Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 17/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σας εξομολογούμαι πως
η εβδομάδα που πέρασε ήταν από τις πιο ζόρικες της ζωής μου, αφού είναι μια εποχή που τρέχουμε για να σώσουμε, ότι θεωρούσαμε δεδομένο, μέχρι χθες!
Εύχομαι να έρθουν καλύτερες ημέρες, να βρούμε τις ισορροπίες μας, γιατί η αλήθεια είναι, πως η επιθυμία μου, είναι να γράφω κάθε μέρα, όμως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου, προς το παρόν! Βασικά τίποτα δεν είναι με το μέρος μου, κάνω τα στραβά τα μάτια και προχωρώ και ότι προκύψει!

Η Αφροδίτη ανάδρομη τώρα πια από το ζώδιο των Διδύμων, μας ταξιδεύει στο παρελθόν, οι σκέψεις μας επιστρέφουν σε εκείνες τις αγάπες, που μια φορά και έναν καιρό, ήταν μαγικές, μοναδικές και αξεπέραστες! Θα μπορούσε να εξελιχτεί όμορφα το έργο αυτό, να υπάρξει εκείνο το happy end, να όμως που είναι και άλλοι πλανήτες ανάδρομοι, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και δεν επιτρέπουν να συμβεί κάτι τέτοιο, αν δεν είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Το να επιστρέψουμε σε έναν άνθρωπο, επειδή δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, επειδή είμαστε μόνοι, επειδή δε μας φλερτάρει κανείς, είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί! Μόνο δυστυχία μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια συμπεριφορά!
Όμως υπάρχει και εκείνο το ανεκπλήρωτο, που τρώει το σαράκι μας, κάθε μέρα, όλη μέρα! Εκεί η καρδιά δίνει σήμα τρελό, προστάζει, αγνοεί το timing, τους τίτλους και τα status.. Σε μια τέτοια περίπτωση, όταν η αληθινή αγάπη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όταν οι προθέσεις είναι αγνές, όταν το σύμπαν, το Κάρμα, οι μαγικές ενέργειες, θέλουν δυο άτομα να βρεθούν μαζί, έστω για μια στιγμή.. τότε γιατί όχι;

Ναι, οι ανάδρομοι πλανήτες, μας πηγαίνουν πάντα ένα ταξιδάκι στο παρελθόν, μας δείχνουν τα λάθη μας, τις επιλογές μας, μας τσιγκλούν τη καρδιά, μας κάνουν να ρίξουμε μια ακόμα ματιά στο σεντούκι της ζωής μας.. Αν το ανοίξουμε, είναι όλα τακτοποιημένα στη θέση τους; Έχουν κάνει τον κύκλο τους; Μήπως απλά κλειδώσαμε τα όνειρά μας, τις επιθυμίες μας, τους έρωτές μας, μέσα σε αυτό με το έτσι θέλω;;; Και επειδή θα με πιάσει το παράπονο.. σας λέω ένα γλυκό αντίο.. 

φιλάκια..!


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που φαντάζεστε ένα όμορφο μέλλον και σκέφτεστε τι στόχους να βάλετε, πώς θα τους πετύχετε, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσάς! Αλλαγές επιθυμείτε, μεγάλες και τρανές, όμως έχετε αναρωτηθεί αν θα παραμείνουν δίπλα σας, εκείνοι που σας αγαπούν; Καλό είναι, πριν ανακοινώσετε το οτιδήποτε, να σεβαστείτε τα συναισθήματα των άλλων, ακόμα και τη γνώμη τους, γιατί μπορεί να προκύψουν καβγαδάκια από το πουθενά! Ένας Τοξότης μπορεί να εμφανιστεί σα κομήτης, να σας φλερτάρει και να αποζητήσει τις συμβουλές σας επίσης! Αποδεχτείτε τη πρόκληση!

Ταύρος
Κυριακή σήμερα, επιβάλλεται να βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε από όλα αυτά που σας βρήκαν την εβδομάδα που πέρασε! Ναι μεν ζορίζεστε πολύ, όμως οι πρωτοβουλίες που πήρατε, να ξέρετε πως έπιασαν τόπο και θα σας το αναγνωρίσουν αυτό! Κλείστε τους διακόπτες και ξεκουραστείτε και κάποια στιγμή βάλτε και τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, φέρνει τύχη σήμερα και σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά κυρίως σε ερωτικά! Ένας Υδροχόος, εμφανίζεται ξαφνικά, πήρατε το μάθημα που σας έδωσε, ίσως να έφτασε η μέρα να σας συγχωρήσει και να σας δείξει επιτέλους την αγάπη του!

