Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 03/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις ημέρες τις άκρως χαοτικές, που για
αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις και δε μπορείς να πεις κουβέντα για αυτό! Εντάξει το ποδαρικό του Μάη όχι και τόσο γλυκό, αλλά πού θα πάει όπου να’ναι θα βελτιωθούν τα πράγματα στο σύμπαν!

Που λέτε σήμερα η μέρα αστρολογικά είναι πολύ μυστήρια! Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, κάνουν κόνξες μεταξύ τους, άγριες ματιές, ναζάκια, υπάρχει όμως ένταση και πολύ θολούρα στο τοπίο! Πέφτει η στάχτη στα μάτια βροχή! Ψεματάκια και απιστίες έχει το μενού για τα κακά παιδιά της παρέας! Όχι δε θα κάνω υποδείξεις, ο καθένας γνωρίζει πολύ καλά για πάρτη του!

Με την ευχή του Ποσειδώνα λοιπόν.. άντε και λίγο και της Αφροδίτης, μοιράζουμε κάλπικη αγάπη ή τη λαμβάνουμε.. πάντως μέλλον δε βλέπω να υπάρχει στα στιγμιαία λάθη.. ούπς.. πάθη!

Ο Έρωτας είναι τυφλός, παραπλανητικός, θέλει, αλλά και δε θέλει, οπότε οτιδήποτε νιώσουμε σήμερα, ας το απολαύσουμε στο έπακρο, γιατί από αύριο η πραγματικότητα μας προσγειώνει κάπως.. ανώμαλα! Γκρεμός λέει;;;

φιλάκια..


Κριός
Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, αφού πλέον η κατάσταση που βιώνετε δεν είναι και τόσο ευχάριστη! Στεναχωριέστε ακόμα και για τους πολύ δικούς σας τους ανθρώπους και αυτό σας χαλάει τη διάθεση! Είναι μια όμορφη ημέρα, για να διώξετε μακριά αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αυτά που σας ευχαριστούν! Αφού πρώτα δείξετε λίγο ενδιαφέρον, έτσι για το ψυχολογικό! Η Αφροδίτη σήμερα, τονίζει τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας, ή το άτομο που σας αρέσει! Μπορεί το πρόσωπο που αγαπάτε να είναι απρόβλεπτο, όμως έχει κρυφές ευαισθησίες που μόνο εσείς μπορείτε να ενεργοποιήσετε! Μήπως θα μπορούσε να είναι μια άκρως ερωτική ημέρα.. με έναν Αιγόκερω ας πούμε;;; χαχα!

Ταύρος
Αν και η Αφροδίτη δεν έχει και τόσο τα κέφια της, λειτουργεί κάπως αντιδραστικά σήμερα, σα να σας σπρώχνει μαγικά και με επίμονο τρόπο στο να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, στα ερωτικά σας τα ζητήματα, μπας και ζήσετε το όνειρο έστω και μια φορά! Οπότε αν ονειρεύεστε ρομαντικές καταστάσεις, δεν έχετε παρά να τις φτιάξετε, μη πω να τις απαιτήσετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Θέλει λίγο θράσος η υπόθεση, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε απλά σας αρέσει κάποιος! Από το να αναρωτιέστε, το τι, το πώς και το γιατί, το σύμπαν σας προκαλεί να αναλάβετε δράση και ότι προκύψει! Ο τολμών νικά και όπως φαίνετε μόνο για σήμερα! Μήπως έφτασε ο καιρός να ζήσετε κάτι σπουδαίο με έναν Υδροχόο;;;

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως ζορίζεστε πολύ συναισθηματικά και καλό είναι να ξεσπάσετε, να μιλήσετε, να τα βγάλετε όλα από μέσα σας, γιατί το να γκρινιάζετε και κανείς να μη κατανοεί τον λόγο, δεν είναι και τόσο ωραίο! Αν σας ενοχλεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας, ή των ανθρώπων που περνάτε πολύ χρόνο μαζί, καλό είναι να συζητήσετε όμορφα και ωραία για τα θέματά σας και όχι να κάνετε μουτράκια και να κακιώνετε, έτσι ξαφνικά! Σε κάθε περίπτωση όμως, αφού τους πάτε μονότερμα, θα χρειαστεί να ακούσετε και τις απόψεις των άλλων, γιατί το δίκαιο το δικό σας, μπορεί να είναι το άδικο του άλλου! Ερωτικά, αν σας φλερτάρει κάποιος καιρό τώρα, αν ενδιαφέρεστε, μήπως να ενδώσετε άμεσα; Θα εξαφανιστεί και θα κλαίτε; Μήπως είναι Υδροχόος;;;

Καρκίνος
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που για πολλούς θα δείχνετε πως είστε απλά αφηρημένοι, η αλήθεια όμως είναι πως η φαντασία σας καλπάζει και ονειρεύεστε πράματα και θάματα για τη περίπτωσή σας! Προτιμήστε τη μοναξιά σας, να αράξετε το κορμί σας σε έναν καναπέ, με θέα το παράθυρο και ας είναι κάθε σύννεφο και σημάδι! Σκέψη στη σκέψη ίσως ανακαλύψετε επιθυμίες που έχετε θάψει και αγνοήσει καιρό τώρα, οπότε μήπως να τις σημειώνατε κιόλας σε ένα χαρτί;;; Μπορεί να ανακαλύψετε ένα μονοπάτι πολύ μοναδικό! Ιδανική ημέρα για φλερτ όμως και συζητήσεις ασταμάτητες, που κάποιες ίσως να βγάζουν και νόημα, κάποιες ίσως όχι και τόσο, η επαφή για εσάς είναι πιο σημαντική! Βελτιώστε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Ένας Ταύρος σας γοητεύει ιδιαιτέρως!

Λέων
Το μόνο που θέλετε σήμερα, είναι να τεμπελιάσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Είναι το ψυχολογικό της κάθε Κυριακής, αφού είναι η μέρα που συνήθως γεμίζετε τις μπαταρίες σας, για την εβδομάδα που έρχεται! Εννοείται πως κάτι μπαίνει στο μυαλουδάκι σας, μια ιδέα, ένα γεγονός, που ναι μεν αγνοείτε καιρό τώρα, όμως παραμένει στην άκρη, ως μια μαγική εκκρεμότητα! Μήπως να το αντιμετωπίσετε σήμερα;;; Ερωτικά καλό είναι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, το «μούγκα στη στρούγκα» είναι εγωιστικό και ότι χειρότερο, για αυτό βρείτε τρόπους να τονώσετε το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο και να φλερτάρετε τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει, μέχρι να υποκύψει γλυκά στην αγκαλιά σας! Ένα Ταυράκι σας ξεμυαλίζει! Απαπα..

Παρθένος
Ξυπνάτε με μια πολύ μυστήρια και καλοσυνάτη διάθεση σήμερα, θέλετε οπωσδήποτε να προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε, που λέει ο λόγος, προκειμένου κάποια άτομα να νιώσουν ωραία, να χαμογελάσουν, να δουν και αυτά μια άσπρη μέρα! Σημασία δεν έχει η αξία, ή η ποσότητα, όσο το ενδιαφέρον που θα δείξετε και αυτό που λέμε, το λίγο από όλα! Καλά, μη χαρίσετε και τα ρούχα σας, γιατί από αύριο θα τα χρειαστείτε όλα! Και επειδή είστε από τα άτομα που έχετε αγκαλιάσει τα social media, να ξέρετε πως σήμερα είναι ιδανική ημέρα, για να πείτε τις απόψεις σας δημόσια, να δείξετε στοιχεία του χαρακτήρα σας, να ξεσηκώσετε μερικές ψυχές, έτσι λίγο μαγικά! Τραβάτε τη προσοχή ενός Διδύμου.. και αυτό είναι ριψοκίνδυνο από μόνο του!

Ζυγός
Κάπως ζόρικα τα πράγματα για εσάς σήμερα, χρυσά μου! Ξαφνικά σας ζητούν το ένα και το άλλο, θέλουν τη βοήθειά σας οι δικοί σας οι άνθρωποι, όμως γίνονται τόσο απαιτητικοί Κυριακάτικο, που ενοχλείστε και εξοργίζεστε, γιατί πόσο πια;;; Να θέσετε τα όριά σας, κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό! Δεν είναι κάθε μέρα εορτή, δεν είστε συνέχεια διαθέσιμοι για τους άλλους! Έχετε και τον εαυτό σας να φροντίσετε, ψυχολογικά κυρίως, καταλαβαίνετε τι σας λέω!? Ερωτικά προκειμένου να ακούσετε εκείνα τα γλυκόλογα, ίσως να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που ναι μεν σας θέλει πολύ, όχι όμως εσείς.. Κακά παιδιά ως συνήθως, αλλά το φλερτ, θεραπεύει μαγικά τη καρδιά, ηρεμεί τις σκέψεις! Ένας Δίδυμος σας ξεσηκώνει… παίζει με το μυαλό σας!

Σκορπιός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει και πως δίνετε άδικα εξηγήσεις σε μερικές ψυχές εκεί έξω! Τα έχετε κάνει λίγο μπάχαλο, γιατί ενώ δύσκολα ταιριάζετε με όλους, ξαφνικά η κλεισούρα σας έχει κάνει πιο κοινωνικούς, περισσότερο επικοινωνιακούς και η χαλαρότητα αυτή, σας έχει φέρει αντιμέτωπους με αλήθειες άκρως ενοχλητικές! Μείνετε πιστοί στις απόψεις σας και σε όποιον αρέσει! Το ξεκαθάρισμα των σχέσεων είναι το βασικό θέμα των ημερών, οπότε αφορμή και adios amigos! Πολύ εύκολο για εσάς! Ε λοιπόν σήμερα να φορέσετε τα σέξι σας, να σουλουπωθείτε εκεί δα πέρα και φυσικά να παίξετε ναζιάρικα με τον φακό! Πολλά τα like! Ένα Λιοντάρι τι το έχετε;;; Για ρίξτε κανά γλυκό βλέφαρο!

