Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 04/04/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, τα πνεύματα ηρεμούν ως δια μαγείας και με την Αφροδίτη στους Διδύμους,
το φλερτ έχει τη τιμητική του, σχεδόν για όλα τα ζώδια! Τα social media, έχουν πάρει φωτιά καιρό τώρα και πού είμαστε ακόμα;;;

Σήμερα το σύμπαν έχει τα κέφια του. Μοιράζει μαγικά δωράκια σε μερικούς, έτσι επειδή το αξίζουν! Το θέμα είναι να πιαστούμε από αυτό και να μοιράσουμε και εμείς μαγικά δωράκια στους αγαπημένους μας ανθρώπους!


Σκέφτομαι πως το φλερτ πλέον έχει αλλάξει μορφή, αφού προκύπτει μέσα από βιντεοκλήσεις, μηνυματάκια, στοιχάκια, τραγούδια και πάει λέγοντας το πράγμα. Υπάρχει επικοινωνία, γίνονται συζητήσεις, οι απόψεις πάνε και έρχονται, ο κόσμος έχει τη διάθεση να μιλήσει, να ακουστεί, να μοιραστεί τα συναισθήματά του! Το βρίσκω πολύ φανταστικό όλα αυτό και χαίρομαι, γιατί τα κριτήρια πλέον, δε θα είναι μόνο το τέλειο σώμα, ούτε οι φέτες κοιλιακοί, αλλά το μυαλό και η ψυχή που έχει ο καθένας από εμάς..

Γλάστρες.. τέλος!

φιλάκια!


Κριός
Είναι μια πολύ ωραία ημέρα, για να κάνετε τα beaute σας, στο σπίτι βέβαια και να γίνετε όμορφοι και λαμπεροί, έτσι επειδή μπορείτε! Η Αφροδίτη πλέον στους Διδύμους, σας ανανεώνει πολύ και διώχνει μακριά δυσάρεστα συναισθήματα. Φεύγει το σκοτάδι, έρχεται το φως! Ημέρα ιδανική για να αγαπήσετε περισσότερο τον σύντροφό σας. Ειδάλλως μπορείτε να φλερτάρετε άφοβα, ακόμα και μέσα από τα social media! Με προσοχή πάντα, αλλά γιατί όχι; Σας βλέπει κανείς;

Ταύρος
Το σύμπαν σας στέλνει ένα δωράκι έτσι επειδή θέλει να σας δει να χαμογελάτε και να είστε χαρούμενοι! Τόσες αναποδιές πια, αφού είστε ακόμα όρθιοι, γιατί όχι να μην ανταμειφτείτε για αυτό! Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί ερωτικό, το αφήνω στο γνωστό Κάρμα του καθενός και ότι προκύψει! Φροντίστε να ξεδώσετε δημιουργικά, μέσα στο σπιτάκι σας φυσικά, είναι από εκείνες τις ημέρες που κάνετε θαύματα, είτε από το θυμό σας, είτε επειδή νιώθετε ωραία!

Δίδυμος
Ευτυχώς που μπήκε η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα αλλάξετε ύφος λιγάκι, γιατί επιβάλλεται να ηρεμήσετε σε κάθε περίπτωση! Ιδανική μέρα για να κάνετε τις γατούλες, να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, να φλερτάρετε με όλο το σύμπαν, οι μονάχοι βεβαίως-βεβαίως! Ευτυχώς που βρέχει, οπότε άλλος ένας λόγος να μείνετε φρόνιμοι, μέσα στο σπιτάκι σας. Φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα, βάλτε μουσικούλα, απολαύστε τη συντροφικότητα, είτε είναι δίπλα σας, είτε μακριά το πρόσωπο!

Καρκίνος
Σα να την έχετε κατά βρει με τη φάση, ο καθένας σπίτι του, τέρμα οι βόλτες, καιρός να αγαπήσετε ξανά με πρόσωπα που σχεδόν είχατε χάσει! Όντως είναι μια ευκαιρία, να εστιάσετε με διαφορετικό μάτι τις σχέσεις σας, όμως να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε την αλήθεια αργότερα, γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, μη διστάσετε να στείλετε εκείνο το μηνυματάκι το ερωτικό. Μπορεί να προκύψει καμιά θετική ανταπόκριση από το μέτωπο και να ξετρελαθείτε!

Λέων
Ωραία ημέρα για να μείνετε στο κρεβατάκι σας λίγο παραπάνω και να χουχουλιάσετε, άλλωστε ο καιρός είναι ιδανικός από όλες τις απόψεις! Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη σχέση σας, να διώξετε μακριά την ένταση των ημερών και εννοείται πως οι συζητήσεις σας πρέπει να είναι περί ανέμων και υδάτων και όχι για σοβαρά θέματα! Και οι μοναχικοί της παρέας μη το βάζετε κάτω, ευτυχώς που υπάρχουν τα social media και πολύ καλή διάθεση για κουβεντούλα με διάφορες ψυχές! Βρείτε τρόπους να διώξετε την αρνητική ενέργεια μακριά!

