Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ζώδια: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σα Ταυρίνα που είμαι, μου ήταν δύσκολο να αντισταθώ σε αυτή τη Νέα Σελήνη που
έγινε χθες, 23/04 στο ζώδιο του Ταύρου.. να κάπου προς αργά το μεσημεράκι!

 Όχι, δεν ένιωσα κάτι περίεργο, ούτε άνοιξαν οι ουρανοί από ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα, όμως για τις επόμενες 15 ημέρες, το φεγγάρι έχει πολύ μαγική επιρροή πάνω σε όλα τα ζώδια, κυρίως όμως στους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους!


Το κερασάκι στη τούρτα είναι η Πανσέληνος που έρχεται, στο ζώδιο του Σκορπιού! Πάλι τα ίδια ζώδια έχουν τη τιμητική τους, πραγματικά αναρωτιέμαι, τι πρόκειται να ακολουθήσει!

Θα μπορούσε να ήταν μια ιδανική, ονειρεμένη, ρομαντική, ανοιξιάτικη Νέα Σελήνη, όμως οι πλανήτες που έχουν κατσικωθεί στους Υδροχόους, μας χαλούν πολύ το σκηνικό! Ο Άρης και ο Κρόνος, είναι πραγματικά ένας συνδυασμός που «σκοτώνει»! Μπαίνει σφήνα και ο Ουρανός από τον Ταύρο, πώς να σωθεί η κατάσταση;;;

Είναι μια μοναχική περίοδος, ο καθένας καλό είναι να φροντίσει τον εαυτό του, να τον νταντέψει, θα έλεγα καλύτερα, γιατί σε κάθε περίπτωση για να διατηρηθούν οι ισορροπίες, θα χρειαστούν ψυχραιμία και συμβιβασμοί! Ίσως και τα ξεκαθαρίσματα των σχέσεων για να γίνουν αυτόματα, αφού επιστροφή δεν υπάρχει! Όμως πρώτα καταβάλουμε τη προσπάθειά μας και μετά λέμε το αντίο,, πάντα με όμορφο τρόπο, γιατί έτσι θα εκτιμηθούν συμπεριφορές και χαρακτήρες!

Νέα Σελήνη στον Ταύρο.. λοιπόν, βαστάμε γερά και προχωράμε!

Φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες αυτές στρέφετε τη προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Υπάρχουν ευθύνες από πλευράς σας, όμως και από τη πλευρά των άλλων. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τέτοια ζητήματα, καλό είναι να είναι τέτοιος που θα προκαλέσει το αμοιβαίο! Δίνετε, παίρνετε πάλι πίσω, ξανά δίνετε και πάει λέγοντας το πράγμα! Εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα! Βρείτε τη διάθεση, να φτιάξετε ένα οικονομικό πλάνο, τύπου τι μπαίνει, τι βγαίνει και τι απομένει! Καιρός.. να αλλάξετε συνήθειες! Λεφτά έρχονται, ένα μπόνους; Κάτι χρωστούμενα; Μια αύξηση; Κάτι που αξίζετε αληθινά!

Ταύρος
Καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με το σώμα σας, με τη ψυχική σας την υγεία και φυσικά να πετάξετε μακριά τα αρνητικά της ζωής σας και να αγαπήσετε την ύπαρξή σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Μπορεί να είναι πεσμένα τα κέφια, να σας πιάσουν τάσεις απομόνωσης, αλλά αυτό δεν είναι κακό πού και πού, αν είναι να ασχοληθείτε με μοναχικές δραστηριότητες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας! Τις μέρες αυτές θα ακούσετε πολλά μπράβο, από τους δικούς σας τους ανθρώπους! Φημίζεστε για τα χαρίσματά σας! Δύσκολοι άνθρωποι σας δείχνουν μαγικά την εκτίμησή τους!

Δίδυμος
Το διάστημα αυτό ή που θα γίνετε πολύ κακά παιδιά ή που θα «αγιάσετε» που λέει ο λόγος! Θα πρέπει να βγάλετε τον εαυτό σας από τη νιρβάνα των ημερών, να αποκτήσετε νέες δραστηριότητες και να τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά, γιατί ύπνος, φαί, ποτό ας πούμε, δε λύνουν κάποιο πρόβλημα! Αντιθέτως το κάνουν να φαντάζει, ότι το χειρότερο! Το να ταξιδέψετε χλωμό το βλέπω, είμαι σίγουρη πως το επιθυμείτε τρελά, οπότε ένα καλό βιβλίο, δε θα ήταν άσχημη ιδέα! Αξιοποιήστε τα χαρίσματά σας, δουλέψτε για πάρτη σας και μη περιμένετε από κανέναν τίποτα! Αποφύγετε τις κακές τις παρέες και τις ζαβολιές!

Καρκίνος
Σα να βρίσκετε το νόημα της ζωής τις ημέρες αυτές! Πολλά τα γεγονότα, σας δίνετε η ευκαιρία να αλλάξετε μονοπάτι, να επιλέξετε ένα νέο, διαφορετικό, πολύ καλύτερο που θα σας κάνει να νιώσετε πως επιτέλους ανήκετε κάπου! Αν δε σας ικανοποιεί η δουλειά σας, καιρός να την αλλάξετε! Αν δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα με τους φίλους σας, μη ζορίζεστε, καιρός να επιλέξετε το ποιος σας ευχαριστεί και ποιος όχι. Σα να δημιουργείτε μια οικογένεια από ανθρώπους που εσείς θα τους επιλέξετε. Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν.. Δε γίνεται αλλιώς.. Ο κύκλος της ζωής. Δίχως κακία φυσικά! Αυθόρμητα! Αθώα!

Λέων
Αποζητάτε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση τις μέρες αυτές, ανάλογα με το τι ασχολείστε φυσικά, πάντως θέλετε ότι καλύτερο για τον εαυτό σας και ίσως να είναι μια εποχή γεμάτη από ευκαιρίες! Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τη Λιονταρίσια εγωπάθειά σας, θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα! Όπου σας παίρνει και αν σας παίρνει, γιατί όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Θέματα συντροφικότητας προκύπτουν, δε βρίσκετε κατανόηση πουθενά, όμως ο παραλογισμός σας, απωθεί και όχι δε σας θέλουν στη παρέα τους! Συμβιβαστείτε και κρατήστε τις ισορροπίες, αν και ζόρικα τα πράγματα!

Παρθένος
Ιδανική περίοδος για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας σε προσωπικό επίπεδο! Συναναστρέφεστε με ανθρώπους που έχουν διαφορετική σκέψη, κουλτούρα και νοοτροπία και αυτό σας βελτιώνει, σας εκπαιδεύει, σας προσφέρει σοφία. Ξεσηκώνεστε, αποζητάτε ένα ταξιδάκι αναψυχής, όμως για να καταφέρετε, το ακατόρθωτο, τι να σας πω; Ο επιμένων νικά; Ισχύει κάτι τέτοιο στις μέρες μας; Ανεξάρτητα από τις τρελές τις επιθυμίες που έχετε, ξαφνικά θα πέσει πολύ δουλειά, πίεση και deadline, είστε και ντεφορμέ.. Μέχρι να γεμίσει το φεγγάρι καλό είναι να βρείτε τους ρυθμούς σας, να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα!

Ζυγός
Τις μέρες αυτές θα συμβούν τα απίστευτα όμως για ότι καλύτερο! Σε πρώτη φάση θα πρέπει να συνεργαστείτε ομαλά, με εκείνους που έχετε δώσει τα χέρια, που έχετε επενδύσει κάπου μαζί. Να είστε αξιόπιστοι και έμπιστοι και πιστοί στο σκοπό σας! Είναι πολύ σημαντικό αυτό, για το μέλλον! Λεφτά περιμένετε και λεφτά δεν έρχονται, να όμως που μπορεί να σας θυμηθεί μια θεία, ή μια γιαγιά, ή κάποιος πολύ δικός σας άνθρωπος και να σας δώσει ότι έχει και δεν έχει.. Σήμερα; Αύριο; Μεθαύριο;; χαχα.. θα δείξει! Διαπραγματευτείτε ότι μπορείτε, προκειμένου να βγείτε νικητές. Θέλει πείσμα το θέμα!

