Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 24/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ μυστήρια Κυριακή μας ξημέρωσε αστρολογικά, ο Ερμής
έχει τα κέφια του, μιας που βρίσκεται πλέον στο σπιτάκι του, στους κουτσομπόληδες Διδύμους, οπότε τα νέα τρέχουν και όχι μόνο!
Ακόμα και τα όνειρα που θα δούμε σήμερα στον ύπνο μας, είναι σημαδιακά, οπότε καλό είναι να τα γράψουμε σε ένα χαρτί, γιατί αύριο, μεθαύριο ίσως αποκαλυφτεί η ερμηνεία τους και να συγκλονιστούμε all together!

Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ, να ασχοληθούμε με τα γνωστά και να αφήσουμε τις extreme απόψεις και πρωτοβουλίες για μια άλλη μέρα!

Η ανάδρομη Αφροδίτη, ακόμα τσακώνεται με τον Ποσειδώνα και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, παίζει να βάλουν τρικλοποδιές στο χαρωπό Ερμή, σα να βλέπω το «Σ’αγαπώ», να γίνεται «τι θες τώρα και εσύ;»

Μαγική η βραδιά απόψε, ο Άρης από τους Ιχθύες, «αγκαλιάζει» τον Ουρανό από τους Ταύρους και προκύπτουν απρόβλεπτες ερωτικές εκπλήξεις! Τα πάθη φουντώνουν και κάπως έτσι να προκύψουν και ερωτικές εξομολογήσεις..

Χαχα.. ας γελάσω.. ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα; Εσύ ή Εγώ;;;

φιλάκια..


Κριός
Μια ωραία ημέρα για να κάνετε πάσα τις δουλειές σας, να σας βοηθήσουν εν ολίγοις και ας τους τάξετε κάτι, ένα δωράκι ας πούμε! Το ζητούμενο είναι, να μπει μια τελεία στις εκκρεμότητες του σπιτιού, δίχως να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας! Ιδανική ημέρα για να αραδιάσετε αμέτρητα ΟΧΙ, να απαρνηθείτε τους πολλαπλούς ρόλους σας, να επιλέξετε εκείνον που σας ταιριάζει και να βρείτε την ησυχία σας φυσικά! Ένας Υδροχόος μπορεί να σας ξεσηκώσει ευχάριστα!

Ταύρος
Απρόβλεπτη η μέρα, κυρίως σε ερωτικά ζητήματα! Μπορεί ακόμα να εμφανιστεί ο Ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο και να συγκλονιστείτε! Το σύμπαν επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα ξεκινούν από τις σκέψεις! Τηλεπαθητικές ενέργειες σας κυριεύουν το μυαλό και έτσι ξαφνικά, να προκύψει ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, ή μια συνάντηση που θα σας απογειώσει στους ουρανούς! Ένας Ιχθύες, μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο αυτό, αλλά δε το ορκίζομαι κιόλας!

Δίδυμος
Τα νέα τρέχουν και κάπως έτσι σας προτείνουν ένα νέο project! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν μέσα στη ζωή σας και νέες δραστηριότητες προκύπτουν πάνω στο αντικείμενό σας! Δεν έχει σημασία το αν είναι Κυριακή, αρκεί το τηλέφωνο να χτυπήσει! Ένα φλερτ μπορεί να προκύψει, μέσα από τα social media, κουβέντα στη κουβέντα, τσουπ και το συναίσθημα! Ένας Υδροχόος σας ξεσηκώνει είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά! Επιμένω, εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα στο έπακρο!

Καρκίνος
Μια επιθυμία τύπου να μείνετε στο κρεβάτι όλη την ημέρα και να ρουχλιάσετε, την έχετε και αν δε σας σηκώσουν με το ζόρι, πωπω χουζούρεμα που έχει να πέσει! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν σας έκλεψε όλη την ενέργεια! Βέβαια, η μέρα κρύβει τον έρωτα ως έκπληξη, οπότε ή ντύνεστε ωραία και πάτε βόλτα, ή αγκαλιάζετε τα social media και φλερτάρετε με έναν Κριό! Κάποιος πρόκειται να σας αναστατώσει συναισθηματικά και να βρείτε το χαμόγελό σας ξανά!

Λέων
Μέρα που ονειρεύεστε το μέλλον σας κυρίως οι οικογενειάρχες της παρέας! Σας αρέσουν τα παιδιά, βλέπετε τον εαυτό σας και ως τα βαθιά γεράματα, παρέα με όλους εκείνους που αγαπάτε και μια συγκίνηση τη νιώθετε! Ωραίο όλο αυτό, προς το παρόν, μήπως να βοηθήσετε και στη φασίνα του σπιτιού;;; Ερωτικές εκπλήξεις προκύπτουν, μοιραίες συναντήσεις και η ημέρα είναι ιδανική για εκείνο το ραντεβουδάκι που τόσο καιρό προσπαθείτε να κλείσετε! Ένας Κριός σας ποθεί!

