Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ζώδια: Τα αστρολογικά μαντάτα του Μαΐου 2020! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βιάζομαι μήπως να μπει ο Μάης;;; Να φύγει μακριά ότι κακό μας βρήκε; Να αποκαλύψουμε τα
σημάδια του ονείρου που βιώνουμε; Έχουμε άνοιξη, θα τη φέρουμε όλοι μαζί, ή θα μας τη «κλέψουν» και αυτή;;; Κάνουμε μυστήριες σκέψεις όσοι τη ψάχνουμε τη δουλειά, αμέτρητες οι απόψεις, η αλήθεια κρύβεται πάντα κάπου στη μέση..





Και μπαίνουμε στο ψαχνό!

Στις 07/05 Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού! Πείτε μου εσείς τώρα; Όταν κάνει ποδαρικό η επιρροή αυτού του ζωδίου, πώς να δούμε το φως στην άκρη του τούνελ; Το σκοτάδι είναι βαθύ και πρέπει ο καθένας από εμάς, να διαβεί ένα μονοπάτι, λίγο τρομαχτικό, με την ελπίδα και την αγωνία του τι θα βρει στο τέλος! Η διαδρομή δε με τρομάζει, όσο το τι θα ανακαλύψουμε. Θα είναι ο παράδεισος που γυρεύουμε, ή dead end και φτού πάλι από την αρχή..;;;

11/05 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου! OMG! Ποιο είναι το πάθημα που δεν έγινε μάθημα και πρέπει να το ανακαλύψουμε και αυτό; Κολλάει η βελόνα στα ίδια και τα ίδια, μήπως ο στοίχος του τραγουδιού έχει νόημα κρυφό; Μήπως άλλα μας λέει ο καλλιτέχνης και άλλα εννοεί;;; Αεράτες σκέψεις τέλος! Ότι έχει βάση, ίσως να έχει και μέλλον.. όμως όχι σε απόψεις πρωτοποριακές, αλλά εκείνες τις ίδιες τις βαλτωμένες.. Τίποτα δεν είναι για πέταμα, όταν υπάρχει η προοπτική της βελτίωσης! Ο δίσκος ο ίδιος, το τραγούδι το ίδιο, όμως κάθε φορά το νόημα διαφορετικό! Ας το γυρέψουμε λοιπόν!

Ο Ερμής στους Διδύμους! Χαρωπή κατάσταση εντελώς! Στο σπίτι του ξανά, αράζει το κορμί του, πετάει τα φτερά, φοράει παντόφλες και πιάνει το κινητό! Λέμε τώρα! Ναι είναι μέρες που τα κουτσομπολιά έχουν τη τιμητική τους, τα νέα τρέχουν, άλλα είναι χαρωπά, άλλα όχι και τόσο, πάντως δε προλαβαίνει να φτιάξει και πολλά ραβασάκια, του σκάνε ανάδρομοι η Αφροδίτη και ο Δίας και του χαλούν τα σχέδια, εντελώς-παντελώς! Οπότε ακόμα και το πιο ερωτικό μήνυμα και αν έρθει, ακόμα και αν είναι από τον ή την “the one and only”.. ας το κρατήσουμε κρυφό, ας το πιστέψουμε πρώτα, ας τσιμπηθούμε κιόλας.. χαχα.. μπορεί να προκύψει σε στιγμή αδυναμίας και μετά..;;; μπουχός!

13/05 η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους! Ξεκινούν τα πρωτοβρόχια! Ποια άνοιξη; Βροχές και κλάμα η κυρία! Φέρνει ανακατωσούρες το γεγονός αυτό, οικονομικές και ερωτικές και βάσανα πολλά! Χωρισμοί μπορεί να προκύψουν, έτσι ξαφνικά και έρωτες από το παρελθόν να επιστρέψουν. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, θα το νιώσετε αυτό πιο έντονα από κάθε άλλη ζωδιακή ύπαρξη! Το ζητούμενο χρυσά μου παιδιά, είναι η αληθινή αγάπη! Όχι το να ικανοποιήσετε για ακόμα μια φορά το εγώ σας, να φτιάξετε τα τραύματά σας και μετά πάλι τα ίδια ξανά! Η ΑΓΑΠΗ!!!

