Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 09/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα μυστήριο Σάββατο μας ξημέρωσε
σήμερα, καλά κρατεί η επιρροή του Φεγγαριού, σα να παλεύει το σκοτάδι με το φως, η αλήθεια θέλει να φανεί και κάποιοι προσπαθούν να την αποκρύψουν!

Είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθούμε με την οργάνωση του σπιτιού μας, να μπει κάθε πράγμα στη θέση του και να φύγει οτιδήποτε δε μας κάνει άλλο πια! Όταν αδειάζουν οι χώροι, η θετική ενέργεια εμφανίζεται μαγικά και φέρνει ιδέες μαζί της πολύ μοναδικές! Για να ξεκινήσουμε λοιπόν!
Καλό είναι να σεβαστούμε τις επιθυμίες των ανθρώπων μας, δεν έχουν όλοι την ίδια διάθεση, οπότε όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος δε θέλει, ας τον αφήσουμε στην ησυχία του! Με το ζόρι άλλωστε δουλειά δε γίνεται!

Ευτυχώς που η Αφροδίτη από τους Διδύμους, έχει όρεξη για πολύ φλερτ! Τα Κριαράκια.. σα να έχουν τη τιμητική τους στον έρωτα! Παίζει πολύ πάθος στην ιστορία! Φλέγονται τα χρυσά μου!

εμείς;;; στο πηγάδι;;;

φιλάκια


Κριός
Μια μέρα που θα ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του σπιτιού σας! Τι σημαίνει αυτό; Αν έχετε θάψει πράματα και θάματα μέσα σε ντουλάπες, συρτάρια, ακόμα και σε βαλίτσες, ξαφνικά θα τα ξεθάψετε για να τα βάλετε σε τάξη! Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν, να κρατήσετε ότι σας είναι χρήσιμο και να πετάξετε ότι δε σας είναι! Ένας Τοξότης, σας φλερτάρει επίμονα, αλλά με πολύ διακριτικό τρόπο! Αν είναι ο σύντροφός σας, γιατί όχι να μη το απολαύσετε κιόλας! Αν όμως είναι μια άγνωστη ύπαρξη.. τότε ιδανική μέρα για να θυμηθείτε το παιχνίδι του έρωτα!

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα, μιας που κάποιοι κάνουν το μικρό το πρόβλημα, μεγάλο και σας μεταφέρουν έναν πανικό, από το πουθενά! Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, προφανώς ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία και αντίληψη επίσης! Οπότε βρείτε τον τρόπο, να τους ξεφορτωθείτε με το γάντι ας πούμε.. Δε χρειάζονται εντάσεις! Σας σκέφτεται ένας Υδροχόος και ίσως να σας το δείξει κιόλας, με έναν πολύ μυστήριο τρόπο και να είναι η έκπληξη της ημέρας! Πειρασμοί προκύπτουν για τους δεσμευμένους, περιπέτειες για τους ελεύθερους της παρέας!

Δίδυμος
Υπάρχουν διάφορα θέματα που επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα, οπότε καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις ανούσιες συζητήσεις, με άτομα που δε σας νιώθουν και τόσο! Δε χρειάζεται κανείς να σας πιάσει από το χεράκι, μπορείτε και από μόνοι σας, οπότε δίχως πολλά-πολλά, τακτοποιήστε τα ζητήματά σας, έτσι όπως εσείς γνωρίζετε και σε όποιον αρέσει! Από την άλλη όμως προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, θα χρειαστεί να δείξετε ενδιαφέρον και να κάνετε το πρώτο βήμα! Ένας Κριός είναι μια ιδανική περίπτωση για να περάσετε όμορφα απόψε!

Καρκίνος
Κάτι σας βρίσκει σήμερα στα ξαφνικά, μπορεί να αποφασίσετε να σηκώσετε όλο το σπίτι στον αέρα, να του κάνετε μια γενική καθαριότητα, να το απολυμάνετε, να αστράψει το σύμπαν σας όλο! Ζητάτε βοήθεια με επιτακτικό τρόπο, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσετε πάνω σε αυτό! Μήπως οι άνθρωποί σας έχουν άλλα σχέδια; Μήπως να το πάρετε πιο χαλαρά το θέμα; Ερωτικά δε το έχετε καθόλου, μια είστε μέσα στις γλύκες, μια τα βλέπετε όλα μαύρα! Η κυκλοθυμία σας στα κόκκινα! Το χαμόγελο στα χείλη μπορεί να σας το φέρει ένα Κριαράκι πολύ παθιάρικο!

Λέων
Κάτι έχει χαλάσει και πρέπει οπωσδήποτε να το φτιάξετε! Σήμερα κάνετε τα μαστόρια, που σημαίνει πως ο κακός ο χαμός! Πεταμένα πράγματα από εδώ και από εκεί, θέλετε οπωσδήποτε να δημιουργήσετε κάτι από μόνοι σας, για να νιώσετε εκείνη την υπερηφάνεια τη πολύ μοναδική! Μην αρχίσετε να ζητάτε κατσαβίδια από τον σύντροφό σας! Επικίνδυνη απαίτηση.. χαχα! Μην επιμένετε, σε διάφορες απόψεις, το σωστό το δικό σας, μπορεί να είναι το λάθος του άλλου! Πετάξτε τις παρωπίδες, δείτε την αλλιώς τη δουλειά! Σας φλερτάρει ένας Κριός; Μήπως;;;

Παρθένος
Μέρα που διαπιστώνετε πως στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου! Και εννοείται πως θα πάρετε δραστικές αποφάσεις, γιατί δεν υπάρχει λόγος, να ασχολείστε με άτομα που δεν ενδιαφέρονται για εσάς! Σήμερα μπορεί να σας τραβήξει τη προσοχή κάτι πολύ διαφορετικό, κάτι που σε άλλες συνθήκες δε θα δίνατε καμία σημασία! Καιρός για αλλαγές λοιπόν και γιατί όχι; Ένας Δίδυμος επιστρέφει μέσα στη ζωή σας και ενώ δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του, έχει τη διάθεση να φλερτάρει μαζί σας! Μια ερωτική απογοήτευση ίσως και να τη νιώσετε!

