Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 20/04/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, κοιμηθήκαμε, δόξα να έχει, έχουμε
γίνει όλοι φράπες! Μαγουλάκια ροζ, κοιλίτσες πεταχτές, δε βλέπω το τζιν να μας μπαίνει..! Διπλή η καταστροφή! Εντάξει φέτος χλωμό το μπικίνι, χλωμό το ολόσωμο.. με κελεμπία στη θάλασσα.. χαχα! Μη πω υπο το φως του φεγγαριού! Εμείς οι στρουμπουλές και τα σαλάχια!


Σήμερα λοιπόν, θα φτιάξω το μποστάνι μου! Τοματούλες, πιπερίτσες και μελιτζάνα! Να χώσω και ένα βασιλικό στη μέση για τη μυρωδιά! Αυτά ζήτησε η μανούλα μου, αυτά θα της προσφέρω! Τι χρειάζομαι; Μια τσάπα, χώμα φρέσκο, κάτι ξύλα, τα χεράκια μου.. και να αφήσω τη δημιουργικότητα που νιώθω, να ξεχυθεί στο κήπο του σπιτιού μου.. και ότι προκύψει.. Υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα, από αυτό;
Η μυρωδιά της αγνής τομάτας, ανεπανάληπτη;;;; Για εμένα, αυτός είναι θησαυρός.. Οι καρποί της Γης!

απλά πράγματα..

Φιλάκια..


Κριός
Σήμερα κάνετε ταμείο, γιατί έχετε μεγάλη περιέργεια για το τι χρήματα χαλάσατε τις μέρες αυτές. Δεν έχει σημασία το γεγονός πως δε ταξιδέψατε κάπου, προτιμήσατε να μη σας λείψει τίποτα, οπότε δε πιστεύω να γκρινιάξετε!? Η αλήθεια είναι πως θέλει καλό κουμάντο από εδώ και πέρα, γιατί άγνωστο το τι και το πώς! Όμως ας αγχωθείτε από αύριο, γιατί ακόμα έχουμε γιορτές και πανηγύρια! Αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια!

Ταύρος
Πεσμένα τα κέφια γιατί όσο και αν προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες μέρες που είναι, άλλο τόσο τα εμπόδια και οι συζητήσεις που γίνονται, σας ρίχνουν ψυχολογικά! Σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, να διώξετε την ένταση μακριά. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει και ίσως έτσι να αποφύγετε τις επαφές με τους δικούς σας, που πλέον έχουν αρχίσει να σας κουράζουν πολύ! Φυτέψτε λουλούδια!

Δίδυμος
Μια μέρα που παίζει να σας γυρέψουν οι δικοί σας, να μη σας βρίσκουν πουθενά, κλειστό ακόμα και το τηλέφωνο! Έχει και μια συννεφιά, γιατί όχι να μη τη βγάλετε στο καναπέ, ρεμβάζοντας ότι να’ναι! Καλά δε σας ταιριάζουν εσάς αυτά, όμως η διαίσθησή σας, κάτι σας λέει, τύπου κάτι γίνεται πίσω από τη πλάτη σας και το βρίσκετε άκρως ανησυχητικό. Εντάξει, ανοίξτε το τηλέφωνο και οι εκπλήξεις πολλές! Προς το βραδάκι έτσι..;;;

Καρκίνος
Μη μου πείτε πως είστε έτοιμοι να φορέσετε τα καλά σας και να ξεκινήσετε τις επισκέψεις από εδώ και από εκεί; Θα τρελαθώ! Εντάξει κάντε λίγη υπομονή ακόμα, δεν αξίζει το τράβηγμα επειδή έχετε αγοράσει τόσα ρουχαλάκια που τα βλέπει μόνο η ντουλάπα! Θα τη κάνετε τη μόστρα σας και θα είστε εκθαμβωτικοί! Φορέστε φόρμες με στρας, αν είναι να φτιάξετε το ψυχολογικό, λίγο glitter στο πρόσωπο, φτιάξτε και μαλλί και αράξτε φρόνιμα!