Δίδυμος
Κάτι σας βρίσκει σήμερα, ίσως ο υπερβολικός ενθουσιασμός, ξεσηκώνετε τους πάντες γύρω σας, προκειμένου να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Πριν φτιάξετε πρόγραμμα, ρωτήστε καλύτερα, γιατί ίσως κάποιοι να μην έχουν την όρεξή σας και ξαφνικά αντί για χαμόγελα, να έχετε αστραπές και βροντές! Χρησιμοποιήστε τα μαγικά επικοινωνιακά σας χαρίσματα, τα νάζια σας, δώστε τους λίγο χρόνο και όλο και κάτι θα συμβεί! Μήπως υπάρχει ένας Κριός από το παρελθόν, που ξαφνικά σας αρέσει και θέλετε να φλερτάρετε εκ νέου μαζί του;;; Κάντε το πρώτο βήμα εσείς, δώστε την ευκαιρία.. and the story goes on!

Καρκίνος
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, νιώθετε έναν απίστευτο εκνευρισμό, οικονομικό είναι το ζήτημα, σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τις κακοτυχίες της εποχής! Ας είστε προσεχτικοί στις κουβέντες σας, γιατί κάποιοι ρίχνετε στάχτη στα μάτια, όμως οι άνθρωποί σας, σας προσγειώνουν κάπως ανώμαλα, γεγονός που σας χαλάει το κέφι πολύ! Να ακούσετε με προσοχή τα λόγια των ανθρώπων σας και να δείξετε κατανόηση, όσο μπορείτε φυσικά! Ερωτικά πετάει η ομάδα, ένας Κριός είναι το φαβορί της ημέρας! Ανεξάρτητα από το ζώδιο, δείξτε πρώτοι εσείς ενδιαφέρον και μετά θα προκύψουν τα αμοιβαία.

Λέων
Πολύ ασχολείστε με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος και δε φτάνει αυτό, αποφασίζετε κιόλας για τις ζωές τους και αυτό είναι άκρως ενοχλητικό! Καλύτερα να κοιτάξετε τη πάρτη σας, να εξετάσετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά, επεμβαίνετε όπου χρειάζεται και αν! Ωραία ημέρα όμως, για να γίνετε εκφραστικοί και συναισθηματικοί και γλυκούληδες! Ένας Ταύρος ταξιδεύει στο μυαλό σας, έχετε αδυναμία στο ζώδιο, τι να κάνουμε; Και όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν, με το έτσι θέλω! Σηκώστε πρώτα εσείς το τηλέφωνο και επιδιώξτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ένα hello.. τι πιο όμορφο!

Παρθένος
Σας έχει κουράσει πολύ αυτή η κατάσταση, ζητάτε αλλαγές άμεσα, γιατί μόνο έτσι θα πάρετε τα επάνω σας, να όμως που χρειάζεται υπομονή, όχι βιασύνες, ούτε άγχος! Δε μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα του κόσμου! Δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε, μη περιμένετε από τους άλλους απολύτως τίποτα, βρείτε τον τρόπο να τους ξεσηκώσετε για κάτι το διαφορετικό! Αυτός ο Δίδυμος, επιμένει καιρό τώρα, σίγουρα σας παρακολουθεί, ενδιαφέρεται με πολύ μυστήριο τρόπο, όμως σε καμία περίπτωση δε θα σας δείξει τα συναισθήματά του! Το αμοιβαίο παίζει και δε παίζει.. μήπως να τον προκαλέσετε μαγικά;

Ζυγός
Μια Κυριακή πολύ ζόρικη για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Υπάρχουν θέματα που σας βασανίζουν, που σας έχουν κουράσει, που θέλετε οπωσδήποτε να τα λύσετε, να όμως που μερικές φορές πρέπει να γίνεστε σκληροί και επιθετικοί ίσως για μερικούς! Άμα δε καταλαβαίνουν με το καλό, γιατί όχι; Συζητήστε πρώτα τις ανησυχίες σας, ακούστε και μια άποψη ακόμα και μετά λάβετε δράση! Ή τώρα ή ποτέ! Ερωτικά μη κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι, για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις. Ένα Λιοντάρι σας φλερτάρει επίμονα, μήπως να χαμογελάσετε λιγάκι;;;

Σκορπιός
Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα σήμερα, γίνεστε γατούλες μπορώ να σας πω! Ξαφνικά έχετε την απίστευτη όρεξη να επικοινωνήσετε με τους πάντες, να τους ακούσετε με προσοχή και να τους κατανοήσετε επίσης στο απόλυτο! Μια όμορφη έκπληξη για τους ανθρώπους σας. Φιλικό όλο αυτό, γιατί ερωτική δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μέρα σας με τίποτα! Μπορεί εσείς να έχετε την όρεξη για ρομαντζάδες και ερωτόλογα, να όμως που δεν την έχει ο σύντροφός σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Ας υποθέσουμε πως είναι η σειρά σας να δεχτείτε τα πυρά! Μόνο ένας Παρθένος μπορεί να σας ξελογιάσει..!