Παρθένος
Δε ξυπνάτε και με τη καλύτερη τη διάθεση σήμερα! Πολλές οι υποχρεώσεις, όμως καλά θα κάνετε να τις παραβλέψετε και να προτιμήσετε τις βόλτες ή τη γυμναστική, για να ξεδώσετε και να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια! Η έκπληξη της ημέρας, είναι ο έρωτας, που ξαφνικά θα σας βρει, θα σας χτυπήσει κατακούτελα και παίζει να είναι και πολύ γνωστό το άτομο που θα σας φλερτάρει διαφορετικά! Ένας Δίδυμος επιμένει, θέλει παιχνιδάκια! Μια φιλία αλλάζει ύφος! Γίνεται πονηρή η σχέση..

Ζυγός
Μια μανία τύπου να πετάξετε τα άχρηστα αντικείμενα μέσα από το σπίτι σας θα την έχετε! Αδειάζετε ντουλάπια και συρτάρια, φτιάχνετε νέους αποθηκευτικούς χώρους, διώχνετε πολύ σαβούρα! Ιδανική ημέρα για ερωτικά ξεκαθαρίσματα και ειλικρινείς συζητήσεις! Σημασία έχει οι επιθυμίες να είναι κοινές, να ειπωθούν έξω από τα δόντια, να γνωρίζει ο ένας για τον άλλον το τι και το πώς! Με ένα Καρκινάκι λύνετε μια παρεξήγηση! Η αλήθεια είναι προτιμότερη σε κάθε περίπτωση!

Σκορπιός
Τι έγινε; Ξυπνήσατε και νιώθετε κάπως άρρωστοι;;; Καλά δε χρειάζεται να πάθετε πανικό! Φάτε καλά, πάρτε κανά χαπάκι από τα γνωστά, βγείτε έξω να σας δει ο ήλιος, κοιμηθείτε περισσότερο! Βάλτε φρένο στη φαντασία σας, γιατί ξεφεύγετε ως συνήθως! Ερωτικά δε το έχετε και τόσο, ότι ήταν να πείτε, το είπατε έξω από τα δόντια, το δείξατε κιόλας με πράξεις, οπότε είναι μια καλή ημέρα για να παραμείνετε θεατές στο έργο που εσείς φτιάξατε! Ένας Παρθένος κάτι θέλει να σας πει!

Τοξότης
Μέρα που τα λέτε έξω από τα δόντια στους ανθρώπους σας! Καιρό έχετε διάφορα μέσα στο μυαλό σας και σα να βρίσκετε το κουράγιο να τα εκφράσετε και σε όποιον αρέσει! Δεν έχει σημασία αν είναι λογικές ή παράλογες οι σκέψεις σας, όσο το να μάθουν μερικοί κάποιες αλήθειες που αφορούν το άτομό σας! Σας ενοχλούν ακόμα και συνάδελφοι από τη δουλειά και σας ξαφνιάζουν ευχάριστα! Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας σήμερα, γιατί μέσα στην εβδομάδα πολλά τα μπουρίνια που θα σκάσουν! Ένας Ζυγός σας εντυπωσιάζει!

Αιγόκερως
Σας πιάνει πάλι το κατασκοπευτικό σας το ταλέντο και βάζετε τον εαυτό σας σε μια διαδικασία πολύ μυστήρια! Ότι έχετε σκεφτεί, ότι έχετε παρακολουθήσει αθόρυβα, ότι γεγονός έχει προκύψει, το έχετε ήδη δει σε όνειρο, οπότε σήμερα με το παραμικρό, βρίσκετε τον τρόπο με χειροπιαστές αποδείξεις να δικαιώσετε το είναι σας! Ένας Ζυγός θα μπορούσε να είναι ο έρωτας της ζωής σας! Ιδιαίτερα συναισθηματική ημέρα, διώξτε μακριά τα μα και τα μου.. και απολαύστε όμορφες στιγμές!

Υδροχόος
Ωραία ημέρα, για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να πατήσετε ένα φρένο από τις δουλειές σας και να αφήσετε το έργο να εξελιχτεί από μόνο του! Η αισιοδοξία σας στα κόκκινα, έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα και το σύμπαν μαγικά σα βοηθά, γιατί τόσο καιρό ήσασταν καλά παιδιά! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, αφού έχετε το χρόνο να κάνετε εκείνες τις ενοχλητικές τις ερωτήσεις, που φέρνουν παρεξηγήσεις και μουτράκια! Αφήστε το θέατρο και μη παίζετε το θύμα! Ένας Σκορπιός σας «ξεσκεπάζει»!

Ιχθύες
Μια πολύ τυχερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Προτείνω να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι, έτσι για το φλας, γιατί με 2ευρώ ας πούμε, μπορεί να κερδίσετε κανά 500ευρω.. και ξαφνικά το φινάλε το μήνα να σας βρει στον αφρό! Παίζει σήμερα να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δε ξέρω αν θα είναι αμοιβαίο, πάντως θα τη λάβετε την απάντησή σας άμεσα! Ένας Σκορπιός μπορεί να σας βάλει σε μεγάλο πειρασμό, αλλά φρόνιμα εσείς! Λέμε τώρα..

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay