Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ζώδια: Μαγική η Πανσέληνος στον Σκορπιό.. by MagicF’Ariel!

07/05/2020
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάνατε τα μαγικά σας, οι αλήθειες να λέγονται, οπότε
στρώθηκα κάτω, ο απώτερος σκοπός μου, να σας γράψω για αυτό το καταπληκτικό Φεγγάρι, που μου έχει ζαλίσει το μυαλό!
Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Τη τιμητική τους έχουν το διάστημα αυτό, κάθε στιγμή που περνά και από μια έκπληξη!


Να σας αποκαλύψω πως τα πάθη φουντώνουν;;; Πολύ ερωτικές οι μέρες αυτές, άκρως αποκαλυπτικές και πολύ μυστήριες επίσης! Το σύμπαν βάζει ακόμα και τις πιο δύσκολες ψυχές, να ερωτοτροπήσουν, με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει περισσότερο! Τα όνειρα προφανώς είναι σημαδιακά και οδηγούν εκεί που αληθινά αγαπά η καρδιά!
Εντάξει μια Σκορπίσια επιρροή είναι πάντα σκοτεινή, αφού το μαύρο χρώμα είναι και το αγαπημένο τους! Οπότε ο δειλός, γίνεται θαρραλέος, η σιγή, γίνεται δυνατή φωνή, το ψέμα φεύγει και έρχεται η αλήθεια!

Είστε έτοιμοι για ένα μαγικό ταξίδι στο άγνωστο;;;

φιλάκια..


Κριός
Το Φεγγάρι αυτό, ανεβάζει το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη! Σα να βλέπετε με άλλο μάτι τον σύντροφό σας τις μέρες αυτές, ευτυχώς κάνετε όμορφες σκέψεις και ξαφνικά μπορεί να το αγαπήσετε και περισσότερο και θα σας βγει πολύ αυθόρμητα όλο αυτό! Αν βρισκόσασταν σε φάση, «φεύγω ή μένω», δε πάτε πουθενά, γιατί η καρδούλα σας, προστάζει ότι αληθινά αισθάνεται! Και μονάχοι αν είστε, από ότι φαίνεται ένας Αιγόκερως, μπορεί να σας γοητέψει στα πολύ ξαφνικά και να αναθεωρήσετε απόψεις για αυτό το ζώδιο! Κάτι πολύ συναρπαστικό σας συμβαίνει τις μέρες αυτές, σα να βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό!

Ταύρος
Ταυράκια μου, το Φεγγάρι αυτό, είναι πολύ μαγικό για εσάς και φέρνει τύχη στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Αν αγαπάτε αληθινά ένα πρόσωπο, καιρός να το δείξετε με κάθε τρόπο, να το αποδείξετε καλύτερα και δε ξέρετε ποτέ το τι μπορεί να συμβεί! Πάντως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, έτσι μου ψιθύρισε το σύμπαν! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, δεν έχει σημασία, έφτασε η σειρά σας, να κάνετε το πρώτο βήμα και να φτιάξετε όμορφες ρομαντικές καταστάσεις, για τις επόμενες ημέρες! Κάτι φεύγει και κάτι έρχεται, δε ξέρω αν είναι παλιό ή καινούργιο, το πρόσωπο πάντως που τραβά απίστευτα τη προσοχή σας, είναι ένας Υδροχόος! Αλήθεια;;; χαχα!

Δίδυμος
Το Φεγγάρι αυτό, ταρακουνά λίγο τα νερά στην ερωτική σας τη ζωή κυρίως, αλλά και στην επαγγελματική! Οι δεσμευμένοι της παρέας, αν όλο αυτό το διάστημα βρήκατε την ευκαιρία, να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να γνωριστείτε ξανά από την αρχή και να του μοιράσετε αγάπη, μπράβο σας και πολύ καλά κάνατε! Όμως το σύμπαν προστάζει, να βάλετε ένα φρένο, να αφήσετε λίγο το θέμα στη τύχη του, να δείτε είναι αμοιβαίο αυτό; Σε κάθε περίπτωση, δείχνετε το ποιοι είστε στη πραγματικότητα και σε όποιον αρέσει! Έναν Υδροχόο, τι τον έχετε; Μην αποκαλύπτετε τις σκέψεις σας για το μέλλον! Αναλάβετε δράση, με μέτρο και χαμηλό προφίλ!

