Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 23/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ώρες παλεύω με το κείμενο αυτό, η αλήθεια είναι πως
το μυαλό μου ταξιδεύει σε διάφορα μέρη, είμαι λίγο έως πολύ αφηρημένη, τι να κάνουμε τώρα, είναι Σάββατο και επιτρέπονται οι τεμπελιές!

Τα αστρολογικά νέα είναι πως οι πλανήτες έκαναν το δικό τους το ταξίδι, ο Ήλιος, ο Ερμής, βρίσκονται στους Διδύμους, πήγαν να κάνουν παρέα στην ανάδρομη Αφροδίτη, που μας έχει τρελάνει κανονικά!

Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθύες και ως δια μαγείας, εμπλέκεται και μπουρδουκλώνει τις καταστάσεις! Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! Οπότε αν νιώσετε κάτι παράξενο, να ξέρετε πως φταίει το σύμπαν για αυτό!

Νιώθω μια απίστευτη ενέργεια να με έχει κυριεύσει, μπορώ να ερμηνεύσω το τι και το πώς, όμως θα το αντιμετωπίσω με τη σιγή, με την εξαφάνιση, με την αδιαφορία, γιατί κάθε φορά που παίρνω πρωτοβουλίες, κυρίως σε θέματα αγάπης, καταλήγω να κλαίω με μαύρο δάκρυ.. Οπότε το αφήνω στο σύμπαν εξολοκλήρου.. και αμα θέλει, εδώ είμαι..

φιλάκια..


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα, να όμως που το σώμα δεν ακολουθεί και τόσο! Διαπιστώνετε πως έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο και πως αρκετά θέματα σπιτιού κυρίως βρίσκονται στον αέρα! Να τα βάλετε όλα σε μια σειρά, γιατί το μενού έχει βόλτες και νέες γνωριμίες! Από εβδομάδα δηλαδή παίζει να γίνετε ασυμμάζευτοι! Η Νέα Σελήνη που έγινε χθες στους Διδύμους, σας ξεσηκώνει για τα καλά! Ιδανική ημέρα ωστόσο για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Να κάνετε γλύκες και νιαουρίσματα και να μη το βάλετε κάτω στη πρώτη αρνητική αντίδραση! Το παιχνίδι απαιτεί επίμονα νάζια! Ένας Υδροχόος, το πιο μυστήριο φλερτ.. της ημέρας ίσως..

Ταύρος
Όσο η μέρα προχωρά ξαφνικά ένα συναισθηματικό χάος, θα σας πλημμυρίσει και οι σκέψεις σας διχασμένες, μπερδεμένες, μια νιώθετε το ένα και μια το άλλο, σίγουρα φταίει ο Άρης από τους Ιχθύες! Ξεσκεπάζει καταπιεσμένα συναισθήματα και θέλει να βάλει ένα τέλος; Μήπως η αλήθεια να φανεί και να βρει το δρόμο της; Είναι από εκείνες τις ημέρες, γεμάτες από πείσματα και εγωισμούς, που αν τα ξεπεράσετε και κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, τότε ως δια μαγείας πολλά μπορούν να φτιάξουν.. Υπάρχει ένα πρόσωπο που κάνει προσπάθεια να σας τραβήξει τη προσοχή! Ίσως να είναι και ένας Ιχθύες, που έχει όρεξη για παιχνίδια! Ένα ερωτικό δόλωμα σας το ρίχνουν και εσείς τσιμπάτε ή το προσπερνάτε;;

Δίδυμος
Με τόσους πλανήτες που έχουν μαζευτεί πάνω από το κεφάλι σας, μη προσμένετε η μέρα σας να είναι νορμάλ, ούτε ήρεμη επίσης! Σα να ανήκετε σε δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους, έτσι θα νιώσετε πολλές φορές μέσα στην ημέρα! Κάποιοι σας θέλουν σοβαρούς και μετρημένους και κάποιοι ανέμελους και χαρωπούς! Και εσείς εννοείται πως θα τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας κανονικά! Όσο πιο ανάλαφρα το πάρετε, άλλο τόσο θα περάσετε όμορφα! Ένας Κριός ίσως να παίζει με τη καρδιά σας, μέρες που είναι! Προκειμένου να αποκαλυφθεί ένας έρωτας, κάντε παιχνίδι εσείς! Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, δε νομίζω να δυσκολευτείτε σε επικοινωνιακά λεκτικά τεχνάσματα! Έχετε χάρισμα!

Καρκίνος
Μια πολύ μυστήρια ημέρα η σημερινή! Έχετε όλα τα φόντα για να είστε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο! Βέβαια, το σύμπαν βρίσκει τρόπους για να φέρει εμπόδια, έτσι για το test και εσείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε δίχως να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας! Ιδανική ημέρα για να παραπλανήσετε έναν Ιχθύ! Ο τρόπος που μιλάτε και οι λέξεις που χρησιμοποιείτε κρύβουν μια γοητεία, για αυτό εκμεταλλευτείτε τα φυσικά σας τα χαρίσματα, για να έχει γλύκες το μενού απόψε! Αγαπησιάρικο φουλ το Σάββατο αυτό, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χαλάσει τα σχέδια! Διώξτε μακριά αδιάκριτους και ενοχλητικούς ανθρώπους! Στο χέρι σας είναι!

Λέων
Κάπως ζόρικη η μέρα σας, μπορεί εσείς να έχετε τη διάθεση, να χαλαρώσετε και να περάσετε ωραία, να όμως που σας το χαλούν αυτό και θα χρειαστεί να σοβαρευτείτε και να κρατήσετε τα μπόσικα! Εντάξει, μπορεί να ενοχληθούν μερικές ψυχές από τη συμπεριφορά σας, όμως ας ρώταγαν πριν σας ενοχλήσουν! Με έναν Ταύρο ή που θα εξαγριωθείτε εντελώς παντελώς, ή που θα ερωτευτείτε παράφορα! Υπάρχει ένταση στο σύμπαν και ο Άρης από τους Ιχθύες φτιάχνει καταστάσεις μυστήριες, ανακατεύεται πολύ σε θέματα ερωτικά! Πολλές οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα! Μην έχετε την απαίτηση να πάνε όλοι με τα νερά σας! Οι απόψεις διαφέρουν και εσείς επιλέγετε όσες σας αρέσουν! Απλά!

Παρθένος
Ενώ εσείς προσπαθείτε για το καλό όλων, κάποιοι κοιτάζουν μόνο τη πάρτη τους και αυτό σας ενοχλεί απίστευτα σήμερα! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αποφύγετε να ανοίξετε κουβέντα, γιατί γίνεστε πικρόχολοι και καυστικοί και το αποτέλεσμα εντελώς αντίθετο από το επιθυμητό! Μόνο ένας Ταύρος θα μπορέσει να κατανοήσει τις προθέσεις σας! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, για ανούσια θέματα, έτσι επειδή βρίσκεστε σε υπερένταση! Στο πρόγραμμα είναι και αυτά! Σήμερα οι λέξεις δε βγαίνουν σωστά από το στόμα σας, μπορεί να λέτε το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο! Για χαζέψτε λίγο τον εαυτό σας, σε τι φάση βρίσκεται; Μήπως σας αρέσει λίγο αυτό που συμβαίνει; Μη φτάνετε στα άκρα όμως!

Ζυγός
Μια μέρα που ίσως χρειαστεί να γίνετε χίλια κομμάτια, αφού ξαφνικά όλοι αποζητούν τη παρέα σας και ίσως να έχετε και μπόλικες υποχρεώσεις, οπότε για να σας δω τι ραντεβού θα κλείσετε;;; Πριν ξεκινήσετε λοιπόν να δίνετε υποσχέσεις, αναρωτηθείτε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς, πού θα περάσετε πιο όμορφα, πώς θα γίνει να μπουν όλα στη θέση τους μαγικά;;; Οπότε οι απαντήσεις που θα δώσετε στον εαυτό σας, η πιο αξιόπιστη πυξίδα! Με ένα Καρκινάκι μπορεί να κάνετε μια απίστευτη συζήτηση, που θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση! Προτιμήστε παρέες, που σας ηρεμούν, που ταιριάζετε εγκεφαλικά, που σας δίνουν κίνητρα να μάθετε νέα πράγματα και να αποκτήσετε αξέχαστες εμπειρίες!

Σκορπιός
Ζόρικη η ημέρα σας, κάποιος σας το κάνει πολύ δύσκολο το έργο και ξαφνικά νιώθετε πως οι προσπάθειες που κάνετε, όχι μόνο δεν έχουν πιάσει τόπο, αλλά δεν εκτιμούνται όπως θα έπρεπε! Το να ανοίξετε έναν καβγά είναι πολύ εύκολο, όμως το να ανοίξτε μια συζήτηση με επιχειρήματα που τσακίζουν κόκαλα πιο δύσκολο και πιο αποτελεσματικό στη περίπτωση τη δική σας! Τα «χάδια» ενός Λιονταριού ίσως να είναι ότι χρειάζεστε σήμερα, για να φτιάξετε τη διάθεσή σας! Οι δεσμευμένοι της παρέας, αν αποζητάτε αλλαγές, πριν τις ανακοινώσετε, καλύτερα να τις συζητήσετε με τον σύντροφό σας! Ακόμα και σήμερα μπορείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, είναι μια καλή αρχή, παρέα όμως, όχι μονάχοι!

