Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 21/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι οι μέρες των εκπλήξεων θαρρώ! Συμβαίνουν διάφορα παράξενα στο σύμπαν, όμως
αυτό που μας επηρεάζει άμεσα, είναι η Ανάδρομη Αφροδίτη, που τσακώνεται με τον Ποσειδώνα, πάνω από το κεφάλι μας, όλη μέρα και όλη νύχτα!
Αυτό θα κρατήσει κάμποσες ημέρες, μια βδομαδούλα ας πούμε, οπότε τα ζώδια που βάλλονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες!


Τις μέρες αυτές μας πιάνει ένα παράπονο, τύπου πόσα ακόμα καλά θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας και κατά πόσο το εκτιμούν έτσι όπως πρέπει! Κανείς δε πρέπει να θεωρεί τίποτα δεδομένο, γιατί οι εποχή που ζούμε είναι μυστήρια, απαιτητική και το αμοιβαίο είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση!
Πριν ξεκινήσουμε να πρωταγωνιστούμε στο θέατρο του παραλόγου και πριν πληγώσουμε ο ένας τον άλλον, καλό είναι να κοντοσταθούμε, να πάρουμε βαθιές ανάσες και να αναρωτηθούμε κατά πόσο αξίζει να βρίσκονται στη ζωή μας, άνθρωποι και καταστάσεις που κάποτε μας έκαναν ευτυχισμένους και ικανοποιημένους επίσης! Το ξεκαθάρισμα μπορεί να συμβεί και με το γάντι.. Ας πούμε αυτά που νιώθουμε και ας προσμένουμε τις απαντήσεις, ή τις ανάλογες πράξεις και μετά βλέπουμε..

Ερωτικά παίζουν αλήθειες που πονούν και ψεματάκια που πονούν ακόμα περισσότερο! Από τη μια είναι καλό να λέμε το τι νιώθουμε, από την άλλη όμως ποιος ο λόγος αυτής της επιθυμίας; Ας αφήσουμε να περάσει αυτό το αστρολογικό μπουρίνι και μετά θα δείξει, αν μια σχέση θα συνεχίσει να υφίσταται ή όχι..

φιλάκια..


Κριός
Ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι το «διαφορετικό» όσον αφορά θέματα διατροφής! Αν πρέπει να φύγουν μερικά κιλά, γιατί όχι; Προτιμήστε το άγνωστο, το μυστήριο, για να σας εξιτάρει κιόλας η ιδέα! Πάντα όμως αφού συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό! Ερωτικά δε το έχετε με τίποτα και ένας Αιγόκερως μπορεί να σας χαλάσει το κέφι πολύ περισσότερο από ένα άλλο ζώδιο! Προτιμάτε τις μοναξιές σας και βυθίζεστε στις σκέψεις σας!

Ταύρος
Μια μέρα που το μυαλό σας ταξιδεύει στο παρελθόν και ξαφνικά πεσμένα τα κέφια πολύ! Κανείς δε σας φταίει για τις επιλογές σας, οπότε αν κάτι σας χαλάει, διώξτε το μακριά, πάει πέρασε! Ένας Υδροχόος, επιμένει, δε φεύγει και τόσο εύκολα! Χαοτική η μέρα σας συναισθηματικά, επαναστατική θα έλεγα, αφού σε κάθε περίπτωση θα προτιμήσετε τις τολμηρές και πολύ πονηρές συζητήσεις! Αν είναι να χαμογελάσετε, γιατί όχι;;;

Δίδυμος
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Από τη μια θέλετε να φλερτάρετε με διάφορες ψυχές, να γίνετε λεκτικά άτακτοι πολύ, να τους ξανάψετε κανονικά.. τη φαντασία.. από την άλλη δεν έχετε όρεξη ούτε τον σύντροφό σας να ανταμώσετε, αν ακόμα υπάρχει! Σε κάθε περίπτωση φρόνιμα, προτιμήστε τη μοναξιά σας, κάντε παρέα με τις σκέψεις σας και μη ζητάτε πολλά-πολλά από τους άλλους! Ένας Κριός σας πατά τον κάλλο και εσείς πυρ και μανία!

Καρκίνος
Σας την έχει δώσει πολύ η κατάσταση, φοβάστε κιόλας έντονα για θέματα υγείας, καταπιέζεστε και δε θέλετε ούτε shopping therapy να κάνετε, ούτε βόλτες, ούτε επαφές! Και ξαφνικά σας φταίει όλος ο κόσμος ακόμα και ο σύντροφός σας αν υπάρχει! Καλά η Πέμπτη, δεν είναι ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβουδάκια, ούτε καν! Αφήστε να φύγει το μπουρίνι.. Ένας Ταύρος, θα μπορούσε να σας γλυκάνει τη καρδιά! Αυθόρμητα κιόλας!

Λέων
Κάτι πολύ τρελό έχει μπει στο μυαλό σας, ίσως να κοστίζει κάτι παραπάνω, ίσως να υπάρχουν μερικά εμπόδια, όμως αν πάτε στα σωστά τα μέρη και συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους, κάτι μπορεί να γίνει! Δε το βάζετε κάτω με τίποτα, γιατί ο επιμένων νικά! Λέμε τώρα.. Ένας Δίδυμος ίσως και να σας έχει ξεγελάσει, νιώθετε κάπως εκτεθειμένοι συναισθηματικά, οπότε κάνετε πείσματα και τα πάθη φουντώνουν!