Τοξότης
Μια πολύ μυστήρια μέρα σας ξημέρωσε, γεμάτη από εκπλήξεις όλων των ειδών! Μπορεί να συμβούν τα απίστευτα μπροστά στα μάτια σας και να χρειαστεί να κάνετε τον πυροσβέστη, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Μεσολαβείτε σε κάθε περίπτωση, το νου σας, μη φάτε καμιά αδέσποτη.. χαχα.. και μετά μαύρο το ματάκι.. λέμε τώρα! Ερωτικά φλέγεται το σύμπαν σας όμως, μπορεί να προκύψει μια γνωριμία πολύ μοιραία, ένα πρόσωπο που θα αναστατώσει όλο σας το είναι! Ένας Ζυγός θα μπορούσε να είναι η περίπτωση! Η ομορφιά και η ανεμελιά του ζωδίου αυτού, σας ξεσηκώνει για παθιασμένες περιπέτειες.. Λέτε;;;

Αιγόκερως
Επιτέλους, σταματήστε να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων και κοιτάξτε τη πάρτη σας και μόνο! Τις συμβουλές που μοιράζετε, πρώτα να τις ακούσετε εσείς, να τις πράξετε κιόλας και μετά βλέπετε, αν αξίζει τον κόπο να χαλάσετε το χρόνο σας, για άτομα που βρίσκονται αλλού για αλλού! Σήμερα χρυσά μου, ο Ποσειδώνας μπερδεύει πολύ τις καταστάσεις και μπορεί ξαφνικά να σας ανακρίνουν σε ερωτικό επίπεδο, τύπου λέτε αλήθεια; Είστε πιστοί; Γιατί εκείνο και γιατί το άλλο! Το χάπι της πίεσης να πάρετε, θα το χρειαστείτε! Ένας Παρθένος, μπορεί να είναι η αιτία, να ξεσπάσει το μπουρίνι! Μη δίνετε ανούσιες αφορμές!

Υδροχόος
Μια απίστευτα δημιουργική ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, καλά θα κάνετε να την αρπάξετε από τα μαλλιά, να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να αφοσιωθείτε στο έργο της ζωής σας! Οτιδήποτε πηγάζει μέσα από τη καρδιά σας, σας ανήκει και επειδή συνήθως είστε οι φευγάτοι καλλιτέχνες της παρέας, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας. Ο ενθουσιασμός τους, βάλσαμο ψυχής για εσάς! Γράψτε, ζωγραφίστε, φτιάξτε ένα όμορφο τραγούδι, ένα παλιό έπιπλο.. ας γίνει μοντέρνο, από τα χεράκια σας και μόνο! Ερωτική δε θα την έλεγα την ημέρα! Αποφύγετε έναν Σκορπιό.. ή μήπως όχι; Θέλετε πάθος και ένταση.. ή την ηρεμία σας.. Πέφτουν οι μάσκες.. να το ξέρετε!

Ιχθύες
Με τον Ποσειδώνα να δίνει ρέστα στο ζώδιό σας, υπάρχουν δυο επιλογές! Ή που λέτε ψεματάκια σε όλο τον κόσμο, ή που τους λέτε την αλήθεια έξω από τα δόντια και τους συγκλονίζετε κανονικά! Είναι που είναι μπερδεμένη η ζωή σας, αποφύγετε να τη κάνετε ακόμα πιο πολύπλοκη! Κάποια στιγμή θα έρθουν με τα νερά σας, αρκεί να είστε πιστοί στις απόψεις σας και γεμάτοι από λογικά επιχειρήματα! Ερωτικά ή που συμβιβάζεστε σε μια κατάσταση που δε σας αρέσει και τόσο ή που ψάχνεστε για κάτι το διαφορετικό! Ένας Σκορπιός θα μπορούσε να εξιτάρει τη φαντασία σας και να σας απογειώσει μαγικά!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay