Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 28/03 – 29/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα υπέροχο ΣΚ έχει ήδη ξεκινήσει σχεδόν για όλα τα ζώδια! Η Αφροδίτη έχει
τρελά κέφια, μια φλερτάρει με τον Δία, μια με τον Πλούτωνα, χαρωπό το σύμπαν και μυστήριο επίσης πολύ!



Ο Έρωτας, ο φτερωτός ο άγγελος, μπουκάρει με το καλημέρα σας από τη πόρτα, από το παράθυρο, έχει βάλει στον αυτόματο τα βέλη του και ρίχνει κάργα, ο σκοπός του είναι να μη του ξεφύγει κανείς! Επιβάλλεται να δούμε καρδούλες το Σαββατοκύριακο αυτό, είτε με τον σύντροφό μας, είτε με το πρόσωπο που μας αρέσει απλά! Υπάρχει μια ακαταμάχητη έλξη, σας αποκαλύπτω, όλο αυτό που έχει συμβεί, προφανώς έκανε αρκετούς να αναθεωρήσουν.. όντως η ζωή είναι πολύ μικρή για πείσματα, δάκρυα και εγωισμούς! Ας επιστρέψει η αγάπη εκεί που ανήκει αιώνες τώρα!!!

Μπορεί να μένουμε στο σπίτι, μπορεί να μην έχουμε πλέον τις συναντήσεις και τις επαφές που είχαμε, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε με τον εαυτό μας, να μιλήσουμε με τη καρδιά μας, να αποκαλύψουμε μόνο σε εμάς το μυστικό και μετά να πράξουμε αυθόρμητα, παρέα με τα πιο όμορφα συναισθήματα! Δόξα να έχει τα social media, μας φέρνουν κοντά, την εποχή αυτή και δεν αφήνει κανέναν να ξεχαστεί, ούτε κατά λάθος!

Ο κατάσκοπος δύσπιστος Έρωτας, πρώτα μας παρακολουθεί.. και μετά παρασύρετε στο πάθος της στιγμής.. Αυτά είναι!

φιλάκια..


Κριός
Το να κάθεστε και να αγχώνεστε για τα λεφτουδάκια σας, δεν είναι ότι καλύτερο, γιατί αρκετά πλέον δε περνούν από τα χέρια σας, οπότε αναμένετε στο ακουστικό σας, υπομονετικά, γιατί μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Ιδανικό το ΣΚ αυτό, για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, να κάνετε όνειρα κοινά, να μια καλή ευκαιρία να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.. Σκαλίστε αναμνήσεις, κάντε τη καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά! Οι μοναχικοί της παρέας, μη κλαίτε με μαύρο δάκρυ, επιλογή σας η ελευθερία σας, με το όποιο τίμημα φέρνει.. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο;;; Μη τα θέλετε όλα δικά σας!

Ταύρος
Το τελευταίο ΣΚ του Μάρτη, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, λάμπετε ολόκληροι, είστε φουλ μέσα στη θετική την ενέργεια, μες στο νάζι επίσης, να προσμένετε πολύ φλερτ τις μέρες αυτές, από γνωστές και άγνωστες ψυχές! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, καιρός να μπείτε στο χορό, στο παιχνίδι του Έρωτα, όμως αν υπάρχει σύντροφος σκούρα τα πράγματα! Η αλήθεια είναι πως η συντροφικότητα έχει τις υποχρεώσεις της και εσείς με τόση κλεισούρα έχετε πάθει ένα λαλά και δε θέλετε άλλο! Και επειδή ο έρωτας δε ξεχωρίζει status, για αρκετούς γίνεται ένας ευχάριστος διαδικτυακός πειρασμός..! Απενεργοποίηση ακόμα και όταν πηγαίνετε στο bathroom! Χαχα..

Δίδυμος
Μέσα στη ζαβολιά σας βρίσκω, έχετε απώτερο σκοπό, καλοπερνάτε σε κάθε περίπτωση! Είναι από εκείνα τα ΣΚ που θα συνδυάσετε τον έρωτα με το χρήμα! Πώς θα το κάνετε αυτό, μόνο εσείς το γνωρίζετε! Αποζητάτε τις ανέσεις σας και τη φροντίδα, θέλετε οπωσδήποτε να σας κακομάθουν! Μου θυμίζετε κάποιο σίριαλ, η ζωή σας όλη, οπότε αγκαλιάστε όποιον ρόλο θέλετε και παίξτε μπάλα αναλόγως! Πάντως οι δεσμευμένοι, γνωρίζεστε ξανά από την αρχή, ανακαλύπτετε πραγματάκια που δε σας αρέσουν, ανεβάζετε πίεση τύπου, ή τώρα ή ποτέ και καταλαβαίνετε τώρα! Ιδανικό ΣΚ για να εξαφανιστείτε, να δείτε ποιος θα σας γυρέψει;;;

Καρκίνος
Είναι ίσως το πιο τέλειο ΣΚ εδώ και πολύ καιρό, αστρολογικά, για αυτό φροντίστε να κάνετε ότι σας αρέσει, πάνω από όλα να τεμπελιάσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Αγκαλιάστε τον σύντροφό σας, μιλήστε, κάντε αστεία μεταξύ σας, γελάστε με διάφορα που μόνο εσείς γνωρίζετε, να μια καλή ευκαιρία να γίνετε εκείνο το «ένα» ξανά! Όπως και να έχει, βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε, ακόμα και αν είστε μονάχοι! Το σπίτι δε χρειάζεται να είναι στη πένα, είναι και ο καιρός έτσι, αφήστε το ακατάστατο και χουχουλιάρικο, για να αράζετε στο πι και φι, όπου σας αρέσει! Βάλτε μουσική δυνατά, κάντε τη γιόγκα σας εκεί δα πέρα.. απολαύστε μια άλλη καθημερινότητα!

Λέων
Μετά από ένα μπουρίνι βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο, για αυτό απολαύστε χρώματα το ΣΚ αυτό! Σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο, σας θαυμάζουν κιόλας, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας;;; Επιτέλους έφτασε η εκτίμηση, λίγο καθυστερημένα, όμως κάλιο αργά παρά ποτέ! Και όσο σας ανεβάζουν, άλλο τόσο φουντώνει το Λιονταρίσιο σας, το τρίχωμα να ειπώ; Άλλο τόσο βελτιώνεται η διάθεσή σας και γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Ερωτικό στο φουλ το ΣΚ αυτό, οπότε δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να σμίξετε το ταίρι σας, μέχρι εκεί που δε φτάνει! Ανοίξτε κανά παράθυρο, να παίζει τουλάχιστον οξυγόνο.. χαχα! Οι ελεύθεροι γιατί γκρινιάζετε; Ποιος φταίει για αυτό;;;

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως δε ξέρετε τι θέλετε τις μέρες αυτές, το ΣΚ αυτό είναι φοβερό και τρομερό από αστρολογικής άποψης και ο Έρωτας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Οπότε αφήστε τα μα και τα μου.. γιατί μετά άγνωστο το πότε θα υπάρξει μια τέτοια συμπαντική εύνοια! Πλησιάστε το πρόσωπο που σας αρέσει, μην είστε απόμακροι! Είτε είναι ο σύντροφός σας, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία σημασία έχει να φτιάξετε όμορφα συναισθήματα και να τα μοιράσετε απλόχερα. Είναι συναρπαστικό το αμοιβαίο, για δοκιμάστε το! Όπως και να έχει στο χέρι σας είναι η ατμόσφαιρα να είναι ρομαντική, ανέμελη και χαρωπή! Βάλτε μουσική και χορέψτε στο σαλόνι σας.. Ελεύθερα! 

Ζυγός
Μέρες τώρα σας έχουν βομβαρδίσει οικογενειακά προβλήματα, αρκετοί ανακατεύονται μέσα στα πόδια σας, βρήκαν μια πολύ καλή ευκαιρία, μιας που μαζευτήκατε στο σπιτάκι σας, να τα ακούσετε και από πάνω! Και επειδή το ΣΚ αυτό είναι από τα πολύ super duper.. ρίξτε άκυρο σε όλους και ασχοληθείτε με τη πάρτη σας, με τον σύντροφό σας, με υπάρξεις που σας φτιάχνουν το κέφι! Αν κάποιοι σας οφείλουν λεφτά, οι μέρες αυτές είναι μυστήρια τυχερές επίσης, μπορεί να γεμίσει το πορτοφόλι σας έτσι ξαφνικά! Μεταξύ μας τώρα, αρκετοί απολαμβάνετε τη μοναξιά σας, την ησυχία σας και νιώθετε πως επιτέλους έχετε χρόνο για τον εαυτό σας.. Και με παρέα να είστε, ταξιδεύετε αλλού για αλλού!

Σκορπιός
Μάλιστα, συγκλονιστικά τα νέα για εσάς, είναι ένα τέρμα ερωτικό ΣΚ αυτό που διανύουμε με την Αφροδίτη να φλερτάρει με όλο το σύμπαν! Συνεπώς φλέγεστε στα πολύ ξαφνικά, φλερτάρετε από εδώ και από εκεί, ξανοίγεστε πουλάκια μου, είδατε τι κάνουν τα γεγονότα;;; Τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, ακόμα και μέσα από τα social media, το επικοινωνιακό σας το ταπεραμέντο στα κόκκινα! Αρκετοί συγκλονίζονται να το ξέρετε αυτό, αλλά κατά βάθος τους αρέσει, αφού επιτέλους να προκύψει αυτό to know us better! Βέβαια, για τα ζευγάρια είναι λίγο μυστήρια η φάση, αφού ή που γίνεστε «ένα» ή χίλια κομμάτια! Ακραίες καταστάσεις, ακραία συναισθήματα. Το πάθος κυριαρχεί! 

Τοξότης
Επιμένει το αστρολογικό, λεφτά θα πάρετε, τώρα το τι και το πώς εσείς γνωρίζετε μόνο! Είναι πολύ τυχερές οι μέρες αυτές, σα να ανοίγουν οι ουρανοί και να σας μοιράζουν ευκαιρίες. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα βρίσκουν λύσεις και τραβάτε ακάθεκτα το δρόμο σας! Κάτι αλλάζει για μερικές ψυχές. Μπορεί να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, να επιστρέψετε στο πατρικό σας και να ασχοληθείτε με άλλες δραστηριότητες, πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Δώστε σημασία στα σημάδια και θα τη βρείτε την άκρη! Η Κυριακή είναι πιο ερωτική ημέρα, είναι ιδανική για να αράξετε με τον σύντροφό σας και να τα πείτε πιο ρομαντικά. Το φλερτ έχει τη τιμητική του για όλες τις ψυχές εκεί έξω!

Αιγόκερως
Φορέστε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι, γιατί και που βρίσκεστε στο σπιτάκι σας, οι επιτυχίες που έχετε είναι ανεπανάληπτες! Σας φλερτάρουν πολύ, διάφορες υπάρξεις, γνωστές και άγνωστες και εσείς απλά χαμογελάτε και ξαφνιάζεστε επίσης, γιατί δε συνηθίζετε να δίνετε δικαιώματα τέτοιου τύπου! Τι να κάνουμε, ζορίστηκαν οι μνηστήρες και οι πριγκηπέσες, έριξαν τα μούτρα τους και τσουπ σκάνε σα τις μαργαρίτες! Η άνοιξη μπορεί να μπουκάρει και από το παράθυρο! Αρκετοί πάντως εξασκείτε το αγαπημένο σας το χόμπι, τη κατασκοπεία, παρακολουθείτε τους πάντες, τι κάνουν, τι λένε, γιατί το ένα, γιατί το άλλο και ξαφνικά οι πληροφορίες που αντλείτε αμέτρητες! Καλέ ντροπή.. !

Υδροχόος
Πιο καλή η μοναξιά, να όμως που η Αφροδίτη έχει καλό σκοπό και για εσάς! Είναι ένα υπέροχο ΣΚ, καιρός να συστηθείτε ξανά από την αρχή στο σύντροφό σας, στους δικούς σας τους ανθρώπους, να δουν τι μαγικά χαρίσματα κρύβετε κάτω από τη μάσκα! Πέφτουν οι μάσκες χρυσά μου, πάρτε το απόφαση, μη πω πως είστε οι πρώτοι που τη βγάζετε, μετά από πολύ καιρό! Το ξανά από την αρχή είναι η ειδικότητά σας, οπότε οι μέρες είναι ιδανικές, για να τολμήσετε να πειραματιστείτε με τον Έρωτα, γιατί αυτά που θα ανακαλύψετε στη πορεία, σίγουρα θα σας απογειώσουν στους Ουρανούς! Κάντε χώρο σε μια ύπαρξη να καθίσει δίπλα σας, έστω και νοερά, να σας κρατήσει το χέρι.. έστω και φανταστικά!

Ιχθύες
Ε βέβαια, όταν ο κόσμος φλέγεται από ερωτισμό, εσείς δεν έχετε καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια! Λυπάμαι, αλλά δεν είναι και από τα καλύτερα ΣΚ για εσάς, κυρίως για τους δεσμευμένους της παρέας! Και επειδή βαρεθήκατε, δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε, προτιμάτε να γκρινιάζετε για το ένα και το άλλο, έτσι επειδή η ένταση κάνει καλό στο μυαλό σας! Είστε οι ψυχασθενείς της παρέας, οπότε αποδεχόμαστε τη μούρλια σας και προχωράμε. Βασικά τα χρήματα είναι η αιτία που σκούζετε, τελειώνουν, τελείωσαν και έτσι όπως είναι οι συνθήκες ζορίζεστε πολύ! Υπομονή, σε καμία περίπτωση δε φταίνε οι δικοί σας οι άνθρωποι. Το νου σας οι δεσμευμένοι, δεν είναι περίοδος για χωρισμούς!!! Πού θα μείνετε;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Dimitris Vetsikas από το Pixabay