Καρκίνος
Κριαράκια μου, το Φεγγάρι αυτό σας χτυπά κατακούτελα και μου φαίνεται πως πλάθετε πάλι έναν κόσμο μαγικό, ανεβαίνετε στο συννεφάκι σας και φαντάζεστε δράκους! Όποιος τολμήσει να σας χαλάσει το όνειρο, πω πω.. μαύρο σκοτάδι που τον βρήκε! Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε, να εκφράσετε τα παραπονάκια σας, να βγάλετε από μέσα σας οτιδήποτε σας ενοχλεί, πριν ξεσπάσει το μπουρίνι, γιατί μετά γίνεστε ασυμμάζευτοι! Μην είστε επιθετικοί, αντιθέτως οι λέξεις τσακίζουν κόκαλα με το πιο γλυκό τον τρόπο! Μετά μπορεί να προκύψει και ένα πάθος μοιραίο! Ένα πρόσωπο από τα παλιά, στριφογυρνά στις σκέψεις σας. Μήπως είναι ένα Κριάρι;;;

Λέων
Το Φεγγάρι αυτό, δόξα να έχει, σας ξεμπλοκάρει συναισθηματικά και ξαφνικά όχι μόνο αγαπάτε τον σύντροφό σας, τον λατρεύετε και του το δείχνετε με κάθε τρόπο! Αφήστε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει σε όλα τα επίπεδα! Βέβαια, υπάρχουν και κάτι οικογενειακά βάσανα, που πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δε πειράζει! Τις μέρες αυτές λοιπόν, μπορεί ο τρόπος που κινείστε να προκαλεί ερωτηματικά στους δικούς σας τους ανθρώπους! Μπορεί ακόμα να σας κατηγορήσουν για απιστίες και τα σχετικά! Και να δω εγώ, πώς θα τους πείστε, πως δεν ισχύουν τέτοια πράγματα! Μήπως ένας Δίδυμος φταίει για όλα;;; Για ψαχτείτε!

Παρθένος
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας τρελαίνει το μυαλό και ξαφνικά σκαρφίζεστε τόσα νέα πράγματα, προκειμένου να γίνει το δικό σας και να λύσετε φυσικά θέματα που καιρό σας βασανίζουν! Καλό είναι να μοιράσετε αγάπη, να είστε δεκτικοί και να δείχνετε κατανόηση σε εκείνους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας ευχαριστήσουν! Εσείς που ενδιαφέρεστε κρυφά για ένα πρόσωπο, έφτασε ο καιρός να το δείξετε με κάθε τρόπο, ας συγκλονιστεί η περίπτωση και τι πειράζει;;; Μήπως κάποιος Δίδυμος, τιτιβίζει μέσα στο μυαλό σας χαρωπά;;; Χρησιμοποιείστε όλη σας τη γοητεία, για να καταφέρετε ακόμα και το ακατόρθωτο! Μαγικά κόλπα γνωρίζετε;;;

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό, σας δείχνει την αλήθεια, για το χρήμα και τον έρωτα! Το ταμείο έχει σχεδόν αδειάσει, ή πρόκειται αν δε κάνετε καλύτερο κουμάντο και είστε λίγο μέσα στη γκρίνια! Δικαιολογημένα νιώθετε ανασφαλείς, όμως είναι μια καλή περίοδος για να δείτε, το ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι και το ποιοι όχι! Γιατί στα δύσκολα φαίνεται ο άνθρωπος! Μη προσδοκάτε χαϊδέματα και καλοσύνες, ούτε να τις αποδεχτείτε επίσης αν σας τις προσφέρουν απλόχερα! Να φλερτάρετε με έναν Δίδυμο, να φτιάξετε κέφι, να τα πείτε παράξενα, μπας και χαμογελάσει το χειλάκι σας! Ιδανικές μέρες για να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση! Φτιάξτε παιχνδιάρικη διάθεση!