Παρθένος
Μέρα που ίσως να διαδραματιστεί το θέατρο του παραλόγου, μπροστά στα μάτια σας, να ακούσετε πράματα και θάματα και να στάξετε το φαρμάκι σας, επίσης! Φροντίστε να είστε χαμογελαστοί και να έχετε χιούμορ, για να μη παρεξηγηθείτε! Λάου-λάου οι μπηχτές! Ερωτικά αρκετοί τη κάνετε από τη πίσω πόρτα, εξαφανίζεστε σιγά-σιγά, γιατί ξαφνικά έχετε την επιθυμία να κάνετε παρέα με τον εαυτό σας. Ένας Ταύρος είναι η καλύτερη παρέα..!

Ζυγός
Μέρα πολύ ζόρικη, αφού σας προτείνουν κάτι, το οποίο δε σας αρέσει, δε σας ταιριάζει, ή ίσως και να μην αξίζει τον κόπο τελικά! Καλό είναι να είστε ειλικρινείς, ξεκάθαροι, ντόμπροι, απέναντι σε ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει και βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια! Ένα ναι ή ένα όχι, είναι υπερ αρκετό! Με ένα Καρκινάκι, δε το βλέπω να πιάνετε κουβέντα όμως! Πείτε την αλήθεια σε κάθε περίπτωση! Στηρίξτε τις αποφάσεις σας!

Σκορπιός
Πιάνετε τον εαυτό σας να επικοινωνείτε με πολύ κόσμο και με διάφορους τρόπους και ξαφνικά παίζετε τα social media στα δάχτυλά σας, μπορεί να έχετε μάθει και τυφλό σύστημα στον υπολογιστή! Αυτο.. θαυμάζεστε, ως συνήθως, νιώθετε υπερήφανοι που έχετε προοδεύσει τόσο! Ένα Καρκινάκι ή που θα σας γλυκάνει τη ψυχή, ή που θα σας αστράψει το μάτι! Αποφύγετε τα ραντεβουδάκια, γιατί ποιος μιλάει τώρα;;

Τοξότης
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που ξαφνικά έχετε την επιθυμία, να μπείτε σε μια ομάδα ανθρώπων και να υπερασπιστείτε αξίες πολύ πιο σπουδαίες από τις συνηθισμένες! Αφορά φιλοζωικούς οργανισμούς; Αφορά το περιβάλλον; Με σταυρωμένα τα χέρια δε κάθεστε με τίποτα! Μπορεί εσείς να έχετε όρεξη για κουβεντούλες με τον σύντροφό σας, να όμως που αυτό δεν είναι και τόσο αμοιβαίο! Μην επιμένετε! Ένας Παρθένος σας εξοργίζει στο λεπτό!

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για να βάλετε κάτω τα θέματά σας και να τα αντιμετωπίσετε με έναν τρόπο κάπως ανορθόδοξο για τα δικά σας τα δεδομένα. Αποδεχτείτε νέες ιδέες, προκειμένου να έρθουν οι λύσεις που αποζητάτε! Αφήστε να ολοκληρωθείτε το έργο πρώτα και μετά μοιράζετε τα μπράβο! Ερωτικά είστε λίγο απαισιόδοξοι, όμως ο σύντροφός σας κάνει απίστευτες προσπάθειες για να σας αποδείξει το αντίθετο! Γλύκες με έναν Ζυγό, λέει;;;

Υδροχόος
Έχετε απίστευτη όρεξη να συνεργαστείτε ομαλά με διάφορα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας, να φτιάξετε κάτι καινούριο, να δημιουργήσετε το έργο σας εκ νέου και για ακόμα μια φορά! Οι ιδέες σας αρέσουν, τις αποδέχονται και περιμένουν εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα! Ερωτικά δε το έχετε με τίποτα! Αποφεύγετε κάθε επαφή! Ούτε βλέμμα δε ρίχνετε και δείχνετε με κάθε τρόπο πως προτιμάτε τη μοναξιά σας από τη συντροφικότητα! Φλέρτ με Τοξότη;;; μαααααααα

Ιχθύες
Τέρμα τα γλυκόλογα και τα χαϊδέματα, είστε αυτοί που είστε και σε όποιον αρέσει! Είστε κάπως σκληροί με τους ανθρώπους γύρω σας, όμως αυτός είναι ο τρόπος σας, έτσι δίνετε τις απαντήσεις σας, είχαν τις ευκαιρίες τους, έφτασε η στιγμή της αλήθειας! Ερωτικά ένας Αιγόκερως επιμένει, σας αναστατώνει, υπάρχει πάθος και πολύ τρέλα! Μπορεί να μην υπάρχει καλή επικοινωνία μέρες που είναι, όμως φτιάξτε το! Κάντε το πρώτο βήμα εσείς!

magicfariel

Φωτογραφία από Leandro De Carvalho από το Pixabay