Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ζώδια: Παιχνιδιάρικη η διάθεση της Αφροδίτης από τους Διδύμους! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αγαπημένη μας Αφροδίτη ταξίδεψε στα Διδυμάκια και από εδώ και πέρα οι μέρες μας θα
είναι κάπως σα το χαρακτήρα τους. Το φλερτ όντως έχει τη τιμητική του, όπως και κάποιες ευκαιρίες ανέλπιστες σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως!






Έχει καλή διάθεση η Θεά και θα βοηθήσει όσο μπορεί, άσχετα αν οι λοιποί πλανήτες, έχουν άλλες βλέψεις.. Ο έρωτας έπαιζε ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές! Φούντωνε μέσα σε πολέμους! Άνθιζε στο πιο δύσβατο μονοπάτι της ψυχής.. γιατί όχι και τώρα;

Εννοείται πως οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών, οπότε μη ξαφνιαστείτε αν ακούσετε για ένα γάμο, πολύ τρελό και αλλοπαρμένο!

Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους..! 💕

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, βελτιώνει πολύ τη διάθεσή σας και σας βοηθά να ξεμπλοκάρετε, μέσα από νέες γνωριμίες. Διώχνετε μακριά το αυστηρό σας το ύφος και τις μέρες αυτές, σας αγαπούν πιο πολύ και σας το δείχνουν κιόλας με κάθε τρόπο! Η ζωή είναι μικρή για να είστε θυμωμένοι, για αυτό ακολουθήστε τη καρδιά σας και εκείνη σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό το μέρος. Το φλερτ βέβαια, έχει τη τιμητική του και είμαι σίγουρη πως τη ζαβολιά σας θα κάνετε, ακόμα και μέσα από τα social media! Το χούι δε φεύγει!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, γεμίζει τη τσέπη σας με χρήμα, με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο, είναι και οι μέρες περίεργες, λογικά θα μπορέσετε να κάνετε μια σχετική οικονομία. Μια επιθυμία να προβείτε σε ηλεκτρονικές αγορές θα την έχετε, όμως με μέτρο, για να δείτε το νούμερο να ανεβαίνει και όχι να κατεβαίνει. Ας πούμε πως η Αφροδίτη θέλει να σας καλομάθει για λίγο, να σας αφήσει να πάρετε τον αέρα σας, γιατί αλλιώς δε βγαίνει! Μη νομίζετε πως θα είναι εύκολο, με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Υδροχόο..!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Τέρμα απολαυστικό αυτό για εσάς, αφού μέσα στον Απρίλη σας πιάνει μια έντονη επιθυμία τύπου να συγκατοικήσετε, να συζήσετε, να αρραβωνιαστείτε στα κρυφά, γιατί όλο και κάτι καλό υπάρχει μέσα στη ζωή σας. Ή τώρα ή ποτέ! Ο μήνας που θα φλερτάρετε με αρκετές ψυχές εκεί έξω, έτσι για να γελάσει λίγο το χειλάκι σας, όμως δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να ανακαλύψετε τον σύντροφο της ζωής σας και να χάσετε το μυαλό, μια και έξω.. Πού να πιάσουν και οι ζέστες! Παιχνιδιάρικη η φάση, απολαύστε την λοιπόν!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δε μας τα λέει και πολύ καλά στη δική σας τη περίπτωση! Ξαφνικά κάνετε βουτιά στις σκέψεις σας, εκείνες τις σκοτεινές, εκείνες που σας πληγώνουν και δεν έχετε καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια! Φέρεστε αλλόκοτα και ενώ προσπαθούν να σας ικανοποιήσουν και να σας ηρεμήσουν, εσείς στο κόσμο σας, ως συνήθως! Αρκετοί μπαίνετε σε σκέψεις τύπου αν θα πρέπει να χωρίσετε με τον σύντροφό σας, ή αν θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί! Ο καιρός θα δείξει.. μη τρελαίνεστε!

Λέων
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε καμία περίπτωση δε φέρνει τον έρωτα μέσα στη ζωή σας, αντιθέτως τον διώχνει και είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, θα νιώσετε μονάχοι, γιατί ανταπόκριση από το μέτωπο, μηδέν! Τον Απρίλη λοιπόν, φροντίστε να τα λέτε με τα φιλαράκια σας, με κάθε τρόπο, να εκτονώνεστε συναισθηματικά, μέχρι το μπουρίνι να περάσει. Ίσως έφτασε ο καιρός, να κάνετε μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας και να απαντήσετε με κάθε ειλικρίνεια. Νερό να έχετε κάπου κοντά, παίζει να συγκλονιστείτε!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, εμφανίζει μαγικές επαγγελματικές ευκαιρίες ξαφνικά και γίνεστε το επίκεντρο από το πουθενά! Κάποιος θέλει οπωσδήποτε να συνεργαστεί μαζί σας, είστε το άτομο που γυρεύει, οπότε να προσμένετε εκπλήξεις τέτοιου τύπου! Μη βιαστείτε να δώσετε τα χέρια, αφήστε πρώτα να περάσει ο μήνας αυτός και βλέπετε. Όμως μπορείτε να διαφημίσετε τη δουλειά σας, μέσα από τα social media, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να δείξετε μια πλευρά του εαυτού σας. Να θυμάστε, το όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας ξεσηκώνει για πολύ φλερτ και έχει όρεξη για νέες γνωριμίες, πειράγματα και παιχνίδια τρελά! Καλά όλα αυτά πλέον μέσω social media, ή δια τηλεφώνου, γιατί πάνε οι καλές οι εποχές.. προς το παρόν! Σα να βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και αποδέχεστε τη κατάσταση. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει, οπότε γιατί όχι να μην αποκτήσετε νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο κυρίως! Οπότε όπως και να έχει, η καλή σας η διάθεση, βοηθάει σε θέματα συντροφικότητας πολύ! Αγαπήστε ένα τσακ..!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, το μόνο που κάνει είναι να σας ζαλίζει με τα λεφτουδάκια σας, με το χρήμα γενικότερα, αφού ξαφνικά νιώθετε μια ανασφάλεια τύπου τι γίνεται από εδώ και πέρα; Καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια εξ αρχής, προκειμένου να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, παρά να το αφήσετε όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι! Ζητήστε για να λάβετε, δίχως ντροπή και στη τελική στα δύσκολα φαίνονται οι καλοί οι άνθρωποι! Όλα θα φτιάξουν, αρκεί να έχετε υπομονή και ψυχραιμία. Δεν είστε μονάχοι στο έργο αυτό!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας κλειδαμπαρώνει για τα καλά μέσα στο σπίτι, παρέα με τον σύντροφό σας όσο να’ναι τόσες πολλές ώρες μαζί, ίσως να είναι αποπνικτικό για εσάς, αφού δεν έχετε συνηθίσει έτσι! Δε πειράζει είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείτε ξανά από την αρχή. Ευτυχώς που η Αφροδίτη έχει καλές προθέσεις, οπότε μπορεί να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή, το πρόσωπο που είστε ήδη πολλά χρόνια μαζί! Ως δια μαγείας σας βγάζει τον καλύτερό σας εαυτό, οπότε να είστε δοτικοί δίχως πολύ σκέψη!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, δε ταιριάζει καθόλου στη περίπτωσή σας, να όμως που εκείνη θα σας φτιάξει τη διάθεση και αντί να κλειστείτε στον εαυτό σας, τις ημέρες του Απρίλη, θα γίνετε έξω καρδιά και θα σας αγαπήσουν πολύ για αυτό! Να είστε επικοινωνιακοί, μεταδοτικοί και να εξηγείτε στους άλλους αυτό που θέλετε. Μη περιμένετε να συμβεί αυτό μαγικά. Δείξτε, εκπαιδεύστε, κάντε πάσα αρμοδιότητες, που και κάποιος άλλος μπορεί.. Είναι μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε κάτι ξανά πάλι από την αρχή.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, θέλει οπωσδήποτε να σας παντρέψει και να σας νοικοκυρέψει και λίγα λέω! Είναι και η περίοδος μυστήρια, διαπιστώνετε πως η συντροφικότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία στη ζωή αυτή! Εύχομαι τα κριτήρια να είναι η αληθινή αγάπη και όχι, απλά δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε. Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, μπορεί και κατακούτελα, κάποιο πρόσωπο σας αναστατώνει τρελά. Εάν δεν δείξετε ενδιαφέρον, μη περιμένετε να γίνουν θαύματα. Καιρός για αμοιβαία αγάπη, δε λέτε;

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας κάνει πιο σπιτόγατους από ποτέ! Οπότε μιας που η περίοδος είναι μυστήρια, γιατί όχι να μην ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, μπας και του αλλάξετε ντεκόρ και για να περνάει ο χρόνος σας ευχάριστα και για το δημιουργικό κομμάτι και για την ανανέωση! Να το ξέρετε θα σας τη δώσει κατακούτελα, είναι απλά θέμα χρόνου! Πιάστε πινέλα, μπογιές, μετακινήστε έπιπλα, φτιάξτε εκ νέου τη γωνίτσα σας! Ωραίες μέρες, για να αγαπήσετε με τους δικούς σας και να τους βοηθήσετε κιόλας!

magicfariel

Φωτογραφία από Christopher Ross από το Pixabay