Παρθένος
Είστε κάπως υπερβολικοί τις ημέρες αυτές και σήμερα ξεφεύγετε εντελώς από τα όρια και εκεί που σας συμπαθούν, μπορεί να σας αντιπαθήσουν κιόλας! Επικοινωνιακοί πολύ, εκφέρετε τη γνώμη σας σε διάφορα θέματα και επειδή είστε απόλυτοι και καυστικοί, μπορεί να δεχτείτε και τα «πυρά» μερικών! Διώξτε αλλιώς την ένταση που νιώθετε και μην εκτίθεστε επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε! Φτιάξτε ατμόσφαιρα, δείτε την ρομαντικά, ο Ποσειδώνας έχει όλα τα φόντα για να σας βοηθήσει σε ένα φλερτ!

Ζυγός
Σας βλέπω σήμερα, να βλέπετε διάφορα βίντεο, ταξιδιάρικα, έτσι επειδή ξαφνικά θέλετε να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο! Το σενάριο αυτό δε παίζει προς το παρόν, για αυτό απολαύστε φανταστικά από το καναπέ σας! Ζόρικη περίοδος, επιμένουν τα οικογενειακά τα θέματα, όμως σήμερα εξαφανιστείτε ακόμα και από το τηλέφωνο, για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ή που θα αλλάξετε δωμάτιο και θα βγάλετε ταμπέλα “do not enter”, ή που δε θα σας βρίσκουν, ούτε μέσα στα social media! Καλά για πόσο;;;

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως έχετε ηρεμήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και ξαφνικά η επιθυμία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας τις σχέσεις πολύ μεγάλη! Καλό αυτό, γιατί σε τέτοιες εποχές φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο καλός ο φίλος, ο ιδανικός ο σύντροφος, τι μένει και τι φεύγει, γιατί η καρδιά χτυπά δυνατά και προστάζει να γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα. Μια επανάσταση τη κάνετε, μόνο εσείς γνωρίζετε τι εννοώ, οπότε θα μοιράσετε πολλά συναισθήματα, προς μερικές πλευρές.. και ότι προκύψει.. Λίγο σασπένς είναι ωραίο!

Τοξότης
Μυστήρια η μέρα σήμερα, αφού ξαφνικά αρκετοί από εσάς εκεί έξω, έχετε έντονα την επιθυμία να αποδράσετε από τα πάντα όλα! Μη σας πω, πως θέλετε να τρέξετε στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά, γιατί αυτό έχετε ανάγκη περισσότερο. Η αγάπη τους, η καλύτερη συναισθηματική στήριξη! Ωραίες σκέψεις, όμως δε γίνεται αυτό, οπότε αυτή τη θαλπωρή μπορείτε να τη φτιάξετε, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με τα φιλαράκια σας.. Προφανώς αποζητάτε λίγη αγάπη πιο πολύ.. Ένα χάδι!

Αιγόκερως
Είναι από εκείνες τις ημέρες που σας λένε «τρέξτε» και θα ανταμειφτείτε για αυτό! Δε χρειάζεται να σας τονίζουν τέτοια θέματα, από μονάχοι σας γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε! Οπότε όλα θα γίνουν στον καιρό τους! Κατεβάστε ρολά, χαλαρώστε στο καναπέ σας, διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε μουσική, συζητήστε με τον σύντροφό σας, ή τα φιλαράκια σας, φορτίστε τις μπαταρίες για μεθαύριο! Καλά αν προκύψει φλερτ από το πουθενά, ναι μεν να χαρείτε, όμως μη προσμένετε και θαύματα!

Υδροχόος
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στις δουλειές σας και στα χρήματα που σας οφείλουν! Μπορεί κιόλας να προκύψουν και προτάσεις, οι οποίες να είναι κάλπικες, οπότε να είστε πονηροί τις μέρες αυτές και να μη πιστεύετε τον έναν και τον άλλον. Άλλωστε δε κινείται κάτι, οπότε φρόνιμα! Το διάστημα αυτό, έχετε μπόλικο χρόνο για τον έρωτα και τη προσωπική σας τη ζωή, οπότε ξαφνικά κάνετε βαθιές σκέψεις για τη σχέση σας, το πρόσωπο που σας αρέσει, για ανθρώπους που πριν δεν αφιερώνατε ούτε ένα δευτερόλεπτο! Τι λέει η καρδιά σας;;;

Ιχθύες
Σήμερα χρυσά μου θα βάλετε το χέρι μέσα στη τσέπη προκειμένου να αγοράσετε όλα τα καλά που σας λείπουν από το σπίτι. Να το κάνετε με τη καρδιά σας γιατί τι έχει απομείνει τελικά; Λίγοι καλοί άνθρωποι, η οικογένειά σας και το σπιτάκι σας. Ντυθείτε καλά, φορέστε και το αδιάβροχό σας και προτιμήστε το βάδισμα, έστω για λίγο, καθαρός αέρας, ησυχία και οι σκέψεις σας ως δια μαγείας θα βρουν το δρόμο τους και θα ηρεμήσετε πολύ! Να προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε τους δικούς σας τους ανθρώπους!

magicfariel

Φωτογραφία από adamtepl από το Pixabay