Λέων
Μια απογοήτευση τη παίρνετε σήμερα, γιατί ως συνήθως αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι και πάλι θα βγει το Λιονταρίσιο σας και ποιος σας ακούει;;; Μην έχετε απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί στη τελική ο καθένας το βιολί του και το βόλι του επίσης! Κάποιος σας δείχνει το αληθινό του το πρόσωπο και ενώ γνωρίζετε καιρό τώρα, πάλι ξαφνιάζεστε και τραβάτε μεγάλη σύγχυση! Αφήστε τα σούρτα-φέρτα και μήπως να εξαφανιστείτε κιόλας;;

Παρθένος
Αρκετοί την έχετε έτοιμη τη βαλιτσούλα, μόλις ανοίξουν τα αεροδρόμια να γίνετε μπουχός! Καλά, μη βιάζεστε, γιατί όπως φαίνεται μετά από τόσο καιρό, άλλαξε η εποχή, οπότε μια ανανέωση θα χρειαστεί να τη κάνετε όπως και να έχει! Ότι σχεδιάζετε καιρό τώρα, θα γίνει, στην ώρα του! Σήμερα από το να κατεβάσετε τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, καλύτερα να φορέσετε το καπέλο του Μεξικάνου, να φτιάξετε μια μαργαρίτα και όλα μια χαρά!

Ζυγός
Το ότι είδατε πέντε φράγκα παραπάνω στο λογαριασμό σας, δε σημαίνει πως έπρεπε να τα ξαφρίσετε έτσι επειδή οι μέρες ήταν γιορτινές! Το αύριο δε το σκέφτεστε και τόσο και δεν έχει καμία σημασία το αν θα υπάρξουν διευκολύνσεις σε θέματα οφειλών! Και πάλι, θα χρειαστεί να είστε τυπικοί, γιατί το λίγο γίνεται πολύ και το χαλαρό ξαφνικά φέρνει δυσφορία! Να είστε πονηροί και να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για το οτιδήποτε! Το νου σας!

Σκορπιός
Έχετε δει πολλές συμπεριφορές τις μέρες αυτές και είστε έτοιμοι να στάξετε το Σκορπίσιο το φαρμάκι σας, γιατί απλά δεν τους αντέχετε άλλο πια! Τα βάζετε με τον σύντροφό σας, με τους φίλους σας, με την οικογένειά σας, γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι και για ακόμα μια φορά, λίγο ο ένας και λίγο ο άλλος, ξέχασαν να σας προσφέρουν εκείνο το αμοιβαίο. Κάποιους τους διώξατε, κάποιους τους υπερεκτιμήσατε. Το φταίξιμο δικό σας!

Τοξότης
Και σήμερα σας πιάνει ένα άγχος, τύπου τι γίνεται από εδώ και πέρα! Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αράξετε, ας κάνει και κανείς άλλος τις δουλειές του σπιτιού, εσείς έχετε να οργανώσετε τις σκέψεις σας, γιατί υπάρχουν μπόλικα επαγγελματικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε από αύριο! Να ντύνεστε καλά, γιατί ένα κρύωμα σας περιτριγυρίζει και αυτό σας έλειπε, να κρυολογήσετε έτσι επειδή ζέστανε ξαφνικά!

Αιγόκερως
Μη μου πείτε πως και σήμερα θα μαγειρέψετε, γιατί έλεος!!! Σας έχει πιάσει μια μανία, θέλετε να ασχολείστε με δημιουργικά πράγματα, αφήστε το τσουκάλι στην άκρη και πιάστε το τηλέφωνο! Ιδανική μέρα για κουτσομπολιό, για να μάθετε τα ευτράπελα των φίλων σας, για να γελάσετε με τις τρέλες τους, για να αποκαλύψετε μικρά αθώα μυστικά και να πλάσετε τα δικά σας σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Φτιάξτε τη γωνίτσα σας..!

Υδροχόος
Όλο το σύμπαν σας θέλει κλεισμένους στο σπίτι! Τραγικό αυτό για τον ψυχικό σας τον κόσμο, όμως πρέπει να συμβεί και αυτό, για να αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους σας, για να δείτε τις αλήθειες κατάματα, για να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, μιας που παραπαίει, μπάζει νερά από παντού! Υπάρχει κανείς εκεί δίπλα σας, ή τους διώξατε με την κάκιστη συμπεριφορά σας;;; Το μήνυμα είναι, η αγάπη και όχι το χρήμα. Λίγο από όλα!

Ιχθύες
Από τα κακά παιδιά της παρέας, τα πιο αθώα και ζαβολιάρικα, σήμερα λέτε να πάτε μια βολτίτσα να ξεσκάσετε, γιατί πόσο πια μέσα στο σπίτι! Εντάξει κάντε το τετράγωνο, μη σας μπαίνουν ιδέες να αλλάξετε περιοχή, όσο μακριά και αν είναι το βουνό ή η θάλασσα, δε θα φύγουν και αύριο εκεί θα είναι! Κοιτάξτε να βελτιώσετε τη ζωή σας, μέσα στο σπίτι σας, με τους ανθρώπους σας και μετά όλα τα άλλα. Αποφεύγετε τις συναισθηματικές δεσμεύσεις!

magicfariel

Φωτογραφία από pasja1000 από το Pixabay