Τοξότης
Χρυσά μου παιδιά, το ταμείο είναι μείον και αυτό είναι αρκετό για να πονοκεφαλιάσετε σήμερα! Κάτι δεν υπολογίσατε σωστά, η αλήθεια είναι πως όλες αυτές τις ημέρες ήσασταν πολυέξοδοι, για αυτό μη ζητάτε ευθύνες δεξιά και αριστερά, κοιτάξτε κατευθείαν τον εαυτό σας στον καθρέπτη! Εννοείται πως οι επόμενες μέρες είναι ζόρικες πολύ, θα χρειαστεί να κόψετε πολλές αγαπημένες συνήθειες, προκειμένου ο μήνας να βγει ομαλά! Λέμε τώρα! Ανεξάρτητα όμως από τη μέρα, μη βιαστείτε να επενδύσετε σε κάτι που υποτίθεται θα σας φέρει γρήγορα το χρήμα, πάει καταστροφή! Υπομονή να δείτε το τι μας ξημερώνει γενικώς! Ένας Ζυγός μπορεί να είναι το άλλο σας μισό! Τα λόγια σας ας είναι λίγο πονηρά! Ξυπνήστε το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας!

Αιγόκερως
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας σήμερα, σας φταίει το ένα και το άλλο, όμως η αλήθεια είναι πως τα έχετε βάλει με τον εαυτό σας και τις δικαιολογίες που συνεχώς αραδιάζετε στο κόσμο τριγύρω! Αν έχουν αλλάξει οι απόψεις σας, πάνω σε διάφορα ζητήματα, δεν είναι κακό, ούτε ντροπή, αντιθέτως είναι σημάδια προόδου! Για αυτό πριν γκρινιάξετε, κάντε την ερώτηση στον εαυτό σας, δώστε την απάντηση και αν δε σας καλύπτει κάτι.. λέμε τώρα.. ξεκινάτε τη κατασκοπευτική σας τη δράση! Ερωτικά η μέρα κρύβει εκπλήξεις άνευ προηγουμένου κυρίως για τους ελεύθερους της παρέας! Ένα πρόσωπο εμφανίζεται μαγικά, σας αναστατώνει τρελά, μήπως είναι ένας Ζυγός;;; Μήπως ο Έρωτας βρήκε τη πόρτα ανοιχτή και μπούκαρε μέσα με το έτσι θέλω;;;

Υδροχόος
Αχ τι έχετε πάθει εσείς, γλυκά μου παιδιά! Δεν έχει σημασία αν μπήκε απότομα φρένο στα όνειρά σας, βασικά τα όνειρα είναι ανεξέλεγκτα, όπως και η φαντασία σας, οπότε σε καμία περίπτωση δε το βάζετε κάτω, επειδή προέκυψαν αναποδιές λόγο εποχής! Ιδανική ημέρα για να ονειρευτείτε ένα όμορφο αύριο, γεμάτο από επιτυχίες επαγγελματικές, είστε οι μάγοι της παρέας, είστε από εκείνους που τολμούν να ρισκάρουν στο άγνωστο! Ότι πιάνετε γίνεται χρυσός λέμε! Η Αφροδίτη σήμερα, δίνει όμως εντολή να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση που ζητάει πολλά, που μπορεί να έχει ένα ευχάριστο μέλλον, όμως μόνο με τη σκέψη πνίγεστε! Το εύκολο για εσάς είναι το αντίο, το δύσκολο είναι να παραμείνετε και να το παλέψετε! Ο Ζυγός είναι η καλύτερη «φιλική» παρέα για σήμερα!

Ιχθύες
Μια μέρα που σας βάζουν κάτω και σας «μαλώνουν» κατά μια έννοια για τις επιλογές σας, ή τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε διάφορα ζητήματα! Μπορεί να ανήκετε στους παράξενους της παρέας και να μη σηκώνετε πολλά-πολλά, αλλά σε σοβαρά θέματα, καλό είναι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν, σας νοιάζονται και σας θαυμάζουν, γιατί κάπως έτσι εξισορροπείτε και πράττετε το καλό! Με την Αφροδίτη να τσακώνεται με τον Ποσειδώνα πάνω από το κεφάλι σας, όχι δεν είναι μια ερωτική ημέρα για εσάς, όμως, ένας Τοξότης, μπορεί να αλλάξει κατά πολύ τη διάθεσή σας και να κάνετε βουτιά στη περιπέτεια και λίγα λέω! Μπορεί ακόμα να σας κάνουν και μια ερωτική εξομολόγηση από το πουθενά και να συγκλονιστείτε!

magicfariel

Φωτογραφία από makunin από το Pixabay