Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 01/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Επίσημα πλέον στη καρδιά της άνοιξης,
όλη η φύση δουλεύει σε γοργούς ρυθμούς, να ανθοφορήσει το σύμπαν, ο απώτερος σκοπός της! Υπάρχει πιο μαγική αίσθηση από αυτή;;;
Να ξυπνάς και να βλέπεις λουλούδια πολύχρωμα στο κήπο, στη βεράντα, στο μπαλκόνι, ακόμα και στο περβάζι;;; Το πιο αισιόδοξο μήνυμα του σύμπαντος! Η ελπίδα έχει χρώμα, έχει οσμή και όπως φαίνεται εμείς τη φτιάχνουμε, εμείς τη καταστρέφουμε επίσης!


Αστρολογικά τώρα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ευνοεί τα ζώδια του αέρα! Τι να κάνουμε έχουν τη τιμητική τους στον έρωτα, στο φλερτ και στις μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις! Συγχρόνως όμως ο Ουρανός από τον Ταύρο, όπως και ο Ερμής από τον Ταύρο, στέλνουν απρόβλεπτα μηνύματα σε αρκετό κόσμο, προκαλούν έντονες αντιδράσεις που κάποιοι τις χειρίζονται ομαλά, κάποιοι όμως όχι και τόσο!
Ο Άρης και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, να χαθεί στο κενό, αντιθέτως ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιβάλλουν γενναία ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις κυρίως των Ταύρων, των Λιονταριών, των Σκορπιών και των Υδροχόων!

Το ρεζουμέ της υπόθεσης;

Κάποιοι τεμπελιάζουν σήμερα και τρώγονται με τα ρούχα τους και κάποιοι ανοίγουν δουλειές με φούντες.. και γκρινιάζουν επίσης, ο ένας ανακατεύεται στα πόδια του άλλου.. και όπως φαίνεται οι συνήθειες μεταξύ μας, δεν είναι και τόσο ταιριαστές! Σαλόνι ή βεράντα; Κρεβάτι!

Φιλάκια..


Κριός
Μια μέρα που υπάρχουν δυο θέματα στο μυαλουδάκι σας! Από τη μια τα ερωτικά σας τα ζητήματα, από την άλλη το σώμα σας! Βασικά καλό είναι να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή, γυμναστική μπας και φορέσετε ξανά το αγαπημένο σας το τζιν! Μπαίνετε σε πρόγραμμα φουλ, πρέπει να επανέλθετε στα κιλά σας, το συντομότερο! Από την άλλη όμως η μέρα είναι ιδανική για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με το πρόσωπο που σας αρέσει! Φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπιτάκι σας, κεριά, μουσικούλα, μοσχομυριστά σεντόνια.. και φυσικά νηστικό αρκούδι δε χορεύει.. Κατάλαβα! Δίαιτα από εβδομάδα!

Ταύρος
Μια πολύ ωραία ημέρα, για να μαγειρέψετε ένα πιο ιδιαίτερο γεύμα, για να φυτέψετε λουλούδια, για να ασχοληθείτε δημιουργικά με το σπιτάκι σας και κάπως έτσι να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, γιατί με τον Άρη στον Υδροχόο, πολύ τσίτα σας βρίσκω! Πω πω ένταση! Μια βαρεμάρα την έχετε όμως, τύπου ποιος γυμνάζεται τώρα και ενώ γνωρίζετε πως έχετε στρογγυλέψει αρκετοί από εσάς εκεί έξω, προτιμάτε τις τεμπέλικες δραστηριότητες και τις λιχουδιές επίσης! Το κακό Ταυράκι ξύπνησε σήμερα, το όνειρο ίσως να μην ήταν και τόσο καλό, πάντως κάποιοι αποφασίζετε για μια νέα αρχή! Νέα δουλειά; Νέος σύντροφος; Νέο μονοπάτι;;;

Δίδυμος
Μυστήριο το ποδαρικό του Μάη! Από τη μια νιώθετε μια απίστευτη κούραση, μπορεί να σας πονάει και όλο σας το σώμα, αν βιαστήκατε να ξεγυμνωθείτε με τον πρώτο ηλιάκο, τι να ειπώ η δύσμοιρη, παίζει πολύ να πέσετε τέζα στο κρεβάτι, από το πουθενά! Ερωτικά συμβιβάζεστε, κάνετε μερικά βήματα πίσω, προκειμένου να υπάρχει αγάπη, ισορροπία και ηρεμία στη ζωή σας! Φεύγουν όμως και τα μαύρα τα σύννεφα, οπότε ότι έγινε-έγινε, πάει πέρασε! Είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας βοηθά πολύ σε θέματα συναισθηματικά. Γατούλες λέμε.. Πολύ τυχερή περίοδος, για εύρεση μιας νέας εργασίας. Φτιάξτε βιογραφικό, να είστε πανέτοιμοι!

Καρκίνος
Κατά πάσα πιθανότητα ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός να έχει μια άθλια εικόνα τις μέρες αυτές και να σας έχει γυρίσει λίγο το ματάκι, αφού όλα αυτά τα χρόνια το παλεύετε και σήμερα αναρωτιέστε, ποιος ο λόγος;;; Κόκκινα μαγουλάκια από νωρίς το πρωί; Μήπως έχετε ανεβάσει πίεση; Για ψαχτείτε! Βγείτε για περπάτημα, προτιμήστε δραστηριότητες που θα αποβάλλουν την ένταση που νιώθετε! Ερωτικά, όμως γίνεται της μουρλής! Μπαίνει ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας, ανακατεύεται με λόγια και υποδείξεις και ξαφνικά θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που ούτε καν τις φανταζόσασταν! Ποιος θα σας εντυπωσιάσει πιο πολύ;;;

Λέων
Ζόρικη η σημερινή ημέρα, μιας που όλο και κάποιον θα συναντήσετε τυχαία στο περπάτημα, να δείτε πώς έφτιαξε ωραίο σώμα και να ζηλέψετε τόσο πολύ, που να ξεκινήσετε δίαιτα απο χθες! Καλά δε πάει έτσι το πράγμα, είναι απλά θέμα κάκιστης διατροφής και τεμπελιάς τα κιλάκια που σας έχουν βρει, οπότε αν μαζευτείτε, σε βάθος νορμάλ χρόνου, θα γίνετε και εσείς μαναράκια! Να φλερτάρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και όπως φαίνεται μπορεί να προκύψει και εκείνο το αμοιβαίο! Οι δεσμευμένοι της παρέας, καιρός να ζητήσετε ένα συγγνώμη αν χρειάζεται, νομίζετε πως τα κάνετε όλα τέλεια! Για ρωτήστε..!

Παρθένος
Το γεγονός πως η ζωή έχει αλλάξει τόσο, οι δραστηριότητές σας πλέον δεν είναι εφικτές, αφού είναι σχεδόν όλες εκτός σπιτιού, ακόμα και εκτός χώρας, σας έχει δημιουργήσει έναν εσωτερικό πανικό, είστε συναισθηματικά ασταθείς! Πεσμένα τα κέφια, καλά θα κάνετε να επικοινωνήσετε με τα φιλαράκια σας, να ξεχαστείτε, να χαμογελάσετε και ας μη νιώθετε έτσι στο απόλυτο! Μη κλαίγεστε για θέματα διατροφής, όταν είστε πιο fit από ποτέ! Ή αμα μένετε μόνο στα λόγια, γιατί στη πράξη φαίνονται οι αλήθειες.. στις θεωρίες όλοι αστέρια! Τις μέρες αυτές, η αγάπη βελτιώνει τη σχέση σας.. Οι μοναχικοί όμως, μη δίνετε βάση σε αντικοινωνικές συμπεριφορές!

Ζυγός
Ξυπνάτε με μια απίστευτα θετική και δημιουργική διάθεση, να φτιάξετε το σπιτάκι σας, τον κήπο σας, τη βεράντα σας, μπορεί να μετακινήσετε ακόμα και τους καναπέδες! Δημιουργείτε αλλαγές ευχάριστες, έτσι για το ψυχολογικό! Και ξαφνικά, μπορεί τα φιλαράκια σας, να σας κάνουν «κρυφή» επίσκεψη, οπότε κάτι μένει στη μέση για αύριο, ή τους βάζετε όλους να προσφέρουν ένα χέρι βοηθείας, μπας και αράξετε όλοι μαζί παρέα! Και κάπως έτσι αποκτάτε τις ισορροπίες σας ξανά! Εννοείται πως η καλή η διάθεση που έχετε, οφείλεται στην Αφροδίτη από τους Διδύμους! Ανάμεσα από φίλους μπορεί να βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας!

Σκορπιός
Πεσμένα τα κέφια σας, καλύτερα σήμερα να αποφύγετε να μαγειρέψετε, γιατί μπορεί από την αφηρημάδα σας να το κάψετε το φαί! Έχετε μαζέψει διάφορα μέσα σας και η συμπεριφορά σας τις μέρες αυτές είναι ασυνήθιστη και εννοείται πως αν δε μιλήσετε, κανείς δε πρόκειται να σας καταλάβει! Πρώτα θα αποδεχτείτε αυτά που σας συμβαίνουν, δίχως να κρίνετε τον εαυτό σας και τους άλλους και μετά θα κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα των σχέσεων! Μπορεί να είστε δεμένοι με μερικούς, καλό είναι να κάνετε μερικά βήματα πίσω και να δείτε το όνειρο ξανά από την αρχή. Αξίζει να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας;; Ναι ή Όχι;;; Δύσκολη μέρα για μοναχικότητα και συζητήσεις ενοχλητικές επίσης!

Τοξότης
Σα να έχετε προσθέσει πολλές δραστηριότητες στην ατζέντα σας για σήμερα και καλά θα κάνετε να βάλετε προτεραιότητες και να το πάρετε χαλαρά το θέμα, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Από τη μια σας φτιάχνει τη διάθεση το γεγονός πως έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, από την άλλη σας αγχώνει και εκεί κάπου τα μπουρδουκλώνετε και τραβάτε σύγχυση τρελή! Ψυχραιμία! Και ξαφνικά φταίει ο σύντροφός σας για τα πάντα όλα, νιώθετε πως δε σας καταλαβαίνει και δεν εμπιστεύεστε ούτε τα συναισθήματά του, ούτε τη κρίση του! Απομακρυνθείτε για μερικές ωρίτσες και πλησιάστε εκ νέου με όμορφες συζητήσεις. Φτιάξτε ατμόσφαιρα!

Αιγόκερως
Μια μέρα όχι και τόσο νορμάλ για εσάς! Έχετε άγριες διαθέσεις και ξαφνικά σας πιάνουν τάσεις φυγής, ή να πω καλύτερα, δημιουργείτε στους άλλους τέτοια συναισθήματα από το πουθενά;;; Πριν ξεσπάσετε σα μπουρίνι, σκεφτείτε κατά πόσο είναι απαραίτητες διάφορες σχέσεις που έχετε, είτε είναι ερωτικές, είτε φιλικές, είτε συναδελφικές! Γιατί μετά ίσως να μην υπάρξει επιστροφή! Ότι μαζεύατε μέσα σας μέρες τώρα, ξαφνικά βγαίνουν όλα στη φόρα, γίνεστε σκληροί και απόλυτοι με τους άλλους και απλά μιλάτε ακατάπαυστα! Σήμερα λοιπόν, βάλτε στο μενού, το να ακούσετε τις απαντήσεις τους, γιατί η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση!

Υδροχόος
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά σήμερα, ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι και σας ζηλεύουν πολύ για αυτό! Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θα ανεχτείτε ανοησίες από τους άλλους, γιατί δε παύει ο λόγος σας να είναι έντονος πολύ, με τον Άρη στο ζώδιό σας! Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για τις ερωτικές σας τις σχέσεις, αφού σήμερα θα χρειαστεί να αποφύγετε συζητήσεις που καίνε! Μη προκαλείτε εντάσεις, προτιμήστε τη σιγή, αφήστε να πέσει και τίποτα κάτω! Μετατρέψτε τα παραπονάκια σε γλυκόλογα και στη τελική ας γίνετε εσείς οι γατούλες τούτη τη φορά! Αν είστε μονάχοι, βρείτε τρόπους να καλύψετε το κενό μέσα από τα social media! Χαλαρά!

Ιχθύες
Σας έχουν πιάσει μέρες τα ψυχολογικά σας και γυρεύετε τρόπους για να νιώσετε καλύτερα και μπορεί ακόμα να γεμίσετε και το σπίτι σας από διάφορα μαντζούνια, μπας και προκύψει κάτι το μαγικό! Να γεμίσετε τα βάζα από λεβάντα; Να μπείτε κάτω από το νερό, με τις ώρες, μπας και καθαρίσει ο νους σας; Καλά όσοι ζουν μαζί σας, μένουν κάπως έκπληκτοι από τις αντιδράσεις σας! Ύπνο χρειάζεστε και λίγη ανεμελιά, για να ξεμπλοκάρει το «είναι» σας! Γκρινιάζετε σήμερα στο σύντροφό σας, για θέματα σοβαρά και μη σοβαρά, πιάνεστε από τις λεπτομέρειες, προκαλείτε εντάσεις, γιατί κάτι σιγοκαίει μέσα σας, έχετε προαίσθημα εσείς! Συμμαζευτείτε!

magicfariel

Φωτογραφία από meliora design από το Pixabay