Ζυγός
Ιδανική ημέρα για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους! Σήμερα ασχολείστε με εκείνους που σας ενοχλούν, που σας προβληματίζουν με τη συμπεριφορά τους και που χρειάζονται να ακούσουν συμβουλές από εσάς! Ξεπεράστε τους συναισθηματισμούς σας, αγκαλιάστε τη λογική και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με τον πιο όμορφο τρόπο! Όσοι έχετε έναν σύντροφο στη ζωή σας, πιάστε τον αγκαζέ και εξαφανιστείτε κάπου ωραία! Βουνό ή θάλασσα, δεν έχει καμία σημασία! Αν αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, ένα Καρκινάκι είναι ότι πρέπει! Να σας δω..

Σκορπιός
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που θα χρειαστεί να καθίσετε στο τραπέζι, παρέα με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να κάνετε συζητήσεις, που αφορούν τα οικονομικά σας τα ζητήματα, τον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα και ίσως να χρειαστεί να αποκαλύψετε τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Να τους καθησυχάσετε είναι το ζητούμενο και τίποτα άλλο! Όσο η μέρα περνά, βρίσκετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με διάφορες ψυχές! Φιλικό, ξε φιλικό, λίγο φλερτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Με έναν Παρθένο, θα μπορούσατε να κάνετε μια καταπληκτική συζήτηση!

Τοξότης
Έφτασε η μέρα που αποζητάτε την εκτίμηση του κόσμου, για όσα καλά έχετε προσφέρει όλο αυτό τον καιρό! Οι προσδοκίες πληγώνουν, οπότε αφήστε το θέμα αυτό στη τύχη του και στη τελική στα δύσκολα φαίνονται οι χαρακτήρες των ανθρώπων! Σήμερα λοιπόν σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη! Κάποιος μπορεί να σας κάνει ένα δώρο, έτσι επειδή σας αγαπάει πολύ! Ιδανική ημέρα για νέες γνωριμίες, ένα Λιοντάρι ίσως να σας τραβήξει τη προσοχή! Προτιμήστε οι συζητήσεις σας να είναι περί ανέμων και υδάτων! Λίγη ανεμελιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Αιγόκερως
Μη μου πείτε πως θα φτιάξετε ντουλάπες σήμερα; Έφτασε η στιγμή να κρυφτούν τα χειμωνιάτικα και να βγουν τα καλοκαιρινά; Βλέπω έναν χαμό στο χώρο σας, παντού ρούχα, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να μαζέψετε μερικά, όσα δε χρειάζεστε και να τα προσφέρετε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη! Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό! Θα νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας! Κρατήστε λίγη από την ενέργειά σας, για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Να σας αποκαλύψω πως ήρθε η σειρά σας να κάνετε εκείνη την ερωτική εξομολόγηση; Ένας Ζυγός αποζητά το χαμόγελό σας!

Υδροχόος
Τι Σάββατο και τι Κυριακή; Το μυαλό σας είναι συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και στο τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Τους μαζεύετε όλους λοιπόν, τους μιλάτε με πολύ όμορφο τρόπο, μοιράζετε τις ιδέες σας από εδώ και από εκεί και σας θαυμάζουν για αυτό! Δείχνετε μια απίστευτη ψυχραιμία στις δύσκολες τις καταστάσεις και έχετε λύσεις για τα πάντα όλα! Από φλερτ δόξα να έχει, υπάρχει μπόλικο, ασχολούνται μαζί σας, ανεξάρτητα αν το αποζητάτε ή όχι! Ένας Τοξότης μπορεί να σας έχει βάλει στο μάτι, αλλά ευτυχώς είναι άνεμος, όπως και εσείς άλλωστε! Παίξτε άφοβα, δίχως ταμπέλες και όρια και δε ξέρετε ποτέ..!

Ιχθύες
Το χάος σας καλημερίζει και όπως φαίνεται όλη σας η μέρα θα είναι κάπως έτσι! Δυσκολεύεστε στο να συγκεντρωθείτε σε διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν, μη πω πως κολλάει ο εγκέφαλος, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα! Από την άλλη έχετε μια διαύγεια πολύ τρελή και αλλοπαρμένη. Απίστευτες ιδέες σας έρχονται στο μυαλό, τις μοιράζεστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, μένουν με το στόμα ανοιχτό και άντε να σας πείσουν για το αντίθετο! Ένας Τοξότης μπορεί να σας παρακολουθεί μέρες τώρα, οπότε είναι θέμα χρόνου να φανεί το ενδιαφέρον του! Μη τρομάζετε, φλερτ θέλει και γλυκόλογα! Εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας σήμερα!

magicfariel

Φωτογραφία από dmytro_R από το Pixabay