Τοξότης
Μέρα εντελώς απρόβλεπτη, γεμάτη από εκπλήξεις και ευχάριστες και κάπως ενοχλητικές! Οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει μπορεί να μη σας βγει, δε πειράζει, κάπου σας πηγαίνει το σύμπαν, εσείς απλά ακολουθείστε τα σημάδια! Ένας Ζυγός μπορεί να σας τρελάνει το μυαλό και ξαφνικά να σας έρθει η όρεξη για φλερτ και λόγια πολύ ναζιάρικα! Σήμερα σας τραβά από τη μύτη το άγνωστο, το μυστήριο και αποζητάτε λίγη περιπέτεια, έτσι για να φτιάξετε το ψυχολογικό! Σε κάθε περίπτωση κρατήστε τις ισορροπίες, γιατί κάθε ρίσκο, είτε είναι επαγγελματικό, είτε συναισθηματικό, έχει τις συνέπειές του! Γοητεύετε πολύ με τη παρουσία σας, το νιώθετε αυτό και το εκμεταλλεύεστε μέχρι εκεί που δε φτάνει!

Αιγόκερως
Από τη μια αποζητάτε ρομαντζάδες και από την άλλη δίνετε διαταγές! Μπερδεμένα τα έχετε στο μυαλό σας, όμως καλά θα κάνετε να τα ξεμπερδέψετε, γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας δεν είναι ρομπότ! Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες της ημέρας, δε χρειάζεται να είναι όλα τέλεια, απλά όμορφα για να απολαύσετε τις στιγμές είτε με φίλους, είτε με τον σύντροφό σας! Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εποχή και να διώξετε μακριά τις ενοχλητικές υπάρξεις! Τύπου όχι συγκεντρώσεις και τέτοιες πονηρές παραξενιές! Δε ξέρω κατά πόσο θα καταφέρετε να κάνετε έναν Σκορπιό να σας υπακούσει! Ανεξάρτητα όμως του ζωδίου, όσο πιο γλυκομίλητοι είστε, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε! Ήρεμα..

Υδροχόος
Προβληματισμένους σας βρίσκω και κάπως αγχωμένους, γιατί η καρδιά σας μίλησε και πάθατε ένα σοκ! Απέμειναν οι πράξεις τώρα, το πιο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης! Μπορεί να αποζητάτε ένα νέο project, τολμηρό για τις σημερινές εποχές, όμως μπορεί να προκύψει θεαματικό και να νιώσετε υπέροχα! Μπορεί όμως να αποζητάτε έναν έρωτα μεγάλο, που θα γλυκάνει τη ψυχή σας και θα γεμίσει από χρώματα τη ζωή σας! Οι απαντήσεις έχουν ήδη έρθει, τις γνωρίζετε, τις δώσατε οι ίδιοι στον εαυτό σας, οπότε καιρός να κινηθείτε αναλόγως! Ο Κρόνος σας τεστάρει και παρακολουθεί έντονα τον χαρακτήρα σας! Μη σας νοιάζει το τι θα πει ο κόσμος! Ρωτήστε έναν Σκορπιό! Ξέρει!

Ιχθύες
Είναι από εκείνες τις ημέρες που σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και αποζητάτε ρομαντικές καταστάσεις, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε! Ανεβαίνετε σε εκείνο το ροζ το συννεφάκι και κανείς δε σας κατεβάζει κάτω! Το καλό είναι πως γίνεστε υπερβολικά εκφραστικοί και μοιράζετε πολύ όμορφα συναισθήματα στους ανθρώπους σας! Ένας Τοξότης μπορεί να σας παρασύρει σε περιπέτειες πολύ μοναδικές, όμως πριν αποφασίσετε να πάρετε τα βουνά, αναρωτηθείτε το τι μπορεί να συμβεί, γιατί ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι να περάσετε καλά, δίχως ενοχές και δίχως ενοχλήσεις! Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους σας, μην αποφεύγετε συζητήσεις χρησιμοποιώντας αθώα ψεματάκια που ανάβουν φωτιές μετά!

magicfariel

Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay