στις 19/04! Πείτε το σ’αγαπώ!

Ζυγός
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σας ξεσηκώνει για τα καλά! Εμφανίζει το δυναμικό το χαρακτήρα σας και ξαφνικά δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Απόλυτοι, ξεκάθαροι, ειλικρινείς, μια καλή ευκαιρία να βγουν αλήθειες στη φόρα και να τις αντιμετωπίσετε επίσης, παρέα με εκείνα τα άτομα που τα αφορούν άμεσα! Όσο ο Απρίλης προχωρά, όσο οι μέρες ζεσταίνουν, σας πιάνει μια τρελή επιθυμία να ξεπορτίσετε, να ταξιδέψετε, να φύγετε κάπου μακριά, να όμως που χλωμό το βλέπω να την ικανοποιήσετε! Μαζέψτε πληροφορίες για το ταξίδι της καρδιάς σας και όταν με το καλό επανέλθουμε στη ζωή, ας είναι το πρώτο που θα κάνετε. Ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής ίσως;;; Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας..!!! *Αποφασίζετε για ένα γάμο στις 19/04! Το φλερτ και ο έρωτας έχουν τη τιμητική τους!

Σκορπιός
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σας ρίχνει μέσα σε ένα καζάνι, με νερό που κοχλάζει, κατά λάθος εξεπίτηδες, οπότε μη περιμένετε οι μέρες του Απρίλη να είναι ήρεμες ας πούμε! Το μενού έχει εντάσεις, υπερβολές, πολλά νεύρα και εννοείται πως σας φταίνε τα πάντα όλα! Οπότε ο στόχος του μήνα είναι, να κρατήσετε τις ισορροπίες, να κάνετε ένα τρελό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να βάλετε και τον εαυτό σας τιμωρία, γιατί έχετε μερίδιο ευθύνης στις λανθασμένες επιλογές που έχετε κάνει κατά καιρούς! Όσο οι μέρες περνούν, ξαφνικά οικογενειακά βάρη πέφτουν στις πλάτες σας και ενώ δε ξέρετε πώς θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας, έχετε και των άλλων. Ψυχραιμία και βαθιές ανάσες! *Προκαλείτε έντονες αντιδράσεις με τις απόψεις σας, στις 19/04! Μην επιμένετε κιόλας!

Τοξότης
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, ξαφνικά στερεί πολύτιμο χρόνο από τη προσωπική σας τη ζωή, από την επαγγελματική σας, πάντως ο Απρίλης ανεξάρτητα της κατάστασης, δε σας αφήνει να χαρείτε και τόσο, αφού έχει πολύ τρέξιμο ακόμα και μέσα από το σπίτι. Ίσως να είστε από τους τυχερούς, που θα καταφέρετε να κάνετε γιορτές στην εξοχή, είτε πρόκειται για μόνιμη κατοικία, είτε για πατρική. Ο Άρης παίζει να σας εξαπατήσει, τύπου να σας ανάψει το πράσινο φώς, να οργανωθείτε αναλόγως και ξαφνικά να χαθεί κάθε σημάδι και να ακυρωθούν αρκετά από τα σχέδιά σας. Αν υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, να τις κλείσετε, γιατί μεθαύριο θα πρέπει να είστε πανέτοιμοι, για νέες περιπέτειες! *Τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα στις 19/04 και σε όποιον αρέσει. Αλλιώς ξύδι! Απαπαπα..

Αιγόκερως
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει πολύ ανοιχτοχέρηδες και σπάταλους επίσης, αφού παίζει πολύ η άποψη μια ζωή την έχουμε, ας μη λείψει τίποτα από το σπιτάκι σας! Το να σηκώσετε τα supermarket είναι μια πολύ ωραία ιδέα, αρκεί να είναι τα απαραίτητα και να μη λήγουν αύριο, μεθαύριο! Έρχονται και μέρες γιορτινές, πρέπει να υπάρχουν από όλα τα καλά, όμως όχι για ένα στόλο, αλλά για λίγους και καλούς! Σας ξελογιάζει ο Άρης, σας τεστάρει επίσης, γιατί αν έχετε ένα κομπόδεμα παίζει να το εξαφανίσετε και αργότερα να μη μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας! Πείτε όχι σε επιθυμίες που παίζει να καταλήξουν ανούσιες μελλοντικά! Αλλάξτε συνήθειες φέτος, ξεχάστε τις σούβλες! *Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας στις 19/04! Ξαφνικά γιατί το ένα και γιατί το άλλο;;;

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι σα τη μύγα τη Τσε-τσε, που σας τσιμπάει κάθε τόσο, εντάξει τις ημέρες του Απρίλη, αυτό θα συμβαίνει κάθε μέρα, όλη μέρα! Μέσα στην ένταση σας βρίσκω, νευριάζετε με το παραμικρό και απλές συζητήσεις, γίνονται πολύπλοκες και οι καυγάδες έχουν τη τιμητική τους, έτσι επειδή! Και αφού τα κάνετε όλα μπάχαλο, ξαφνικά παίρνετε τα πάνω σας και προετοιμάζεστε για εκείνο το αύριο που έρχεται ολοταχώς! Το άγνωστο σας συναρπάζει και πρέπει οπωσδήποτε να είστε πρωταγωνιστές και μέσα σε όλα! Ο Άρης σας δίνει ιδέες, αλλάζει τις απόψεις σας πάνω σε θέματα που πλέον έχουν βαλτώσει και σας ρωτάει έξω από τα δόντια, πιο μονοπάτι θα διαλέξετε επιτέλους;;; *Σας πιάνουν οι γλύκες σας στις 19/04! Ξαφνικά αγαπάτε όλο τον κόσμο! Μόνο εσείς!

Ιχθύες
Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σας κάνει λίγο ψευτράκους, αφού άλλα σκέφτεστε, άλλα λέτε, άλλα θέλετε να κάνετε! Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα κουτσομπολιά, μη δίνετε υποσχέσεις και μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια, όταν η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε είναι εντελώς άγνωστη από κάθε άλλη φορά! Και ξαφνικά η φαντασία σας καλπάζει, κάνετε σενάρια πολύ στενάχωρα, αισιοδοξία τέλος, γιατί θέλετε να γνωρίζετε πως αν δε πετύχει το γλυκό, τι εναλλακτικές υπάρχουν, είτε σας αρέσουν, είτε όχι! Ο Απρίλης δεν είναι ο μήνας για να κάνετε τον superman, αντιθέτως κρατήστε χαμηλό προφίλ και ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει. Ούτε το σύμπαν δε ξέρει τι θέλει! *Βρίσκετε λύσεις μοναδικές στις 19/04, όμως μη τις πείτε πουθενά! Πράξατε πολύ ορθά!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay