Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 11/04/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε και πάλι, αφού οι εποχές είναι μυστήριες και
όσο να’ναι τα ψυχολογικά μας κάνουν party! Ας χορέψει και κανά κύτταρο, γιατί προφανώς είναι ότι πιο safe!






Υπάρχει ένταση, αυτός ο Άρης από τον Υδροχόο, μας έχει τσακίσει λίγο το νευρικό σύστημα, πού θα πάει θα περάσει και αυτό, λέμε τώρα! Ένα ηλιόλουστο Σάββατο μόλις ξεκίνησε! Αντλούμε θετική ενέργεια από τον ήλιο, αφήνουμε να μας ζεστάνει το είναι, αγκαλιάζουμε την άνοιξη και προχωράμε!

Καθώς καταλαβαίνετε, πεσμένα τα κέφια της Ταυρίνας!

φιλάκια..


Κριός
Έχω την εντύπωση πως το κουτσομπολιό τις μέρες αυτές πηγαίνει σύννεφο! Και επειδή έχετε αφήσει διάφορα στη μέση, σήμερα όλη την ημέρα στο τηλέφωνο με τον έναν και τον άλλον! Το νου σας, μην είστε συνέχεια στο «εγώ», γιατί είναι άκρως ενοχλητικό από ένα σημείο και μετά. Γνωρίζουν πολύ καλά την αξία σας, μην ανησυχείτε! Υπενθυμίστε με ευγενικό τρόπο, το τι είναι εξολοκλήρου δικό σας και προστατέψτε το συγχρόνως!

Ταύρος
Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά είναι από εκείνες τις ημέρες, που βγαίνει το χρυσό το φτυάρι και συζητούν για πάρτη σας, είτε καλοπροαίρετα, είτε κακοπροαίρετα! Τι σημασία έχει; Δίχως να είστε μπροστά βεβαίως-βεβαίως! Οπότε είναι μια ωραία ημέρα, για να αποφύγετε να σηκώσετε τα τηλέφωνα, ας σας ψάχνουν και τι έγινε; Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι σενάρια θέλει, όμως τον τελευταίο λόγο έχετε εσείς και την ώρα που πρέπει!

Δίδυμος
Μια ιδέα έχει μπει για τα καλά μέσα στο μυαλουδάκι σας και θέλετε οπωσδήποτε να τη πραγματοποιήσετε, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο! Μόνο τα φιλαράκια σας, μπορούν να σας βοηθήσουν, να είστε σίγουροι για αυτό, οπότε δελεάστε τους με κάτι και δε ξέρετε ποτέ, πάντα συμβαίνουν μικρά καθημερινά θαύματα! Πάντως το έχετε πολύ τις μέρες αυτές, επικοινωνιακοί τέρμα, τους μαγεύετε με τον λόγο σας, μη φοβάστε τίποτα!

Καρκίνος
Τον πρώτο στόχο τον πετύχατε, αρκετοί εκεί έξω! Να αγαπήσετε και να μονιάσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Πολύ σημαντικό αυτό! Να όμως που τώρα πρέπει να κοιτάξετε, το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα με τη δουλειά σας. Είναι μια μυστήρια περίοδος, που δε θέλει άγχος, ούτε σπασμωδικές κινήσεις, ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Μην αφήνετε Σαββατιάτικο, τις σκέψεις σας, να γκριζάρουν. Έξω έχει ήλιο! Κάντε όνειρα!

Λέων
Μήπως είστε έτοιμοι να πάτε ένα ταξιδάκι μακριά από το σπίτι σας; Φρόνιμα, γιατί έτσι προκαλείτε τη τύχη σας και δε πρέπει. Ευτυχώς που έχετε πολύ καλή διάθεση, χαλί να σας πατήσουν, όμως αν έχετε απώτερο σκοπό, να τον ξεχάσετε! Αυτό βέβαια ισχύει και για τους άλλους. Αν προσπαθήσουν να περάσουν τη γραμμή, τα όρια σας, τότε πάνε οι χαρές και τα πανηγύρια. Μη δίνετε αφορμές, για να αποφύγετε να συγχύζεστε έτσι ξαφνικά!

Παρθένος
Για αρκετούς από εσάς εκεί έξω, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε οικονομία, μπας και δείτε κανά φράγκο στην άκρη, έτσι κάπως μαζεμένο! Κάποιοι άλλοι όμως, ένα άγχος το έχετε, τύπου να καλύψετε υποχρεώσεις, που ξεπερνούν κατά πολύ το κουμάντο που έχετε κάνει! Μη παθαίνετε πανικό, κάτι θα μείνει στην απέξω, γιατί έτσι είναι η κατάσταση γενικότερα! Το σύμπαν άλλωστε στέκεται εμπόδιο σε κάθε τι που αφορά τα οικονομικά σας!

