Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 12/04/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη Κυριακή μόλις μας ξημέρωσε, ανοιξιάτικη φουλ, οπότε
ανοίγουμε παράθυρα, να μπει μέσα ο ήλιος, ο καθαρός αέρας και αφήνουμε τα πουλάκια να μας κελαηδήσουν γλυκά το δικό τους το τραγούδι! Η πιο όμορφη μουσική, φτιαγμένη από τη φύση, που τόσο τη λατρεύουμε!



Έχω δυο θέματα μέσα στο μυαλό μου! Θα αναφερθώ στον Έρωτα φυσικά, στην αδυναμία μου τη μεγάλη! Διανύουμε που λέτε μια εποχή πολύ μυστήρια! Πρωτόγνωρη θα έλεγα! Νόμοι από εδώ, περιορισμοί, απαγορεύσεις, ενοχλούμαι γιατί είμαι ελεύθερο κορίτσι, δε μπορώ, πνίγομαι μόνο με την ιδέα!
Και σκέφτομαι, αν ο έρωτας της ζωής μου, εμφανιστεί και μου ζητήσει να διανύσω χιλιόμετρα για να τον συναντήσω, τι θα έκανα;;; Τον προσμένω με αγωνία όλη μου τη ζωή, τον διεκδικώ, τον φλερτάρω, του κάνω ερωτικές εξομολογήσεις, γράφω ποιήματα για χάρη του, αφιερώνω τραγούδια με νόημα.. Μιλάμε για τον άντρα της ζωής μου! Εκείνον, the one and only! Πειρασμός μεγάλος έτσι;;; Τσουχτερό το πρόστιμο επίσης..

Το timing δεν ήταν ποτέ σωστό.. γιατί να είναι τώρα;;;;

..κακό κορίτσι η Ταυρίνα.. όμως να σας το πω τραγουδιστά..;;;

"I drove all night to get to you.. Is that all right?" 

χαχα.. τρελά φιλάκια!


Κριός
Μια μέρα που μπορεί να σας θυμηθεί ο οποιοσδήποτε και ξαφνικά να έχετε νέα, από μια άλλη διάσταση ας πούμε! Ακόμα και νέα αιτήματα φιλίας μπορεί να προκύψουν, για δώστε λίγη σημασία, γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή! Είπαμε είστε άκρως επικοινωνιακοί, χαρωποί, ξεκούραστοι, γιατί όχι λοιπόν, να μη κάνετε δημόσιες σχέσεις με γνωστούς και με αγνώστους. Έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε; Ξεχάστε τις τσάρκες!

Ταύρος
Μια πολύ μυστήρια μέρα μόλις σας ξημέρωσε, σήμερα λοιπόν το σύμπαν θέλει να σας ξελογιάσει και να σας παρασύρει σε στιγμές, μέρη και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας! Ένα πρόσωπο εμφανίζεται από το πουθενά, ίσως να προκύψει και παράνομο ερωτικό ραντεβουδάκι! Για έναν μεγάλο έρωτα, τι είναι ένα πρόστιμο, σε αξία το 1/3 του μισθού σας;;; Όποιος θέλει να σας δει, ας έρθει στο κατώφλι του σπιτιού σας!

Δίδυμος
Κάτι σας βρίσκει σήμερα, η μούρλια της καθαριότητας ας πούμε! Καιρός να πετάξετε οτιδήποτε άχρηστο υπάρχει μέσα στο σπίτι σας, να αδειάσετε πολλές γωνιές και φυσικά να κάνετε μια φασίνα άνευ προηγουμένου! Μπορεί να μη σας αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, μπορεί να έχετε και γυναίκα για βοήθεια, να όμως που τώρα που βρίσκεστε μονίμως μέσα, κάτι πρέπει να κάνετε και εσείς.. Αλλάξτε το ντεκόρ, έτσι για την ανανέωση!

Καρκίνος
Μπορεί τις μέρες αυτές να σας έχουν ζητήσει τα απίστευτα, λόγω της κατάστασης, όμως εσείς ακόμα τις απαντήσεις σας δε τις έχετε δώσει! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας, οπότε πάνω στην αναμπουμπούλα της στιγμής δε χρειάζεται να δώσετε τα χέρια σε κανέναν. Αφήστε πολλά στο φλου, ας είναι η αγωνία των άλλων και όταν ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, κινήστε αναλόγως! Αποφύγετε τις ενοχλητικές συζητήσεις!

Λέων
Και επειδή σήμερα θέλετε την ησυχία σας, όμως θέλετε αγάπες και λουλούδια επίσης, οτιδήποτε σας ζητήσουν θα πείτε το ναι, έτσι αυθόρμητα, δίχως να σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί λίγο αργότερα! Φροντίστε εσείς να κρατήσετε τις ισορροπίες, να είστε ψύχραιμοι και συζητήσιμοι και θετικοί συγχρόνως. Οι Λιονταρίσιες σας μαλαγανιές, έχουν τη τιμητική τους, κάνετε και μάτια πλάνα, άντε να δούμε ποιος θα σας αντισταθεί, άτακτα παιδιά!

Παρθένος
Τι σκέφτεστε να κάνετε σήμερα; Να ασχοληθείτε με τη κηπουρική; Να φτιάξετε τη βεράντα σας, ή το μπαλκόνι; Ανοιξιάτικη μέρα και σήμερα, τα παράθυρα μήπως χρειάζονται καθάρισμα; Αυτή η γύρη σας έχει τρελάνει το μυαλό, έτσι;;; Κάτι πολύ δημιουργικό θα κάνετε μέσα στο σπιτάκι σας, ή έξω από αυτό, με τη βοήθεια των ανθρώπων σας, γιατί προφανώς τους αρέσει που ασχολείστε με κάτι άλλο από τα συνηθισμένα!

Ζυγός
Αφού στάξατε το φαρμάκι σας χθες, γιατί όχι σήμερα να μη τους γλυκάνετε, έτσι επειδή νιώθετε καλύτερα και ίσως οι τύψεις να μη σας άφησαν να κοιμηθείτε όλο το βράδυ. Το να στρεσάρετε τους δικούς σας και να μη δείχνετε καμία κατανόηση, δεν είναι ότι καλύτερο μέρες που είναι! Σήμερα φροντίστε να χαλαρώσετε, παρέα με τον σύντροφό σας, ή με τα φιλαράκια σας. Χαζολογήστε μέσα από τα social media και ξεχάστε τις παραλίες!

Σκορπιός
Κάτι σας έχουν σφυρίξει εσάς, έχετε πληροφορίες που άλλοι δεν έχουν, οπότε προετοιμάζεστε φουλ για αυτό που έρχεται, δίχως κανείς να γνωρίζει τίποτα! Προκύπτει κάτι νέο, αλλάζετε και πάλι σελίδα στη ζωή σας, βρίσκετε κάτι πολύ καλύτερο, αρκεί να έρθουν εκείνες οι καλύτερες ημέρες. Δεν είναι εποχές για συμβιβασμούς με το μέτριο, με το αδιάφορο, με εκείνο που δεν αναγνωρίζει την αξία σας. Το μονοπάτι είναι δικό σας!

Τοξότης
Νιώθετε πολύ όμορφα σήμερα, σα να ηρέμησε η καρδιά σας, σα να έφυγαν μακριά εκείνα τα γκρίζα τα σύννεφα! Και μιας που είστε πιο ψύχραιμοι, καλό είναι να αναιρέσετε ανακοινώσεις που άναψαν φωτιά, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να το πάρετε απόφαση, πως οι μέρες που θα έρθουν, έχουν άλλο χρώμα, άλλο χαρακτήρα, είναι άγνωστες και ακόμα αχαρακτήριστες! Ξεχάστε τις εκδρομές και τα γιουρούσια. Σπίτι φρόνιμα!

Αιγόκερως
Και επειδή το είδατε το όνειρο, αποφασίσατε να το πείτε στους δικούς σας και να δώσετε μερικές λογικές εξηγήσεις. Για πρώτη φορά ίσως αναιρείτε αποφάσεις, που μπορεί να σας κάνουν κακό, μένετε και σήμερα στο σπιτάκι σας και τα ταξιδάκια γίνονται ένα όνειρο μακρινό. Βρίσκετε επίσης την ευκαιρία να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα σε μερικούς, να βάλετε και κάποιους στη θέση τους, γιατί δεν έχετε όρεξη για αστεία και παρεξηγήσεις!

Υδροχόος
Ησυχία καμιά, είστε έτοιμοι από μόνοι σας να εκτοξευθείτε στο διάστημα, πάλι καλά που δεν είναι εφικτό! Υπερδραστήριους σας βρίσκω, μπορεί να είστε και πέρα δώθε μέσα στο σπίτι, με το τηλέφωνο στο χέρι και να μιλάτε ακατάπαυστα με τον έναν και τον άλλον! Ασυγκράτητους σας βρίσκω, σημειώστε τις ιδέες σας σε ένα χαρτί, ας τις έχετε κάπου μαζεμένες, γιατί αργότερα θα σας φανούν πολύτιμες. Στείλτε και κανά μήνυμα.. !

Ιχθύες
Μήπως έχετε ξεκινήσει να κρύβετε το χρήμα, μέσα στο στρώμα; Σε τοίχους; Προετοιμάζεστε για το χειρότερο σενάριο ever; Κάτι έχετε πάθει εσείς με το χρήμα, εντάξει ευτυχώς που δε μπορείτε να το ξοδέψετε σε ανούσιες επιθυμίες, οπότε όσο το βλέπετε να υπάρχει εκεί, στη κρυψώνα και να σας χαιρετάει, άλλο τόσο τρελαίνεστε και τρώγεστε και φρόνιμα.. Ευτυχώς που είναι Κυριακή! Πάνε οι τσάρκες στα μαγαζιά.. Τραγικό εεε;;;

magicfariel

Φωτογραφία από TweSwe από το Pixabay