Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Βραδινές αστρο..φλυαρίες! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Και επειδή θα εξαφανιστώ και πάλι, σκέφτηκα γιατί όχι να μη μας πω
τα κάλαντα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η νέα εβδομάδα! Πάλι θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια, τύπου τι μέρα είναι, τι ώρα, τσουπ έφτασε και πάλι Παρασκευή! 

Αστρολογικά τώρα ο Μάρτης μας μπήκε πολύ φορτσάτος, με ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες! Τέτοιο ποδαρικό, πού να το φανταζόμασταν, να όμως που συνέβη!

Η Αφροδίτη δυο μέρες πριν μπει στο ζώδιό του Ταύρου, είναι έτοιμη λέμε με τις βαλίτσες στο χέρι, ξαφνικά βρίσκει τον Κρόνο μπροστά της, της κόβει τη φόρα, τα χαμόγελα, τις χαρωπές τις διαθέσεις και τη μαλώνει μέχρι εκεί που δε φτάνει! Με δάκρυα θα φτάσει στα γλυκά μας τα Ταυράκια, να μου το δείτε!


Αύριο λοιπόν, είναι μια μέρα πολύ ζόρικη για όλα τα ζώδια! Εξαφανίζονται ως δια μαγείας οι ευαισθησίες μας, γινόμαστε πολύ σκληροί, ψυχροί, κακοί και ανάποδοι με το πρόσωπο εκείνο που θα σταθεί εμπόδιο σε θέματα κυρίως ερωτικά, αλλά και επαγγελματικά! Φανταστείτε τώρα και τα 12 ζώδια, να έχουν υφάκι, να το παίζουν ιστορία, να μη σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Δράματα και κλάματα μυρίζομαι, ανεξάρτητα του ποιος φταίει!

Βέβαια, σε κάτι τέτοιες καταστάσεις, όταν υπάρχει πίεση και άγχος και πολλά νεύρα, φαίνεται ο πραγματικός μας ο εαυτός, ο τρόπος που διαχειριζόμαστε ζητήματα που μας αφορούν, όταν υπάρχουν αμέτρητες λύσεις.. Εκεί θέλει να καταλήξει ο Κρόνος! Να μας δείξει ποιο πρόσωπο αξίζει να βρίσκεται μέσα στη ζωή μας και ποιο πρέπει να φύγει!

Εκτίμηση..
Σε πονάει.. το ξέρω!


Και εκεί που η Αφροδίτη είναι μέσα στα μαύρα της τα χάλια, παίρνει μια κατσάδα ανεπανάληπτη, εμφανίζεται μπροστά της ο Ερμής και σα να περνάει από έλεγχο, τύπου πιο μήνυμα πρέπει να φτάσει και πιο όχι! Σμπαράλια η Αφροδίτη, ολόκληρη Θεά, του Έρωτα μάλιστα και δε την αφήνουν να το χειριστεί έτσι όπως εκείνη το επιθυμεί!

Ταυράκια μου εκεί έξω, τη φαντάζεστε πως θα φτάσει στο ζώδιό μας;;; Με πετσοκομμένα τα φτερά, με μια ψυχολογία στα πατώματα και εμείς που τη προσμένουμε με τόση λαχτάρα, πάει τσάκισε το όνειρο για μερικές μερούλες!

Και δε μας φτάνουν τα βάσανά μας, ο ανάδρομος Ερμής έχει αφήσει κάτι εκκρεμότητες στους Υδροχόους.. και κάνει μια ένα ταξιδάκι προς τα πίσω και έχω την εντύπωση πως θα τις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, με δύναμη κιόλας! Πάλι καλά που θα κρατήσει λίγο! Τη βδομάδα την έχουμε πάντως και βάλε!

Άντε και για να μη σας κακοκαρδίσω βραδιάτικο, υπάρχει μια ελπίδα κάπου στο συμπαντικό το χάος, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας, κάνουν μια προσπάθεια, να ρίξουν φως, να φανεί εκείνη η ηλιαχτίδα στο τέλος του διαδρόμου και ας είναι μια ψευδαίσθηση! Η ελπίδα πως κάπου φτάνουμε κάποια στιγμή, είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα!

Όλα τα ζώδια επηρεάζονται, γιατί οι πλανήτες ξέρουν πού έχουν προσαράξει! Οι Αιγόκεροι ας πούμε, κοιμούνται και ξυπνούν, με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Άρη! Από εκεί ξεκινάει όλο το «κακό» ας πούμε! Ξεκαθαρίσματα οριστικά θα γίνουν, όπως και να έχει! Η αλήθεια θα φανεί και μπορεί να χαλάσουν ακόμα και σχέσεις ζωής, όταν δεν υπάρχει ακόμα και η λέξη.. 

Σεβασμός..!
Σε πονάει.. το ξέρω!


Η Αφροδίτη τραβά τα ζόρια της από το ζώδιο του Κριού! Παρασέρνει μαζί της Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους! Να οι μαγικές επιρροές πως μπλέκονται μεταξύ τους! Η Αφροδίτη μαζεύεται επιτέλους, μετά από ένα χρόνο, στο σπίτι της, στο αληθινό της το σπίτι, να κοιμηθεί, να γίνει και πάλι όμορφη και λαμπερή, να μοιράσει έρωτα, αγάπες και λουλούδια, να μόλις η άνοιξη είπε τη πρώτη της τη καλημέρα! Εννοείται πως αναφέρομαι στη Ταυρίσια μόνιμη κατοικία της.. μη ζηλεύετε οι Ζυγοί, εσείς της παρέχετε το θερινό εξοχικό!

Να κάνω μια ανακεφαλαίωση;

Η εβδομάδα που μας έρχεται, προκαλεί άσχημες και αψυχολόγητες συμπεριφορές, σχέσεις διαταράσσονται και καλό είναι να είμαστε ψύχραιμοι και λογικοί! Αν κάτι δε μας αρέσει, αν κάποιος μας μιλήσει άσχημα, αν κάποιος μας αδικήσει στη τελική, οτιδήποτε που μπορεί να μας πληγώσει, ας αφήσουμε να το πάρει το ποτάμι.. Δεν υπάρχει λόγος να ξεφεύγουμε, επειδή υπάρχει ένταση στο σύμπαν! Βαθιές ανάσες, βάδισμα, μουσική, καλό φαγητό και ύπνος!

Οι μοιραίοι έρωτες μπορούν να περιμένουν..

καλό βράδυ..

magicfariel

Φωτογραφία από Majabel Creaciones από το Pixabay