Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια της Κυριακής, 10/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ανοιξιάτικη η Κυριακή, γλυκιά και όμορφη,
ο ουρανός συννεφιασμένος, σήμερα είναι η τελευταία μέρα, του μαγικού Φεγγαριού που μας πέρασε!

Αστρολογικά τώρα, ο Άρης που βρίσκεται ακόμα στον Υδροχόο, τις μέρες αυτές τα έχει βάλει με τον Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο! Υπάρχει ένταση πολύ και ο κόσμος ξεσπά παράλογα, αφού η πίεση μεγάλη και το άδικο επίσης, σε πολλές περιπτώσεις!

Λένε πως όταν είμαστε θυμωμένοι να μη μιλάμε, να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, αφού ξεφεύγουν λόγια πολλές φορές προσβάλουν και πληγώνουν τους άλλους! Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλό είναι να το ρίχνουμε στο περπάτημα, να κάνουμε ποδήλατο, η κηπουρική είναι επίσης πολύ κουραστική και δημιουργική, οπότε αφήστε να το πάρει το ποτάμι..
Όταν φύγει η ένταση, τα σωστά λόγια θα έρθουν από μόνα τους και θα βρεθούν λύσεις μαγικές, κυρίως σε θέματα σχέσεων!

Άντε να σας αποκαλύψω πως σήμερα το ξωτικό σας κλείνει τα 44!!! Δε ντρέπομαι για την ηλικία μου, είμαι υπερήφανη που έχω καταφέρει να βιώσω εμπειρίες πολύ φανταστικές, μοναδικές και αξεπέραστες και νιώθω πολύ ολοκληρωμένη ως γυναίκα! Δόξα να έχει, το παιδί που κρύβω μέσα μου, είναι ακόμα ετών 25, που σημαίνει, πως ακόμα θα ερωτεύομαι παράφορα, ακόμα θα ονειρεύομαι τον Ιππότη πάνω στο άλογο, ακόμα θα επιθυμώ να με κλέψει και να με αιχμαλωτίσει στο κάστρο του! Εν ολίγοις.. ακόμα γυρεύω τον έναν και μοναδικό.. και όπως φαίνεται.. θα με βρείτε στο παγκάκι.. μούμια.. να περιμένω! 😂

Η Ταυρίνα σας, δε το βάζει κάτω με τίποτα! Παλεύω για ότι αγαπάω, θα συνεχίσω να παλεύω για την αγάπη, τη δικαιοσύνη, τη καλοσύνη, τη τιμιότητα και την αξιοπρέπεια και δε με νοιάζουν ούτε οι τίτλοι, ούτε τα λάφυρα, ούτε τα φώτα της δημοσιότητας!

Η ψυχή μου να είναι όμορφη και οι σκέψεις μου να βρουν γαλήνη..

σας αγαπώ πολύ.. 💖

φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ παράξενη μέρα μόλις σας ξημέρωσε, ξαφνικά οι δικοί σας οι άνθρωποι, έχουν απίστευτες απαιτήσεις από εσάς και αν κάτι δε προλάβατε να φτιάξετε, θα ακούσετε και λόγια από επάνω! Δείξτε πως δεν έχετε τη διάθεση για κουβέντες, πως ο καθένας μπορεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό του όπως επιθυμεί και πως σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης! Ερωτικά δε το έχετε με τίποτα, ανούσια καβγαδάκια προκύπτουν με τον σύντροφό σας, ακόμα και με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Ένας Αιγόκερως ρίχνει λάδι στη φωτιά! Πάθος ή όχι;;; Αγάπη ή μίσος;;; Ιδού η απορία!

Ταύρος
Σήμερα ίσως να σας προκαλέσουν διάφορες ψυχές, μια προσπάθεια να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό θα τη κάνετε, όμως όχι για πολύ, γιατί είστε αυθόρμητοι, εκφραστικοί και οι αλήθειες πρέπει να λέγονται! Ανεξάρτητα από το αν ενοχληθούν από τα λόγια σας, θα εκτιμήσουν την ειλικρίνειά σας και μπορεί ως δια μαγείας να λυθούν θεματάκια που μέχρι τώρα απλά σας έτρωγαν το σαράκι! Ωραία ημέρα για να κάνετε πάσα υποχρεώσεις που ουσιαστικά δε σας αφορούν και τόσο! Ξεφορτωθείτε ευθύνες, ας προβληματιστεί και κανένας άλλος! Ένας Ιχθύες ομορφαίνει τη μέρα σας στο φουλ! Η έκπληξη μεγάλη!

