Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 19/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πέμπτη σήμερα, ξαφνιάστηκα να σας πω την αλήθεια μου, γιατί
οι μέρες στο σπίτι περνούν τόσο γρήγορα, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, συν η δουλειά, δε ξέρω πότε ξημέρωσε και πότε νύχτωσε!

Κάθε απόγευμα λοιπόν, φοράω μάσκα, γάντια, αθλητικά και βγαίνω για γρήγορο περπάτημα, στις ερημιές φυσικά και μονάχη! Έχω ανάγκη να περπατήσω, να ξεκολλήσω από τη καρέκλα του γραφείου, να με φυσήξει το αεράκι, να χαζέψω στο πράσινο των δέντρων, είναι πολύ μακριά η θάλασσα από το σπίτι μου.. για να αγναντέψω το απέραντο γαλάζιο..

Αν είμαι καλά; Όχι βέβαια, αλλά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να τα πω με τον εαυτό μου, να με μαλώσω κιόλας, να διαπιστώσω επίσης, αλήθειες που πονούν! Τι να κάνουμε, ο καθένας από εμάς αγαπά διαφορετικά και το δείχνει διαφορετικά.. Εκεί κρύβεται η μαγεία του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά..

φιλάκια..


Κριός
Σε κάθε περίπτωση κρατήστε χαμηλό προφίλ, ανεξάρτητα του αν σας δείχνουν με έντονο τρόπο το πόσο απαραίτητοι είστε! Ιδανική περίοδος για να περάσει το δικό σας, δίχως να πάρει χαμπάρι κανείς! Μη λέτε σε κανέναν το τι σκοπεύετε να κάνετε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα!

Ταύρος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να τα δώσετε όλα στη δουλειά σας και να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα για αύριο! Και από το σπίτι, μπορείτε να κάνετε θαύματα μια χαρά! Οτιδήποτε και αν προκύψει, αντιμετωπίστε το, δίχως να ρωτήσετε το τι και το πώς! Μη χάνετε το χρόνο σας, άδικα!

Δίδυμος
Κάτι έχετε ανακαλύψει εσείς, ή κάτι θα πέσει στην αντίληψή σας, παίζει να σας το σφυρίξουν κιόλας, πάντως είστε μέσα σε όλα και σας υπολογίζουν σε αυτά που πρόκειται να συμβούν! Η τύχη είναι με το μέρος σας, για αυτό μην εξαφανίζεστε από τη «πιάτσα»! Το σύμπαν επιμένει στο να λάβετε κάποια χρήματα!

Καρκίνος
Τα νέα είναι ευχάριστα, ότι είχατε επιθυμήσει το προηγούμενο καιρό, πραγματοποιείται σιγά-σιγά, μπορεί στη παρούσα φάση να μη μπορείτε να κάνετε και πολλά, όμως υπάρχει μέλλον και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξημερώσει μια πιο όμορφη ημέρα! Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, κυρίως όμως με τον σύντροφό σας!

Λέων
Και από το πουθενά έρχονται τα μαντάτα, ξαφνικά κάτι πλην και συν, βγάζουν ένα ποσό που θα λάβετε τις μέρες αυτές και θα ξετρελαθείτε από τη χαρά σας! Οπότε λεφτά έρχονται με έναν πολύ μυστήριο τρόπο! Να ντύνεστε καλά, ο ήλιος δε σημαίνει πως ήρθε και το καλοκαίρι! Το νου σας, δεν είναι καιροί για κρυολογήματα!

Παρθένος
Σήμερα σας πιάνει μια μούρλια, τύπου να σηκώσετε όλο το σπίτι σας στον αέρα και να απολυμάνετε τα πάντα όλα! Μια καλή ευκαιρία, για να πετάξετε πράγματα που δε σας χρειάζονται πια! Και κάπως έτσι σκέφτεστε τα προσωπικά σας τα ζητήματα, μιλάτε μόνοι σας, κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας, απαντάτε κιόλας! Super!

Ζυγός
Πάρτε το απόφαση, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία για να οργανωθείτε καλύτερα και σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικά! Σα να σας φεύγει ένα βάρος, μιας που πλέον πίεση χρόνου δεν υπάρχει, αποδέχεστε τη κατάσταση και ασχολείστε με ζητήματα διαφορετικά!

Σκορπιός
Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, μονάχοι σας βεβαίως, η ανάγκη να ξεσκάσετε πολύ μεγάλη! Το μυαλό σας κάνει σχέδια, εργάζεται για εσάς, μπορεί να νιώθετε ανήμποροι λόγω της κατάστασης, αλλά πού θα πάει, θα τελειώσει και αυτό! Μήπως να φτιάχνατε τον κηπάκο σας;;; Φρόνιμα!

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς και θέλετε να βοηθήσετε όλον τον κόσμο! Δε γίνεται αυτό, λίγους και καλούς και όχι συνέχεια με το χέρι στη τσέπη! Ναι μεν τα έξοδά σας, έχουν λιγοστέψει, όμως αυτό δε σημαίνει πως μεθαύριο δε θα βρεθείτε και εσείς στην ανάγκη! Προκειμένου λοιπόν να απογοητευτείτε, συμμαζευτείτε! Καλές πράξεις άλλου τύπου.. ναι!

Αιγόκερως
Ευτυχώς που την έχετε δει διαφορετικά τη δουλειά, τύπου να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν είχατε το χρόνο πριν! Οπότε είναι μια πολύ καλή ημέρα, να οργανωθείτε και να κλείστε ότι εκκρεμότητες έχετε, είτε αφορούν το σπίτι, είτε τη δουλειά σας! Καταβάλετε κάθε προσπάθεια προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες!

Υδροχόος
Είναι οι μέρες τέτοιες, που θέλετε, δε θέλετε θα ασχοληθείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, πολύ περισσότερο από όσο νομίζατε! Επιτέλους, επικοινωνήστε σε βάθος και λύστε τις διαφορές που υπάρχουν, γιατί στη τελική σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε! Μήπως να αξιολογήσετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε εκείνους που σας αγαπούν;;;

Ιχθύες
Ίσως να είστε και από τους λίγους που κρατάτε τα μπόσικα σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Ο πανικός που έχει προκύψει, είναι ένας γρίφος για εσάς και κάθε τι που εμφανίζεται το αντιμετωπίζετε επιτόπου! Είστε «βράχος» που λέμε, σε μια περίοδο που αρκετοί σας έχουν ανάγκη! Σας αγαπούν για αυτό!

magicfariel

Φωτογραφία από Nandhu Kumar από το Pixabay