Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ζώδια: Το σύμπαν και οι μέρες των Διδύμων, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά, που ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων! Μιας που
έφτασαν οι μέρες των γενεθλίων σας, σκέφτηκα να σας κάνω ένα μικρό δωράκι!

Πολύ αισιόδοξα είναι τα νέα του σύμπαντος και ας αναρωτηθούμε όλοι μαζί παρέα το τι εννοεί ο ποιητής..





Τις μέρες αυτές λοιπόν, σα να ανοίγουν οι ουρανοί και ξαφνικά είστε μέσα στο παιχνίδι, όπως και να έχει! Οι πλανήτες που σας επηρεάζουν άμεσα είναι ο Ήλιος στο ζώδιό σας, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου τώρα πια και φυσικά η ανάδρομη Αφροδίτη που ακόμα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Μην ανησυχείτε δεν έχει να πάει πουθενά! Κατσικώθηκε στο σβέρκο σας η Θεά και για ένα μήνα ακόμα! Σταυροκοπηθείτε, για καλό είναι, όπως φαίνεται..!
Και κάπως έτσι βρίσκετε την όρεξή σας ξανά, γίνεστε πιο περίεργοι και μυστήριοι και άκρως επικοινωνιακοί! Καμία από τις επαφές σας δεν είναι τυχαίες, ασκείτε μια γοητεία στους άλλους, οπότε ιδανική περίοδος για να ζητήσετε μερικές χάρες!
Ως δια μαγείας θα βρεθείτε σε μέρη γνωστά, με ανθρώπους από το παρελθόν σας και ανανεώνεστε μέσα από αυτό! Ακόμα και τα όνειρά σας μπορεί να είναι σημαδιακά, οπότε αν βλέπετε ένα πρόσωπο ή ένα μέρος, ξανά και ξανά, για δώστε λίγη προσοχή! Κάτι, κάποιος θέλει να σας πει ή να σας δει! 

Ένας Ιχθύες δε λέει να βγει μέσα από τη ζωή σας με τίποτα! Αυτό βλέπω μέρες τώρα..

Και μερικά κιλάκια να έχετε πάρει, δε καταστράφηκε ο κόσμος, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση! Άλλωστε είστε από εκείνους, που αν δε πετύχετε το στόχο σας, δε το βάζετε κάτω με τίποτα! Επιβάλλεται να σας θαυμάζουν για την ομορφιά σας! Είτε είναι άγρια, είτε πιο γλυκιά!
Εννοείται πως πρέπει να βρείτε ένα τρόπο για να εξοφλήσετε τα χρέη σας, τίμιο πάνω από όλα, δε πιστεύω να ετοιμάζεστε για κινηματογραφικές φανταστικές σκηνές! Όμως επειδή οι περιορισμοί σας πνίγουν, αντιδράτε στη λογική και τσουπ ένα shopping therapy, βάλσαμο ψυχής.. για λίγο όμως! Ο Ερμής από τον Καρκίνο φταίει, από τη μια σας βάζει μυαλό και από την άλλη σας το παίρνει! Για αυτό και εσείς δε χρειάζεται να τσιμπήσετε! Λέω η δύσμοιρη!

Επαγγελματικά υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω, όμως εσείς δε χρειάζεται να πτοείστε από αυτό! Τις μέρες αυτές, ίσως να ακούσετε επαίνους, όμορφα λόγια, που σίγουρα θα σας φτιάξουν τη διάθεση! Μη μοιραστείτε τη χαρά σας με συναδέλφους, γιατί παίζει να δείτε συμπεριφορές δυσάρεστες.. κρατήστε για πάρτη σας κάθε χαρμόσυνο μήνυμα λοιπόν! Το σύμπαν σας λέει κρυφά στο αυτί, να δουλέψετε μοναχικά και όχι ομαδικά! Αν και δε συμφωνώ με τέτοιες απόψεις, μερικές φορές ίσως και να χρειάζεται το prive.. για να έρθουν τα καλύτερα! Μη ξεχνάτε πως η Νέα Σελήνη που έγινε στο ζώδιό σας, πριν μια εβδομάδα περίπου, είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή και το ξανά λέω, να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι!

Και επειδή δε συνηθίζετε να ακούτε τις συμβουλές των άλλων, έρχεται ένας Ιούνης, σκέτη «γλύκα»! Λυπάμαι, αστειεύομαι, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, έλεος θα συμφωνήσω και ξαφνικά σας μπλοκάρει πολλά θέματα και σας βάζει να μαλώνετε με τον Δίδυμο εαυτό σας!
Και ενώ γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα διαχειριστείτε οικονομικά ζητήματα, ξαφνικά σας έρχεται η επιθυμία να επενδύσετε σε κάτι νέο, μπορεί να σας παρασύρουν σε αυτό και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Ας πούμε δόξα τον Κρόνο, που βρίσκει τον τρόπο να βάζει φρένο στις τρελές και παράλογες σκέψεις που κάνετε!

Το φινάλε της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σας, αφήνει μια πίκρα, γιατί σας δείχνει ξεκάθαρα αν αγαπάτε τους ανθρώπους που συμβιώνετε αληθινά, ή αν το κάνετε καθαρά από ανάγκη και συμβιβασμό! Σας ταρακουνάει, γιατί δεν είστε δέντρο, όπως λένε τα ποιηματάκια στα social media, αν κάτι δε σας αρέσει, κουνηθείτε, για να το αλλάξετε! Οπότε μένετε και το αντιμετωπίζετε και όχι δε θα πάτε κανένα ταξιδάκι.. Ή τώρα ή ποτέ! Απόλυτες λέξεις.. Σκληρές ίσως.. Απαραίτητες πολλές φορές!

Υπομονή χρυσά μου να έρθει ο Ιούλης..
Γίνεστε καλά παιδιά τότε και το σύμπαν σας κάνει δωράκια όμορφα..

και άλλα πολλά.. 😘

magicfariel

Φωτογραφία από DarkWorkX από το Pixabay