Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 02/03/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μα εκεί που έπινα το καφεδάκι μου στη βεράντα, με έναν ουρανό καταγάλανο, ξαφνικά
χάθηκε η ομορφιά, ήρθε η επόμενη, τα συννεφάκια! Αυτές οι αλλαγές με συναρπάζουν, απρόβλεπτες στιγμές, το τέλος του χειμώνα, η αρχή της άνοιξης..




Αστρολογικά ο ανάδρομος Ερμής έχει τρελά κέφια, φέρνει εμπόδια ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, οπότε αν κάτι δε μας βγει σήμερα, δε χρειάζεται να χαλαστούμε και τόσο! Πού θα πάει, θα στρώσει το πράγμα, ίσως τότε να είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα!

Καιρό έχω να σας πω μια ιστοριούλα!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω, που ότι και να τους πεις, ότι και να τους προσφέρεις, όση αγάπη και να τους δώσεις, απλά δε τους αγγίζει τίποτα! Το «Εγώ» τους πάνω από όλα! Η καρδιά τους «Μωβ»! Δεν ακούω κάποιον χτύπο.. πραγματικά συγκλονίζομαι.. απογοητεύομαι επίσης.. όμως ξέρω την αλήθεια!

❤..your heart is made of ice.. ❤


φιλάκια..


Κριός
Ιδανική μέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, με την οικογένειά σας και να αποφύγετε τα τηλεφωνήματα και τα ραντεβουδάκια με άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά! Μείνετε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί κάποιοι δεν έχουν και τόσο καλές προθέσεις και μπορεί να πληγωθείτε από το πουθενά! Φρόνιμα!

Ταύρος
Προτιμήστε τη παρέα των φίλων σας σήμερα σε κάθε περίπτωση, καλό θα σας κάνει, να ξεφύγει λίγο το μυαλό από τις καθημερινές σκοτούρες. Άτομα από το παρελθόν σας γυρεύουν, για καλό σκοπό, οπότε αν το τηλέφωνο χτυπήσει και άγνωστο να είναι το νούμερο, εσείς να το σηκώσετε, γιατί δε ξέρετε ποτέ! Προσοχή στο τιμόνι!

Δίδυμος
Έχετε ανάψει φωτιές σε μερικές ψυχές και όχι δεν είναι ερωτικό! Το θέμα είναι πως με τον ανάδρομο Ερμή, πάντα χάνετε τα λόγια σας και πολλές φορές ξεφεύγετε εις βάρος σας! Για αυτό σήμερα το σύμπαν σας προστάζει να κλείσετε το στοματάκι σας, να πάρετε βαθιές ανάσες, να ακούσετε το τι έχουν να σας πουν και πάλι να κάνετε τη πάπια! Θα το αντέξετε;

Καρκίνος
Ζορίζεστε πολύ, γιατί δε σας βγαίνει αυτό που θέλετε, παντού εμπόδια και η διάθεσή σας, όχι και η καλύτερη! Μη σχεδιάζετε τίποτα μέρες που είναι, ο ανάδρομος Ερμής δίνει ρέστα, οπότε κάθε τι που σκέφτεστε να κάνετε, πέφτει στο κενό, τσακ μπαμ! Αποζητήστε στιγμές ηρεμίας και γαλήνης, διώξτε μακριά τις δυσάρεστες τις σκέψεις, αγκαλιάστε την ελπίδα!

Λέων
Με το που ξυπνάτε, ντύνεστε και εξαφανίζεστε, γιατί έχετε ανάγκη να μιλήσετε κάπου, να τα βγάλετε από μέσα σας, να ξεσκάσετε! Σας βλέπω να κατσικώνεστε στα φιλαράκια σας, να τους ζαλίζετε τα αυτιά, να φυσάτε και να ξεφυσάτε, πάντως τη ψυχοθεραπεία σας θα τη κάνετε, όπως και να έχει. Υπάρχουν και αυτά στη ζωή, οπότε μη χάνετε λεπτό! Τικ τακ..!

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θέλετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας με όλο τον κόσμο, βασικά να τις επιβάλλετε, ανεξάρτητα αν αφορούν ερωτικά ή επαγγελματικά ζητήματα! Ο ανάδρομος Ερμής όμως σας βάζει λάθος λέξεις στο στόμα σας και γίνεστε ενοχλητικοί και δυσνόητοι, οπότε μήπως να ρίξετε τους τόνους, μπας και γλιτώσετε καμιά παρεξήγηση;;;

Ζυγός
Σήμερα αποφασίζετε εσείς το πού θα πάτε και ποιους θα συναντήσετε, οπότε η χαρά είναι όλη δική σας, είτε συνοδεύεστε, είτε όχι! Σας βλέπω να τραβάτε με το ζόρι τον σύντροφό σας, σε σουαρέ αδιάφορα, οπότε ένα μπουρίνι μπορεί να ξεσπάσει από το πουθενά, μη ξαφνιαστείτε; Μη ξεχνάτε πως καλό είναι να περνάτε καλά ως ζευγάρι και όχι ως μονάδα!

Σκορπιός
Φουρτουνιασμένη η ψυχή σας, άλλα περιμένατε, άλλα έγιναν, κάπως θυμωμένους σας βρίσκω σήμερα! Το θέμα είναι το αν εκφραστήκατε έτσι όπως έπρεπε, αν δώσατε στους άλλους να καταλάβουν τις προθέσεις σας. Δεν έχει σημασία το πώς νιώθετε, όταν οι άλλοι δε γνωρίζουν τίποτα για αυτό! Μήπως με τις πράξεις που θα κάνετε, να αλλάξει κάτι;;;

Τοξότης
Είναι μια καλή ημέρα, να μείνετε στο σπιτάκι σας και να χουχουλιάσετε παρέα με τον σύντροφό σας και φυσικά να μη βγάζετε λαλιά! Ρίξτε το στο συναισθηματικό, ας υπάρχει ηρεμία, δε χρειάζεται σήμερα να λύσετε τα βάσανά σας! Άλλωστε ο ανάδρομος Ερμής μόνο παρεξηγήσεις φέρνει και έχετε όρεξη τώρα για δράματα; Δείτε την χαρωπά και ανέμελα!

Αιγόκερως
Και που λέτε σήμερα, μετά από καιρό, βιώνετε καταστάσεις που θεωρούσατε πως τις είχατε ξεπεράσει! Μια από τα ίδια και όχι δε θα το επιτρέψετε αυτό σε κανέναν! Μια ερωτική απογοήτευση υπάρχει, άλλα περιμένατε, άλλα προέκυψαν, καιρός λοιπόν να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε παραπέρα! Αποφύγετε τις εντάσεις!

Υδροχόος
Βουτιά στο σκοτάδι σήμερα, γιατί αλλιώς τα φαντάζεστε τα πράγματα και αλλιώς είναι! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως όταν οι σκέψεις και οι εγωισμοί είναι ακριβώς ίδια, το αποτέλεσμα είναι μηδέν! Ο ένας περιμένει από τον άλλον και κανείς δε κάνει το πρώτο βήμα! Δείξτε ενδιαφέρον στους ανθρώπους που αληθινά σας αγαπούν! Το προσμένουν πώς και πώς!

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως ο ανάδρομος Ερμής, που βρίσκεται στο σβέρκο σας, δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα! Από αλλού περιμένετε το κουλό και από αλλού έρχεται! Αποφύγετε τις εντάσεις, δεν είναι καλή μέρα για να λύσετε διαφορές αιώνιες! Βάλτε το μυαλό στη θέση του, συγκεντρωθείτε, γιατί χαοτικό το σκηνικό. Σημειώνετε επίσης τις υποχρεώσεις σας!

magicfariel

Φωτογραφία από MITCH WRIGHT από το Pixabay