14/05 ο Δίας ανάδρομος στους Αιγόκερους! Είναι και ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, η τύχη βρήκε το μάστορά της, το σκοτάδι! Ζόρικο το βρίσκω το γεγονός, γιατί ξαφνικά σα να μην έχει όρεξη η τύχη, σα να αφήνει τον αναγεννησιακό Πλούτωνα να πράξει αναλόγως, μπας και έρθει μια άσπρη μέρα! Πολλά παράξενα θα συμβούν εκείνες τις ημέρες! Αμέτρητα τα γιατί; Επιβάλλεται να μάθουμε την αλήθεια!

Ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 20/05 και 22/05 από μόνα τους είναι χαρωπά. Φέρνουν την αρχή του καλοκαιριού. Όμως το φινάλε του Μαΐου είναι σκληροπυρηνικό, από τη μια ο Άρης με τον Ουρανό προσπαθούν να μοιράσουν απρόβλεπτες χαρές, από την άλλη ο Ερμής με τον Ποσειδώνα προκαλούν αστραπές, βροντές και φουρτούνες.. για να δούμε.. ποιος θα τη παλέψει μέχρι το τέλος με μεγάλη επιτυχία και ποιος θα παρατήσει τα όπλα οριστικά;;;

Μάχιμος ο Μάης.. από όλες τις απόψεις!

φιλάκια..


Κριός
Ο Μάης είναι ένας μήνας που ξεπροβάλει τον επαναστατικό σας τον χαρακτήρα! Ρίχνετε το βάρος σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, τα οποία μοιάζουν χαοτικά πλέον και ίσως πολλές φορές να χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα μονοπάτι εντελώς άγνωστο για τα δικά σας τα δεδομένα και εντελώς παράλογο για τους συνεργάτες σας! Λαθάκια προκύπτουν πάνω σε βιασύνες, που δε τα σηκώνετε και τόσο πολύ, οπότε θα βρεθείτε πολλές φορές να μαλώνετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας! Με ανάδρομη την Αφροδίτη στους Διδύμους, δεν έχετε καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια! Οπότε ερωτικά καβγαδάκια είναι στο μενού, όμως τα προσπερνάτε αδιάφορα! Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες!

Ταύρος
Ο Μάης είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, αισιόδοξα και χαρωπά ξεκινά για εσάς, τα φώτα της δημοσιότητας όλα επάνω σας! Τις πρώτες δεκαπέντε μέρες, σας αγκαλιάζει ο Δίας, ακόμα και ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων πλέον και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να ανακατευτείτε σε αρκετές δραστηριότητες όπου θα είστε εσείς οι αρχηγοί! Σας θαυμάζουν για τη δυναμικότητα και το κουράγιο σας! Όμως όσο ο μήνας προχωρά, οι ανάδρομοι πλανήτες, βάζουν ένα απότομο φρένο σε όλη αυτή τη χαρά, γιατί ο σκοπός προφανώς είναι να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον εαυτό σας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει στο απόλυτο! Κάποιες ιδέες σας φιλτράρονται εκ νέου και πραγματοποιούνται!

Δίδυμος
Ο Μάης είναι ο μήνας που θα φροντίσετε το σώμα σας, ξεκινάτε γυμναστική, υγιεινή διατροφή και το πείσμα μεγάλο να επανέλθετε, στα κιλά που πρέπει! Είτε εργάζεστε εντατικά, είτε επανέρχεστε σιγά-σιγά επαγγελματικά, οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει, πρώτα ο εαυτό σας και μετά όλα τα άλλα! Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, όχι και τόσο ευχάριστο γεγονός, ένας έρωτας γεμάτος από μυστήριο μπορεί να προκύψει, ο οποίος ίσως και να μην είναι ο ιδανικός! Να είστε πονηροί γιατί παίζονται πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε ίσως να σας πουλήσουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ξαφνικά να βρεθείτε εκτός παιχνιδιού! Με τη βοήθεια του Ερμή που βρίσκεται και αυτός στο ζώδιό σας, χρησιμοποιήστε τρόπους, να ξεσκεπάσετε τους κακούς της παρέας!