Δίδυμος
Κάτι σας βασανίζει εσάς, μια σχέση, ένας άνθρωπος, αν δε τα πείτε έξω από τα δόντια θα σκάσετε! Βρείτε τρόπους να εκφράσετε τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας, τη δυσαρέσκειά σας, γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσετε και μόνο έτσι θα λάβετε τις απαντήσεις που γυρεύετε! Βέβαια, μπορεί να βρεθείτε να σκούζετε μονάχοι και καμία ανταπόκριση από το μέτωπο, γεγονός άκρως ενοχλητικό! Δε πειράζει, τα λόγια μένουν, απλά μπορεί το timing να μην είναι και τόσο σωστό! Προτείνω να τη δείτε δημιουργικά τη δουλειά, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και οτιδήποτε σας αρέσει! Ένας Ιχθύες είναι ιδανική παρέα!

Καρκίνος
Αν και Κυριακή σήμερα, τα νευράκια σας καλημερίζουν και όπως φαίνεται όλη την ημέρα θα νιώθετε μια ένταση μέσα σας, μυρίζομαι γκρίνιες και λόγια πικρόχολα! Καλό είναι να αντισταθείτε σε τέτοιες συμπεριφορές, να πάρετε βαθιές ανάσες και να αναπροσαρμόσετε το ύφος σας και τα λόγια σας, μπας και ηρεμήσουν τα πνεύματα, κυρίως μέσα στο σπίτι! Αγχώνεστε για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, αρκετοί είστε έτοιμοι να αλλάξετε μονοπάτι, τη πορεία σας, να αφήσετε κάτι που δε σας ταιριάζει, μπας και βρείτε κάτι καλύτερο! Καλά δεν είναι εποχές για τέτοια! Ένας Ιχθύες έχει τον τρόπο να σας γλυκάνει!

Λέων
Τρώγεστε με τα ρούχα σας σήμερα, βρήκατε πάλι την ημέρα, να γκρινιάξετε γιατί η ζωή σας είναι έτσι και όχι αλλιώς! Εντάξει μπορεί όλα να μην είναι ιδανικά, όμως στο χέρι σας είναι να αλλάξετε οτιδήποτε δε σας κάνει πια! Εσείς επιλέγετε το μονοπάτι, οπότε από το να χαλιέστε, καλύτερα να βάλετε νέους στόχους και να τη δείτε πιο αισιόδοξα τη δουλειά, λέμε τώρα! Αποφύγετε να τα βάλετε με τους ανθρώπους σας, ή να ρίξετε ευθύνες, γιατί αυτό είναι ανώριμο και εξοργιστικό! Καλύτερα να συζητήσετε για τις ανησυχίες σας και τα νέα όνειρα που κάνετε! Ένας Ταύρος, μπορεί να σας ηρεμήσει τη ψυχή! Θαύματα συμβαίνουν πού και πού!

Παρθένος
Έχω την εντύπωση πως σας πιάνει μια μούρλια άνευ προηγουμένου! Τι είναι αυτό που σας λείπει περισσότερο τις μέρες αυτές; Ε λοιπόν, σας έρχεται η φοβερή ιδέα να κάνετε μικρές αλλαγές στο σπίτι σας, προκειμένου να φτιάξετε έναν ακόμα χώρο, καθαρά ψυχαγωγικό, για πάρτη σας φυσικά! Είναι ένα μικρό γραφείο; Ένα μικρό γυμναστήριο; Ένα μικρό ιατρείο; Είστε ικανοί για τα πάντα όλα! Υπάρχει ένας Δίδυμος, επιμένει sorry, σας παρακολουθεί, σας θαυμάζει και ίσως σήμερα να κάνει την εμφάνισή του! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί όμως και φιλικό. Αν και βαριέστε τα άγνωστα φλερτ, μήπως να δίνατε λίγη σημασία;

Ζυγός
Μυστήρια η μέρα σας, αφού ξαφνικά θα τεθούν επαγγελματικά θέματα στο τραπέζι σας και εσείς θα χρειαστεί να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση, που θα είστε μάχιμοι σε κάθε περίπτωση, όμως θα είναι και ένα ρίσκο, γιατί άγνωστο το μέλλον! Αν αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε, μη το σκέφτεστε, σημασία έχει να το προσπαθήσετε και ότι βγει! Αν είστε κομψί κομψά, τότε ποιος ο λόγος να ζορίζεστε! Το άγχος που έχετε επηρεάζει τη σχέση σας, κυρίως την ερωτική! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία, να λύσετε τα θέματά σας μια και έξω! Κακή μέρα για να τσακωθείτε με ένα Λιοντάρι!

Σκορπιός
Γλυκά μου πλασματάκια, sorry που θα σας στεναχωρήσω, όμως η μέρα σας αστρολογικά δεν είναι από τις καλύτερες! Θέματα σχέσεων με φίλους και γνωστούς, ακόμα και με συνεργάτες προκύπτουν και ξαφνικά μπορεί να τραβήξετε τρελή σύγχυση αφού παίζει να ζήσετε ξανά από την αρχή καταστάσεις που νομίζατε πως έχετε λύσει και ξεπεράσει! Βάλτε ένα φινάλε επιτέλους, πώς θα ανοίξουν οι πύλες του σύμπαντος για κάτι νέο; Ένα Καρκινάκι ή που θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση, ή που θα σας βγάλει από τα ρούχα σας! Εντάξει δεν είναι η ημέρα ιδανική, για αγάπες και λουλούδια! Να είστε ειλικρινείς και απόλυτοι!

Τοξότης
Του λωλού και λίγα λέω! Ξαφνικά εστιάζετε στις σχέσεις σας, στα φιλαράκια σας, στον σύντροφό σας, στους γονείς σας και διαπιστώνετε πως εσείς απέχετε κάτι χιλιόμετρα από κοντά τους, ιδεολογικά αναφέρομαι, ακόμα και σε θέματα καθημερινότητας! Τους βλέπετε όλους δεμένους και αγαπημένους και νιώθετε στην απέξω, κάτι που εσείς έχετε προκαλέσει καιρό τώρα! Είδατε οι δουλειές τι κάνουν; Συζητήσεις προκύπτουν, σας πνίγει το δίκιο όμως δεν είστε καθόλου ψύχραιμοι! Αν καταφέρετε να ηρεμήσετε, ίσως και να προκύψει φλερτ με έναν Παρθένο! Συνήθως είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, σχέση ζωής λέμε!

Αιγόκερως
Σα να σας χαλούν το χατίρι σήμερα και να εκνευρίζεστε πολύ για αυτό! Οικογενειακό το θέμα, ερωτικό ίσως, γιατί όχι, συμβιβάζεστε με το έτσι θέλω, γιατί αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο επίσης! Μη τα θέλετε όλα δικά σας, μερικές φορές αλλάζουν τα δεδομένα, απρόβλεπτα επίσης, τσουπ η έκπληξη! Ένας Σκορπιός μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σας, σίγουρα θα υπάρξει απίστευτη έλξη, είναι μοιραίο να συμβεί, δε ξέρω τι θα κάνετε, βρείτε την άκρη από μόνοι σας! Πάντως ακόμα και μέσα σε παρέες να βρεθείτε, να δείξετε ενδιαφέρον σε νέες γνωριμίες, σε διαφορετικές προσωπικότητες, στο άγνωστο! Γιατί όχι;

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, που αποζητάτε την ησυχία σας και την ηρεμία σας γεγονός όχι και τόσο εφικτό! Αν υπάρχουν άνθρωποι που σας ζορίζουν, αποζητούν απαντήσεις από εσάς, που ακόμα δεν είστε έτοιμοι να δώσετε, φροντίστε να τους αποφύγετε, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες! Το γεγονός να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας, είναι όπως λένε out of the question! Θα μείνετε πιστοί στις δικές σας τις επιθυμίες και όχι των άλλων! Ένας Σκορπιός είναι μια ύπαρξη, που θα μπορούσε να σας φουντώσει ερωτικά! Όμως μπορεί να σας εξοργίσει κιόλας.. you know!

Ιχθύες
Μια ψυχή βρήκε την ημέρα, να σας στριμώξει στη γωνιά και να σας μαλώσει! Και ενώ έχετε ξεκαθαρίσει τις απόψεις σας, καιρό τώρα, θα τα πείτε για ακόμα μια φορά, έξω από τα δόντια και σε όποιον αρέσει! Υπάρχει ένταση στο σύμπαν, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να λύσετε θέματα μια και καλή! Μια ταραχή σίγουρα θα τη νιώσετε, οπότε προτείνω ένα ντουζ, καλό φαγητό και ξάπλα στο κρεβάτι, παρέα με ένα βιβλίο και ωραία μουσικούλα! Ναι, να κλειδώσετε τη πόρτα, για να αποφύγετε τους ανεπιθύμητους της ημέρας! Αν φλερτάρετε με έναν Τοξότη, σήμερα να προσμένετε τις πιο παράξενες συζητήσεις ever!

magicfariel

Φωτογραφία από Jill Wellington από το Pixabay