Σκορπιός
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Όλα τα λεφτά το γεγονός, σας αφήνω να φανταστείτε το οτιδήποτε! Εντάξει αρκετά με το ξεκαθάρισμα των σχέσεων, αρκετά με τις γκρίνιες και τις ίντριγκες, έφτασε ο καιρός, να βάλετε μια τελεία και να προχωρήσετε παραπέρα, με εκείνους που αγαπάτε αληθινά! Ερωτικά, είστε λίγο χαμένοι στο ίσιωμα, άλλα φαντάζεστε και άλλη είναι η πραγματικότητα και για αναρωτηθείτε, μήπως στρίψατε στη λάθος γωνιά; Καλέ πού πάτε; Μήπως χαθήκατε; Για πάρτε το ξανά από την αρχή.. χαχα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, καιρός να ξεκινήσετε τα ραντεβουδάκια και αν έχετε αφήσει κάτι στη μέση με ένα Λιοντάρι σας πούμε.. ξέρετε εσείς.. τι πρέπει να κάνετε!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό είναι άκρως βασανιστικό, για όσους από εσάς, έχετε συναισθηματικές εκκρεμότητες με το πρόσωπα από το παρελθόν! Ξαφνικά το μυαλό σας, ταξιδεύει σε ανθρώπους, σε στιγμές και γεγονότα και ίσως να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσετε, γιατί προφανώς είναι ένα από τα σημάδια του σύμπαντος! Να επιστρέψει μια ψυχή ας πούμε μέσα στην αγκαλιά σας. Ερωτικό;;; Φιλικό;;; Εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Σας πιάνουν κάπως τα ρομαντικά σας, οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, μη μου πείτε πως είναι Παρθένος στο ζώδιο το πρόσωπο που αγαπάτε;;; Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.. δε ξέρετε ποτέ!

Αιγόκερως
Το Φεγγάρι αυτό, έχει δυο όψεις για εσάς τους απόλυτους της παρέας! Ή που ερωτοτροπείτε μέχρι τελικής πτώσης με τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει, ή που χωρίζετε στα πολύ ξαφνικά! Των άκρων καταστάσεις, πόσο σας ταιριάζουν, πόσο;;; Ή που θα προκύψει το επεισόδιο Νο1500 και θα βιώσετε για ακόμα μια φορά το θέατρο του παραλόγου, ή που θα ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτου πάθους! Για να δούμε.. Ένας Σκορπιός σας περιτριγυρίζει, επιμένει κιόλας, τι θα κάνετε για αυτό;;; Ιδανικές μέρες για να στείλετε εκείνο το ερωτικό μηνυματάκι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Θαύμα συμβαίνουν πού και πού.. λέει το σύμπαν!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό, είναι πολύ μαγικό στη περίπτωση τη δική σας! Σας ενθουσιάζει και σας παροτρύνει να κάνετε σχέδια επαγγελματικά, να δημιουργήσετε πάλι από την αρχή και να μεγαλουργήσετε, έτσι όπως σας έχει υποσχεθεί το σύμπαν καιρό τώρα! Εννοείται πως δε θα παρατήσετε τα όπλα τόσο εύκολα, είναι καιρός για δράση και για ιδέες πολύ πρωτότυπες και φανταστικές, μη πω εξωπραγματικές για πολύ κόσμο! Εσείς κάνετε τη διαφορά και οι λοιποί απλά ακολουθούν! Ερωτικά κάποιοι παντρεύεστε! Ίσως διαπιστώσατε το πόσο σημαντική είναι η συντροφικότητα! Ένας Ζυγός σας ξελογιάζει μέρες που είναι, χαρωπή κατάσταση για αρκετούς από εσάς. Όμως αν αγαπάτε, έφτασε η σειρά σας να κάνετε εκείνη την ερωτική εξομολόγηση!

Ιχθύες
Το Φεγγάρι αυτό, διώχνει μακριά ανθρώπους που έχουν κακές βλέψεις για εσάς! Ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε και το πώς, για αυτό δίχως τύψεις και ενοχές, συνεχίσετε το έργο σας και όντως έρχονται καλύτερες ημέρες! Ερωτικά σας πιάνουν τα πείσματα και οι εγωισμοί και αντί να ζητήσετε ένα συγγνώμη με όμορφο τρόπο, το τραβάτε από τα άκρα σα τα μικρά τα παιδιά! Εσείς επιλέγεται καναπέ ή κρεβάτι.. ζόρικο το θέμα έτσι;; Σας τρελαίνει λίγο το μυαλό, είναι και φεγγάρι μαγικό, φέρνει έτσι τη κατάσταση, για να πιάσετε το μπούρου-μπούρου, μπας και διορθώσετε τίποτα! Ένας Τοξότης είναι καλή παρέα τις μέρες αυτές! Φρόνιμα έτσι;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Syaibatul Hamdi από το Pixabay