Καρκίνος
Ο Μάης είναι ο μήνας που στρέφετε τη προσοχή σας, στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, που κατά πάσα πιθανότητα να έχουν αλλάξει ύφος, τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά και εσείς προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι, αποδέχεστε νέες ιδέες, νέες προτάσεις , λέτε ναι σε όλα και ας είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο! Ούτε οι πρώτοι θα είστε, ούτε οι τελευταίοι! Ο ανάδρομος Δίας στον Αιγόκερω και η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι ένας πολύ ζόρικος συνδυασμός για την ερωτική σας τη ζωή! Μπορεί εκεί που όλα να ήταν τέλεια, ξαφνικά να μπάζει νερά το καράβι και ξαφνικά να το δείτε τόσο live το όνειρο που να συγκλονιστεί όλο σας το είναι! Χωρίζετε; Κλείνετε τη πόρτα σε συγγενείς;;; Εσείς αποφασίζετε!

Λέων
Ο Μάης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας, το θέμα σας είναι το χρήμα και οι οφειλές σας από εδώ και από εκεί! Αν κάνατε καλό κουμάντο το προηγούμενο διάστημα (λέμε τώρα), μπορεί πιο ψύχραιμα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας, αν όμως ήσασταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν (πιο πιθανό), τότε πολλά τα νεύρα, η ένταση επίσης και εννοείται, πως όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εσάς! Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει στα πρόθυρα ενός διαζυγίου, μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία, να επιστρέψετε σε μια αγάπη από το παρελθόν! Φορτωμένοι συναισθηματικά, ο Άρης από τους Ιχθύες, σιγοντάρει στο έργο αυτό, ξεκόβετε σχέσεις με απότομο τρόπο και αποζητάτε άλλες, πιο ουσιαστικές!

Παρθένος
Ο Μάης είναι ένας μήνας αισιόδοξος για εσάς, διώχνετε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις, αποζητάτε να περνάτε εσείς καλά και ότι προκύψει! Σπάνιο αυτό για τη περίπτωση τη δική σας, εκεί που βρίσκετε την άκρη του νήματος σε διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν, εκεί μπουκάρει με φόρα ο Άρης από τους Ιχθύες, ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια σας και ξαφνικά παλαντζάρετε σε αποφάσεις ζωής! Όσο και αν προσπαθήσετε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας, να δείξετε πως είστε υπεράνω και πως τα παίζετε όλα στα δάχτυλά σας με μεγάλη άνεση, το άγχος γίνεται ο καλύτερός σας φίλος και δε φεύγει με τίποτα! Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, όπως και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο προς τα τέλη του μήνα, ευνοούν τα σχέδιά σας, ως δια μαγείας! Φτου-φτου..!!!

Ζυγός
Ο Μάης είναι ο μήνας που θα μάθετε πολλές αλήθειες, για τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, ακόμα και για τον σύντροφό σας! Ξαφνικά μαθαίνετε πράγματα και θάματα, δράκοι εμφανίζονται μπροστά σας και συγκλονίζεστε, γιατί πώς να σας το πω αλλιώς, την εμπιστοσύνη τη πάτησε το τρένο προ πολλού! Κάποιοι αγαπιέστε πιο πολύ με τον σύντροφό σας, κάποιοι όμως ανάλογα από τα νέα του σύμπαντος, μπορεί να πείτε και το αντίο! Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, ίσως να επιστρέψετε σε μια παλιά σας αγάπη! Όσο οι μέρες περνούν το σκηνικό αγριεύει, αφού επιβάλλεται να βάλετε ένας τέλος στο θέατρο του παραλόγου που βιώνετε! Απρόβλεπτα αλλάζουν όλα!

Σκορπιός
Ο Μάης είναι ο μήνας που τα μαντάτα τρέχουν και οι εκπλήξεις πολλές, όχι και τόσο ευχάριστες! Σας αποκαλύπτουν αλήθειες που πονούν, είτε αφορούν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, είτε τα ερωτικά σας! Έξω από τα δόντια, face to face και εσείς με το ένα πόδι τιμωρία! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ο Άρης από τους Ιχθύες, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σας βοηθήσει να εκτονώνεστε, είτε αυτό είναι η γυμναστική, είτε ένα καλλιτεχνικό project, είτε είναι η ριζική αλλαγή του σπιτιού σας! Από την άλλη η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, δε σας αφήνει σε ησυχία, προκαλεί προβλήματα σε θέματα χρημάτων, μυρίζομαι πως αδειάζει το ταμείο και δε ξανά γεμίζει! Να ζητήσετε βοήθεια!