Ζυγός
Με πολύ καλή διάθεση, θα προσπαθήσετε να μονιάσετε με τους ανθρώπους σας, γιατί τις τελευταίες μέρες ίσως να ήσασταν λίγο απότομοι και ξινοί! Το θέμα είναι πως δίνετε πάτημα σε κάποιες ψυχές να ξεκινήσουν τα παραπονάκια και να σας ζαλίσουν γεγονός που θα σας στρεσάρει και δε το θέλουμε αυτό! Από μακριά και αγαπημένοι σε κάθε περίπτωση! Καλό όμως είναι να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις, γιατί έτσι θα νιώσετε καλύτερα!

Σκορπιός
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στη δουλειά! Κάποιοι τρέχετε και δε φτάνετε και κάποιοι δε κάνετε τίποτα απολύτως! Μπορεί ξαφνικά να χτυπήσει το τηλέφωνο και να βρεθείτε να κάνετε πλάνα για εκείνο το αύριο που τόσο αγωνιάτε να έρθει, γιατί πόσο πια;;; Όσοι είστε δυσαρεστημένοι με τη δουλειά σας, βρείτε το ως μια καλή ευκαιρία για να την αλλάξετε! Όμως Σάββατο σήμερα, ασχοληθείτε με το σώμα σας, με την ομορφιά σας. Χαλαρά!

Τοξότης
Είστε γεμάτοι από έμπνευση και δημιουργικότητα και κανείς και τίποτα δε σας σταματά! Ασχολείστε με διάφορα στο σπίτι, ή ακόμα και σε ένα κρυφό εργαστήρι, πάντως είναι μέρες που η καλλιτεχνική σας φλέβα βρίσκεται στα κόκκινα! Ωραίο όλο αυτό, όμως μη κάνετε ανούσια έξοδα, γιατί κανείς δε ξέρει το αύριο τι φέρνει. Ας είστε συμμαζεμένοι, για να αντιμετωπίσετε τα χειρότερα! Ιδανική μέρα για να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας!

Αιγόκερως
Από τα κακά παιδιά της παρέας, δε ξέρω πού θα χώσετε τη σούβλα, πάντως ετοιμάζεστε για μεγάλη λαμογιά! Παραδοσιακοί τύποι στο φουλ, προσμένετε πώς και πώς τέτοιες γιορτινές ημέρες, δε μπορείτε να καθίσετε φρόνιμα με τίποτα! Ξέρετε το σύμπαν βλέπει τα πλάνα και γελάει, γιατί θα σας το χαλάσει και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ωραίες οι ιδέες, όμως για του χρόνου να’μαστε καλά! Μη μου πείτε πως θα ταξιδέψετε, θα τρελαθώ!

Υδροχόος
Σήμερα τη βλέπετε πιο αισιόδοξα τη δουλειά και έχετε όρεξη να μιλήσετε με όλον τον κόσμο! Έχετε ιδέες πολύ φοβερές και τρομερές, φανταστικές ίσως κάποιες, όμως σίγουρα θα αρέσουν και θα φτιάξετε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Αφήστε και κανέναν άλλον να πει τη γνώμη του. Μη τους πηγαίνετε μονότερμα και στη τελική αν κάποιος διαφωνήσει με εσάς, δε χρειάζεται να ξεκινήσετε τις κόντρες και τις κόνξες. Υπάρχουν και άλλες απόψεις!

Ιχθύες
Είναι μια μέρα, που θα μετρήσετε τα λεφτουδάκια σας, θα τα κρύψετε κιόλας στο συρτάρι σας το μαγικό και θα χαμογελάσετε, γιατί μετά από καιρό και με μια σχετική οικονομία, όλα βαίνουν καλώς! Σε θέματα διαχείρισης, τις αποφάσεις να τις παίρνετε μόνοι σας, να μην εμπλέκετε άλλους στο ταμείο σας και η ευθύνη εξολοκλήρου δικής σας. Καλά Σάββατο σήμερα, φτιάξτε ένα όμορφο φαγητό, απολαύστε το και λιώστε στον ύπνο! Πολύ χαλαρά!

magicfariel

Φωτογραφία από JL G από το Pixabay