Σκορπιός
Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα τις μέρες αυτές! Θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με αρκετούς από τους ανθρώπους σας, να συνεργαστείτε ομαλά και νιώσετε πως μπορείτε να βασιστείτε στη χειραψία που δώσατε κάποτε. Επιβάλλεται να είναι αμοιβαίο αυτό, όμως πρέπει να είναι ξεκάθαρο και πολύ αληθινό! Παίρνετε την ιστορία της ζωής σας από την αρχή και βιώνετε αναμνήσεις απίστευτες, τα συναισθήματά σας έντονα πολύ, όμως καιρός να απαντήσετε στον εαυτό σας, το γιατί και το πώς; Να ξεστομίσω πως επιστρέφετε αρκετοί στα πάτρια εδάφη; Μη νομίζετε πως θα σας το κάνουν εύκολο!

Τοξότης
Τις μέρες αυτές καλά θα κάνετε να ψαχτείτε λίγο μέσα σας με σκοπό να τα βρείτε με τον εαυτό σας! Η ψυχική σας υγεία, όπως και η πνευματική σας επίσης, είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, γιατί μόνο έτσι βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων! Να γυμνάζεστε και με τη πρώτη ευκαιρία, να κάνετε και μια επίσκεψη σε κανά γιατρό, έτσι για να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Διώξτε μακριά τοξικούς ανθρώπους και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στο τρόπο που επικοινωνείτε με γείτονες, ακόμα και τον σύντροφό σας! Μην επιτρέπετε να σας ρίχνουν ψυχολογικά τα βάσανα των τριγύρω!

Αιγόκερως
Ιδανική περίοδος, για να βγάλετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και να επιδιώξετε με κάθε τρόπο τη δική σας, τη προσωπική ευτυχία! Να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί, να αποκτήσετε νέες δραστηριότητες, να βρείτε νέα ενδιαφέροντα! Από τους λίγους που μπορείτε να κάνετε focus και στην ερωτική σας τη ζωή! Είναι τόσο πολύ δημιουργικές οι μέρες αυτές, που θα σας πρότεινα να αφήνατε τη φαντασία σας ελεύθερη και όπου σας βγάλει! Βέβαια, ας είστε πονηροί, να μη κάνετε έξοδα πολλά, κυρίως από εκείνα που ικανοποιούν προσωρινές επιθυμίες και απολαύσεις! Τα σουαρέ στο σπιτάκι σας έχουν τη τιμητική τους.. εντυπωσιάστε τους με λιχουδιές!

Υδροχόος
Σας αρέσει, δε σας αρέσει, θέματα σπιτιού συνεχίζουν να σας απασχολούν έντονα και το σύμπαν με ένα μαγικό τρόπο, σας αλλάζει λίγο τον τρόπο που μέχρι σήμερα βλέπατε το φρούριό σας! Γίνεστε σπιτόγατοι, φτιάχνετε τη γωνίτσα σας, σε αρκετά σημεία μέσα στο σπίτι, δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες που πριν, απλά δεν είχατε ιδέα! Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι βάναυσος από όλες τις απόψεις. Σας φορτώνει με απίστευτες υποχρεώσεις, έχετε ευθύνες, δε ξεφεύγετε με τίποτα! Ανεμελιά και δε βαριέσαι.. some other time! Ζόρικα τα πράγματα, έχει σκληρή δουλειά, τα παθήματα γίνονται μαθήματα, η ανασφάλεια στα κόκκινα. Ψυχραιμία!

Ιχθύες
Καιρός να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, σε όλα τα επίπεδα, να τις βελτιώσετε, ή απλά να κάνετε ένα όμορφο ξεκαθάρισμα! Καλό είναι πρώτα να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε με τους ανθρώπους που βρίσκονται ήδη μέσα στη ζωή σας, συγγενείς, γείτονες, συνάδελφοι, ακόμα και οι καλύτεροι σας οι φίλοι! Να μοιράζεστε τις απόψεις σας, τις ανησυχίες σας, όμως όχι με όλους! Το ζητούμενο είναι να βρίσκετε κατανόηση και συμπαράσταση στα όνειρά σας και όχι να μάχεστε για να σας ακούσουν μόνο! Συγχρόνως είναι μυστήριες οι μέρες αυτές, απολαμβάνετε τη μοναξιά σας, όμως υπάρχει παρασκήνιο και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο, να βγείτε καθαροί, δίχως να υπάρξουν αποκαλύψεις που σας εκθέτουν!

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay