Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Τα Ζώδια της Τετάρτης, 27/05/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χειμώνιασε λέει, τέλος Μάιου;;; Απίστευτο και όμως αληθινό!
Να όμως μια καλή ευκαιρία, να στρωθώ και να σας γράψω τα τρελά μου..

Αστρολογικά η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, δίνει ρέστα! Από τη μια προκαλεί συζητήσεις άκρως ενοχλητικές, από την άλλη άκρως ερωτικές! Συνήθως όταν υπάρχει ένταση, έρχεται και το πάθος, για να δούμε, για να δούμε!


Τελικά έχουν δίκιο που λένε, πως ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές! Και μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται! Έτσι θάβονται εκείνα τα συναισθήματα στο σεντούκι της ζωής μας, έτσι ξεπερνιούνται, όμως στο υποσυνείδητό μας, πάντα προσμένουν μια μικρή, απειροελάχιστη αφορμή για να ξυπνήσουν και να απαιτήσουν εκείνο το “the end”.. είτε είναι happy.. είτε όχι! Τελεία να μπει, μπας και ηρεμήσει η ψυχή μας.. Τα ηφαίστεια πώς κάνουν μπουμ; Έτσι κάνει και η καρδιά μας.. κάποια στιγμή ετών 40 φεύγα!

Και τι τραγούδι θυμήθηκα η έρημη;;;
"Boom boom boom.. let’s go back to my room.." 

μα αυτό το μυαλό.. παίζει πολύ παράξενα παιχνίδια.. 😉

ΒΟΟΜ! 💥


Κριός
Ιδανική ημέρα για να αφιερώσετε το χρόνο σας, στην οικογένειά σας, στον σύντροφό σας, σε έναν πολύ δικό σας άνθρωπο! Όχι δεν είναι αγγαρεία το θέμα, αλλά τρυφερά συναισθήματα που έχετε ανάγκη να τα μοιράσετε, έτσι για τη θετική ενέργεια! Ερωτικά σας πιάνει λίγο το κατασκοπευτικό σας, έχετε απορίες που θέλετε οπωσδήποτε να λύσετε! Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες λέξεις, τη σωστή στιγμή και παρακολουθείστε τις αντιδράσεις! Να είστε πονηροί και διπλωμάτες! Πάθος με έναν Αιγόκερω λέει;;;

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα σας κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Οποιαδήποτε συζήτηση και αν γίνει, προτιμήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις κατηγόριες. Μόνο αν είστε απολύτως σίγουροι για κάτι, αν και το σύμπαν λέει, να αφήσετε να πέσει και κάτι στο πάτωμα, για το καλό της ψυχικής σας υγείας! Ερωτικά έφτασε ο καιρός, να προσθέσετε νέα άτομα στην ατζέντα σας και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών, γιατί όλο και κάτι αξιόλογο υπάρχει εκεί έξω για εσάς! Σας εντυπωσιάζει ένας Αιγόκερως!

Δίδυμος
Είναι από τις μέρες, που πετάει η ομάδα, νιώθετε πολύ καλύτερα ψυχολογικά και έχετε όρεξη και για γυμναστική! Σα να πήρατε τα πάνω σας, που σημαίνει πως επανέρχονται οι ισορροπίες, μετά από καιρό! Αρκεί να αποφύγετε τις προβληματικές τις καταστάσεις. Ο καθένας τα βάσανά του! Ερωτικά υπάρχει ένα πρόσωπο που σας παρακολουθεί μέρες τώρα! Ένας Ιχθύες ίσως;;; Οπότε αν σας πλησιάσει, ένας γνωστός – άγνωστος στα ξαφνικά και γοητευτείτε, να το αφήσετε να εξελιχθεί το έργο! Στη βράση κολλάει το σίδερο!

Καρκίνος
Γίνεστε λίγο αυταρχικοί και μπόσικοι και αυτό σημαίνει γκρίνιες! Ή που εξηγείτε από νωρίς το πρωί τις προθέσεις σας και τις επιθυμίες σας, ή που στο αθόρυβο αφήνετε τους άλλους και άμα θέλουν ας ακολουθήσουν! Ζητήστε ότι θέλετε με όμορφο τρόπο, δώστε τους χρόνο να το επεξεργαστούν και τότε ίσως να συμβεί και ένα μικρό θαύμα! Ξεσπάτε μέσα από τα social media, εκφράζεστε ελεύθερα και επικοινωνείτε με πολλούς ανθρώπους! Τώρα αν σας φλερτάρει ένας Κριός, με τρόπο σαγηνευτικό, τι θα κάνετε; Ξεχαστείτε παίζοντας κρυφτό..!

Λέων
Κάπως χαοτική η Τετάρτη σας, το σύμπαν λέει, να καθίσετε φρόνιμοι στα αυγά σας και να αποφύγετε τις extreme αποφάσεις και δραστηριότητες επίσης! Αλλιώς δείχνουν τα πράγματα και αλλιώς είναι και παίζει ξαφνικά να μπουρδουκλωθείτε από μόνοι σας σε καταστάσεις που δε μπορείτε να αντιμετωπίσετε! Εννοείται πως δεν έχετε καμία όρεξη για ερωτικά παιχνίδια, μουτρωμένους και ζοχαδιασμένους σας βρίσκω! Ένας Δίδυμος όμως, ίσως να μπορέσει να σας ηρεμήσει και να σας ξεκλειδώσει πολύ εύκολα και χαρωπά!

Παρθένος
Ένα θέμα σοβαρό πέφτει στο τραπέζι σας και σας πιέζουν να το αντιμετωπίσετε άμεσα! Αυτό ίσως και να σας εξοργίσει και να σας έρθει μια επιθυμία να ξεσπάσετε σα μπουρίνι, όμως καλό είναι να μην αντιδράσετε σε καμία περίπτωση! Να αποφύγετε επίσης να γίνετε επικριτικοί και να παραμείνετε ουδέτεροι all the way! Ερωτική δεν είναι η ημέρα σας, όμως είναι ιδανική για να ξεφύγετε μέσα από μια ωραία συζήτηση! Ένα Καρκινάκι μπορεί να σας γλυκάνει τη καρδιά! Να είστε διακριτικοί γιατί η ένταση που νιώθετε σας εκθέτει..!

Ζυγός
Από τις μέρες που σας ανοίγουν τις πόρτες διάπλατα, τώρα γιατί και το πώς εσείς το γνωρίζετε! Σας να σας οδηγεί το ένστικτό σας, ξέρετε πολύ καλά το τι γυρεύετε και πού θα το βρείτε! Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας, τα νάζια σας, προκειμένου να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο! Μια πληροφορία ας πούμε πολύ μυστική;;; Ερωτικά προσπαθείτε να τραβήξετε τα βλέμματα του συντρόφου σας, ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει και θα το καταφέρετε αυτό μέσα από μια ωραία συζήτηση και όχι από μια σέξι εμφάνιση! Το Καρκινάκι τι ζητά από εσάς;;

Σκορπιός
Αστράφτετε και βροντάτε η αλήθεια είναι, κάποιος σας ενοχλεί με τη παρουσία του, με τα λεγόμενά του, κάποιος σας αδικεί, γίνεστε ασυγκράτητοι και μπουμ! Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, καλό είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, γιατί κανείς δε πρόκειται να κάνει πίσω και ίσως να ξεφύγει το πράγμα εντελώς! Μετά από κάτι τέτοιο δε νομίζω να έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια, να όμως που ένα Λιοντάρι μπορεί να σας προσφέρει ένα τριαντάφυλλο και να ηρεμήσει πολύ το πνεύμα σας! Δώστε καμιά ευκαιρία αγάπης..!

Τοξότης
Μέρα που επίτηδες σας κάνουν διάφορες συζητήσεις για θέματα που καίνε και γίνεστε πυρ και μανία! Ο σκοπός τους αυτός είναι, οπότε μήπως να μη τους κάνατε τη χάρη;;; Μπορείτε να αδιαφορήσετε με πολύ μεγάλη επιτυχία και να τους γοητέψετε επίσης! Δε θα λύσετε εσείς τα προβλήματα του κόσμου, οπότε ποιος ο λόγος να τσακώνεστε για αυτά;;; Με ανεβασμένη τη πίεση, ποιος έρωτας μπορεί να σας χαλιναγωγήσει;;; Σας προκαλεί λεκτικά ένα Λιοντάρι, γιατί απλά του αρέσει ο τρόπος που λάμπετε όταν μάχεστε! Φοβερό;;;

Αιγόκερως
Μια από τις πιο παράξενες μέρες του μήνα! Καλά θα κάνετε σε επαγγελματικά ζητήματα να είστε ευαίσθητοι και όχι λογικοί, σκληροί και απόλυτοι! Ψαχτείτε και βρείτε την άκρη, εκείνη που είναι προς όφελος δικό σας και των άλλων επίσης! Ένα φλερτάκι μπορεί να προκύψει με έναν Σκορπιό, έτσι ξαφνικά! Παίξτε όσο σας παίρνει και αφήστε τον να δει μέχρι που θα το φτάσει! Ξεχάστε τα σοβαρά και τις δεσμεύσεις και τον γάμο, γιατί δεν είναι εποχές για τέτοια. Ότι πιο ανάλαφρο, είναι ότι καλύτερο, για να νιώσετε ωραία! Σοκ;;;

Υδροχόος
Ζόρικη η μέρα σας, γίνεστε κάπως σκληροί και απόλυτοι κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Το να πιέσετε τις καταστάσεις, δεν είναι ότι καλύτερο! Οι ιδέες σας μπορεί να είναι πρωτοποριακές και να αρέσουν, όμως ο φόβος της αποτυχίας, είναι έντονος για αρκετούς! Κάντε πίσω σε κάθε περίπτωση και στη τελική μπορείτε να αναλάβετε δράση από μονάχοι, να ζηλέψουν και να σας ακολουθήσουν! Υπάρχει πάντα ένας άλλος τρόπος! Ιδανική ημέρα όμως, για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση! Δείξτε ενδιαφέρον και θα μαγευτείτε από το αποτέλεσμα! Αποφύγετε τους Σκορπιούς!

Ιχθύες
Αν απλά προσπαθήσετε να τραβήξετε τη προσοχή του κόσμου, με κόνξες και νάζια, να ξέρετε πως το χάσατε το παιχνίδι! Να είστε ευαίσθητοι, να δείχνετε κατανόηση και πάντα οι όμορφοι τρόπο κερδίζουν στο τέλος! Να είστε μπόσικοι εκεί που πρέπει και ευγενικοί σε όσους το αξίζουν! Ερωτικά δε το έχετε με τίποτα, αν και ένας Τοξότης έχει τα φόντα να σας ξεσηκώσει και να σας ξεμυαλίσει κανονικά! Και επειδή βλέπω μουτράκια και πείσματα όλη την ημέρα, δηλώστε εξαφάνιση να δείτε ποιος θα σας αποζητήσει; Παιδικά κολπάκια..!

magicfariel

Φωτογραφία από ArtTower από το Pixabay