Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Σκορπιός 2020: Μια χρονιά σα καμία άλλη! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου! Μέρες σκέφτομαι να σας γράψω τα νέα του σύμπαντος, προβληματίζομαι, γιατί
κάθε μέρα κρύβει και από μια έκπληξη και όπως φαίνεται λίγοι από εσάς εκεί έξω χαμογελάτε ανέμελα!

Φτάσαμε Απρίλη, φτάσαμε σε μια εποχή πιο μυστήρια από ποτέ και το σύμπαν όχι δεν έχει τα κέφια του καθόλου! Η αλήθεια είναι πως στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι, οπότε το διάστημα αυτό διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, το ποιοι είναι οι φίλοι σας, το ποιοι σας αγαπούν και σας υπολογίζουν και αν ο σύντροφος που έχετε ήδη διαλέξει είναι τελικά ο ιδανικός!
Φουρτούνες στις σχέσεις, τις προκαλούν ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ο Άρης από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο! Δε γλιτώνετε με τίποτα λέω!



Κάποιοι θα το δείτε αυτό ως τη πιο τέλεια αφορμή για να πείτε το αντίο, για να γίνετε μπουχός, για να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας! Κάποιοι όμως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, οπότε η ένταση, οι υπερβολές, οι αντιδράσεις, πέρα κάθε λογικής! Δεν υπάρχει «δε μπορώ», υπάρχει «δε θέλω», οπότε για σκεφτείτε ξανά τις επιλογές σας..

Ο Απρίλης είναι από μόνος του η πιο τέλεια ευκαιρία για να αποδράσετε, από σχέσεις που δεν έχουν τίποτα άλλο να σας προσφέρουν συναισθηματικά! Οικογενειακά βάσανα προκύπτουν για αρκετούς Σκορπιούς, ότι είχατε αφήσει πίσω σας ως σκέψη, τύπου δε σας αφορά, τύπου δεν είχατε τη πολυτέλεια του χρόνου για να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες, εμφανίζονται όλα μαζί και αποζητούν το ενδιαφέρον σας και τις ανάλογες πράξεις φυσικά!
Μια οικογένεια είναι σα μια μικρή επιχείρηση. Χρειάζεται καλή συνεργασία, συνεννόηση ξεκάθαρη και πράξεις αμοιβαίες. Μια εσείς, μια εκείνοι! Τα μονόπλευρα κουράζουν και πλέον είναι τόσο εμφανή, που δεν υπάρχει περίπτωση να τα αφήσετε έτσι. Είτε φταίτε, είτε δε φταίτε! Ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και εσείς στο θρόνο σας! Πολύ δίκαιο το βρίσκω.. χαχα!

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, έχει πιάσει δουλειά και τη σκούπα με το φαράσι θα τα πιάσετε, όπως και να έχει! Επιβάλλεται να ξημερώσει μια εντελώς νέα μέρα για εσάς! Από εδώ και πέρα αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με την εικόνα σας! Δημόσιες σχέσεις μέσα από τα social media, γιατί όχι; Αν η εργασία σας, ή το χόμπι σας, έχουν να κάνουν με τα καλλιτεχνικά ας το χαρακτηρίσουμε έτσι, αν είναι δημιουργικά, γιατί όχι να μη δείξετε στο κόσμο τα χαρίσματά σας! Ακόμα και αν πλέκετε, ή κεντάτε ας πούμε, why not? Ξέρουν πολλές στις μέρες μας να πλέκουν και να κεντούν;;;
Επαγγελματικά πρώτα θα κάνετε μια βουτιά στο σκοτάδι, θα δείτε αρκετοί το πόσο καλούς συνεργάτες έχετε, το λέω ειρωνικά βεβαίως-βεβαίως, γιατί είπαμε στα δύσκολα συνήθως ο καθένας κοιτάζει τη πάρτη του! Και αν εσείς έχετε δώσει ψυχή και σώμα, τότε σκούρα τα πράγματα και από συναισθηματικής άποψης και από υπαρξιακής ακόμα! Καλά μη τρελαίνεστε, συνήθως μετά το μπουρίνι σκάει ένα τρελό ουράνιο τόξο και λίγα λέω! Φεύγει το σκάρτο, έρχεται κάτι καλύτερο! Όπως μια νέα καλύτερη επαγγελματική πρόταση!