Τοξότης
Ο Μάης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς, σε όλα τα επίπεδα! Η λέξη ψυχραιμία, είναι πολύ μικρή μπροστά στα συναισθήματα που θα νιώσετε! Τα ευχάριστα μαντάτα τα φέρνει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, αφορούν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, είστε μέσα στο παιχνίδι, σας το δείχνουν και ή που παίρνετε μια προαγωγή, ή βλέπετε τα χρήματά σας να γίνονται περισσότερα, επειδή το αξίζετε! Βέβαια, τίποτα δεν είναι εύκολο, το άγχος σας ρίχνει στα πατώματα και θα χρειαστεί να κόψετε ταχύτητα στις δραστηριότητές σας, γιατί ο οργανισμός σας πιο ευάλωτος από ποτέ! Κάποιοι αλλάζετε εργασία, βοηθάει η ανάδρομη Αφροδίτη σε αυτό, κάποιοι ανανεώνετε το χώρο σας!

Αιγόκερως
Ο Μάης μπορεί να είναι ένας πολύ δημιουργικός μήνας για εσάς, όμως τα αποτελέσματα θα αργήσετε πολύ να τα δείτε! Σκληρή δουλειά από πλευράς σας, δίχως κανένα φως στο τούνελ, όμως δε χρειάζεται να ανησυχείτε, όλα θα συμβούν στην ώρα τους! Θα χρειαστεί να βάλετε σειρά προτεραιότητας στα όνειρά σας, γιατί μόνο έτσι θα έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Ωραία τα τουρλού, αλλά σε πιο χαρωπές εποχές! Ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιό σας, ο Δίας επίσης ανάδρομος στο ζώδιό σας, ζόρικο το διάστημα αυτό, αφού τα εμπόδια που θα προκύψουν πολλά! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προς τα τέλη Μαΐου, είναι ιδανική για να αναλάβετε ένα project, που θα σας αναδείξει μελλοντικά!

Υδροχόος
Ο Μάης είναι ο μήνας που βρίσκετε το χαμόγελό σας ξανά, όχι ολότελα, αλλά τα μηνύματα του σύμπαντος είναι πιο αισιόδοξα και πιο χαρωπά! Αν και ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας, ανάδρομος κιόλας από τις 11/05 και μετά, τίποτα δε σας πτοεί, γιατί προς το παρόν ένα μάθημα το πήρατε, οπότε γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας, είτε είναι επαγγελματικές, είτε ερωτικές! Ο Άρης από τους Ιχθύες, σας γεμίζει από ιδέες, στο πώς θα ξελασπώσετε και στο πώς θα ανακάμψετε μετά από το κακό που μας βρήκε! Δίνεται βάση στην ερωτική σας τη ζωή, σε θέματα συντροφικότητας και επιτέλους πιστεύετε στην αγάπη, αν και εφόσον προέρχεται από άτομο που σας το έχει αποδείξει κατά επανάληψη!

Ιχθύες
Ο Μάης είναι ο μήνας που θα μπει το νερό στο αυλάκι, αφού ζοριστείτε λίγο ακόμα με θέματα που σας απασχολούν καιρό τώρα! Βέβαια, μόλις μπει ο Άρης στο ζώδιό σας, από τις 13/05 και μετά, ξαφνικά ξυπνάει όλο σας το είναι, γίνεστε υπέρ δραστήριοι και αντιμετωπίζετε τα θέματά σας με μεγάλη επιτυχία! Ένα πρόσωπο σας βοηθάει πολύ στο να ξελασπώσετε, οπότε παίρνετε μεγάλη ανάσα από αυτό! Από εδώ και πέρα πέφτουν στο τραπέζι σας διαφορετικές ιδέες, αλλάζετε τα δεδομένα, στρέφεστε αλλού, προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι κυρίως το επαγγελματικό! Ο Ερμής από τους Διδύμους και ο Άρης από τους Ιχθύες, σας βοηθούν στο μέγιστο, οπότε εκμεταλλευτείτε το, για να έρθει ένα όμορφο αύριο!

magicfariel

Φωτογραφία από Наталья Данильченко από το Pixabay