Και για να τελειώνουμε με τον Απρίλη, το φινάλε είναι κάπως απογοητευτικό, μιας που επεμβαίνουν στη προσωπική σας τη ζωή, δεν εγκρίνουν τον τρόπο που ζείτε, τις επιλογές σας, τον σύντροφό σας και σα να σας ανακοινώνουν πως ή έτσι ή γιουβέτσι! Ακολουθούν η στεναχώρια, μετά η απογοήτευση, ο θυμός, η έξαψη, η στρατηγική, το σχέδιο, η επίθεση! Τι Σκορπιοί είστε άλλωστε;;; Εννοείται πως δε θα αφήσετε τίποτα έτσι και πως από τις 21/04 μέχρι και τις 28/04, θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα! Θα πείτε αλήθειες που πονούν, θα ακούσετε και εσείς όμως τα πικρόχολα λόγια των άλλων, όμως έτσι θα ανακαλύψετε κατά πόσο θα χρειαστεί να φτιάξετε το δικό σας το μονοπάτι και σε όποιον αρέσει!


Ο Μάης και αν είναι ο μήνας των εκπλήξεων! Δεν έχει σημασία το τι και το πώς, αλλά μιας που άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου τις τελευταίες μέρες του Απρίλη, ας μάθετε και άλλες αλήθειες, που όχι μόνο πονούν, αλλά σας προκαλούν απίστευτη σύγχυση και εκνευρισμό! Οι σχέσεις σας από τα μέσα του Απρίλη και μετά θα φτιάξουν, είτε είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές! Βέβαια, τα δεδομένα νέα και ανάλογα με τις αποφάσεις που θα έχετε λάβει! Πάντως μυστικά τέλος! Φροντίστε να πάρετε τα λεφτά που σας οφείλουν!

Ο Ιούνης είναι ένας μήνας που αν όλα πάνε καλά στο πλανήτη Γη, τότε θα μπορέσετε να ανοίξετε τα φτερά σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Να μπείτε μέσα στο παιχνίδι δυναμικά, άλλωστε η δημιουργικότητά σας τα ύψη, να κοιτάζετε το συμφέρον σας, όμως να είστε τίμιοι, ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Μη περιμένουν άλλα από εσάς και απογοητέψετε τον κόσμο που είναι δίπλα σας! Ο στόχος είναι να ανοίξουν οι δουλειές σας, να δραστηριοποιηθείτε σε ότι σας αρέσει και βγάζετε χρήματα από αυτό! Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα φώτα της δημοσιότητας, θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε!

Μια καλή συνέχεια είναι ο Ιούλης, αρκετοί δίνετε όλο το είναι στη δουλειά σας, όχι μόνο για να κερδίσετε χρόνο, αλλά γιατί η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, για το αν θα τα καταφέρετε ή όχι! Παίζουν ανάδρομοι πλανήτες στο σύμπαν εκείνο το διάστημα, οπότε τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα υπάρξουν, όμως κάποιος λόγος θα υπάρχει. Μήπως να ρίχνατε μια δεύτερη ματιά στα θέματά σας, γιατί πάντα υπάρχει καλύτερος τρόπος! Τον Ιούλιο δε θα αφήνετε τίποτα στη τύχη του, θα είστε πολύ καλά οργανωμένοι, γιατί τα απρόοπτα προκαλούν «εγκεφαλικά» και δε το θέλουμε αυτό! Το να γκρινιάζετε και να ρίχνετε τις ευθύνες σε άλλους, δεν είναι ότι καλύτερο. Ψυχραιμία..

Δε πιστεύω να έχετε την εντύπωση πως τον Αύγουστο θα έχει καλοκαιρινές διακοπές; Φέτος έχει μόνο δουλειά, γιατί έτσι όπως είναι η κατάσταση, οι μηχανές θέλουν χρόνο για να πάρουν μπροστά και μετά δε σταματούν για κανέναν λόγο και για τίποτα! Υπάρχει ένταση και ο συναισθηματικός σας ο κόσμος σε μια σύγχυση, γιατί άλλα ονειρευόσασταν και άλλα έχουν προκύψει και γιατί; Αιώνιο γιατί; Βέβαια, το σύμπαν έχει σκοπό να σας κάνει ένα δωράκι, τον έρωτα ίσως.. Να γνωρίσετε μια ύπαρξη που θα σας κάνει να ξεχάσετε και το όνομά σας; Να συναντήσετε εκείνα τα δυο μάτια ξανά; Who knows??? Πάντως μια γλυκιά ενόχληση στη καρδιά, θα την έχετε..

Συνήθως οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι φουλ ερωτικές, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή και όσο οι μέρες περνούν, τσουπ οι εκπλήξεις, τσουπ back to reality! Από τη μια θα χρειαστείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, να τρώτε καλά και να κοιμάστε οχτώ ωρίτσες τουλάχιστον και από την άλλη θα πρέπει να κάνετε πλάνα για τη νέα σεζόν, για τα επόμενα βήματά σας, να δείτε τις εναλλακτικές που έχετε, να πράξετε νωρίτερα από κάθε άλλον! Είστε και τέρμα ανταγωνιστικοί, ωχ αμάν! Δυστυχώς ότι κρύβατε τόσο καιρό μέσα στη ψυχή σας, θα το βγάλετε ως μια δυσάρεστη έκπληξη προς όλους και θα δείξετε το πόσο κακά παιδιά είστε, πού και πού! Ελπίζω, το πάθημα των ημερών, να έγινε μάθημα και να επιλέξετε να φερθείτε πιο όμορφα στους ανθρώπους σας!

Πραγματικά τώρα.. έχω ανατριχιάσει..!!! 

Ο Άρης, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, τι να ειπώ η δύσμοιρη βραδιάτικο, σας φτιάχνουν έναν Οκτώβρη εντελώς σκοτεινό, Σκορπίσιο από όλες τις απόψεις, αρνείστε να δεχτείτε τις απόψεις των άλλων, δε θέλετε να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή, αντιδράτε με άσχημο τρόπο σε θέματα μιας νέας πραγματικότητας. Η Αφροδίτη να είναι καλά, σας παίρνει αγκαλιά, σας χαϊδεύει στα μαλλιά, σας μιλάει γλυκά και σας ηρεμεί πολύ τη ψυχή! Όταν υπάρχουν λύσεις, μπορεί όχι και τόσο ιδανικές, πού και πού ας κάνετε τα στραβά τα μάτια. Η εκκίνηση έχει σημασία και το παιχνίδι. Στη πορεία αλλάζουν τα δεδομένα, το ξέρετε αυτό, χρόνια τώρα! Δείτε την αλλιώς τη δουλειά, πιο αισιόδοξα!

Βελτιώνονται τα πράγματα μέσα στον Νοέμβρη, αν και οι εκπλήξεις είναι μπόλικες για ακόμα μια φορά. Αφού αποφασίσατε να κάνετε τη καλή τη πράξη, φτάστε ως το τέλος και θα δείτε πως και η τσέπη σας θα γεμίσει και θα εκτιμηθεί η προσπάθεια που κάνατε! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν τεστάρει το χαρακτήρα σας για ακόμα μια φορά και αν δείξετε καλή διαγωγή θα ανταμειφθείτε για αυτό! Οπότε γκρίνιες τέλος, μουρμούρα επίσης και μόνο καλή συνεργασία με τους ανθρώπους σας. Θα χρειαστεί να παίξετε θέατρο πολλές φορές, όμως σημασία έχει η αρμονία. Δεν υπάρχει λόγος για άλλες εντάσεις και υπερβολές, δόξα να έχει εισακουστήκατε τους προηγούμενους μήνες! Καλά παιδιά, έτσι;;;

Φοβερό το φινάλε του Δεκέμβρη, έκανα ένα «ςςςςςςςςςςςςςς»… χαχα να σας κάνω να γελάσετε κιόλας, γιατί πραγματικά δε παίζεστε με τίποτα! Ο Δεκέμβρης που λέτε πέρα από τα Χριστούγεννα που φέρνει, πώς να σας το πω, ο Κρόνος στον Υδροχόο, ο Δίας στον Υδροχόο, μια έκλειψη Ηλίου, πώς να τα εξηγήσω όλα αυτά με τον πιο απλό τρόπο;;; Δε κουνιέστε τον μήνα αυτόν, ούτε ταξιδεύετε, ούτε σπατάλες στις αγορές, ούτε τίποτα. Κάθεστε φρόνιμα, θα περάσετε όμορφα και στο σπιτάκι σας, παρέα με τα φιλαράκια σας, με τους δικούς σας, γιατί αν τα έχουμε καταφέρει ως τότε, οι αξίες πια θα είναι πολύ διαφορετικές. Όποιος έχει μείνει δίπλα σας, μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά, ερμηνεύεται ως αγάπη.. Το πολυτιμότερο συναίσθημα στο κόσμο όλο!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay